Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) KisTopi95

KisTopi95
(fanatikus tag)

Azért az árak odavágnak. De biztos van akinek megéri megvenni, én beérem a régi 1gb-s kingston pendriveommal.

Várjuk ki, mi lesz a vége| Napközben csak 15:00 után keress telefonon! | http://yooouuutuuube.com/v/?width=192&height=160&yt=ZZ5LpwO-An4&flux=0&direction=bottom_right

(#2) economist

economist
(kvázi-tag)

Hihetetlen, hogy ma már mit ki nem lehet hozni egy pen drive-ból. Durva szolgáltatásokat lehet "eladni" hozzá. Biztos van, akinek ez nagyon hasznos, de egy átlag user vajmi keveset tudna ezekből a szolgáltatásokból kihasználni. Az USB3-as verziónak viszont nagyon tudnék örülni. :)

(#3) RyanGiggs

RyanGiggs
(senior tag)

Ezekre mondják hogy megfizethetetlen!!!
Nekem bőven megfelelő a sajátom : Kingston DataTraveler c10 / 8gb
5ezerért vettem. :D

(#4) lenox

lenox
(őstag)
LOGOUT blog

Ezt a titkositast sosem ertem. Barmelyik pendrivera lehet truecrypt volume-ot tenni, az meg fips 180-2-t tud, es eleg gyors is.

(#5) zsola32

zsola32
(tag)

aranyáron mérik őket
kb. múlt héten vettem 500 gigás usb3-as 2.5-ös WD HDD-t, 15500 forintért.
ha így nézem az árakat, a 64 gigás pen max. 8 rugót ha ér nálam.

(#6) Prof

Prof
(senior tag)

Nekem a dagi ultimate g2 van 16 gigás, piszok gyors és nem volt drága.

(#7) fi:zi'k válasza zsola32 (#5) üzenetére

fi:zi'k
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Talán inkább SDD-hez kellene mérni az árát. :U

Audio-technica | Beyerdynamic | Brainwavz | Genelec | Marshall | Shure | Superlux | Hallgatózás: http://href.hu/x/gwv2 | --== www.hangbarlang.hu ==-- Akciós Shure fülmonitorok! Részletekért keress privátban!

(#8) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Szerintem a legjobb adatvédelmi mod a sima mezei pendrive rábilincselve a csuklóra.
Olcsó és biztonságos! :)

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#9) hyperspace válasza zsola32 (#5) üzenetére

hyperspace
(fanatikus tag)

erről van szó.
milyen árak ezek..

ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)

(#10) vitko válasza zsola32 (#5) üzenetére

vitko
(őstag)
LOGOUT blog

Azért azzal te is tisztában vagy, hogy nagyon nagy butaság pendrive-ot összehasonlítani a winchesterrel...

Nőben már csalódtam, Blizzardban soha! Link szuperjátékhoz: http://href.hu/x/e7d7 /*Aki másnak vermet ás, az a Stack Pointer.*/ ____________________ Loading... ██████████████] 99%

(#11) Jhonny06 válasza lenox (#4) üzenetére

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha jól értettem, akkor ezeken hardveres titkosítás van, ami egészen más.

What's wrong, Jerry? I didn't win anything! That becouse it's a jukebox, Jerry.

(#12) zsola32 válasza vitko (#10) üzenetére

zsola32
(tag)

ha a realitás talaján álldogálsz akkor nem
a méretet kivéve nincsen miről beszélni. (az egyik a farzsebedben a másik meg mondjuk mindenhol elfér)

a butáskodás ott kezdődik ha veszel egy ilyen marhaságok 44 rugóért.

(#13) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A Kingston mostanában remekel olyan holmikat hoz ki,már csak az áraknak kell beállni és oké lesz minden :)

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#14) _Oscar válasza lenox (#4) üzenetére

_Oscar
(tag)

Attól hogy felrakod rá, még nem fogja megsemmisíteni a tárolt jelszót a burkolat megsértésekor...

Van olyan kritikus rendszerek, ahol a mókolt "biztonságos" pendrive nem elfogadható. Helyette illik megvenni egy olyat, ami tanúsítottan tudja a szükséges biztonsági szintet.

És a közbeszerzési eljárásoknak való megfelelésről nem is beszéltünk még.

Chuck Norris már utazott a 4-es metrón. Még '97-ben... Keddig nem leszek itthon. Ha valami kell a cucaimból telefonon keress.

(#15) marcias válasza Jhonny06 (#11) üzenetére

marcias
(őstag)
LOGOUT blog

Jobban belegondolva nem is biztos. Ha feltételezzük, hogy magát a kódot nem egyszerűbb feltörni, akkor csak annyiban egyszerűbb a helyzet, hogy a szoftveresen kódolt pendrive-ot le tudod formázni, és utána mezei adattárként működik tovább. De az adatok szempontjából ennek túl nagy jelentősége sztem nincs. Az már inkább lehetséges, hogy egy sima pendrivera ha ráeresztesz egy komolyabb titkosítást, akkor szánalmasan alacsony átviteli értékekkel fog működni.

(#16) zseko

zseko
(őstag)

Elég brutális. Tudása is, ára is.

(#17) radi8tor1

radi8tor1
(PH! nagyúr)

8GB-ban még mindig a Corsair GT az ász?
Vagy tudtok ilyen sebességű de kisebb méretű (nem GB-ban kisebb) pendrive-ot?

TRON addict

(#18) lenox válasza Jhonny06 (#11) üzenetére

lenox
(őstag)
LOGOUT blog

Hat ha arra gondolsz, hogy meglatszik rajta, ha szet akartak szedni, akkor ilyen szempontbol mas, de az adatokat hasonloan titkositja.

#14: Gondolnam, hogy itt se a jelszo van tarolva. Biztos van sokfele rendszer, sokfele kovetelmennyel, gyanus, hogy a truecrypt a ph-n mindenkinek eleg otthonra. Nyilvan olyan helyre, ahol penzt kell elkolteni titkositasra, oda nem jo, mert ingyenes. De pl. truecrypttel system volume-ot is lehet titkositani.

(#19) Jhonny06 válasza radi8tor1 (#17) üzenetére

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ász? Erről a pendrive-ról nem igazán olvastam még egymás után két jó véleményt, tehát nem vagyok benne biztos..

What's wrong, Jerry? I didn't win anything! That becouse it's a jukebox, Jerry.

(#20) radi8tor1 válasza Jhonny06 (#19) üzenetére

radi8tor1
(PH! nagyúr)

Nekem a netes tesztek nem ezt mondták. De ha hallottál róla rosszat, akkor biztos hallottál másról jót is. Ne tartsd magadban kérlek.

TRON addict

(#21) rep3at

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

Valami hasonlót már nekem is be kellene szereznem, sajnos az én telóm adatmozgatásra nem igazán használható.

rep3at.blogspot.com / Tesztek, ilyesmik. techpad.hu - Az online techmagazin. Üzleti megbízhatóságom az adatlapomon. @rep3at كرر

(#22) lujó55

lujó55
(őstag)

tényleg túl szélesek.
szerintem még várjunk egy fél éves és meglesznek a kicsi, biztonságos modellek is.

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#23) Srodney válasza KisTopi95 (#1) üzenetére

Srodney
(senior tag)

én is még egy darabig,jelenleg gondolkodóba ejt egy 4gb os de nem biztos hogy szükségem van rá...

(#24) hoffman_ válasza radi8tor1 (#20) üzenetére

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem sima Falshvoyager van, semmi gondom vele. Ez a második, de csak mert az elsőt önhibámból tönkre tettem a 4-ik évében.

"The time you enjoy wasting, is not wasted time."

(#25) Dospalek

Dospalek
(tag)
LOGOUT blog

Jézusom de drágák :Y

http://href.hu/x/h9z8

(#26) naszvalo

naszvalo
(tag)

komoly pendrive-ok :K

(#27) Vegtor

Vegtor
(lelkes újonc)

Jó meg minden, de nem dobtam hátast.
Szerintem túl árazott lufik.

Még mindig a legjobb megoldás a külső HDD 2.5

De ez az én véleményem.

(#28) gabesz78

gabesz78
(tag)

Hát nem egy átlag usernek való pendriveok. Biztos hogy nem fogok ilyet venni.
Én inkább valami szirénával vagy erős fényjelzéssel ellátott darabra lennék vevő, mert a 2,5 éves fiam rendszeresen eltünteti a játékai között, a gépben vagy a DVD-ben felejtett pendriveokat! :D

"Elképzelhető, hogy a Computerek a jövőben nem nyomnak majd többet 1,5 tonnánál." (1949, Popular Mechanics)

(#29) Ribi válasza radi8tor1 (#20) üzenetére

Ribi
(PH! kedvence)

Lehet hosszabb de viszonylag vékonynak néz ki :[link]
Illetve a nagyobb az N005.

(#30) kisza25

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

uh de drágák ezek, a verbatim sebességben nagyon ott van

ELADÓ Llano A8-3500M mobil processzor 4magos 1500Mhz/2400Mhz turbo TDP 35W##Aerocool Qs-200 midi gamer ház##

(#31) steve0707

steve0707
(kvázi-tag)

Nálam a "dagi"16Gb.-os. Ultimate hiba nélkül,minden napos használat alatt dolgozik.
Én 16e.ft.-ért.vásároltam kb.1éve.Nekem megfelel ezekkel a sebességekkel.:

(+.)

[ Szerkesztve ]

(#32) Zsolto

Zsolto
(senior tag)

Nekem volt egyszer egy pqi U350 cooldrive pendrájvom, ami hivatalból kétfelé volt partícionálva, mert az egyik felén volt egy exe fájl valami ostoba alkalmazással. Sokat szívtam vele, például nem lehetett használni a fotó-előhívó gépeken a Saturnban és a PhotoHallnál, mert azoknak a hardvere meghülyült, ha egy USB-slotban egyszerre két meghajtót érzékelt. Ugyanígy viselkedett egy USB-bemenetes Panasonic házimozi is, nem tudtam használni filmlejátszásra sem. Számítógépben persze működött. A két meghajtót képtelen voltam megszüntetni.

Az egyik cucc itt is ilyen kétfelé particionált, szerintem ezzel is lennének ilyen gondok. Nem nagy ügy, de engem iszonyúan bosszantott, túl is adtam rajta.

Nix buhera, a fő, hogy mennyen! Ez vagyok én: https://sites.google.com/site/kaldoszsolt/ Ez pedig egy jó oldal: www.navigyurci.hu

(#33) Rhino666

Rhino666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

És én még azt hittem, hogy a 8GB-os Corsair Voyagerem volt drága 5 ropiért... :U

Gumi fülhallgató párnák (fülesbogyók) >>> http://href.hu/x/7j10 <<< 520Ft/3pár!

(#34) Prof válasza Rhino666 (#33) üzenetére

Prof
(senior tag)

ha hiszed ha nem volt az 30k is amikor megjelent :D

(#35) Rhino666 válasza Prof (#34) üzenetére

Rhino666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen, de akkor egy mezei gagyi 8GB-os is közel annyi volt. :W

Gumi fülhallgató párnák (fülesbogyók) >>> http://href.hu/x/7j10 <<< 520Ft/3pár!

(#36) kpal

kpal
(PH! kedvence)

fincsi :)

(#37) TOM-202

TOM-202
(fanatikus tag)

Nekem a legnagyobb pendrive-om is csak 8GB-os és annak is csak a felét használom ki. Kíváncsi vagyok mire lehet használni a 64GB-os változatot. :)

(#38) kpal válasza TOM-202 (#37) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

hát még 256-ost :)

(#39) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Komoly kis cumók. A plusz szolgáltatást mindig is meg kellett fizetni, ez van... Aki olcsóbban akar USB3-as pendrive-ot, úgyis talál, pl. 8Gb-ost 5K-ért ki lehet fogni (igaz, nem üzletben).

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#40) Armagedown

Armagedown
(fanatikus tag)

Milyen drágán mérik ezeket a titkositásra képes pendriveokat.
Pedig meg lehet ezt ingyen oldani TrueCryt-el

Nokia 3220 -> Nokia 6280 -> Nokia 6300 -> Nokia N73 -> Samsung Galaxy Gio

(#41) Chrys_

Chrys_
(senior tag)

"A tároló nagyon komoly FIPS 140-2 titkosítással bír, mely az Egyesült Államok kormányának biztonsági igényeinek is eleget tesz."

Na én erre kurvára nem lennék büszke, mert van valami törvény náluk, hogy olyan titkosítást, amit kormányoldalilag nem tudnak feltörni, nem is lehet használni. Biztos 9/11 utáni dolog.

BF2: [HUN]Chrys00; BF3: [ThoR] Chrys_HUN

(#42) zrubi válasza Chrys_ (#41) üzenetére

zrubi
(senior tag)

"A tároló nagyon komoly FIPS 140-2 titkosítással bír, mely az Egyesült Államok kormányának biztonsági igényeinek is eleget tesz."

Ez szerintem annyit jelent, hogy van benne beépített master password ;)

zrubi.hu

(#43) aram01 válasza kpal (#38) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

256mb-ost? ;]

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#44) Chrys_ válasza zrubi (#42) üzenetére

Chrys_
(senior tag)

A lényegen nem változtat.

BF2: [HUN]Chrys00; BF3: [ThoR] Chrys_HUN

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.