"ezt a hiányosságot is spórolta"
Gondolom pótolta 
emberek... "fan" és nem "fun"...

"ezt a hiányosságot is spórolta"
Gondolom pótolta 
emberek... "fan" és nem "fun"...

Picit siettel Abu85 
"A redmondi óriáscég évvel ezelőtt.."
"...egy Star Wars jeték ígérkezik..."
Microsoft a mai napon ezt a hiányosságot is spórolta
Minél jobban sietünk, annál többet spórolunk 
[ Szerkesztve ]
Na,így lehet a TV előtt igazán leizzadni.Tetszetős ez a projekt 
"Minek a büszkeség, mikor a teljesítmény önmaga jutalma"-Twin Peaks

Látom nem csak nekem van hányingerem ettől a terméktől!!!
![;]](/dl/s/v1.gif)
53/182 arányban nem tetszikre szavaztak youtubon... A görcs ebbe a gagyi 3-5 éves kör közötti korosztálynak szánt termékbe. UNDORÍTÓ
A Natal nevet legalább ki lehetett mondani. A Kinectbe beletörik az ember nyelve. Jaaa, hogy ez nyelvedzésre is jó. Hmm, lehet, hogy mégis van értelme 
[ Szerkesztve ]
Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

Én nem a nevét mondom... Azt pont le sz@rom. Egyszerűen GAGYI.
Kíváncsi leszek a fogyasztókra, ki az akinek őszintén tetszeni fog 2 hét után is...
[ Szerkesztve ]

viccesek ezek a konzolkonszernek. Kifejlesztették a nagy semmit.
Most olvastam hogy viszont nagy jelentőségű novint falcon bejelntések lesznek kedden!!
És állítlag konzolkonszernel is tárgyal. Ezt a robotkezet használják az olajkatasztrófában is pl, egy másik kivitelét:
50 ezerért tudtam venni belgiumból, most jön
120 fps or GTFO :D

Ha jó és használható lesz, jó lesz ez... ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

Végre valaki osztja a véleményem... ![;]](/dl/s/v1.gif)

az igenytelen kozonsegnek akik a wii-t vettek, ezt is zabalni fogjak.
egyebkent hogy mennyire hasznalhatatlan szarnak nez ki, azt nem is reszleteznem.
Az kiderült már, hogy ez egy kiegészítő lesz-e az xbox360-hoz, vagy külön spec xbox verzió kell hozzá?
Persze hogy kiegészítő, mi lenne abban a jó ha nem lenne kompatibilis a 360-as több millio boxal amit eddig eladtak 
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

Én sokkal szívesebben felkapom a legközelebbi virágkarót, sodrófát, masszívabb sajtos kiflit hogy aztán azzal fénykardozzak, mint veszek akármilyen high-tech robotkontrollert. Party játékoknál pedig egyértelműen élvezetesebb. Én kíváncsian várom a Kinectet. (kinetic + connect?)
If all the economists were laid end to end, they would not reach a conclusion. George Bernard Shaw

Nekem is a kinetic + connect ugrott be elsőre, mondjuk szerintem nem túl szerencsés névválasztás.
Ettől függetlenül én ahhoz az "igénytelen közönséghez" tartozom aki várja ezt a "semmi" "szart" 
"guilty until proven innocent" - Artisjus
Lehet hogy én vagyok a hülye de ennek mi értelme van? Ennyi erővel ki is mehetnének futópályára. Lényegesen látványosabb, nagyobb felbontás, az ellenfél nem csal, nem lesz büdös a nappaliban.

Hát nekem sem tetszik
Ha lenne Box-om akkor sem vennék.
Valahogy nehezen tudom elképzelni hogy hadonásszak a TV előtt pláne FPS-t játszva.
Most gondoljunk csak bele ha az utcáról benéz valaki mit lát ![;]](/dl/s/v1.gif)
Bár lehet hogy csak én vagyok túl konzervatív, de bill.+egér 4ever 
Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

Nagyon megdobja a játékélményt, mondjuk az is igaz, hogy csak néhány játékkategóriánál. Viszont akinek ez nem tetszik, abban biztos vagyok hogy nem próbálta még a wii-t. Pláne haverokkal.
Egyedül kockulva persze ez sem izgalmas...
http://youtu.be/uu2IBhf9F4k
olyan tetszetős mint a wii... csak az már 3 éves és alábbhagyott a hype... senki nem fog ugrálni a tv előtt... macerás... én már ülve verem el a családot teniszben...
IRL még mindig jobb. Pláne haverokkal. És jóval olcsóbb.

szerintem Abu teljesen kész van ettől a starwars dologtól, lézerkardozás, az erő használata..
ahogy én is... 
hejj, lehet, hogy ha ez frankó, akkor beadom a derekam.. 

nem helyett gondoltam, hanem mellette 
http://youtu.be/uu2IBhf9F4k
úgymáminnyámás 
[ Szerkesztve ]
A lézerkardozás? 
Milyennapvan?
Mi a probléma azzal, hogy "évvel"?

(#25) dezz:
sztem arra gondolt, hogy évekkel ezelőtt
[ Szerkesztve ]

angolul nagyon hasonló a kiejtése a conect-hez - ezért is lett ez a neve
app=epp tab=teb pad=ped defy=difáj - csak, hogy ragozni tudjál...

Annak ellenére, hogy nem vettem wii-t. Kikérem azoknak akik vettek, mi az, hogy igénytelen közönségek? A wii is megcélzott egy bizonyos réteget. Attól, hogy te nem tartozol bele attól még nem hiszem, hogy a többiek igénytelenek.
Üdv.