Szeretem, hogy egyre változatosabb formában és színvilágban jelennek meg ezek a kis kütyük 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

Szeretem, hogy egyre változatosabb formában és színvilágban jelennek meg ezek a kis kütyük 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

Ja, de még mindig nem a sebesség az elsődleges szempont a gyártáskor. Sajnos.
TRON addict

Hú de jó lett volna, ha az OCZ-nek az ATV típusú pendriveja kerül be. Pont most vettem ilyet ION-os gépembe, hogy arról bootoljon.
..::Diego::..
USB 3.0-ás pendrive teszt esetleg várható a közeljövőben?
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
Használja kérem a kersőt 
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
Idén már nem lesz, mert nem sikerült felhajtani, de amint előkerül pár, megnézzük őket.

Nekem is ez formálódott meg az agyamban. Nagyon szívesen láttam volna mondjuk egy korszerű pendrive-ot is pl Adata N005 16 giga 9ezerért. És elvileg gyors is.
(#6) rudi
Máris várom!
[ Szerkesztve ]
Life's a piece of shit, When you look at it, Life's a laugh and death's a Joke, it's true.
Ebből a tesztből is az jött le akinek tényleg nagy cuccokra kell a pendrive s nem kell neki a zsebében tárolni hanem pl egy aktatáskában jobban jár egy külső hdd-el 
az a karabineres adata nagyon tetszik és sebességben se rossz
furcsa hogy a pendrive-ok között annyira népszerű kingstonnak nem került a tesztbe egyetlen modellje sem
pedig rudi még írta is hogy nyugdíjazták a régebbi DT100-as kingstonjukat a tesztbe meg nem szerepel
[ Szerkesztve ]
Hát ezek elég szerények sebesség szempontjából, talán az A-DATA-t kivéve... 
Total Fun Racing Club - http://bmwm1.ucoz.hu --- Sent from my keyBoard
usb 2.0-tol mar ne is varj tobbet pendrive-ok teren, a 3.0-nal lesz tapasztalhato a sebesseg novekedese. a teljesitmenybeli kis kulonbsegek miatt allnak elo a gyartok jopofa, aranyos, kicsi, nagy, por, viz es utesallo, golyoallo, elpusztithatatlan, regeneralodo es meg ki tudja milyen fantasztikus otletekkel a design teren.
4 sale http://tiny.cc/aprok

Örülök ennek a tesznek, mert pont venni kívánkozok egy 8 gigás pendrive-ot. 
Eddig ezzel szemezgettem az olcsó ára miatt (3800Ft):
Kingston DataTraveler 100 8GB Fekete (DT100/8GB)
Nem tudom, hogy vajon ehhez képest a tesztgyőztes mennyivel gyorsabb. 
DESIGNER, FRONT-END DEVELOPER --- DOTA 2 ACCOUNT ELADÓ

Nekem van olyan USB2-es SONY pendrive-om, ami képes 25MB/sec írásra-olvasásra...
TRON addict
Ezt az ADATA Nobility S805 -öt hol lehet kapni normális áron? Pont akarok venni egy 8Gb-os pendrive-ot.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
A bőröset megvenném a merci kulcsra, lol 
>> ЯeSpΞkT <<

Hasonló cipőben járok, 8GB-osat tervezek valamikor venni, viszont nálam a sebesség is számít (erről bootolna a mozigép). Én a Transcend Jetflash-sel szemezek, 32/10-12MBps gyártóiból kíváncsi lettem volna, hogy mennyi a valós, többfajta helyzetben mért sebesség.
Kicsit szűk volt most a teszt hatóköre, 2 gyártótól 4-4 + mégegy... én min. egy tucatot néztem volna meg, és mellé még egy-két (akár kéznél lévő) régebbit, hogy lehessen látni, hogy a sebességben is van-e fejlődés, vagy csak a kapacitásban.
Btw. az értékelés oldal első bekezdésében elírtátok az árakat, úgy látom a 8GB-os nobility helyett a 16Gb-os árát írtátok a szövegbe.

Jaja, az odavaló
.
Jóhogy vékony bőr van rajta, mivel kicsi pendrivet akartak csinálni...
:/

Rudi: Olyan Vision kulcstartót ami az utolsó oldalon van, honnan lehet szerezni? 

No pont pendrive-ot keresek, erre pont pendrive teszt a PH-n. 
Csak az írási sebessége mindegyiknek elég gyatra. 
Nővéremtől kapnék karácsonyra egy 8 vagy 16GB-os pendriveot, ezt kellene kiválasztanom - minnél hamarabb.
Kb. 1,5 éve már alaposabban utánanéztem a témának, de azóta elég sokat változott a helyzet ugye.
Ami kellene:
- viszonylag nagyobb írási sebesség. De nem kell E-Sata/USB3 (hacsak nem ugyanannyiba kerülne...)
(Én a 15-20MB/s körülire gondoltam eddig, de ezen teszt alapján ez lehet még most sem túl reális elvárás sajnos...)
- nem kell ilyen ultra-kis méretű, szines, szagos, stb.
- a fizikai kialakítás legyen olyan, hogy nem esik szét ha esetleg egyszer leesik - de ez gondolom a nem no-name kategóriában alap dolog. De dobálni nem szoktam, szóval semmi extra ütésvédelem nem kell
Az sem baj, ha nem lehet itthon kapni, mivel nővérem Amazon.com-ról rendelné(angliában dolgozik), ott lehessen kapni.
Miket tudtok ajánlani ?
MOD:
radi8tor1
Nekem van olyan USB2-es SONY pendrive-om, ami képes 25MB/sec írásra-olvasásra...
Ez jól hangzik ! Milyen típus ez pontosan ?
[ Szerkesztve ]

Huhh, én meg még a Diesel megvételén gondolkodtam egy 3/4 éve. De jó, hogy inkább a Corsair flash survivor-t választottam.
"Kicsit" gyorsabb...
Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
Szimpatikus ez a karabineres A-data. Úgyis be kéne ruházni már egyre...
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."
Nekem is tetszik a Diesel!
http://logout.hu/blog/zotyi85/index.html

Jöhetett volna előbb is ez a cikk, pont egy hete vettem egy 8Gb-osat.
Ez meg nagy flash szerintem: 

<huf> "A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station." @bash.hu
USB 2.0..... baaaazzzzeee szánalom.
~ Arcana ~
Mi ez?
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
USB 2.0-nál maradva ez a Kingston elég jónak tűnik a specifikációk alapján...
"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

ipon például

Hmm ez tényleg jónak tűnik a specifikáció alapján, köszi. 
De mindjárt nézek róla tesztet is, és kiderült a valódi sebesség is.
.mf
Még az álltalad írt Transcend JetFlash 600-nak [link] (ugye erre gondoltál ?) néztem utána, papiron ez sem tűnik rossznak, de tesztet egyenlőre nem találtam.
Másnak esetleg ötlete ?

Sajna már nem lehet kapni. 3 éves modell kb. Fehér és krómozott csík van rajta. Ha nagyon kell meg tudom nézni a pontos modell nevét.
TRON addict

Mja, vicces, hogy a karabineres cuccot a Bluechip adta, és náluk mégsem kapni. Vagy a T. Fórumlakók már elkapkodták 
Nix buhera, a fő, hogy mennyen! Ez vagyok én: https://sites.google.com/site/kaldoszsolt/ Ez pedig egy jó oldal: www.navigyurci.hu
Csak az érdekesség okán.
Kiegyensúlyozott teljesítményt nem a pendrive kategóriában kell keresni.
2 GB méretű CF kártya USB olvasóban.
![]()
SATA kártyaolvasóban ennél többet tud a kártya.
Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)

Ez elgondolkodtató. Lehet akkor érdemes inkább egy cf-et vennem usb-s kártyaolvasóval. 
DESIGNER, FRONT-END DEVELOPER --- DOTA 2 ACCOUNT ELADÓ

Nekem akkor esett le az állam,amikor a 264Gb-os pendrivet láttam meg hírdetve
(hasonló fejet vágtam a smiley-hoz).De elgondolkodtató hogy ennyi árért,inkább egy külső winchestert fogok magammal cipelni 
- NO PAIN ~ NO GAIN -

Hát ha nem lehet már kapni, akkor sajnos mindegy...
(bár ha tudod azért nézd meg légyszi, még az is lehet veszek magamnak egy használtat - már ha találok)
Kingston Data Traveler R500 teszt: [link]
30MB/s olvasás, és ~16MB/s írás, egész jó (de csak a többihez képest).
(de miért lassabb a laptopokon ?)
Csak ez is csak egy (gondolom nagy) fájlmérettel van, 4k-s - vagy akár egy köztes, pl. 32k is - tesztet nem találok.
[ Szerkesztve ]

Olyan AMD-s kulcstartó kell nekem!
- Mi van a kancsal két szeme között? - Nézeteltérés.

Az összesítő táblázatban van két Adata Classic: C802 és S805. Utóbbi nem a Nobility akart lenni?
[ Szerkesztve ]
WD6400AAVS-00G9B1 vinyót vagy elektronikát keresek kölcsönbe esetleg örökbe. ''...amíg a Föld kerek, mindig lesznek rockerek!''

A harmadik kép alá, úgy mint az elsőnél, fel kéne tüntetni a látható pendrivok neveit sorrendbe.
||| | || ||||| | ||| ||
Mennyit adnál érte? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Jól beszélsz! Nekem volt egy pici USB-s microSD olvasóm (valahol elhagytam), az a Kingston microSD kártyámat elég durva tempóval kezelte.

Az S805 a Nobility széria tagja.
Nekem takeMS MEM-Drive Easy II van már kb. egy éve, vagy több, de egyszerűen nem lehet lealázni
Fürdött már műzliben, ráléptem, leejtettem és mindig jó. Volt mát több neves pendrive-om, de mind valami oknál fogva tönkre ment (közel sem olyanok, mint amiket az imént írtam)... de ez a gyakorlatilag no nem cucc meg bírja jól 

A Corsair flash voyager GT 4GB -om 3,5éves és 20MB/sec fölött ir és olvas.
Azért vettem anno ilyet mert elegem lett a lassú tucat pendrivekből.
Szánalom, hogy ki lehet ma adni 16GB és 32GB-os pendriveket ilyen adatokkal.
Szerintem max 10 perc alatt tele kéne tudni irni egy ilyen eszközt.(nagy file-ok)
Üdv.

Szerintem öreg hiba a Kingston-t kihagyni egy pendrive tesztből a sebesség meg nem minden, mert igen cifra dolgokat hallok én még a méregdrága pendriveokról is....
http://mynokiablog.com/ ------ Nokia 808 PureView, a mobil multimédia koronázatlan királya.

Miért neked van, Oliverda????????
[ Szerkesztve ]
- Mi van a kancsal két szeme között? - Nézeteltérés.

S805-ből van 32 gigás is.
http://global.adata-group.com/en/product_show.php?ProductNo=AS85ZZZRS
http://www.olcsobbat.hu/kereses/?search=a-data+s805
[ Szerkesztve ]

Ez kimaradt a tesztből, pedig az egyik legjobb pendrive:
A Verbatim STORE N GO 8GB-os pendrive-nak sem szégyenkeznie.
![]()
Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)