Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

azigen 2400 Mhz :D Már lassan beérik a procikat:D

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#2) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez már sebesség, bár késleltetés nagysága is számít bőven.

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#3) wednesday válasza bartucc (#2) üzenetére

wednesday
(őstag)

2400Mhz frekihez nem tűnik soknak (laikus szemmel) az a késleltetés, pláne 1.65V-on. Persze az durvább lenne ha CL6-CL7-es késleltetéssel tudná ezt a sebességet. :D
De majd egy hozzáértőbb tuningos megmondja. :)

[ Szerkesztve ]

(#4) zola0601

zola0601
(kvázi-tag)

A hűtő se semmi rajta! :))

Üdv: Zoli

(#5) Picturemaker

Picturemaker
(senior tag)

Az asztali modul nagyon durva! Csak szinte lehetetlen kihasználni ezt a sebességet. A lapok, főleg AMD oldalon nem is támogatják már (igaz ott az 1600 is bőven OC).

A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!

(#6) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

De jó hogy nem ilyen Kingston memóriákat vettem a gépbe... vagy legalábbis ilyen hütéssel szerelteket... Mikor beraktam a P55-UD3-ba az i5 750-et, rá pedig a Hyper 212-őt és láttam hogy rálóg a memória foglalatokra... akkor hülyét kaptam... 2. 4. slot-ba tettem a memóriákat, de így is a 2. slot-ban lévőnek a bordáit el kellett hajlítanom hogy beférjen a proci hűtő mellé... nagyon gáz...

Memóriáim:

Kezd iPon szint lenni...

(#7) Overlocker válasza wednesday (#3) üzenetére

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A 2000Mhz CL9-es kitje, nálam 2250Mhz-en CL7-9-7-24 stabil 1,65v-n. :)

over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#8) iBlast

iBlast
(fanatikus tag)

:K

I used to be an adventurer like you then i took an arrow in the knee. || iPhone 4S

(#9) csucsu21

csucsu21
(kvázi-tag)

Hali lenne egy olyan kérdésem most rakatma össze egy gépet 4 gb DDR3-as ram van benne de csak 3GB-ot ismer fel miért ???

Asus P7P55D-E, Intel Core I7 860, 4gb Kingstone 1600 mhz CL9 , MSI Radeon hd 5850 Twin Frozr II

(#10) Gerisz válasza csucsu21 (#9) üzenetére

Gerisz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Erre biztos van jobb topik is (kitölthetnéd az adatlapod pl.), de milyen operációs rendszer van rajta? Milyen a gép többi eleme?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.