azigen 2400 Mhz
Már lassan beérik a procikat
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
azigen 2400 Mhz
Már lassan beérik a procikat
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
Ez már sebesség, bár késleltetés nagysága is számít bőven.
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

2400Mhz frekihez nem tűnik soknak (laikus szemmel) az a késleltetés, pláne 1.65V-on. Persze az durvább lenne ha CL6-CL7-es késleltetéssel tudná ezt a sebességet. 
De majd egy hozzáértőbb tuningos megmondja. 
[ Szerkesztve ]

A hűtő se semmi rajta! 
Üdv: Zoli

Az asztali modul nagyon durva! Csak szinte lehetetlen kihasználni ezt a sebességet. A lapok, főleg AMD oldalon nem is támogatják már (igaz ott az 1600 is bőven OC).
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
De jó hogy nem ilyen Kingston memóriákat vettem a gépbe... vagy legalábbis ilyen hütéssel szerelteket... Mikor beraktam a P55-UD3-ba az i5 750-et, rá pedig a Hyper 212-őt és láttam hogy rálóg a memória foglalatokra... akkor hülyét kaptam... 2. 4. slot-ba tettem a memóriákat, de így is a 2. slot-ban lévőnek a bordáit el kellett hajlítanom hogy beférjen a proci hűtő mellé... nagyon gáz...
Memóriáim:
Kezd iPon szint lenni...
A 2000Mhz CL9-es kitje, nálam 2250Mhz-en CL7-9-7-24 stabil 1,65v-n. 
over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

I used to be an adventurer like you then i took an arrow in the knee. || iPhone 4S

Hali lenne egy olyan kérdésem most rakatma össze egy gépet 4 gb DDR3-as ram van benne de csak 3GB-ot ismer fel miért ???
Asus P7P55D-E, Intel Core I7 860, 4gb Kingstone 1600 mhz CL9 , MSI Radeon hd 5850 Twin Frozr II