egy harisnyázást megérdemeltek volna ezek a szép fekete dobozok.
Aurea mediocritas
egy harisnyázást megérdemeltek volna ezek a szép fekete dobozok.
Aurea mediocritas

Még az árba is belefért volna.
Amúgy jók, csak nem értem ki vesz ilyet, ha majdnem ugyanaz mint az FSP ami olcsóbb
Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.

Az aki még csendesebb gépet akar.
Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.
Én örülök, hogy ka gyártók gyártanak kisebb (400Wnál kisebb) tápokat is. MErtugye a felhasználók 90%-nak nem kell ennél (300W) nagyobb és ennek ellenére ugye a felhasználók 90% 500W-os vagy nagyobb tápokkal szerelt gépeket használ.
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

Nagyon igénytelen a kábelkivezetésnél az a megoldás...
Most komolyan mennyit spórolhattak azon meg? 
-----------
(#6) freelancer

A kispocs tapok helyett johetne mar a Fermi teszt 
Elösször lőjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!
hát közel 14k-ért inkább akkor egy chieftech 450-est vennék 
freelancer: biztos rajta vannak a srácok a fermis teszten, nem akarnak egy elsietett valamit összedobni, elvégre egy új, jól kivesézett nv vs ati teszthez nem 1 hét kell 
[ Szerkesztve ]
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

Egy kis elírás:Mindkét tápban csúszócsapágas, 0,3 amper motorerejű példányt találtunk.
Amúgy most néztem a Cm Real Power M520-m, hát ott is kötegelővel oldották meg a kábelfogatást, förtelem! 

elgondolkodtam mostanság egy másik táp beszerzésén, de feljebb sajnos kemény összegeket kell fizetni a plusz wattokért. a mostani tápom is tökéletesen megállná a helyét csak sajnos még most viszonylag hidegben is nagyon felhangosodik a yate loon venti. mondjuk a gyári adat szerint 40dB a maximum, ismétlem: gyári adat szerint. sajna hiába tisztítom le a lapátokat akkor sem segít rajt, pedig még 1 éves sincs a táp. szóval aki teheti kisebb konfighoz is vegyen legalább 450-500-as tápot, mert nem kell csúcson mennie folyton ezáltal fele olyan hangon elmegy mint egy picike.
De most komoylan mivel oldják meg a kábelfogást ha nem kötegelővel? Az ha nincsen jó helyen vagy ha nem úgy tetszik az embernek, le lehet vágni, másszínűt/máshova lehet rakni 
Mondjuk ennyi pénzért tényleg elférhetett volna rajta harisnya 
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

A cikkben is említett műanyag gyűrűt szoktak tenni. Mondjuk nem nézegetem sűrűn a tápot, de nem hiszem, hogy ezen olyan marha sokat lehet spórolni.
(#12) eszterencs válasza freelancer (#6) üzenetére
Rajta vagyunk az ügyön, gondolhatod...

Nem tudom, bár a 450-e Chieftec ára tényleg ennyi (vagy még kevesebb), én inkább ilyet vennék, mert a Chieftecben elég tré a ventilátor (Nekem is volt, onnan tudom. Azonnal lecseréltem). A Be Qiet! tápja mellett szól még a modernebb belső, és a 6+2-es csatlakozó is. (Bár aki erre VGA-szörnyet rak, az megnézheti magát...)
A Fermihez szólva: a HOC-sek már videóanyagot is csináltak róla, mostanában kell megjelennie az írott cikküknek is.
[ Szerkesztve ]
Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...

A felhasználók 90% ának inkább 300W tápja van, mintsem 500+ os.
Max a játékosok egy részének van nagyobb tápja, ahogy írod teljesen feleslegesen.
[ Szerkesztve ]
"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

"Mint az várható volt, ismét a szokásos eredményt kaptuk. Míg nem kapott a húzott CPU és a nagy VGA komolyabb terhelést, addig minden rendben volt, de 3D-ben szinte azonnal hibás kép, majd pedig lekapcsolás volt az eredmény. Minden bizonnyal nem is a csúcsteljesítményt, hanem az ágankénti maximális terhelésküszöböt értük el."
Több fórumon is heves viták zajlanak erről a több részre osztott / egyben hagyott 12V-os ágról.
Most akkor tényleg hátrányban vannak a több ágas tápok, vagy sem? 
Hátrányban vannak akkor, ha rosszul osztják el az ágakat. Például egy nagy VGA löketszerűen akár 300 wattot is fogyaszthat. Ha az alaplap és a PCI Express VGA csatlakozó is ugyanazon az ágon van, akkor ehhez 25 A-t kell tudnia annak az ágnak. Ha nem tud ennyit, akkor lekapcsolás van. Ha jól osztják el az ágakat, akkor azért nincs olyan nagy baj. A fenti 300 watt fele mehet az egyik ágról a másik egy másik ágról és máris csak 2x 12,5 A-re van szükség. Többnyire extrém tuningnál van gond, ahol a CPU önmagában is képes felveni egy 12 voltos rész 18-20 amperes maximuát.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

Még egy táp amin vásárlás után végre kell hajtani néhány változtatást
A kábelkorbács töve elég "olcsó"-ra sikerült 
belűről viszont elég kulturált, és minden pozícióba került alkatrész(szűrés)
és kapott hűtést a graetz is.
Rudi:
legközelebb nézzétek meg légyszíves hogy jön-e belőle ciccegés mondjuk paszív 4850es vga mellet terhelésnél. ha már csendes géphez ajánljátok.

Üdv!
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

hali!
nekem kb 5 éve van meg a 400as be-m...
q drága volt (garcserére kellett upgradelnem a revoltec helyett).
de a q6600, 4850, 2x sata cuccom is vígan és qssban ment vele

most egy corsair van a nagy gépben, de a be is megy azóta 0-24ben...
ennyi!
üdw,iwu
ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
Nem tűnik rossznak, de egy kis kábelharisnya, no meg valami szebb kivezetés a kábeleknek valóban nem lett volna rossz.
Ettől függetlenül jók, s tetszenek.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Rosszabbra számítottam, nagyon jó tápok! Lehetnének kicsit igényesebb kidolgozásúak, de annyi baj legyen. Cserébe egész halkra sikerültek, ami fontosabb (szvsz.) a kinézetnél.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Sajnos a (magyar) felhasználók többségének Codegány szintű tápja van, ami végeredményben a legkisebbek közé tartozik, mert ha 120W-ot le tud adni, akkor már sokat mondtam. 
Csak felvesz hozzá vagy 200W-ot. 
Jo cucc. Gumigyuru (v. egyeb) valoban elferhetett volna a kimenetnel, de ez a legkevesebb, ki a fene nezegeti... 
[ Szerkesztve ]
alba gu brath
Meg különben is, fogsz egy elpukkant kodegányt azt kiveszed a gumigyűrűt és rárakod erre. voálá! 
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

A 300-s meg egyenesen lehetett volna modu. 
Jó cuccok ezek.
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)
Sajnos, a cicergés többnyire példányfüggő. Lehet, hogy a miénk nem csinálja, amit meg a vásárló vesz, az éppen igen.
(#27) freelancer válasza eszterencs (#12) üzenetére

Gondoltam, ty az infot 
Elösször lőjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!
Grat a cikkhez
Lenne egy kérdésem: egy 4870 X2 hangja mellett hogy tudjátok értékelni a tápok hangját, hiszen az szinte mindent elnyom (hacsak nincs vizezve) 
[ Szerkesztve ]
"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"

Megnyugtattál 
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)
Rudi a csúcsterhelést,hogy méritek? prime+furmark vagy csak játékok alatt amit produkál? mert elég kevésnek találom ezeket az értékeket,és mindig is fúrcsállódtam,hogyan jött ki ennyi.
A tápról annyit,hogy nagy kár,hogy a kábeleknél kihagyták azt a kis műanyag bilincset.A 12v-s ágak elosztása elég jóra sikeredett.A kábelek lehetnének hosszabbak,mert egy alsótápos házba már nem is ajánlott
[ Szerkesztve ]
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

Jó teszt, korrekt tápok -némi szépséghibával. A 430-as szimpatikus, de nem ezek lesznek azok, amire lecserélném a 400-as liberty-met 
"Szerves kísértetek kísérnek minket, akik ha kell írnak vagy beszélnek" Philip K. Dick
A magok fele fullra terhelve prime-mal, és 3Dmark05 egyik részteszt fut mellette, ami így együtt jobban húzza a procit, mint a Crysis. De persze nem annyira mint a furmark, mert itt reálisan előforduló helyzeteket vizsgálunk.

Miért nem "Ajánlott" a minősítés?

Szerintem nincs olyan jó árban azért.
Xtreme 3D Team Hungary

Csendes kezdetben a Protechnik venti, de fél év után olyan hangos lesz, mint a rohadalom. Kikopik a csapágya. Sokkal jobb egy Yate Loon vagy egy Adda, azok elnyűhetetlenek. 5 évig lazán elmennek zajnövekedés nélkül.
KonicaMinolta új és felújított, színes és fekete-fehér A3-as méretű multifunkciós berendezések (másol, nyomtat, szkennel) eladása, bérbeadása és szervizelése karbantartási szerződéssel kedvező áron. Bővebb információ: 06-30-866-0563

Jók ezek a tápok...egy harisnyázást megérdemeltek volna

Csak szerintem van a főcímben egy kis nyelvtani pontatlanság?
"....ha csak pusztán az android érdekel akkor pl. vegyél egy lg optimot, v. Sony xperia mini pro-t ....mindkettő hozza ugyanazt mint a desire, csak épp sokkal olcsóbban megúszod....." by eeaa

Pontosan mennyivel is drágább a 430-as táp a hasonló (?) FSP modellhez képest? Ezekre hány év garancia van?
the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain
Milyen ventire cserélted a chieftec-ben a ventit?
A cikkhez: Jó cikk, lehet, veszek egy ilyet a mostani chieftec-em helyett.
"... az a tény kedves kuzin, hogy a mi kis kópénk Tangónak hívja magát a szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej..."
"A kisebb, 300-as modellre csatlakozók hiányában nem tudtuk rákötni a Radeon HD 4870 X2-t"
ezt mindig is furcsálltam a táptesztekben
nem lehet átalakítóval rákötni ? amit a vga-hoz szoktak adni
bár valószínű hogy a 4870x2 -őt akkor se bírna mint a 430 -as se bírta
meg én arra is kíváncsi lennék, hogy egy olcsó kategóriás szünetmentessel elmennek -e ezek a tápok amiket alkalomadtán teszteltek
én pl. ha tápcserére kerülne sor fontos szempontnak tartom, hogy menjen a szünetmentesemmel mert olyan helyen lakom ahol gyakori az áramingadozás
az aktív pfc-s táphoz szinuszos kimenő jelet támogató szünetmentes kell,hogy biztos menjem.Csak a delta belénél fordult elő,hogy nem ment a kvázi-szinuszos szünetmentesekkel,ezért a drágábbik ups-t kellett venni
[ Szerkesztve ]
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

Ez mitől halk aprócska hűtőbordákkal... Vagy csak terheletlenül az, vagy nyilván halk ventillátor van benne, ami meg ki tudja, meddig tart. Persze lehet, hogy nincs igazam.
80plus mellett ezek bőven elegendő nagyságú bordák.
"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"
igen ezzel én is tisztában vagyok
mégis volt olyan olcsó kategóriás lc-power tápom amivel mant a szünetmentes pedig aktív pfc-s volt
akkor vettem a jelenlegi passzív pfc-s chieftech tápomat mert a 420 aktív chieftech nem ment a szünetmentessel
a kvázi-szinuszos szünetmentesek nagyon drágák az én pénztárcámhoz
azért írtam hogy próbából rádughatnák hogy ezek mit csinálnak

Nemrég upgradeltem és a táp maradt: 360W-os Zalman 360B-APS
Phenom II X4 925, 4GB RAM, Radeon HD5770, 3 HDD és egy DVD
Mindent visz, játékokat stb. Én is csodálkozom rajta egy kicsit...
Az én FSP ZEN-emen nem. 
Az a helyzet, hogy nem minden esetben van elég csatlakozó ezekhez az adapterekhez. A HD 4870 X2-nek egy 8 és egy 6 tűs tápcsatlakozója van, az összesen hat 12 voltos és 8 földelő eret jelent. Hogy ez korrekten be legyen kötve, ahhoz hat molex csatlakozó kellene. Persze, lehet kevesebbről is próbálkozni, de akkor instabil lehet a rendszer.
Ahogy fentebb írták 80 Plus-hoz ez a bordaméret elég. Ráadásul a szokásos 2 helyett itt 3 borda van. Mondok egy példát. Adott a 80% hatásfokú táp, amit a nem éppen csíra tesztgépünk 380 wattos konnektorból felvett teljesítményre kényszerít. Ebből kb. 20% alkul hővé, ami 76 watt csúcsban, szóval nem olyan vészes. Ha pedig tovább gondolod, hogy ilyen 3-400 wattos alap tápokra feleekkora konfigokat szoktak kötni, akkor máris ott tartasz, hogy a tápnak még csúcsban is max 30-40 wattnyi hőt kell tudnia lekezelni.
Nemrég vettem egyet az új FSP-ből, 350W-os teljesítménnyel. Tökéletesen elégedett vagyok vele, halk, kellő mennyiségű, de nem túl sok csatlakozó jellemzi. A most látott 300W-os modell esetén merült fel bennem újra az a kérdés, ami már a saját tápomnál is. Mi szükség van egy ATX méretű dobozra az ilyen kis teljesítményű tápok esetén? Belenéztem a tápomba, és szinte alig zörög valami abban a félig üres dobozban. Nagyon örülnék neki, hogyha a gyártók a közeljövőben valami kisebb tápszabvány szerint csomagolnák be ezeket, mert szerintem jóval kisebb helyen elférnének.