Egy kicsit furcsa ez a narancs színű monitorkáva, engem biztosan zavarna hogy nem fekete vagy legalább sötét színű.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Eladó egy Asztali Konfig! 775 / 512Mb / 3,06Ghz! Pci-e ! Csak 2 napig 14990Ft!
320 GB SATA Notebook winchester WD Scorpio Blue 2.5" 320GB SATA HDD (WD3200BEVT) 13 990,- Ft 1 év ga
Dell Vostro V131 piros I5 2430M Sandy Bridge 4GB 500GB 2év GARANCIÁVAL
Dell Studio XPS 1340 Studio XPS 13 új fehér LEDes 2.4GhZ P8600 4GB 500GB Geeforce 9400
Dell XPS M1330 fekete black T9300 2.5GhZ Geeforce 8400 4GB 160GB új alaplappal új fedlap kijelző
Nem rossz bár este lehet zavarná a szememet a keret ha nem lenne keret na az már..

zazahoho
(őstag)
kérdezd meg romero28-at ,neki ilyen színű van szintén acer 24-es
azt mondja gyönyörű 
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
Ez a kép nekem nagyon sántít, olyan mintha Vista lenne az OS, csak át van írva Win7-re a szöveg.
Vagy csak nekem gyanus? 
Amúgy nekem tetszenek az Acer G-s monitorjai, csakhát az ár. 
Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9
Meg a verziószám is kiírva a jobb sarokban, mint a bétákban 
Most ez komoly, hogy a 23-as felbontása 1600x900?
Már a PVC is veszélyes anyag?
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Zodicus
(fanatikus tag)
A design tetszik, de a felbontás kicsit tényleg szokatlan.
A 4:3 és 5:4 monitorok szinte kihaltak... 
Csak a 16:9...

Komplikato
(PH! addikt)
Ne aggódj, elöbb vagy utóbb átszivárog a TV-k világából az új világmegváltó, mégszélesebb képarány ( 2:1-es?) és utána lehet sírni. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Close the World ..... Open the Next!

Duree
(PH! addikt)
Remek monitorok lennének csak hát még mindíg TN panel,erröl képtelenek leszokni a gyártók.Sajnos az Acernak nincs is más monitorja
emberek valaki mondja már meg hol lehet bp-en acer monitorokat kapni. ez az új s1-es széria is pont olyan, hogy gondolkoznék rajta, de ha be is jön az országba, akkor sem fogom tudni megvenni. korábbi acer tft-knél volt már ez így, egyszerűen nem találtam egy boltot se ahol árulták és megnézhettem volna. acer.hu resellereket ír ugyan de ott semmi sincs sose. köszi