A P55-UD7 az Intel ICH10R típusú déli hídját alkalmazza, ennek megfelelően a lemezmeghajtókat egy PATA és hat darab SATA-300 interfész várja.
a p55 maga a déli híd vagy új nevén pch
nincs ezen a lapon ich10r, és az ich10r egyébként sem ad pata-t

A P55-UD7 az Intel ICH10R típusú déli hídját alkalmazza, ennek megfelelően a lemezmeghajtókat egy PATA és hat darab SATA-300 interfész várja.
a p55 maga a déli híd vagy új nevén pch
nincs ezen a lapon ich10r, és az ich10r egyébként sem ad pata-t
Bejövős

[ Szerkesztve ]
Szép-szép,csak az a D híd hütő... 
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

Valahogy gy tudom én is 
Elég vad ez a lap 
(#5) Mr.Csizmás
véleményem ua. mint tegnap
2010-ben a világoskék+fehér szín lesz a raj/menő
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957
Gyúrunk vazze?
Mostanában nagyon szeretik az USB 3.0-t meg a Sata 6 GB/s-t.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
Hát nem a "rendezett" szó volt az első ami eszembe jutott a kép láttán...
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
Jah, ez elég furán néz ki a hírben... bár a múltkor is volt már egy P55-ös lap, amiről ezt olvastam itt... lehet a maradékot rányomják dísznek 
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Valami hasonló deszkában gondolkodom.
Más oldalon azt írták a 3 PCI Express sín 3 Way SLI esetén is teljesértékű 
Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a földön sehol. (SCKG)

Ez az alaplap majdnem kiverte a szememet a sok solid state kondenzátorával meg a vödörnyi diódával hozzájuk.
Egyébként nem hoz lázba.
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
Az kevéssé valószínű, mert nincs elég PCIe sáv hozzá...
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Még az x58-as csúcslapjuk sem bír 3 teljes értékű x16-os foglalattal./miért is kellene?/

Van arról vmi teszt, hogy mennyivel gyorsabb ez az nforce 200-as lapkás SLI megoldás, mint a natív 2x8 sáv?
volt tomshardwaren egy eclipse alatt.
gyakorlatban: játék alatt semmit nem ér. ha ugyanazt az adatot kell mindkét kártyára kiküldeni, akkor a sávszél elvileg dupla is lehet, de játék alatt nem ez a helyzet.
az a baj, hogy az NF200lapkáig csak x huzal megy ki, és ha az kevés, akkor a lapka sokmindent már nem tud csinálni. csak melegszik.
sőt, mivel van egy új áramköri elem, magasabb késleltetés kell. tehát paradox módon bizonyos helyzetekben lassabb a natív2x8nál.
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

ööö most miről is szól ez a hír?
képen imho p55-extreme van, nem pedig ud7.
[ Szerkesztve ]
**Intel Core i7 2600k - 4.8Ghz + Noctua NH-D14* *Asus P8Z68-V Gen3* *8Gb Crorsai Vengeance LP* *ESI Maya44* *EVGA Geforce 560 GTX* *Dell 2405FPW* *Intel X25-M 80 Gb* *WD VelociRaptor 300 Gb* *5.5 TB NAS* *Chieftec 750W**

Thx! Sejtettem, hogy ez lesz a helyzet... Gyakorlatilag akkor az ilyen extra chippel felbővített megoldások semmi másra nem jók, minthogy ott virítson a lap tulajdonságainál a 2x 16 PCIe sáv (marketing), de a gyakorlatban a teljesítmény marad az eredeti 2x 8 PCIe -nak megfelelő szinten.
[ Szerkesztve ]

Mi a szatyornak az a sok feszstab?
Inkább lassan valami kevés de nagyobb áramerősségűn kellene gondolkodniuk, mert nem marad hely másnak a lapon... 
[ Szerkesztve ]
.::www.megadanceradio.hu::.

Mert az ASUS elkezdte, a Gigabyte meg próbál rákontrázni (marketing).
Egy jelentős vásárlói réteg, a több mindig jobb elvet követi, na őket próbálják megcélozni. ![;]](/dl/s/v1.gif)

Jaja!
Ez az UD7.

Csak annyi a baj, hogy ez x58-as UD7... 
Gondolkodok, tehát vagyok. - mondta a rendőr és eltűnt. :)

Miért NV chippel t/oldották meg?
Miért nem a hydrával?
Több értelme lenne nem? (Igaz drágább is lenne, de az nekik jó)
Biztos valami nVidia szerződés... ( vagy a 3-way SLI-hez ez az előírás talán? )
Hydra meg van egyáltalán? Az MSI lap is mintha még késne...
26 fázis... nem semmi. Azért ha már nvidia, valami ati oldali megoldás is jöhetett volna a crossfire-ra. Így olyan félig kész érzésem van a lappal kapcsolatban.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
áh, én hozzá se mernék nyúlni olyan durvásan fest.
ennyi fesz szabival tuning rekordra készülnek?
Azzal a 24 fázissal majd lehet fűteni 
az meg lol, hogy a tegnapi x58-as lapon (6 magos proci támogatás) kevesebb fázis van

Gigabyte P55-UD7 lesz a neve az alaplapnak. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
Én úgy tudom, hogy n200 chip ide vagy oda SLI-ben a P55 akkor sem tudja mindkét PCIe slotban a 16x sebességet, az egyik mindenképp 8x lesz 
A proci 16 csatornáját osztja 32-re. Ha nem raksz a többi PCI-Express portba semmit, akkor elvileg 32 csatorna van.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Jövőre már lesz UD8 -as is? 
"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"
Valóban. Megnéztem az EVGA n200-as P55 lapokat, azoknál is megy a 2x16 SLI-ben.
nem rossz kis lap de úgy néz ki mint valami süni
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

Szép ez a lap... majd talán egyszer ha sok felesleges pénzem lesz

Hogy kerülnek a "fűre lépni tilos" táblák a gyep közepére?

Azért egy AMD-s megoldás is jó lenne már hasonló specifikációval... USB 3.0 ... de jó is lenne.
Ingyenélés megszüntetése + élet és vagyon elleni bűncselekmények szigorú büntetése = rasszizmus