Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Joachim21

Joachim21
(fanatikus tag)

... van ezeknek vmi speciális defektusuk, ami miatt hétköznapi használatra nem igazán, de tuningra meg annál inkább alkalmasak... vagy rosszul emlékszek, hogy a szivárgó áram ezekben a chipekben vhogy másképpen viselkedik???

[L:http://hardverapro.hu/apro/asus_maximus_formula_x38_q9550_4gb_ddr2_800_kingma/hsz_1-200.html]Nézz csak ide![/L]

(#2) bartucc válasza Joachim21 (#1) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Engem is érdekelne mit tud ez a proci, miben más. Mert a 2 Ghz nem sok, de lesz abból sokkal több is....

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#3) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Király a videó, ha nem nézted meg, pótold, hagyd ki!

Milyennapvan?

(#4) devast válasza Joachim21 (#1) üzenetére

devast
(őstag)

Nem vagyok biztos benne, de szerintem valami ilyesmi van:
A szivárgó áram rossz, mert jelentősen növeli a hőtermelését egy procinak. Viszont jó, mert sokkal magasabb magfeszültségeket elvisel a proci (valószínűleg) károsodás nélkül. Mind2 előbb felsorolt tulajdonság növeli a hőtermelést, tehát ezek még egymást is gerjesztik vagyis: rohadtul sokat fogyaszt és melegszik, de extrém tuning képességekkel rendelkezik, ha le tudod hűteni. Valaki okos kössen belém és mesélje el rendesen pls :DDD

[ Szerkesztve ]

Fan of 2nd order harmonics since 2010

(#5) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hm, azt azért nem hittem volna, hogy ilyen kevés lesz csak belőlük. A mai kiforrott technológiákkal biztos nehéz ennyire elrontani a gyártást, hogy ez legyen belőlük. 2 GHz alapórajel tényleg nem sok, talán azért ilyen alacsony, mert ekkor elég kevesebb kakaó is neki, hogy valamennyire normál hűtéssel is elinduljon. De bizony a rekord teljesítmény meghúzva bizony magáért beszél.
A videó az nagyon állat volt, és ezek az arcok, nagyon király, kemények mint állat. :D

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#6) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Aprón mikor lesz fent egy ilyen példány? :DD

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#7) venember83 válasza ^Clown (#6) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ebay-n már kellene legyen. :U

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#8) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Bacsisnak mikor ad az AMD egy ilyet? Lekvárral meg léggel hozná ezeknek az eredményeknek a dupláját! Utána meg visszavenné 10 MHz-re, és felrakná a Win7-et :C

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#9) proci985

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a kupakon a TWKR not for sale erős:DDD

a tomshardwaren egyet megnyúztak, két 4890essel átlépték 2005ben a 40ks határt, vantageban 22k körül kaptak 5.5 körüli értékekekkel. aztán kifogytak a naftából, de készülnek a második körre 4 GPUval (asszem azokat csak vizezték).

úgy néz ki az amdnél nincs cold bug (na ezért lehet az ln2nél jobb hőátadású anyaggal is hűteni, nincs lefagyás és nincs túlhűtés) tehát a 6ghz mehet meghűtve.

röviden és tömören az AMDnél odab*sztak. arról nem is beszélve, hogy az i7rendszerek megfagynak egy pont alatt, tehát lehet, hogy extrém benchelésre adott esetben az amd rendszerek még jobbak is lesznek, aminek nem elhanyagolható a reklámértéke. ja és persze minél hidegebb van, annál jobban mennek a rendszerek.

twkr 42 -az élet, a világmindenség meg minden- avagy, a poén kedvéért lehúzzuk 200x10re az órajelet ehhez. őrültek, de a szimpatikus fajtából;]

[ Szerkesztve ]

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#10) Stiky válasza ^Clown (#8) üzenetére

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Mekkora lenne már egy bacsis teszt-sorozat egy ilyennel. :DDD

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#11) JColee válasza proci985 (#9) üzenetére

JColee
(őstag)
LOGOUT blog

videó végén meg: This film has been rated "REALLY SICK" by "OCRB"

A szerver a kérést zavarosnak találta és nem tudja hogy hajtsa végre.

(#12) g@bo

g@bo
(PH! kedvence)

dejó, a magyar háztartásokban -folyékony- sör sincs lassan, nem, hogy hélium.

(#13) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

Az első hírnél arra gondoltam, hogy de jó lesz majd egy ilyen nekem egyszer.

Most meg arra, ha nem akarok csalódni, jobb, ha már most leteszek rólla. :B

(#14) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Nah végre valami egyedije lehet Vér Pistinek, ha van rá pár zsák $
Ezek a dolgok csak nekem vannak a szükséges plusz kategóriába? :F

.::www.megadanceradio.hu::.

(#15) Tituka

Tituka
(senior tag)

micsoda ötlet! :C

Skizofrén vagyok, és én is...

(#16) CsíkosMókus

CsíkosMókus
(fanatikus tag)

csak 100 darab?
hehe

(#17) orbano válasza Devid_81 (#14) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

elolvastad a cikket? (nem lehet pénzé' kapni)

A vér nem válik VAZZE!™

(#18) juliabrilke válasza orbano (#17) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Fogadjunk, hogy lehet majd ilyet szerezni az ebay-en vagy máshol? :U

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#19) HaGii válasza CsíkosMókus (#16) üzenetére

HaGii
(kvázi-tag)

Marketiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing:D
Felkeltik mindenkiben az érdeklődést, hogy aztaaaa: csak 100 darab. Csak a TuningMesterek kaptak belőle a világon!
Két hónap múlva meg már itt adják veszik a PH! Aprón :C

Ritkán szólok, de akkor legalább hülyeséget

(#20) Face8814

Face8814
(őstag)
LOGOUT blog

Arra vajon van esély hogy magyar tuningmester kezébe is kerül egy ilyen példány?
Achi, Over, ..... ( Esetleg Westlake előhúz a kalapjából pár tucatot ebből? :DDD )

Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju

(#21) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Örülnék neki ha, véletlenül idepostáznának egyet belőle.
Nem tudom mibe raknám de tuti kipróbálnám én is valahogy. ;]

Family Guy Online - Closed Beta

(#22) Psych0

Psych0
(senior tag)
LOGOUT blog

van ennek valami haszna is?

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

(#23) juliabrilke válasza Psych0 (#22) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Igen. Elmondhatod, hogy van egy limited tweaker ultra tuning edition procid. Kb. ennyi. Kis idő és ráunsz. :D

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#24) subaruwrc

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nem értékelitek ti még ezeket a dolgokat :))

az AMD olyan procikat válogatott amikben magas az elektromigráció ergo a hőtermelés és a fogyasztás. ennek hatására baromi jól bírják a feszt, és mivel hardveres szinten ki lett küszöbölve a coldbug ezért addig lehet hűteni a procikat ameddig bírod, és ami mégfontosabb hogy nem a fesszel hanem a hideggel skálázódnak, vagyis -180 fokon 1.8v-helyett 1.85v-tal sem fog többet menni ellenben -230 fokon 1.8v-n elég valószínű hogy de.-

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#26) Jhonny06 válasza D1Rect (#3) üzenetére

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ok, kihagyom.

What's wrong, Jerry? I didn't win anything! That becouse it's a jukebox, Jerry.

(#27) Psych0 válasza CsíkosMókus (#25) üzenetére

Psych0
(senior tag)
LOGOUT blog

ájhét... akkormár íszeven :D Maga a tuningolás ilyen szinten mire jó? Nem lehet semmire se használni csak szuperpíre. annak meg minek. Kimész sörért addigra kifogy a hélium és kigyullad a ház.

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

(#31) orbano válasza HERR Z (#29) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

van akinek i7-tel áll fel gyorsabban a rendszer :DDD

A vér nem válik VAZZE!™

(#32) Egzee

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

váááá az amd beszopatta az intelt! :DDD

(#34) Lenry

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

most jön az istenkáromló kérdés:
ezek a tuningarcok mégis miben nagyobb tuningosok mint bárki más? BIOS-ban meg egyéb szoftverekben frekvenciát meg feszültséget állítgatni nem egy Nobel-díjas munka...
annyiban különbözök én tőlük, hogy ők nitrogénnel hűtenek, és kapnak ajándék 4870X2-ket meg TWKR procit az AMD-től, én meg egy Freezer 7-tel hűtök, és egy rossz floppyt sem vág hozzám senki

(jó, okés, ők itt terveztek hűtőt, meg pl Crotale-t láttam, hogy összekötözgetett bizonyos dolgokat az alaplapon, de ez is csak alapvető elektronikai meg termofizikai ismereteket feltételez, semmi többet)

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#35) devast válasza Lenry (#34) üzenetére

devast
(őstag)

Attól nagyobbak, hogy nekik ez a hobbijuk, sőt szerintem már nem is hobbi szinten űzik ezt hanem "professzionális" szinten(azaz talán pénzt is kapnak érte). Ők ebbe szerintem rengeteg időt és pénzt beleöltek, nem kevés szakmai tapasztalatuk lehet. Ebben különböznek attól, aki képes a 266-os fsb-t 333-ra állítani a biosban :DDD :DDD :DDD

(#36) kokyt válasza Lenry (#34) üzenetére

kokyt
(senior tag)

Nyitott kapukat döngetsz:)
A különbség köztük és köztem például az, hogy engem azért elkezdene tökön rugdalni a benne élő zsidó, amint szénné égetnék egy rendszert csak az oc miatt.

(#37) westcoastog válasza Face8814 (#33) üzenetére

westcoastog
(PH! addikt)

kicsit már tényleg idegesítő az a m@rha :((( mindenhol látom, és mindig oltári nagy marhaságokat irkál :o :W

szerintem ha kicsit is akarná az amd, kicsit több twkr-féle procit is tudna csinálni amit aztán árusíthatna :U
azért alapból 2ghz órajel nemsok, valahogy a phenom x4 9150e jutott az eszembe :U
(tényleg ilyet hol lehet kapni? sehol nem találok :F 9150e )

[ Szerkesztve ]

(#38) Lenry válasza devast (#35) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

kokytnak is
tehát pontosan annyi csak a különbség, hogy nekik van pénzük drága hardvert kockáztatni, nekem meg nincs...

szakmai tapasztalat? pl? szakmai tapasztalat, ha tudod, hogy hol kell megrugdosni a T6A2-es Tátrát, hogy kiejtsen a vonalkontaktora, ha nem indul...
de itt mégis mit tudsz kitapasztalni? hogy 4Voltos magfesztől elég a Wolfdale? ezt én innen is megmondom

[ Szerkesztve ]

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#40) subaruwrc válasza HERR Z (#29) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ja, akkor minden világos. ez egy ilyen a catalyst szar mert azt hallottam szintű beszólás volt. azért kérdeztem, tud e konkrét példát mondani...

orbano :DDD :DDD :D

Face8814
akkor már sokan vagyunk. én sem értettem mire céloz. de lehet nem érthetjök meg eme bonyolult elmét :DDD

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#41) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pöpec :) Hogy tehetnék rá szert :DD

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#43) subaruwrc válasza FRENK1988 (#41) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

látszik olvastad a cikket :DDD

(#44) Devid_81 válasza orbano (#17) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Olvastam és tutter lesz ebből "eladó"
Majd lesz aki megoldja :)

.::www.megadanceradio.hu::.

(#45) devast válasza Lenry (#38) üzenetére

devast
(őstag)

Most erre mit írjak? Ha nem vagy képes felfogni, hogy erre a pénz szükséges, de nem elégséges feltétel akkor így jártál. Ha meg nem tudod mit jelent a szakmai tapasztalat, ajánlom a google-t.

(#46) Lenry válasza devast (#45) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

te nem értesz engem.
tudom mit jelent a szakmai tapasztalat, de mint mondtam, nem látom, hogy ebben a "szakmában" mégis mit lehet tapasztalni?
ajánld a google-t. tanulok én nagyon szívesen, ha van honnan, és ha úgy látom visszavonom az előző kijelentéseimet
addig viszont hagy engedtessék meg a feltételezés, hogy ide igenis csak pénz kell... meg persze minimális hozzáértés, hogy eltalálj a BIOSig

[ Szerkesztve ]

(#47) aero. válasza devast (#45) üzenetére

aero.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szomorú látni, hogy ezt csinálják, csak ezért ... én is szeretnék ingyen ilye cuccot, aztán pár évig meg se szólalnék :DDD

http://pc-style.hu

(#48) GreenGuy

GreenGuy
(kvázi-tag)

Asszem már megvan,hogy mit kérek az Angyaltól :DD.

(#49) aero.

aero.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hopp, nem akartam válaszolni, véletlen volt :)

http://pc-style.hu

(#50) Integra

Integra
(Jómunkásember)

nagy reklám, ügyes húzás!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.