Valahogy mindig sikerül meglepniük az embert. Kár, hogy erősebb gépek ellen nincs ütőképes alternatívájuk.
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
Valahogy mindig sikerül meglepniük az embert. Kár, hogy erősebb gépek ellen nincs ütőképes alternatívájuk.
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

Amire az Atom keves, arra ez sem lesz eleg.
Mi tortent, hogy mar heti 2 Via kamuhir jon? Ennyire rosszul all a szenajuk? 
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Hmmm, VIA alkot, es egeszen jol.
.::www.megadanceradio.hu::.
Ez jól mutatna egy szerver házban 

"Amire az Atom keves, arra ez sem lesz eleg."
Végülis sz.r ha van alternativa. 
Nem értem az AMD is minek gyárt procikat, úgysem erőssebbek mint az Intel procijai 
[ Szerkesztve ]
"A gonosz győzni fog, ha a jó emberek nem tesznek semmit" Edmund Burke

Végülis sz.r ha van alternativa. 
Via arait+beszerezhetoseget tekintve nem lesz alternativaja az Atomnak...
[ Szerkesztve ]
nagyon jól össze van zsúfolva az tény.
Azt figyelitek, hogy a felső képen görbe az egyik pin a hátsó sorban!? ![;]](/dl/s/v1.gif)
>Photoshop, képszerkesztés, fotóretusálás, plakáttervezés, mindenféle grafikai munka - ha ilyesmi kell, keress meg bátran!<
tényleg 
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11
Azt figyelitek mekkora kocka, hogy az ilyet egyből kiszúrja?

"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."

Sok VIA bejelentést lehet olvasni, aztán annyi.
A boltokba már nem lehet velük találkozni, vagy csak embertelen árakon.
"Amikor végre megérted, hogy nem halsz bele abba, ha összetörik a szíved, (...) az már csalhatatlanul jelzi, hogy középkorú lettél."
Hát ezen sírva röhögtem....
Magam se tudom miért 
[ Szerkesztve ]
Study break.... play ALL games! finish ALL games! unlock ALL achievements! beat ALL high scores! buy ALL games! ||||| Eladó dobozos játékok: http://href.hu/x/gv07

Ez valami teszt példány lehet, bal alsó sarokban 2 smd ellenállás úgy van odaforrasztva mintha én csináltam volna. 
[ Szerkesztve ]

Valójában eddig bírta a teszteket ![;]](/dl/s/v1.gif)
Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
Azért ilyen drága, mert beágyazott rendszer. Olyan cégeknek kell ilyen, akik extrém körülményekre keresnek jól működő kis fogyasztású számítógépet.
A consumer piacra jelentősen olcsóbbak a VIA holmik, csak nem jut el hozzánk. Az AMD termékeit sem engedi használni az Intel, hát a VIA mit tehet ellenük, a gyártók inkább bezsebelik a milliárdokat az Inteltől, és építenek az ő termékeikre gépeket. Nem véletlenül volt az EU-s milliárdos bünti és az AMD-nek sem véletlenül fizetet bánatpénzt az Intel, az összes pert megnyerte volna az AMD, és sokkal nagyobb kártérítést zsebelt volna be.
Az Intel nem híve a szabad piacnak. 
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
"Az Intel nem híve a szabad piacnak.
"
Ahogy egyetlen piacvezető sem az.
[ Szerkesztve ]
Ráadásul az első kép kamu.
Ha megnézitek a nagyobb chipet, teljesen jó, van magassága, egyéb alkatrészek "kiállnak" a síkból.
A kisebb (a proci) teljesen úgy néz ki, mintha felülről fotózott proci képét forgatták és döntötték volna el, hogy jó legyen. Teljesen sík felület (alkatrészek nem állnak ki), és a magnak sincs oldala.
''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
Szerintem jó kis cucc.
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!
Tényleg 
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

'...melyhez maximum 2 GB kapacitású DDR2-es rendszermemória társulhat az egyetlen SO-DIMM aljzatban'
vesszek meg, ha látok ezen egy memfoglalatot is...
"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

biztos a másik oldalon van
[ Szerkesztve ]
De ha megnézed, akkor láthatod, hogy a hűtés felfogató pontok is máshol vannak
(és ezek tényleg "csak" pontok
).
Szerk.: Biztos, hogy nem ugyanaz a 2 lap, mert a szitázott feliratokban is van különbség, illetve a lábak is máshogy görbülnek kicsit 
[ Szerkesztve ]
The human head cannot turn 360 degrees.; Google helyett: http://www.bluu.hu/ ; http://gabu4.mybrute.com/ ; Eladó, vihető holmijaim: http://gabu.aninet.eu/category/bazar/

Azért ilyen drága, mert beágyazott rendszer. Olyan cégeknek kell ilyen, akik extrém körülményekre keresnek jól működő kis fogyasztású számítógépet
Beagyazott lapok:
Wafer-US15WP: US15W+Atom Z530 (1.6Ghz) 61.5+fa
Wafer-CX700M: CX700+C7 1Ghz 57+fara emlekszem, de eltunt az arlistambol 
Szerinted melyik jobb vetel?
Arrol nem is beszelve, hogy a CX700 NEM mukodik DOS alatt, mert inkompatibilis a chipsete.
Emiatt kenytelenek voltunk atterni a tajvani beszallitonk eggyel nagyobb meretu, inteles konfigjara. (Azon legalabb van bovitesi lehetoseg ezerrel, nem korlatoz a tul kicsi alaplap)
Nem kar erte, hogy mar nem forgalmazzak a CX700M-et.
A consumer piacra jelentősen olcsóbbak a VIA holmik, csak nem jut el hozzánk.
HOOOOL???
Magyar Via forgalmazo nagyker arait elnezve az elavult Epiakat is aranyaron merik.
ME6000: 20+fa?
De jo, hogy az o webshopjuk is eltunt, bar a ceg uj cime (Kamfor utca) is sokatmondo 
Épp csak hogy benéztem ide, mert érkedelnek a különleges dolgok, néhány "apróságot" elmondok:
"De ha megnézed, akkor láthatod, hogy a hűtés felfogató pontok is máshol vannak (és ezek tényleg "csak" pontok )."
Nos azok a "pontok" nem a hűtésért felelősek, hanem azért, hogy az SMT beültető robot be tudja mérni, hová tegye a chip-eket. Az a nevük, hogy "fiducial".
Ez valami teszt példány lehet, bal alsó sarokban 2 smd ellenállás úgy van odaforrasztva mintha én csináltam volna.
Az ilyen kísérleti példányokon előfordul az ilyesmi, tanúja voltam mobilteló és plazmaTV gyártáskor 
Ráadásul az első kép kamu.
Ha megnézitek a nagyobb chipet, teljesen jó, van magassága, egyéb alkatrészek "kiállnak" a síkból
Nem csak az első, de a második kép is kamu, legalábbis a kisebbik VIA-chip szempontjából. El is magyarázom, hogy miért:
Valószínűleg egy kezdeti verzióban lévő, teszt-proci lehetett rajta, ami meglehetősen csúnyán mutat, főleg ha valami tokozás miatti eltérés van az eredeti (forgalomba kerülő) verzióhoz képest, ezért aztán - marketingfogásból - a bemutatóhoz készült képeket "retusálják" kicsit. Hamegnézitek, a másik képen is ugyanúgy elmosódottak a proci tokozásán lévő SMD kerámia kondenzátorok, míg a nagyobb VIA-chipen szépen, kontúrosan látszanak.
Végül pedig ecsetelem, hogy engem mi zavar:
Az, hogy a nagy alaplapok esetében már ide, s tova 4 éve a soros flash memóriák korát éljük (gondoljatok csak a 8 lábú kis BIOS-IC-kre az alaplapokon), ezt meg egy "ósdi" párhuzamos Firmware-HUB IC-vel szerelik. Annak a foglalatnak és a BIOS-chipnek a helyére még plusz egy procit felrakhattak volna, akkora helyet foglal.
#25: nyunyu, te mivel foglalkozol, ha nem vagyok indiszkrét?
[ Szerkesztve ]
"Nem az a baj, hogy nyakig vagyunk a sz@rban, hanem hogy lötyögtetik a tégelyt..." --- http://hardverapro.hu/apro/alaplapi_bios_javitas_flash_programozas/friss.html ---