Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Male

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"Hatvan milliméteres hangszórói a gyártó szerint fenomális hangzás előállítására képesek."

Volt már olyan cég, aki mást mondott a termékére? :U

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#2) h-yle válasza Male (#1) üzenetére

h-yle
(őstag)
LOGOUT blog

Volt aki a "fenomenális" helyett a "kiváló" vagy a "Hi-Fi minőségű" jelzőket használta. Sajnos itt mind ugyan azt jelenti...

Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven

(#3) Kalandor

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem vennék ilyet LAN/WIFI (webrádió) nélkül...

[ Szerkesztve ]

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#4) Harlek

Harlek
(tag)

Csak én érzem úgy, hogy ezek az átlagos hordozható hifinél csak minimális többlet teljesítményt nyújtó cuccok túl drágák? Egy ilyet 10-15 ezerért vennék, nem negyven fölötti áron.

[ Szerkesztve ]

(#5) Khaal

Khaal
(őstag)

Szerintem is baromira túl van árazva, egy hasonló árú mikrohifi pedig valószínűleg alázza hangminőségben és csak annyival tud kevesebbet, hogy nincs benne ébresztőóra, vagy ipod dokkoló.

Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178

(#6) DesertDog

DesertDog
(tag)

Meg is fejtettétek a dolgot. 30 ezer az iPod dokkoló ára.

(#7) zH. válasza DesertDog (#6) üzenetére

zH.
(őstag)
LOGOUT blog

[KATT] ;)
Egyébként az iPig jobban tetszik.. :D Elvileg az elég jól szól. Ha lenne rá keretem biztos vennék egyet. (Csakis rózsaszínt :D )

just be

(#8) xT4ken

xT4ken
(kvázi-tag)

Hat nagyon beteg arak vannak ezekhez a cuccokhoz. Mar egy ideje nezegetek valami hasonlot az iPhoneomhoz de remenytelen olyen arak mellett...
Ez a Teac csodarendszer helyett meg mar inkabb valami JBLt vennek...annak legalabb grantalt a jo hangzasa.

(#9) Male válasza h-yle (#2) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, a szinonima-szótárt még ki lehet meríteni :)

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#10) Telefunen válasza xT4ken (#8) üzenetére

Telefunen
(őstag)

A JBL semmivel sem nagyobb név mint a Teac, mindenesetre szvsz. inkább egy olcsó iPod dokkoló + vmi. normális hangrendszer (pl. Creative T20) és még marad is pénzem. (Egyébként a T10 megvehető i utótaggal, ami az iPod dokkolót jelenti. Így kerül kb. 12K-ba)

(#11) jerry311 válasza Telefunen (#10) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

Háááát, nemtom te hol élsz...
Hangtechnikával kapcsolatban többet hallottam JBL-ről, mint Teac-ról.

My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

(#12) Gusztáv válasza jerry311 (#11) üzenetére

Gusztáv
(senior tag)
LOGOUT blog

Azért a Teac elég jó dolgokat gyártott hifi-ben, mindig is minőségi cuccai voltak. Én simán vennék, de az ár szerintem is nagyon húzós. A reális szerintem max 15.000 lenne. Mondjuk pár napja meg volt hír dab+ rádiókról, azt sem tudom ki fogja megvenni 50+ ért :F .

Laci

(#13) devast

devast
(őstag)

Wadia iTransport....

Fan of 2nd order harmonics since 2010

(#14) Gergo88 válasza zH. (#7) üzenetére

Gergo88
(fanatikus tag)

iPig érted, hát ez már durva :DDD

Basu gasu bakuhatsu busu basu gaido.

(#15) commanDOS

commanDOS
(senior tag)
LOGOUT blog

Inkább elviselem azt az irtó nagy kényelmetlenséget, amíg amíg az erősítő bemenetére kötött kábel jack dugóját betolom az ipodba és jó minőségben tudom hallgatni, ugyanekkora összegért, nem ilyen szutykon :P Mert lehet philips, teac, sony, akármi, ebből nem lehet rendes hangzást kihozni, pont. Aki megy ennyire lusta azt sajnálom. Nálam a sorrendben a hangminőség az első, a kényelem meg a dizájn odébb kapott helyett.

[ Szerkesztve ]

Kihelyezett tőke visszaáramoltatási szociális ügyintéző: pénzbehajtó :)

(#16) jerry311 válasza Gusztáv (#12) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

Hangsugárzók terén inkább a JBL van otthon, mint a TEAC.

My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

(#17) szp1

szp1
(őstag)

A TEAC valamikor, a HiFi fénykorában, a világ egyik legjobb analóg hangrögzítőit készítő cég volt ( érthetőbben: szalagos magnó); a Nakamichi-vel és a Revox-al együtt.
Nagyon szomorú látni, hogy hová süllyedtek a túlélés reményében :O
Éljen az Mp3..... :(

Olyan még nem volt, hogy ne legyen valahogy.

(#18) evone válasza szp1 (#17) üzenetére

evone
(őstag)

Ezekszerint neked nincsen egy darab MP3 fileod se? :)

ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)

(#19) szp1 válasza evone (#18) üzenetére

szp1
(őstag)

De van. A mobilon szoktam hallgatni. :)

Olyan még nem volt, hogy ne legyen valahogy.

(#20) Vikthor

Vikthor
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Megmondom őszintén, hogy ezeknek a dokkolós kis helyen elférős trendi hangrendszereknek semmi értelmük nincs. Egyrészt rohadt drága, ahhoz képest amit nyújtani képesek. Egy igaz zenebarát biztos, hogy nem fog ilyeneket venni. Hangminőségüket majdnem a Sokol rádióhoz lehet hasonlítni. Tessék egy normálisabb erősítőt/lejátszót venni hozzávaló hangfalakkal és máris élvezet lesz a muzsika élménye. Tudom azt, hogy ami nem olyan jó, arról idővel leszokik az ember és inkább nem használja... Ez pontosan az a kategória. De manapság mindenfélét kitalálnak, hogy "életben" maradjanak a cégek... :D

Üdv,
Vik

~ Arcana ~

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.