Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Yutani

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát ez tényleg nem drága.

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#2) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

"minden jelenleg használatos AMD és Intel foglalatra felhelyezhető, még az AMD Socket FM1-re is!"

Én vagyok láma, hogy azt feltételezem, hogy ami jó pl. AM3-ra, az ugyanúgy jó az AM3+, és FM1-re is? :F

(#3) föccer válasza Yutani (#1) üzenetére

föccer
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Olcsónak olcsó. Viszont nem vagyok benne biztos, hogy nagyobb hűtő teljesítményt le tud adni, mint a gyári hűtők. Elvileg egy sima alu blokkról és egy 8 cm-es ventiről van szó. Leginkább sz összeszerelt pc-ket szállítók fognak belőle venni, akik oem veszik a cpukat is. Kiskereskedelmi forgalomnak nem nagyom látom a jövőjét.

üdv, föccer

_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____

(#4) F34R válasza Angel1981 (#2) üzenetére

F34R
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sztem jó rájuk mivel a műanyag pöcök nem helye nem változott.

Ilyen olcsó lesz akkor veszek is egyet.

(#3) föccer

nekem mindegy , mert most is gyári van rajta kicsit kinyírtam a Freezer-t
3500 rpm zajos nagyon

[ Szerkesztve ]

hirdetéseim : http://bit.ly/Ad2BQ8

(#5) D1Rect válasza föccer (#3) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez kb. pont arra jó, ha valakinek nagyon zörög a gyári mákdaráló legyen mit tenni a helyére.

Milyennapvan?

(#6) Daywalker válasza Angel1981 (#2) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

De...de értsd jól:) Pont azért, mert sokan nem tudják. Ha nem írtam volna bele, akkor meg valaki azzal jött volna, hogy "de szar, mert nem jó FM1-re" :)

[ Szerkesztve ]

(#7) Angel1981 válasza Daywalker (#6) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Ok, köszi, így már világos! :R

(#8) Yutani válasza Daywalker (#6) üzenetére

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Látod, nem tehetsz jót az emberekkel! Ha van rajtad kalap, azért; ha nincs, akkor azért; és ha van is, nem mindegy, milyen színű... :DDD

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#9) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Ha pénzt adnék rá,biztos nem ilyet vennék.

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#10) Daywalker válasza Angel1981 (#7) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

:R

Yutani: :DD Nehéz a szerzők élete, én mindig mondom ;)

[ Szerkesztve ]

(#11) ppeterka válasza föccer (#3) üzenetére

ppeterka
(lelkes újonc)

A nagyvolumenű vásárlók meg szerintem inkább maradnak a gyárinál...

Az ilyesminek is van értelme - de tényleg nem a mennyiségi piacon... Nekem például bejött a ThermalTake Slimx3, ami kb. annyit hűt, mint a gyári intel i3-as borda, csak sokkal alacsonyabb, és egy 10mm magas 7cm-es ventilátorral együtt befért oda, ahová nekem kellett... (konkrétan a magaság volt a gond, 3.5cm alá kellett menni... De ez egy hosszú történet)

--> http://ppeterka.hu <--

(#12) sNORh

sNORh
(PH! addikt)

viszont halkabb mint sok gyári fos..

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#13) tombar

tombar
(fanatikus tag)

nekem pölö a p4esemre jó lenne. 55 wattos tdp bele is fér. most vmi szerverhűtő lehet rajta, de nyomatja neki 4800 rpm-et rendesen. olyan mint egy orkán. meg nem is olyan jó. 27-28 fokos szobában 39-39 fokos idleje van. loadon meg felmegy 46 fokra is. szóval lehet h majd megpályázom. esetleg vmi alternatíva?

Everybody knows, you dance like you fuck. So let me see you dance!

(#14) föccer válasza ppeterka (#11) üzenetére

föccer
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

A "nagyvolumenű" vásárlok nem box-os verziót vesznek, hanem "tálcásat". Ahoz nem adnak gyári hűtőt.

Szerintem kicsi a borda és kicsi a venti. Egy terhelt 82 W-os cpu-t nem hinném, hogy "alacsony" 900-1000-es fordulattal le tudná hűteni. Ha meg 2000 körülire fut fel a fordulatszám, akkor az sem lesz halkabb, mint a gyári hűtő.

üdv, föccer

_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____

(#15) JoeYi

JoeYi
(őstag)
LOGOUT blog

szerintem teljesen jó, nekem nem kéne ennél jobb. 900rpm hangtalan, kell mellé egy ssd meg egy passzív táp, és annyi lenne a legnagyobb bajom, hogy néha kikapcsolnám a gépet véletlenül, mert nem hallatszik hogy már megy :)

Genesis Montana - újra kétkeréken

(#16) pisti

pisti
(őstag)
LOGOUT blog

Valami ilyen megoldást használó hűtő jöhetne, az jobban tudna izgatni. :)

(#17) Barbarics

Barbarics
(lelkes újonc)

Szerintem ez egy phenomIIhöz pont jó arra,hogy lecseréld a gyári,hagos hűtőt,de attól még,hozza azt a szintet amit a gyári... :)

"A számítógépek nem intelligensek, csak azt hiszik."

(#18) Angel1981 válasza pisti (#16) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Valóban innovatív, de kicsit "gyanús".
Ha ennyire jó, és csak előnye van, eddig miért nem alkalmazta senki? :U

(#19) F34R válasza föccer (#14) üzenetére

F34R
(PH! addikt)
LOGOUT blog

enyém most 2000 körülin van és sokkal halkabb mint 3500 nél viszont az 4 fok jol jönne mínuszba , de majd beszerezk egy normálisat csak az összes 8k körül van.

hirdetéseim : http://bit.ly/Ad2BQ8

(#20) Georg17

Georg17
(tag)

Biztos lehet vele hűteni, különben nem adták volna ki. De azért ekkora hűtőteljesítmény és mégis "szibériai" a neve. Ehhez a névhez azért illett volna valami durvább hűtőt társítani.

(#21) pisti válasza Angel1981 (#18) üzenetére

pisti
(őstag)
LOGOUT blog

Még elég új a fejlesztés és nem jutottak el addig, hogy ténylegesen gyártani tudják nagy mennyiségben.
Vagy elnézve ennek a Sandia labs-nak az oldalát ez egy amcsi kormánnyal szoros kapcsolatban lévő intézmény, lehet a hadsereg lenyúlta magának ezt a fejlesztést, vagy esetleg csak most tették elérhetővé/publikálták a nagyvilágnak.

(#22) Srodney válasza D1Rect (#5) üzenetére

Srodney
(senior tag)

így van és nem akar sokat szánni rá,annak a jó megoldás...

(#23) PCrevRM válasza D1Rect (#5) üzenetére

PCrevRM
(kvázi-tag)

Tényleg, miért van az, hogy sem az intel, sem az amd nem árul gyári hűtőt proci nélkül, és azokat sem úgy készítik, hogy ha tönkremegy a venti, elég legyen azt cserélni? (Jó, amd-n 7 cm-es cserélhető, de miért nem 8? 7-es sokkal ritkább.)

We are Outcast Consensus 1

(#24) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Ez a hűtő egyszerű, mint egy faék.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#25) Probber

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Anno a Socket A-s Athlon-omat hűtötte hasonló jószág. Aki nem egy erőművet próbál robbanáspont alatt tartani, annak ez bőven elég.

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#26) daa-raa válasza PCrevRM (#23) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Azért nem árulnak, mert Ők maguk is veszik más gyártóktól (intel főleg Sanyo-tól, AMD Ajigo, AVC és CM hűtőket szokott csomagolni). Szóval vedd meg az eredeti gyártótól.

Volt olyan AMD stock cooler, amin 80mm-es ventilátor volt. És a +10mm vastagság miatt nem használnak 80mm-eseket.

Si vis pacem, para bellum.

(#27) csongi

csongi
(őstag)
LOGOUT blog

Én ezt 2000Ft-ból megoldottam :)

[ Szerkesztve ]

Nem szép, de legalább jó öreg!

(#28) PCrevRM válasza daa-raa (#26) üzenetére

PCrevRM
(kvázi-tag)

Így már minden világos, köszönöm! :)

We are Outcast Consensus 1

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.