Az a hőcsöves kártya nem lehet rossz, megint alkotott a Sparkle.
A DDR2 már csak hab a tortán... 
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Az a hőcsöves kártya nem lehet rossz, megint alkotott a Sparkle.
A DDR2 már csak hab a tortán... 
Lehet rosszul értelmeztem a hírt, de a hőcsöves az nem a gt240-es? Azon ha jól láttam, akkor ddr3 van, 128bit-en. Nem is rossz...
Már csak 2 kérdés merült fel bennem. Az egyik, hogy tényleg elég-e neki a passzív hűtő, vagy ez is csak látszat és apró betűvel írják valahol, hogy "nagyon jól szellőző házban", tehát általában meg kell támogatni házventivel. A másik, hogy teljesítményben vajon hogyan viszonyul a konkurens 5670-eshez, mivel árban kb oda saccolom a gt240-et.
(Tudom, olvassak teszteket...) 
100 dolcsi felett lesz szvsz, és annyiért fail.
[ Szerkesztve ]
marakujás kőbányai
Olvass teszteket! ![;]](/dl/s/v1.gif)
A 240-es a hőcsöves, igen.
caizzz: mostanság nem nagyon éri meg új vga-t vásárolni. Nagyon nem.
[ Szerkesztve ]

Aszem filmezeshez egy 220-s johetne,
PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit
Deszíp kis PC-be szerelhető fűtőradiátorok. Kb. ennyi értelmük is van ezeknek szerintem,pláne ennyi pénzért 
Доктор задницу .... пить!

Sosem értettem miért kell még mindig eröltetni azt a DDR2-őt. Ennyi maradt még a raktárakban? Miért nem lehet már rátenni legalább DDR3-at ezekre a nyamvadt alsókategóriára?
Jó tudom. Nem oszt nem szoroz ilyen kategóriánál. 
''Bizony az életben sokat kell tanulni, s nem lehet elbliccelni egyetlen leckét sem. Ha egyszer nem tanultad meg, eléd kerül még egyszer, s ha akkor sem, hát újra meg újra, amíg mindent meg nem tanultál.''
El kell a sok szennyet adni a raktárból 

Engem is megtámadtak a Sparkle VGA kártyái
, vérzik is a bokám, jól megharapott az a hőcsöves
... egyébként nagyon újat nem tudnak mutatni 
Bocs a dupláért, az előzőt kitörölhetné majd egy erre hivatott!
[ Szerkesztve ]
[L:http://hardverapro.hu/apro/asus_maximus_formula_x38_q9550_4gb_ddr2_800_kingma/hsz_1-200.html]Nézz csak ide![/L]

DDR 2 
Kizárt,hogy ennyi legyen raktáron,ezeket még tuti gyártják valahol...
Elég virsli kis kártyák ezek kis helyigénye van,a gt 240 el még játszani is lehet,csak sajnos elég drágák.
Aki másnak vermet ás az sirásó!

drágák..? Hát mit vártál.. Ez nyú teknolodzsí-forsz
. A sokéves fejlesztést és tervezést bizony meg kell fizetni
, újra meg újra
mekkora biznisz már 
[ Szerkesztve ]
No Comment
Jönnek majd a Retro-Sprakle DDR1 -es videokártyák is!

http://heartless.battlefield.hu/ Origin: Lorifiu Steam: bundilolo
SD RAMosak 
EDO ![;]](/dl/s/v1.gif)
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
Az. Volt am. olyan videókari amin olyanok voltak?? Olyant nem emlékszek h láttam volna
Sima EDÓ ram megvan h az milyen,de videókarin nemtom 
Közben kutakodtam S3 Virge/DX ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Azért a gt 240 nem volt sokszor átnevezve,és ujra eladva,
Nah majd ezután! 
Aki másnak vermet ás az sirásó!
A legkisebb gt210 esetében mi a is a gond a DDR2-vel? Ugyanannyira érné meg rárakni gddr5-öt mind (g)ddr3-at: semennyire.
Nem játékhoz van kitalálva, így szerintem akinek mozizni kell, annak bőven megfelelhet.
True Success is Blonde
A maga idejében nem volt rossz kártya az S3 Virge/DX bár a D3D támogatása siralmas volt.
Közben már más is írtam mi a fenének erre DDR5-ös memória? Ez nem játékkártya..
Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123
Na ezt a támadást, hogy fogja kiheverni a világ?

Gigabyte 880GM-D2H, AMD PH II 955 BE, VTX3D HD6850 PCS+, 2x4 giga Kingmax Nano Gaming 1600 CL9, Samsung F3 500giga, Samsung F1 500giga, Raidmax O2, Hipro 480, FuSi L22W

Teljesen igy van. Felesleges ra a gyorsabb memoria. Filmezeshez amint irtam feljebb is, tokeletes. CUDA-val szepen lehet tehermentesiteni a procit. Ebben az Nv a jobb. Ennyi.
PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit

Voodoo1, Voodoo Rush, Voodoo2 
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?
2010+DDR2 
Milyennapvan?

ez 2010 varazsa 
some men just wanna watch the world burn...
B.sszameg. Ezt vki kidobja agp-s slottal, veszek 1et. Lecserélem öcsém p4esében az fx5200-at. Dögöljön meg a hintalovam ha nem
eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -
A GT240-es, félmagas kivitelben, DDR3-al nagyon jó kis kártya a kategóriában.
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)
Minek is rá más?
True Success is Blonde

Mert gddr3al 2fps-el kevésbé akad a gta4, világos 
Amúgy azért tényleg érdekes, vga-knál nem úgy megy a dolog mint az asztali ramoknál, hogy jön az újabb olcsóbban gyártható széria és akkor előbb utóbb olcsóbban is adják majd a réginél lásd most ddr3-ddr2 esete, vagy azelőtt 1 generációváltással is eljött ez az idő? Esetleg gddr2-t még mindíg olcsóbb lenne gyártani vagy beszerezni a gyártóknak? Amikor már az 5 is kezd elterjedni..
No Comment
Nemtom,nemértem én ezeket,szerintem csak vki felfedezett egy rakás DDR2-őt piálás közben vmi eldugott helyen a raktárban,biztos beleesett vagy nemtom,és hopp akkor ezt elkéne adni