Hát ez tényleg nem drága.
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!
Hát ez tényleg nem drága.

"minden jelenleg használatos AMD és Intel foglalatra felhelyezhető, még az AMD Socket FM1-re is!"
Én vagyok láma, hogy azt feltételezem, hogy ami jó pl. AM3-ra, az ugyanúgy jó az AM3+, és FM1-re is? 
Olcsónak olcsó. Viszont nem vagyok benne biztos, hogy nagyobb hűtő teljesítményt le tud adni, mint a gyári hűtők. Elvileg egy sima alu blokkról és egy 8 cm-es ventiről van szó. Leginkább sz összeszerelt pc-ket szállítók fognak belőle venni, akik oem veszik a cpukat is. Kiskereskedelmi forgalomnak nem nagyom látom a jövőjét.
üdv, föccer
_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____
Sztem jó rájuk mivel a műanyag pöcök nem helye nem változott.
Ilyen olcsó lesz akkor veszek is egyet.
(#3) föccer
nekem mindegy , mert most is gyári van rajta kicsit kinyírtam a Freezer-t
3500 rpm zajos nagyon
[ Szerkesztve ]
hirdetéseim : http://bit.ly/Ad2BQ8
Ez kb. pont arra jó, ha valakinek nagyon zörög a gyári mákdaráló legyen mit tenni a helyére.
Milyennapvan?

De...de értsd jól
Pont azért, mert sokan nem tudják. Ha nem írtam volna bele, akkor meg valaki azzal jött volna, hogy "de szar, mert nem jó FM1-re" 
[ Szerkesztve ]

Ok, köszi, így már világos! 
Látod, nem tehetsz jót az emberekkel! Ha van rajtad kalap, azért; ha nincs, akkor azért; és ha van is, nem mindegy, milyen színű... 
(#9) Silentfrog

Ha pénzt adnék rá,biztos nem ilyet vennék.
Aki másnak vermet ás az sirásó!

Yutani:
Nehéz a szerzők élete, én mindig mondom 
[ Szerkesztve ]

A nagyvolumenű vásárlók meg szerintem inkább maradnak a gyárinál...
Az ilyesminek is van értelme - de tényleg nem a mennyiségi piacon... Nekem például bejött a ThermalTake Slimx3, ami kb. annyit hűt, mint a gyári intel i3-as borda, csak sokkal alacsonyabb, és egy 10mm magas 7cm-es ventilátorral együtt befért oda, ahová nekem kellett... (konkrétan a magaság volt a gond, 3.5cm alá kellett menni... De ez egy hosszú történet)
--> http://ppeterka.hu <--

viszont halkabb mint sok gyári fos..
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

nekem pölö a p4esemre jó lenne. 55 wattos tdp bele is fér. most vmi szerverhűtő lehet rajta, de nyomatja neki 4800 rpm-et rendesen. olyan mint egy orkán. meg nem is olyan jó. 27-28 fokos szobában 39-39 fokos idleje van. loadon meg felmegy 46 fokra is. szóval lehet h majd megpályázom. esetleg vmi alternatíva?
Everybody knows, you dance like you fuck. So let me see you dance!
A "nagyvolumenű" vásárlok nem box-os verziót vesznek, hanem "tálcásat". Ahoz nem adnak gyári hűtőt.
Szerintem kicsi a borda és kicsi a venti. Egy terhelt 82 W-os cpu-t nem hinném, hogy "alacsony" 900-1000-es fordulattal le tudná hűteni. Ha meg 2000 körülire fut fel a fordulatszám, akkor az sem lesz halkabb, mint a gyári hűtő.
üdv, föccer
_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____
szerintem teljesen jó, nekem nem kéne ennél jobb. 900rpm hangtalan, kell mellé egy ssd meg egy passzív táp, és annyi lenne a legnagyobb bajom, hogy néha kikapcsolnám a gépet véletlenül, mert nem hallatszik hogy már megy 
Genesis Montana - újra kétkeréken
Valami ilyen megoldást használó hűtő jöhetne, az jobban tudna izgatni. 

Szerintem ez egy phenomIIhöz pont jó arra,hogy lecseréld a gyári,hagos hűtőt,de attól még,hozza azt a szintet amit a gyári... 
"A számítógépek nem intelligensek, csak azt hiszik."

Valóban innovatív, de kicsit "gyanús".
Ha ennyire jó, és csak előnye van, eddig miért nem alkalmazta senki? 
enyém most 2000 körülin van és sokkal halkabb mint 3500 nél viszont az 4 fok jol jönne mínuszba , de majd beszerezk egy normálisat csak az összes 8k körül van.
hirdetéseim : http://bit.ly/Ad2BQ8

Biztos lehet vele hűteni, különben nem adták volna ki. De azért ekkora hűtőteljesítmény és mégis "szibériai" a neve. Ehhez a névhez azért illett volna valami durvább hűtőt társítani.
Még elég új a fejlesztés és nem jutottak el addig, hogy ténylegesen gyártani tudják nagy mennyiségben.
Vagy elnézve ennek a Sandia labs-nak az oldalát ez egy amcsi kormánnyal szoros kapcsolatban lévő intézmény, lehet a hadsereg lenyúlta magának ezt a fejlesztést, vagy esetleg csak most tették elérhetővé/publikálták a nagyvilágnak.

így van és nem akar sokat szánni rá,annak a jó megoldás...

Tényleg, miért van az, hogy sem az intel, sem az amd nem árul gyári hűtőt proci nélkül, és azokat sem úgy készítik, hogy ha tönkremegy a venti, elég legyen azt cserélni? (Jó, amd-n 7 cm-es cserélhető, de miért nem 8? 7-es sokkal ritkább.)
We are Outcast Consensus 1
Ez a hűtő egyszerű, mint egy faék.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung
Anno a Socket A-s Athlon-omat hűtötte hasonló jószág. Aki nem egy erőművet próbál robbanáspont alatt tartani, annak ez bőven elég.
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

Azért nem árulnak, mert Ők maguk is veszik más gyártóktól (intel főleg Sanyo-tól, AMD Ajigo, AVC és CM hűtőket szokott csomagolni). Szóval vedd meg az eredeti gyártótól.
Volt olyan AMD stock cooler, amin 80mm-es ventilátor volt. És a +10mm vastagság miatt nem használnak 80mm-eseket.
Si vis pacem, para bellum.