Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) aero.

aero.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nagyon szép így :C

http://pc-style.hu

(#2) devast

devast
(őstag)

Zenélni nagy, videózni kicsi, de legalább jól néz ki :K

Fan of 2nd order harmonics since 2010

(#3) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tényleg szép, bár nekem full feketében kellene. De, csak ha valaki megdob egyel. Mert egyébként, habár nem drága a kategóriájában, az én pénztálcám kiröhögött az imént, amint megkérdeztem tőle, hogy mit szólna hozzá. :D

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#4) attika89

attika89
(senior tag)

Én most készülök venni egy fekete 16 GB-osat :C

Sony Xperia S \,,/

(#5) P.e.t.ya. válasza attika89 (#4) üzenetére

P.e.t.ya.
(senior tag)
LOGOUT blog

Vegyél egyet nekem is lécci :B ;] ...beérem a 8gigással is :U

(#6) attika89 válasza P.e.t.ya. (#5) üzenetére

attika89
(senior tag)

Jolvan, majd a felét odaadom ;]

Sony Xperia S \,,/

(#7) P.e.t.ya. válasza attika89 (#6) üzenetére

P.e.t.ya.
(senior tag)
LOGOUT blog

Az árának...oké,megbeszélve :R :B

(#8) tome.jr

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez rohadt jól néz ki. Kár hogy igazából nincs szükségem rá, különben vennék egyet.

(#9) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A füles nem az igazi, különben meg nem látom értelmét ezeknek a mini médiacentereknek, pl sportoláshoz túl nagyok, nehezek. Meg aztán ki akar ilyen kis képernyőn videót, képeket nézni? Nem értem.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#10) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én elfogadnám, akár fehérben, akár feketében :)

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#11) 14adam válasza ^Clown (#10) üzenetére

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én még bugyi rózsaszínben is :)

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#12) Napfénysüti

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tetszik és jó is csak megláttam az árát. :D

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#13) Peter M

Peter M
(tag)

Lehet tudni h még mindig képtelen kezelni a MPEG-1, MPEG-2 és MPEG-4 codeceket? Mert nélküle harmatos próbálkozás...

ilovepaint.hu | Web Print Media

(#14) avman

avman
(őstag)

nem lehet vele telefonálni, netezni, nulla pda funkció. kicsit rádobva már elég sok telefonnál megkapni ugyanezt, a széles hangtámogatás kivételével, ami valljuk be, megint felesleges egy utazásnál, még egy vájtfülűnek is.
talán kicsit kisebb képernyővel. ennyi pénzért nagyjából az értelmetlen pénzpocsékolás kategória.

[ Szerkesztve ]

Caedite eos. Novit enim Dominus qui sunt eius.

(#15) Pixelmaster

Pixelmaster
(tag)

szépnek szép :)
asztalilejátszó helyet esetleg? :D van rajta TV kimenet
rárakod a filmeket és erről nézzed, null helyigény, nah ? :DD

-=The digital artist of the darkside=-

(#16) fifi_addict

fifi_addict
(fanatikus tag)

kicsit pixeles lesz az a kép a tv-n. valaki megmondhatná, miért nem tudnak ezek valami normális e-book formátumot is. bár sejtem :DDD . majd jól meg kellene hekkelni valamelyiket. (a hekk az egy hal).
telefon okosabb oks, amúgy, de ott is él ez a lüke limit pl. most számolgattam, hogy 3 cucc árából, már kijön egy olyan telefon lassan, ami ezt tudja (mp3, kicsi film/book (txt), telefon). 50 kFt-ig, mondjuk. minőségi problémák persze az egyes részegységekkel lehetnek. pl az mp3 lejátszóm k... jól szól, 12 eFt-ért. tippem szerint ezt a hangminőséget csak drága okostelókba kaphatom meg (100 KFt). de ne legyen igazam...

...........................???

(#17) Xaels válasza avman (#14) üzenetére

Xaels
(PH! kedvence)

Viszont megnézem, hogy érdemi minőségben mikor hallgatsz 2napon keresztül folyamatosan egy telefonon mp3-at... Sajnos egy bajom van azokkal a telefonokkal amik mindent tudnak. 1 akksi kevés hogy mindent élvezhess. Arról nem is beszélve, hogy a Cowon mp3lejátszói minőségben és formátum támogatásban 1. osztályuak és nemhiszem, hogy egy ilyen cucc után maradnál a walkman mobilnál hangzás terén és utazás közben elég ha egy jobb fülesed van már is érezhető a különbség... Tapasztalat.

A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

(#18) cizoe

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

Hangminőség megvan, kijelző remek, esztétika ötös, képességek okés, csaka azt a fránya wlant mennyi lett volna belerakni? Ennyi pénzért legyen már benne...

(#19) D4rkAv3ng3r válasza avman (#14) üzenetére

D4rkAv3ng3r
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem is, akkor lenne ez jó ha telefon lenne ez ugyanennyi pénzért, mert azért valljuk be manapság egy középkategóriás érintőkijelzős Samsung vagy LG telefon is képes erre kisebb kijelzőfelbontással AMOLED nélkül, és azok tuti kezelik az MP4-et is. :D Szóval nekem marad a KP500-as LG buszon zenélni. (Ami még olcsóbb is volt ennél jóval.)

Az igaz, hogy jól néz ki meg minden de csak akkor vennék ilyet ha fele ennyibe kerülne.

[ Szerkesztve ]

(#20) Siera

Siera
(senior tag)

hát ilyen árom már inkább touch,vagy psp,de tényleg jól néz ki :U

Ha valamilyen áru miatt keresel PM-ben akkor írd oda ,hogy mi az, mert anélkül nem tudom,hogy mire gondolsz!

(#21) tome.jr

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mindenki azzal jön, hogy miért nincs benne ez meg amaz :U Miért nem lehet elfogadni azt hogy ez egy felső kategóriás média lejátszó? Az esetlegesen beépítésre kerülő további funkciók (telefon, pda, stb) a készülék ütőkártyáját, nevezetesen a kíváló hangminőséget rontanák le.

(#22) attika89 válasza tome.jr (#21) üzenetére

attika89
(senior tag)

Agreed :R

Sony Xperia S \,,/

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.