Az én gépem is köztük van! Éljen, éljen! 
Egyébként hozzáértőktől kérdem: Van, aminek a listára kerülése meglepetésnek számít?
Be köll fizetni, azt' jólvan...

Az én gépem is köztük van! Éljen, éljen! 
Egyébként hozzáértőktől kérdem: Van, aminek a listára kerülése meglepetésnek számít?
az enyem is 
Milyen géped is van? D90?
"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

A dobozra és a gépre legalábbis az van írva.. 
Én vagyok béna, vagy a _végleges_ Sony HX1-ről tényleg nincs még részletes teszt?
"Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig harcolni fogok azért, hogy mondhasd."

Semmi meglepő nincs a listában, legalábbis nekem. 
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

Legjobb presztízskategóriás digitális fényképezőgép: Leica M8.2
Mert volt más induló is a kategóriában? 
Aki él és nem boldog, az téved!
Engem viszont meglep, hogy egy még nem is kapható termék kap érmet.
(Azért egy újságíróknak kiadott béta termék alapján dönteni, és nem a sorozatgyártott termék alapján az számomra elég érdekes)
"Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig harcolni fogok azért, hogy mondhasd."

Az se semmi, hogy van olyan kategória, amiben jószerével csak egy induló van.../Canon 5DII-re gondolok.../
pilóta: inkább: volt eddig ilyen kategória?
![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Hát igen. Lehetett volna akár ez is: Leica M8.2 kategóriában nyert a Leica M8.2 

Ugyan.
Tudjuk jól, hogy ez pofára megy. 
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

E-620 mint belépő szintű gép

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

Mert ha nem, akkor milyen?
E-520 utódja, belépőszint. Középen van az E-30, felül meg az E-3...

E-420 utód, ha lesz olyan 
Se árban, se felszereltségben nem igazán belépőszint szvsz.
Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))