Egy 256-osat karácsonyra.... Légyszi-légyszi... 
Bárkitől jöhet. Elfogadom.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » HDD/SSD, CD/DVD írók/olvasók » [Re:] Kingston DataTraveler HyperX 3.0 – végre egy igazán gyors USB 3.0-s pendriveHozzászólások
Az nekem is jöhet 
Bár ha a 128 gigás is masszívan 60k fölött van mostani dollár árfolyammal akkor a 256-os szerintem simán egy 100 as. Amiből már lassan egy komplett gépet veszek 
Vezetékes telefont is csak azért tartok, hogy reggelente megtaláljam az Okosmobilom, aki okosan elbújt előlem..... CRYSIS2: N0XW1LL / NFSW: N0XW1LL / ACR: NOXWILL
Na ez komoly cucc! Itt volt az ideje végre normális sebességu 3.0ás drájvoknak! Ha az elterjedésükkel az ára is lejebb menne ezeknek akkor inkább ilyet vennék 256GB-osban mint a 2.5"-es külső HDD-t, de ez még odébb lesz szerintem..
[ Szerkesztve ]
40 ezerért 64gigás elég olcsó igy is
Mennyi memória van a gépedben? Szavazz te is a logout bejegyzésemben.:) Köszönöm.
Az szép lenne. Feltételes módban.
Valahogy nem hiszem, hogy mire ideér, megmarad 50-60ezer alatt. 
Durva cuccok.
Én mostanában gondoltam venni egy 32GB-os Corsair Flash Voyager 3.0-t. Az 11-12ezertől már kapható, és elmegy olyan 60-70-es tempót, olvasásban. Az is korrekt.
Igen a corsairt én is néztem, most az jelenleg a legjobb át értékű, és a többi 70/20assal ellentétben az irásban is 39MBps-et tud, szóval nagyon jó vétel..

goodboy007
(tag)
Én is egy Voyageren gondolkodom, de elég sok meghibásodásról olvastam, úgyhogy még várok. 
There is a thin line between what is good and what is evil.

Atlantis
(VIP)
Szép, de ennyiért már berak az ember valami jófajta külső házba egy SATA 3-as SSD-t, amit akár később nagyobbra cserélhet. Ily módon sebességet tekintve még jobban is járhat.
>>>>>Creo CAD System ; Mercedes GP - Die deutsche Kraft<<<<<
Hát egy jófata 128as SSD mondjuk 50-ezer, meg egy jófajta ház minimum 5ezer. Tehát ugyanott vagy tényleg.. Ami előnye ennek hogy kisebb, annak meg valóban hogy cserélheted is később! Szóval némileg olcsóbban kéne ezt adni, szerintem menni is fog lejebb, hogy el is terjedjen..

Client
(kvázi-tag)
Ez tulajdonképpen egy pendrájvnak tűnő SSD, nem?
Ex - WaterLo
igen, sebbessége is olyan.. Csak szép kicsinyke! 

macilaci78
(PH! addikt)
Mint ahogy az SSD ára is. Nem mellesleg könnyebben kapok USB3+eSATA házat rá.
Miért nem merték kiírni az 256-os 500$/€-s árát? 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

Angel1981
(PH! addikt)
Aztahétmeganyolcát! 
Nagyon jól néz ki, és pokoli a teljesítménye!
Asszem meg van az új pen drive jelöltem - persze még odébb lesz a beszerzése.

tiszavirág
(tag)
"Végre egy igazán gyors USB 3.0-s pendrive" Ez jó vicc. 
Már egy éve kapható a Super Talent USB 3.0 RAIDDRIVE.
Maximális olvasási sebessége 370MB/s !!
Ami nem kínai, az hamisítvány !
Az is szép. de nem lehet olcsó ő sem!

BiP
(PH! addikt)
Ja, csak hiába olvas gyorsan, ha írásban a 15megát sem éri el 
Ennyit a tavaly 17ezerért vett 64-es ssd-m is tudott.
(ill. nem ő, hanem az. Ez egy tárgy.)
Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.
egy ilyen 64es jöhetne nekem
~ Arcana ~
Volt nálunk egy kis Verbatim External SSD, ami majdnem olyan kicsi mint ezek a pendrive-ok, de sajna hasonlóan drága is...
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
Szekvenciálisan azért írásban is 185MB/s-ot tud..

Duracellm...
(őstag)
jobban is bíznék benne 
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

tiszavirág
(tag)
Szervusz !
A sebességtesztek értelmezése nem könnyű feladat .
Segítségül, ehhez mellékeltem két ábrát:
- az első a Super Talent Raiddrive USB 3.0
- a második egy átlagos USB 2.0 pendrive
A fenti logikáddal akkor ez a usb 2.0-s pendrive 1MB/s sebességgel ír ?
Természetesen nem.
A szekvenciális és különböző fájlméretű csomagok sebességeit tartalmazzák a tesztek.
A gyakorlatban a tényleges sebességek ezeknek az adatoknak egyfajta kombinációjaként jelenik meg és sokkal közelebb vannak a maximális szekvenciális értékekhez.![]()
Üdv
Ami nem kínai, az hamisítvány !
a kinézete és az ára nem tetszik, a tudása viszont bejön 
na meg nem szeretem a kupakos pendrivokat
most is kupakos pendrivom van kb 1 éves usb3 -as adata de a kupak már szinte magától leesik róla, mondjuk az igaz, hogy újkorában se volt valami passzentos

BiP
(PH! addikt)
Bocs, kihagytam, hogy 4k-ban.
Abban igazad van, hogy a gyakorlatban nem ennyi a tényleges írás, hanem a szekvenciális és a 4k kombinációja. Ettől még szerintem nem lehet elmenni amellett, hogy ez a paramétere nem az erőssége, főleg a szekvenciális és 512 adatok mellett. Persze ettől még nem lesz szar, hiszen egy usb-s pendrivenak nem azok a paraméterek kellenek, mint pl. egy rendszerSSD-nek (amit már visszafogna egy ilyen alacsony 4k érték), de usb-s háttértárnál pendrivenál ez nem igazán szempont, ott főleg szekvenciális kell.
Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

fondorlatos
(tag)
Findzs: A gumi kupakos pendrájv a biztos. Még több év használat után is rajta marad...
Egyébként nagyon tetszik a hyperx pen.
[ Szerkesztve ]

Atlantis
(VIP)
Olyannyira, hogy nekem mindkét Corsair-emre valósággal ráragadt, miután pár hónapig nem használtam őket. Tiszta ragacs lett a pendrive csatlakozója is, ami nem feltétlen tesz jót az aljzatnak, amibe beledugod.
>>>>>Creo CAD System ; Mercedes GP - Die deutsche Kraft<<<<<
én is megerősíteném amit Atlantis írt
legjobban a csúsztatós peneket kedvelem, melóhelyen több éve használok egy kingston dt100 -ast és kiválóan müxik, nem ment tönkre még a mechanika

fondorlatos
(tag)
Corsairt nem ismerem, de OCZ ATVm van és semmi hasonlót nem tapasztaltam vele

bteebi
(senior tag)
Nekem leginkább egy 16 vagy egy 32 gigás példány kellene (amilyenek valószínűleg nem is lesznek). Na nem mondom, hogy nem fogadnék el egy 256-osat
, de egy 16-32 gigás árát még kifizetném. A 64 GB-os árából viszont már inkább egy 2,5"-os mobil HDD-t vennék, ami jóval lassabb ugyan, viszont sokkal nagyobb a tárkapacitása.
Te is fiam, Bluetooth?

Duracellm...
(őstag)
Nem hivatalosan: Egy bontott usb csatlakozó + egy állítható kimeneti feszültségű, lehetőleg áramgenerátoros labor táp:
Imax 10mA Uki:50V nyom/melegedés nélkül kivégzi, teljesen mindegy mi van/volt benne ![;]](/dl/s/v1.gif)
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

Srodney
(senior tag)
pont ez jutott eszembe ez már vetekszik az ssd-vel

HaZse
(fanatikus tag)
Szép-szép ez a pen, de túl drága. A másik, meg, hogy miről/mire lehet ekkora sebességgel másolni?
Ki kellene próbálni, hogy egy 25GB-os BD ISO-t mennyi idő alatt másol át penre egy HDD-ről és egy SSD-ről, majd ugyanezt vissza is.
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy a 150MB/sec-et fog max. tudni. Ugyebár a HDD/SDD/pen esetében is sokszor előfordul a töredezett partíció. Ezt csak azért írom, mert a labori kürölményekben tesztelt nyers erők sose ugyanolyan, mint, amit az ember a valóságban használat közben tapasztal.
Press PLAY on tape. - privátra ILLIK válaszolni - Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=hazse
Lassan jobban megéri egy 256Gb-os pendrive-ot venni, mint egy ugyan olyan tárkapacitású 2,5"-es HDD-t.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

Dr. Akula
(PH! addikt)
Fajin.
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD
Szerintem ahogy egyre több gyártó előáll hasonlókkal egyből jelentősen csökkeni fog az áruk..
Nálam is elférne pár db belőle karácsonyra... brutál jól is néz ki a tudása mellett... 
http://www.youtube.com/user/Timyyy21/videos
azonos az átviteli sebességük vajon a 64-128-256-os modelleknek?
~ Arcana ~
Budapesten hol lehet kapni ilyet ami nem webshopos megrendelős....
~ Arcana ~