nem rossz, de egy 6 cellás akksit is el tudtam volna hozzá képzelni, mint arany középút. a 4c sovány, a 8c meg batár 
A vér nem válik VAZZE!™

nem rossz, de egy 6 cellás akksit is el tudtam volna hozzá képzelni, mint arany középút. a 4c sovány, a 8c meg batár 
A vér nem válik VAZZE!™

Viszont így csak 1,6kg
, nem mintha az a 20-30-40 dkg számított volna!

Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...
Nem rossz az biztos, egy picivel erősebb akksi valóban nem ártott volna, de ha jó árban lesz, így is vonzó lesz szerintem. Legalábbis nekem tetszik, pláne a 4500HD-val lenne pöpec.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Na, jó ez, legalábbis a legerősebb Core 2 Solo SU3500 ér valamit. Végre nem Atom került bele, bár ez az 1.4 GHz-es egymagos...
. Na de nézzük az előnyét, vadiúj technológia van benne és végre nem 945, hanem 4500M. 
PH semleges

nagyon kiváncsi vagyok az árra 
HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

Megjelent egyáltalán az U sorozatból egy is hazánkban? 
"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...
(#7) kételkedem
Számomra ilyen egy ideálishoz közelítő notebook. Kicsi, könnyű, de ennek ellenére teljes értékű.
orbano: Az akkumulátor tényleg lehetne hat cellás
[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
Ez sem rossz, bejön
HDMI vajon van rajta?
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
Végre bővül a 13"-osok köre. 12-t néha picinek, 14-et túl nagynak találom, ráadásul a Core Solo is szimpatikus és nem azért mert Star Wars fan vagyok 
Az egyeedüli visszatartó az ára lehet majd. Ha a mostani Netbook-okat idehaza 140körül lehet megkapni, akkor nem állnak meg az újabb 13-asok 200 alatt 
True Success is Blonde
A cikkben nincs róla,egyébként engadget-en se írják...
Cserébe LED kijelzője van ami szerintem jobb mintha sima kijelző+hdmi lenne benne...
Engem a Lenovo felirat zavar tudat alatt és felett is
Amint meglátom a gépet,rögtön az új mb-ra vagy az Air-re asszociálok és emiatt nem értem a lenovo feliratot.
"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

1,2-1,4ghz-es egymagos proci mellé minek max 8 giga ram?
Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

nem thinkpad, ergo divatra gyúrnak vele
Mert ez nem netbook. Nem is értem, miért keveredett ide az Atom és a 945. 
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

gondolom marketingfogás. ugyan belerakhatod, de - sok - értelme nincs*, viszont lehet vele felvágni hogy tudja. atomos+945ös chipsetes netbookokban ha jól tudom pl van 2GB-os limit.
*hm, van a prociban virtualizáció, talán mégis van értelme ha valaki ki is akarja használni.
working as designed

Irtózom a 16:9-es képaránytól! Szimpla böngészésre egyszerűen kevés a függőleges felbontása, innentől számomra kilőve, ugyanúgy mint a többi, ami követi, mert most már ez lesz a trend. Majd veszek használtat 5:4 képátlóval...
Nincsen egyenes, minden sréh, sz@r az egész mindenség...
Remélhetőleg ezt az SL sorozat alá pozicionálják árban is. Akkor elég elfogadható lehet.
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

"Úgy tűnik, mostanában a notebookgyártók a netbookok mellett a kicsi és könnyű notebookoknak szentelik a legnagyobb figyelmet."
Ennek nagyon örülök, ugyanis még mindíg nem találtam meg az ieális 14,1-13,3as notimat...
Na mondjuk elég válogatós vagyok az tény...
[ Szerkesztve ]
"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal
Dell Vostro 1310?
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

hol vannak az olcsó amd rendszerek?
Ha van keret, akkor X301, és nem kell tovább válogatni. 
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

úgy-úgy. és legyen görgető területe az egérnek
uhh dejó gép... végre kezdenek laptopokat gyártani, nem pedig ilyen bazinagy hanggenerátorokat...
www.keytar.hu - improve yourself
Ugyan ezt akartam ajánlani. Akkor soha többé nem akar más gépet majd.
De az etalon is a kategóriában. Mondjuk meg is kérik az árát...
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

Végre elkezdtek a home user notik is értelmes irányba elmozdulni. ULV proci, integrált gfx. Ideje volt. Már ezért megérte a netbook láz.
stevve:
Sztem ez az Ion ellen akar versenyezni, azért raktak bele értelmes hardvert.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

x200 jóó gép de a tácspad nagyon hiányzik róla 

már akinek
én kifejezetten örülök neki, hogy nincs útban
könnyű megszokni azt a pöcökegeret, aztán meg már csak azt veszed észre, hogy szinte fáj, ha egy gépen tapipadot kell használni 
[ Szerkesztve ]
Dettó ugyanígy vagyok. Asszonynak R61e van, azon sincs touch-pad így legalább nem szentségelek miatta. 

ennyire jo dolog a pöcöegér? itt van nekem is, de nem vonz... 

Ez benne az egyik legjobb.
ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)
A saját gépemen csak touch-pad van azt használom 2,5 éve. Barátnőmén meg csak trackpoint amit október óta próbálgathatok. Ez alapján azt mondom hogy sokkal jobb az utóbbi. Gyorsabban és pontosabban lehet kezelni. Olyan mint egy mini joystick
De kinek a pap kinek a papné. 
Ja és még valami: az a piros pöcökegér hasonlít valamire így máris kellemesebb elviselni (legalábbis a férfiember keze hamarabb rááll). ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

![;]](/dl/s/v1.gif)

Akartam írni a hasonlóságot én is, de megelőztél! 
[ Szerkesztve ]
Csak arra nem jövök rá hogy a HP meg a Dell gépeken mért kék illetve fekete? Azok már kihűltek? 
és lám, nincs nap noti nélkül....
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn! | muszáJ?
A Lenovo eddig is gyártott laptopokat, jelen cikk kontextusában nem tudom hova tenni a megjegyzésed. 
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

Többet hozzá nagyon nem írok, mert nem igazán lenne az általános szépérzéknek megfelelő... zombik, vámpírok... ennyi elég lesz... 

Á, én örülök hogy nincs rajta, a T61-en is mindig csak útban volt. A trackpoint sokkal jobb. Meg van hozzá VX Revolution ha komolyabban kell kolbászolni a kurzorral. Egy baja van csak hogy nagyon kilóg az adóvevő az usb-ből, ennyiben jobb a Nano, de annak meg az egere gagyibb mint a Revo. Nano adóvevős Revo lenne az ideális.
Saint_:
Ennyire. 
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

szemrevaló gépes, jó tulajdonságokkal...de én a trakball-al nem tudok megbékélni...az enyémen van mindkettő, de talán a trackball-t még soha nem használtam...félreértés ne essék, tudom kezelni, használtam is már, próbáltam vele haverkodni, de akkor sem az én világom...dehát ízlések és pofonok 
"Ha belekezdtél hát folytasd tovább..."