Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Antibazsi

Antibazsi
(fanatikus tag)

Szép,de a TN panel miatt olyan asztalon használhatatlan amelyiken megemelt a monitor tartó része.Ott ugyanis minimum 0 fok ban kell álljon...de inkább negatív szögben.

Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

(#2) mordeaux

mordeaux
(kvázi-tag)

Engem nem csábított el...

10 féle ember van: aki tud binárisan számolni, és aki nem

(#3) tomi_mod

tomi_mod
(senior tag)
LOGOUT blog

Szép...full hd-s képkeret!
Már megbántam ,hogy csak kis mértékben és körülményesen állítahtó lcd-t vettem, azt gondoltam á úgy sem fogom tekergetni...így ez is felejtős.

(#4) Thulcandra

Thulcandra
(őstag)

Ez nekem egyáltalán nem tetszik, főleg ha csak úgy lehet beállítani, hogy mindenképp hátrafelé dől egy picit...

" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "

(#5) dy_nmq

dy_nmq
(fanatikus tag)

és csak d-sub :((( de ebbe a döntéses dologba bele se gondoltam.... viszont egy normális panellal szerintem életképes megoldás, nekem tetszik

http://dy217.cgsociety.org/gallery/

(#6) zed1983

zed1983
(őstag)

Szép ez a monitor... :K

(#7) gyiku

gyiku
(PH! kedvence)

lehetett volna tomor az alja, ez a - lyukas, atlatok rajta - design nem tetszik.

(#8) orbano válasza Antibazsi (#1) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

nem kell olyat venni. nem is értem azokat a szarokat, nincs olyan monitor, amit helyes testtartással tudnál azokon nézni

A vér nem válik VAZZE!™

(#9) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Ez nekem nem tetszik :N

(#10) Hebry válasza P00By (#9) üzenetére

Hebry
(senior tag)

Ezzel nem vagy egyedül.
Ez nem is monitor... :DDD

(#11) Balika911 válasza orbano (#8) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Így igaz. A másik pedig a kihúzható billentyűzettartó, azt is egy szerencsétlen megoldásnak tartom.

Ez a monitor jól néz ki, aztán ennyi. :)
A hátulján az a fütyi leszerelhető? Mert ha valaki falra teszi, akkor útban lesz.

[ Szerkesztve ]

(#12) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az apple féle dizájnra hajazna de valahogy nagyon melléfogtak. :(

Family Guy Online - Closed Beta

(#13) Fercsa válasza Balika911 (#11) üzenetére

Fercsa
(senior tag)

Az a futyi engem inkabb egy herere emlekeztet :DDD
De amugy erdekes megoldas az teny.

[WEB]:[www.fercsa.com] - [FTP]:[fercsa.myftp.org:21] - [TV]:[sorozatguru.info] - [CM]:[cablemodemhack.tk] - [BiT]:[server-seed.com]

(#14) k3l3r0n válasza Antibazsi (#1) üzenetére

k3l3r0n
(fanatikus tag)

A tn panel nem lenne gáz. A dsub csati inkább gagyi ilyen felbontású monitorhoz...

Jézus megváltoztatta az életed! Akarod menteni a változásokat?

(#15) k3l3r0n válasza Enton (#12) üzenetére

k3l3r0n
(fanatikus tag)

Melyik apple-re hajaz? Én nem ismerem fel egyiket sem benne...

Jézus megváltoztatta az életed! Akarod menteni a változásokat?

(#16) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

Nekem tetszik ez a fajta design. :)

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#17) Balika911 válasza k3l3r0n (#15) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Erre. Az Apple már régen túllépett ezen a designon, ezt jól is tették - szerintem ez a Cinema Display már akkoriban is hülyén nézett ki, az AOC viszont bejövős. :K

[ Szerkesztve ]

(#18) tsii_H

tsii_H
(tag)

hat monitor teren eleg konzervativ vagyok. legyen egy talpa, jo nagy kepernyoje, minnel vekonyabb kávája, legyen egy szinu, vagy max stilusisan 2 (pl fekete ezust) azt jovan. sose tetszettek ezek a formabontasok. sztem nagyon ocsmany, a imac is, meg az msi monitoros nettopja is, meg ilyesmik... jah meg ez hogy csak d-sub...2009 et irunk vaze

(#19) Antibazsi válasza orbano (#8) üzenetére

Antibazsi
(fanatikus tag)

Nem szar az! Nagy asztal kellett és ilyen volt elfogadható árban.Vásárlásnál nm gondoltam,h ilyen probléma is lehet,szerintem másnak sem jutna eszébe. Annyi,h munka közben nem lefelé nézek hanem egyenesen,viszont ha filmet nézek az asztalnál és hátradőlnék a székben akkor már kicsit alulról nézek a monitorra és olyankor kell előre döntenem a TN miatt.Bár mondjuk a tetejéről le is szerelhetném a magasítót.

Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

(#20) P.e.t.ya.

P.e.t.ya.
(senior tag)
LOGOUT blog

Itt lenne már az ideje,h spva -nál gyengébb panellal ne szereljenek már semmit...úgyis jön a LED :B

(#21) Balika911 válasza P.e.t.ya. (#20) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

A TN és a LED-es bevilágítás nem zárja ki egymást, volt is példa már ilyen készülékre.

(#22) KőkorSzaki

KőkorSzaki
(tag)

Igy hogy pakolok be a monitor ala dolgokat?

[ Szerkesztve ]

(#23) P.e.t.ya. válasza Balika911 (#21) üzenetére

P.e.t.ya.
(senior tag)
LOGOUT blog

B.sszus..tényleg. Köszi az infót :D

(#24) Horbal

Horbal
(senior tag)
LOGOUT blog

Na most a dizájn mitől is kihívó...attól, hogy ergonómiailag teljesen hibás. Hogy a búbánatba lehet egy ilyennel beállítani a megfelelő szemmagasságot? -sehogy, Pivot ugye teljesen ki van zárva, se billenteni se forgatni nem lehet, ez nem több mint egy formatervezői agymenés - ami nélkülözi a praktikusság látszatát is. Technikai oldaláról nézve is egy idejétmúlt elavult hulladék.

Köszönjük Emese, hogy feltalálta a 21 colos digit képkeretet... :O

Semmit nem adnak ingyen, akinek semmily(j)e nincs mi a faxban higgyen? (Tankcsapda)

(#25) forgonati válasza P.e.t.ya. (#20) üzenetére

forgonati
(senior tag)

A led-nek a megvilágitásnál van jelentösége, kevesebbet zabál mint a fénycsö, meg egyenletesebben meg tudják vele oldani a világitást. A betekintési szög ettöl még nem javul. De lehet hogy rosszul tudom...
Az meg hogy csak d-sub van rajta, hát, izé. 2009-ben nem fért volna rá minimum egy dvi?
Nem hiszem hogy szörnyen megdobta volna a költségeket... Kiváncsi vagyok hányan veszik meg. Ez kb olyan elcseszett, mint egy pár hónappal ezelötti hirben az L alakú számitógép ház.

Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

(#26) Psych0

Psych0
(senior tag)
LOGOUT blog

olyan izgalmas dizájn, hogy sanaxot kellett bevennem, mikor megláttam.

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

(#27) nrgia

nrgia
(őstag)

Nagyon korrekt darab...elfogadnám! :K

...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...

(#28) Godefroy

Godefroy
(senior tag)

Mi ebben a kihívó?
Ki hívott kit? :F

"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

(#29) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ezderonda.... :(

Milyennapvan?

(#30) P.e.t.ya. válasza Godefroy (#28) üzenetére

P.e.t.ya.
(senior tag)
LOGOUT blog

A cég a felhasználók figyelmét,h figyejjé má idefele valaja...itt egy izé...ilyened nincs még :DDD

(#31) opera11

opera11
(tag)
LOGOUT blog

Már nem azért, de mitől nem dől el, ha nem 92 fokban(hátradöntve), hanem pl 88 fokban szeretném használni? Magyarul ha előrre döntöm, akkor az egész kacat pofára esik? :DDD

Vicces aláírás helye

(#32) sNORh

sNORh
(PH! addikt)

decsúnya és tartátalan..

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#33) Zanik válasza forgonati (#25) üzenetére

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

Na most vagy én vagyok hülye, vagy a hátulját mutató képen tényleg kilóg egy DVI-D felirat?! :K

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

(#34) koviz válasza Zanik (#33) üzenetére

koviz
(lelkes újonc)

Nálad a pont! Szerintem is olyasmi a felirat.

\'\'Egy terv akkor jó, ha jó! De, hol itt a hajó?\'\'

(#35) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

Elölről pont úgy néz ki, mint a sütő ajtó lenyitva. Bocsi, de nekem pont ez jutott eszembe, mert zöld konyharuha van felakasztva a fogantyúra. Belül meg ugye fekete a sütő. :))

[ Szerkesztve ]

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#36) Timyyy

Timyyy
(senior tag)
LOGOUT blog

"Magyarul ha előrre döntöm, akkor az egész kacat pofára esik? :DDD"

Pontosan. :DDD
Na meg amennyit én löködöm az asztalt, nemhogy pofára esne, hanem akármelyik oldalra is gond nélkül. :))

[ Szerkesztve ]

http://www.youtube.com/user/Timyyy21/videos

(#37) P.e.t.ya. válasza Timyyy (#36) üzenetére

P.e.t.ya.
(senior tag)
LOGOUT blog

Kuka legyen közelben...arra boruljon :DDD Én leszek aznap a kukás ;]

(#38) Godefroy válasza P.e.t.ya. (#30) üzenetére

Godefroy
(senior tag)

Hát ha csak úgy nem... :P

[ Szerkesztve ]

"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

(#39) caprine

caprine
(tag)
LOGOUT blog

Volt régen egy Sony monitor, annak volt hasonló formája. Ez a dönthető talp nem rossz megoldás bár engem annyira nem zavar, nálam a talp felejtős. A mostani samu 226BW-met felfurtam a falra :DDD

Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a földön sehol. (SCKG)

(#40) borisz_B válasza D.Orion (#35) üzenetére

borisz_B
(tag)

Hy!

Épp erre gondoltam én is, azt hittem, hogy konyhai eszközöket reklámoznak, funkcionalitásában viszont a pocsék áruk fórumában lenne a helye - szvsz, de a design viszont kirívó és kihívó - szvsz.
A TN-es paneleket már nem nagyon tudják eladni, ezért született egy "alma" design :F

Romboljunk, hogy építhessünk!

(#41) HummeRC válasza koviz (#34) üzenetére

HummeRC
(senior tag)
LOGOUT blog

Nyertetek. Valóban hibásan van fent az AOC oldalán is a tech data. Van rajta dvi, sőt hdcp képes a megjelenítő. Látszik a more images fül, lap alján.

aoc f22s link

A kinézet már más kérdés. Matt feketében tetszene. A lába lényegtelen, hisz úgyis mozgatható falikarra tenném fel. ;)

(#42) forgonati válasza HummeRC (#41) üzenetére

forgonati
(senior tag)

Na, legalább ennyi pozitivum, hogy mégiscsak van rajta dvi. Mondjuk ez a minimum amit elvárnék tőle manapság. De a dizájn még mindig elcseszett :DDD

Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.