Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Bluegene

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem ajánlott :N

Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

(#2) P00By válasza Bluegene (#1) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Ugyan már! :) :D

(#3) Killing

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Elég rondára sikeredett, gamer gépbe nem ajánlott. :D

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#4) danati

danati
(senior tag)

480 nem lesz 1 slotos verzióban? :DDD

(#5) joi29

joi29
(őstag)

Nesze neked porszívó, de legalább a kimeneti részt szabadon hagyták
volna hogy a levegő akárhova szabadon áramolhasson.
Így nem csak a venti de még a réseken át süvítő "szélzaj" is növeli
a zajszintet. :o

(#6) Bici

Bici
(PH! kedvence)

Sztem jó kis kártya.

Anyuci büszke lesz a fiára, hogy egész délután takarít... minden nap!!!!! :DDD

[ Szerkesztve ]

(#7) zuchy

zuchy
(őstag)
LOGOUT blog

Ebből négyet egymás mellé szorosan. :)
A hűtés kialakítása se tettszik annyira, és itt nem arra értem, hogy 1 slotos. Jobban is meg lehetett volna csinálni. Még a 8800GT-nek is normálisabban volt megtervezve, ez a hülye rostély a kártya végén nem valami jó. Csak azt nem értem, minek neki a +2 pin?
A Ventiek? :D :U

PC-STYLE.hu

(#8) bolvar

bolvar
(fanatikus tag)

már látom a photoshop képeket ahogy tv-s vásáros uborka és egyébb zöldség darálóvá alakítják:Dnekem valahogy az a gyalu jut eszembe:D:Dvalaki vállalja?:D

A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)

(#9) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

dikk, nem szívbajosak a tervezők galaxyéknál :D

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#10) .mf

.mf
(PH! addikt)

Ááááááá :DDD
Ez az igazi GrillForce Thermi! :DDD
Nagyon bátor (botor?) lépés tőlük... egy MTTF értékre kíváncsi leszek :DDD
Legalább az órajeleit csökkentették volna valamelyest, így ez öngyilkosság

(#11) gempula

gempula
(tag)

Hát lesz egy kis hangja, az tuti.

Just when I thought I was out... they pull me back in!

(#12) Sasal1ty

Sasal1ty
(tag)

Nem rossz, ha olcsó lesz még lehet veszek is egyet. Természetesen csak vízhűtéssel:)

HTC Sensation, Iphone I4S , HTC Titan

(#13) mephi666 válasza .mf (#10) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem jól mondod... a 2slotos való grillre... ebben chipset lehet majd sütni :K

hétvégén néztem megint a ne fütyülj-t :) ez a kártya is szépen fog fütyülni terhelés alatt, az is biztos...

ui: egyébként elég impotens megoldásnak néz ki így hirtelen... szívesen megnéznék többféle képet a kártyáról működés közben: terhelés alatti "hőtérkép/széltérkép", aztán ott minden kiderülne... (kár, hogy nem készítenek minden hűtésről ilyen frankó képeket és abból le lehetne korrektül szűrni a véleményt)

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#14) zuchy válasza Sasal1ty (#12) üzenetére

zuchy
(őstag)
LOGOUT blog

Na de ennek egyedi nyákja van, nem biztos, hogy lesz rá megfelelő vízhűtőblokk. Én e helyett a sima referenciát ajánlom. :K

PC-STYLE.hu

(#15) - = Zk = - válasza mephi666 (#13) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Chipset, vagy chipset-et? :C

Kiváncsi vagyok a védelmezők érveire! :U

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#16) FoBCRaistlin

FoBCRaistlin
(őstag)

Ez de komoly! lehet fogadásokat kötni, hogy mennyi idő után telnek fel a nagykerek gariztatásra váró ilyen karikkal...

Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu

(#17) pottyantós

pottyantós
(senior tag)

A ref gtx 470-en nem 2db 6pines csati van?

!!!!Més que un Club Barcelona!!!

(#18) toyone

toyone
(őstag)
LOGOUT blog

Volt már korábban is ilyen "merészebb" kari a Galaxy kínálatában. GTX 260+ Single Slot Csak most áthelyezték a ventilátort.

x3dth | notebook.hu | Msi | Biostar | G.Skill ECO eladó -> http://href.hu/x/hvsb

(#19) LordX

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ugyanúgy elpazarol egy slotot, mert ha mellé raksz valamit, megsül..

(#20) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Terhelésnél lehet hangja rendesen! :)

(#21) Mr.Csizmás válasza LordX (#19) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

asszem ezzel meg is lett mondva a lényeg! :C

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#22) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez gyárilag ilyen fos, poros színű?

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#23) Isee válasza PH-User (#22) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

Ekkora hűtőnél sokat számít, hogy ne tudd eldönteni, hogy most poros-e a kártya ventije, vagy csak gyári modding elem :DDD

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#24) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

............................................________........................
....................................,.-‘”...................``~.,..................
.............................,.-”...................................“-.,............
.........................,/...............................................”:,........
.....................,?......................................................\,.....
.................../...........................................................,}....
................./......................................................,:`^`..}....
.............../...................................................,:”........./.....
..............?.....__.........................................:`.........../.....
............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../........
.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/...........
..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}...........
...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../............
...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../.............
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”...............
............/.`~,......`-...............................\....../\...................
.............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__...........
,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-,....
.....`=~-,_\_......`\,.................................\........................
...................`=~-,,.\,...............................\.......................
................................`:,,...........................`\..............__..
.....................................`=-,...................,%`>--==``.......
........................................_\..........._,-%.......`\...............
...................................,<`.._|_,-&``................`\..............

alba gu brath

(#25) gempula válasza Solten (#24) üzenetére

gempula
(tag)

Lol! :DDD

Just when I thought I was out... they pull me back in!

(#26) moha21

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na erre kíváncsi vagyok mi lesz velük nyáron. Még a nagyobbak is elég durván melegszenek. Ez meg rendesen befűti a házat.

Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123

(#27) Lars

Lars
(senior tag)

Részemről inkább feláldoznék egy bővítő slotot, csak hogy kifele tolja a házból a meleget a kártya. Mellé nem mernék rakni semmit, ezért viszont értelmét veszti a dolog.
A hatékonyság megint más tészta, kétségeim vannak.

(#28) dangerzone

dangerzone
(PH! addikt)

Olyan érzete van, mintha rozsdás vasakból hegesztették volna össze ezt a hűtőborítást...
Már a radeon 4850-re is öngyilkosság volt az 1 slotos hűtő.
Erre meg aztán maga az apokalipszis.. :N

(#29) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azért a hangja érdekelne... Szvsz. egy porszívó lesz :)

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#30) Tomate

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

OMG... Ezek nem tudom mit hisznek. Egy 4850-re lenne elég ez a hűtés. Lehet nem lesznek majd fokozatok. Egyből 100% azt jól van. Furmark alatt megnézném. :D

(#31) b3er válasza Solten (#24) üzenetére

b3er
(fanatikus tag)

Ez most kész.... :W :C
Am tényleg elég gány single slotos 470... :DDD

http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=73553

(#32) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Biztos csendes/halk hűtő... Lehet még a fullcover blokkoktól is jobb lesz....

Milyennapvan?

(#33) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Receptkönyv nem jár hozzá? Vagy legalább egy 10 db tojás, ne menjen kárba a hő :DDD

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#34) flimo

flimo
(őstag)

Na ilyenből hetet pl egy P6T7 WS SuperComputer kapba :C

Először szomjan halunk, azután éhen halunk, végül mind meghalunk!

(#35) Mooka-Miki

Mooka-Miki
(tag)

Ha teflonnal borítják a felfelé néző oldalát, akkor még a rántotta sem tapad oda. :U

(#36) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nemtudom, nekem olyan 9600 Gt ( Asus-ból volt nálam kölcsönben pár hónapig ) fílingem :DDD van ezzel a kártyával. Nem válalnám be, na jó, ingyen biztos. :DD

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#37) Giot

Giot
(őstag)
LOGOUT blog

És a kis venti mennyit fog forogni? 10000-et? Ezt nem gondolhatja komolyan a Galaxy! Vagy a hűtő alatt már rev2-es Fermi lapul? Vagy............... :F
Mind1 ők tudják én nem tervezek videokártyákat én csak vásárolok. Bár ez elég elrettentő :DDD ahogy előttem már megemlítették a 4850-en is merészség volt 1 slot-os hűtőt alkalmazni.
JÁJ és azokon a kis nyílásokon megy ki a levegő?? :DD

[ Szerkesztve ]

Ha valami igazán... .... zenére vágysz! Frissítve: 2012.04.01 LogBlog.

(#38) hunfatal válasza Killing (#3) üzenetére

hunfatal
(PH! nagyúr)

Miért, egy gamer gépnek szépnek kell lennie?

Én eddig úgy tudtam, gyorsnak...

Speciel szerintem egyik fermi sem ajánlott.

(#39) hunfatal válasza .mf (#10) üzenetére

hunfatal
(PH! nagyúr)

"Ez az igazi GrillForce Thermi!"

:DDD:DDD:DDD:DDD:DDD

(#40) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Hát aki ezt a sütőt bevállalja :F

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#41) iSonic

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

Hát ez a VGA egy pöppet meleg lesz :D

(#42) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én buta meg azt hittem, hogy a Galaxy Fullcover blokkot tesz a GTX-re. Miért nem 2GB DDR2? Fail :DDD

[ Szerkesztve ]

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#43) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Ez kiált egy vizes blokkért.

Kezd iPon szint lenni...

(#44) Quan-Chi

Quan-Chi
(őstag)

az ötlet igazán jó és szükséges is volt ! majd a gyakorlatban meglátjuk mennyire válik kényessé a kisebb hűtő :K

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#45) hoffman_

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hogy lehet ilyet tervezni, és kiadni? Hova süllyedünk, atyaég.

"The time you enjoy wasting, is not wasted time."

(#46) woland_y2k

woland_y2k
(PH! nagyúr)

Ennek nem porszívó hangja lesz, hanem valami jobb fajta ndk-s turmixgép, vagy daráló. ;] :D

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

(#47) azoli09

azoli09
(tag)

Helló
Nekem egy HD4850 Gainward [link] ilyenem van ,csak nem hőcsöves hanem sima ventilátoros mint a képen , és itt van egy kép hogy most milyen meleg 25 fokos szobába mivel be kelet fűteni rakok fel ha van rá igény terheltet is , amúgy terhelve 45-48 fok ,amúgy nem oc hanem gs de ezt lehet látni az órajeleken :)

(#48) Quan-Chi válasza azoli09 (#47) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

én is a gépemmel fűtők, ha egész nap megy belihegi a szobát simán ! pedig elég hűvös konfig ! jó mondjuk az X38 eléggé lángol :B

ITT van az igazi 1 slotos megoldás :K

[ Szerkesztve ]

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#49) mad1

mad1
(PH! kedvence)

Engem pl.sosem zavart ha 2slot ot foglalt 1 vga. :U
2db gtx260 al sem,pedig az mar ugye 4.

[ Szerkesztve ]

Ne szemetelj ! / Steam..

(#50) Killer01

Killer01
(senior tag)

Nagyon gonoszak vagytok. Csak ránézés alapján elítélni ezt a kártyát nem szép dolog. Lehet hogy hatékony és csendes lesz a hűtője, és ....áááá..hagyjuk, ezt én sem bírom leírni röhögés nélkül :DDD

"Szerves kísértetek kísérnek minket, akik ha kell írnak vagy beszélnek" Philip K. Dick

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.