Azért én kiváncsi leszek az itthon mennyiért lehet majd kapni ?
Ács tetőfedő munkák Bútorasztalos munkák Konyhabútorok,Ajtó,ablak készités Telefonszámom az adataimnál

Azért én kiváncsi leszek az itthon mennyiért lehet majd kapni ?
Ács tetőfedő munkák Bútorasztalos munkák Konyhabútorok,Ajtó,ablak készités Telefonszámom az adataimnál

És ha minden igaz lefelemennek a memó árak 
Ezek kigyúrtak? Háát... A címet látva reménykedtem a 2300+ cuccokban.
Sami Koivikko - Sapphire

Csak nem nálunk 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

Mint ahogy azt már megszokhattuk nálunk a legalacsonyabbak szinte a fizetések mégis itt a legdrágább minden. Szóval kár reménykedni,hogy olcsó lesz

www.arma2.hu

Nembaj gyöjtsük az ötforintost hátha idöközben összejön az ára Csak nehogy addig megszünjön ![;]](/dl/s/v1.gif)

miért, reménykedett ebben valaki
![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???

Nem inkább a 1,5 V-os memókat kéne tucatszámra piacra dobni? 
Leadtek TV tunerek eladók: http://hardverapro.hu/apro/leadtek_tv_tunerek_eladok/friss.html

nemsok külömbség van pár száz hertzen,de ezek valóban nem azok a kigyurt ramok....

Hátha valakinek megfordul a fejében... 
www.arma2.hu

A hőmérsékletérzékelő diódával ellátott memoriábol mi fogja kiolvasni az értékeket? Vagyis nekem ,hol fog megjelenni a hőfokok?
/kiváncsi lennék honnan jönnek ezek a cimek? Nekem az ünnepi hajrára a szaloncukor ,a fenyőfa ugrik be/
Aki másnak vermet ás az sirásó!

Ezekkel az időzítésekkel elmehetnek a sunyiba 
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)
Everest.
Sami Koivikko - Sapphire

A memoria hőfokot kiirja az everest?
Aki másnak vermet ás az sirásó!
Igaz ugyan, hogy nem tudom, hogy volt-e ilyen érzékelő a moduljaimon, de volt A-Datam is, meg G.Skill, és sose láttam mem-hőfokot sajnos.
"The time you enjoy wasting, is not wasted time."
Gondolom ha hozzáfér az adatokhoz akkor igen.
Sami Koivikko - Sapphire

Így a cikk miatt (és amúgy is) azon gondolkozom, hogy érdemes-e 8GB 2Ghz ramot venni? Vagy észre sem vennék semmit, mert a 4GB 1600as is odavág....

Hát az everest nem biztos, de az Aida64 igen, ha most még nem is, majd a fejlesztők a következő példányokat úgy csinálják meg hogy kitudja olvasni majd... legalábbis remélem! 
[ Szerkesztve ]

Semmi érdemi különbség sincs akár 1000MHz többlet esetén sem.
Si vis pacem, para bellum.

Ez igy van
Igényfüggő. De a userek 99,9% tényleg tökmindegy.
Milyennapvan?

A maradék 0,1% is csak azt hiszi, hogy van különbség.
Ponthajhászásban van. pl.
MOD: Az e-penisre gyakorolt pozitív hatásáról nem is szólva.....
[ Szerkesztve ]
Milyennapvan?

jövőhétre jön a kiszemelt, 1,5 hete még 22,8k-ba kerülő 8 gigás kit. mostmár csak 15.800... de trendi azt terjeszteni, hogy nálunk úgyse lesz áresés.
ja azt nem írtam, hogy bp-i kiskerből lesz...
[ Szerkesztve ]
"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

Értelmes felhasználás esetén nincs, és csak az számít.
Elég szubjektív kinek mi az értelmes felhasználás.
Eltérő igények.
Milyennapvan?

A ponthajkurászás mitől lenne értelmes felhasználás? Illetve bármiféle szintetikus micsoda futtatása.