Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) TOM-202

TOM-202
(fanatikus tag)

Egy kicsit furcsa ez a narancs színű monitorkáva, engem biztosan zavarna hogy nem fekete vagy legalább sötét színű.

(#2) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

Nem rossz bár este lehet zavarná a szememet a keret ha nem lenne keret na az már..:D

(#3) zazahoho válasza TOM-202 (#1) üzenetére

zazahoho
(őstag)

kérdezd meg romero28-at ,neki ilyen színű van szintén acer 24-es:K azt mondja gyönyörű :K

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#4) hackeeeee

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ez a kép nekem nagyon sántít, olyan mintha Vista lenne az OS, csak át van írva Win7-re a szöveg. :D Vagy csak nekem gyanus? :U

Amúgy nekem tetszenek az Acer G-s monitorjai, csakhát az ár. :)

Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9

(#5) Male válasza hackeeeee (#4) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Meg a verziószám is kiírva a jobb sarokban, mint a bétákban :)

Most ez komoly, hogy a 23-as felbontása 1600x900?

Már a PVC is veszélyes anyag?

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#6) Zodicus válasza Male (#5) üzenetére

Zodicus
(fanatikus tag)

A design tetszik, de a felbontás kicsit tényleg szokatlan.

(#7) zoo8800

zoo8800
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A 4:3 és 5:4 monitorok szinte kihaltak... :O
Csak a 16:9...

(#8) Komplikato válasza zoo8800 (#7) üzenetére

Komplikato
(PH! addikt)

Ne aggódj, elöbb vagy utóbb átszivárog a TV-k világából az új világmegváltó, mégszélesebb képarány ( 2:1-es?) és utána lehet sírni. ;]

Close the World ..... Open the Next!

(#9) Duree

Duree
(PH! addikt)

Remek monitorok lennének csak hát még mindíg TN panel,erröl képtelenek leszokni a gyártók.Sajnos az Acernak nincs is más monitorja

(#10) zsirfecske

zsirfecske
(őstag)
LOGOUT blog

emberek valaki mondja már meg hol lehet bp-en acer monitorokat kapni. ez az új s1-es széria is pont olyan, hogy gondolkoznék rajta, de ha be is jön az országba, akkor sem fogom tudni megvenni. korábbi acer tft-knél volt már ez így, egyszerűen nem találtam egy boltot se ahol árulták és megnézhettem volna. acer.hu resellereket ír ugyan de ott semmi sincs sose. köszi

(#11) HUAFBANDITA válasza Duree (#9) üzenetére

HUAFBANDITA
(lelkes újonc)

Enyhén unalmas megállapítás a részedről, de sebaj, nehogy lemaradj :DD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.