Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

Sőt egy PC bemenet is megtalálható rajta, így akár monitorként is használható. <> Lehet én vagyok a lüke, de a HDMI nem használható "PC bemenetnek" ? Egyébiránt mit takar ez a szó? D-Sub vagy DVI? :F

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#2) HummeRC

HummeRC
(senior tag)
LOGOUT blog

TV? Én vagyok figyelmetlen, vagy tényleg lemaradt, hogy milyen tuner van benne, amitől tv lenne. Mert ha kihagyták, akkor ez nem csak egy több bemenetes monitor? :F

(#3) Male válasza D.Orion (#1) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezt én is néztem.... gyanítom D-Sub lehet. (Vagy egy soros port? :DDD)

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#4) zola0601 válasza HummeRC (#2) üzenetére

zola0601
(kvázi-tag)

Ez szerintem tv ! :))

Üdv: Zoli

(#5) papptam

papptam
(újonc)

Engem a márka fogott meg.
Bluedot = Blaupunkt :) :)

Szerintem egyébként TV és mire ideér 100 fölött lesz.

(#6) Jim Tonic

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Kikapcsol, ha nem kap jelet. Hurrá. A 17 éves Videoton is tudja. Szundi? Szintén minden TV-n van.
Melyik LCD TV nem használható monitornak? HDMI mellett szinte mindegyiken van D-SUB.
Blaupunkt angolul? Kész szánalom.

[ Szerkesztve ]

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#7) belanet

belanet
(tag)

Az LG-nek is van 72.500.-pénzért 23"-os monitorTV-je :K

"Bluedot" ez tényleg vicces :DDD

[ Szerkesztve ]

http://www.spring-gas.hu

(#8) Joshi válasza belanet (#7) üzenetére

Joshi
(PH! addikt)

Az lehet hogy az LG-nek is van, de az is LED háttér világítású? :U

A furcsaság csak az a TV-vel kapcsolatban, hogy gyakorlatilag zérus információt lehet találni róla az interneten. Szervízhátteret már meg se említem persze ettől még lehet jó a készülék, de a fene se tudja. :(
Én nem tudom de egy diáknak/koleszosnak elsősorban a pénz számít és a ~80k árcédula nem tartozik a legolcsóbb kijelzők közé(legalább is ekkora méretben). :N

[ Szerkesztve ]

(#9) Xero

Xero
(őstag)

Pont valami hasonlót kezdtem nézegetni a konyhába. Könnyen elrakható full HD szinte nem is létezik. :)

#import <Cocoa/Cocoa.h> - I'm still thinking different.

(#10) Komplikato

Komplikato
(PH! addikt)

ISDB-T tuner van benne. Szóval ez a verzió nem EU kompatibilis még.

Close the World ..... Open the Next!

(#11) belanet válasza Joshi (#8) üzenetére

belanet
(tag)

Igazad van! :R Nem LED-es :B

http://www.spring-gas.hu

(#12) @aMoRF válasza Joshi (#8) üzenetére

@aMoRF
(fanatikus tag)

Azt nem írták a cikkben hogy milyen koleszos diákra gondol a gyártó.... Lehet Dubai középiskolás akinek a heti zsebpénze csokira több.... :D de az biztos, hogy nem csóró "balkáni" diákra gondoltak :DD

A cél szentesíti az eszközt, de csak úgy, ha elérik.

(#13) elefant válasza @aMoRF (#12) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

jaja, persze ez világos. bár mondjuk én egyetemista koromban is szénné dolgoztam magam, hogy legyen pénzem, de alapvetően igazad van.

A Blaupunkt dolog meg tényleg fura egy kicsit, de hát ez az egész biznisz. Ti is kiszúrtátok, megy róla a témázás, ennél többet egy gyártó nem is akarhat. A Blaupunkt egyébként aktív résztvevője volt a CRT tévé piacnak, csak a lapostévék betettek náluk annak az üzletágnak.

(#14) dezz

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Itt van az oldala. (Angol by Google.)

A betekintési szögeket nagyon titkolják... Szerintem TN -- szóval nem igazán jó tévézésre, főleg nem konyhába, ahol mindig máshonnan nézzük.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.