Hirdetés

2012. február 8., szerda

(#1) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Én tevezem egy második Radeon kártya vásárlását! :K
De lehet inkább várni kéne míg ki nem adják az új szériát bár annak meg az ára meg lehet magas lesz picit meg a forintal is ki tudja mi lesz addigra... :(

Elgépelések előfordulhatnak az írásaimban mert mobilkészülékről írok.

(#2) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezt a Delock izét hol lehet beszerezni? :)

Ich bin fritzkandur. eladó cuccok: http://mcaf.ee/64957 | alaptörvény: 1.§ a trollkodás demokratikus jog. 2.§ az 1.§ elolvasával magadra vonatkozóan elismered ezt.

(#3) Tomate

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szintén 60 000 forint környékén építhető fel egy GeFore 8800 GT – elnézést, ma már GeForce 9800 GT, holnap pedig GTS 240 – SLI-rendszer

Ez jó! :DDD

(#4) Bermi

Bermi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

ilyen bankártya méretű carddriveokat vettünk (a cég és én:) ) karácsonykor, rágravíroztuk a cég logóját, rááraktuk a katalógusunk oldalalit pdf-ben stb. és így tökéletes céges ajándék volt,
nem láttam még senkinél, a partnereink nagyot néztek mikor kibontották a csomagot, tényleg örültek neki. nekünk meg hasznos reklám ajándék volt.
mindennel együtt 4e alatt voltunk/db és adtak hozzábörtokot, szép díszdobozt stb.

ja és itt a ph-n szereztem butc3r-től :C

F1.....

(#5) ígyvanferi válasza Bermi (#4) üzenetére

ígyvanferi
(senior tag)

Jó ötlet. :K

Azt hiszem megtaláltam a számomra tökéletes házat a Sileo 500 személyében. Egy tesztet szívesen olvasnék róla itt. :B

Ez a DeLOCK kék elosztó jól értem, azt tudja, hogy mondjuk az asztalomon rádugok két winchestert, a kábelét bedugom a gépbe, és kész? Tehát egy mozdulattal magamhoz vehetem a HDD-t?

"Mögötte szorosan – alig 1%-kal lemaradva" szerintem az inkább majd' 3 %.

[ Szerkesztve ]

(#6) -zolee- válasza ígyvanferi (#5) üzenetére

-zolee-
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hy. Egy kis segítség:
[link]
[link]
Csak azért ismerem őket mert én is ebben a pillanatban olvastam végig a teszteket. Nekem is nagyon tetszik ez a ház, azt hiszem cserélem is a jelenlegi Cosmost, már nem. kell túl nagy.

''Könnyű fizikai munka --> Ólomlapátolás'' by Hypo!

(#7) divrapier

divrapier
(tag)
LOGOUT blog

gratulalok a macbooknak, nem hittem, hogy elso lesz :R csak alkottak valamit a tervezoi.
kivancsi leszek majd windows 7 alatt a tobbvideokartyas rendszerekre. egesz jo otletnek tartanam, hogy egy radeon grafikal himez, nV meg fizikat, vagy egyeb gpgpu-s dolgot, es kotnek orokbaratsagi szerzodest De tenyleg kezd elgondolkodtato lenni, amiatt is hogy ket olcsobb kozepkategorias kartyabol ossze lehet rakni egy joval erosebb konfigot, es a driverek is egyre jobbak.
Ja, es megyek is filccel athuzom a videokartya dobozan a feliratot, es rairom: 9800gt

[ Szerkesztve ]

GeForce 7800 GS 256 mb (overcloced to 512 mb)AGP

(#8) ALI_G

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"48 000 forintos SATA NA" Ebben akkor semmilyen HDD sincs?
túl drága nekünk. Ennyiből kis tudással építhető komplett pc, linuxszal. Monitor úgy se kell, akár passzív is építhető.

(#9) LordX

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Aki Puma alapú (vagy hasonló) notebookot használ, azaz van egy diszkrét GPU játékra, amit kikapcsol, és használja a chipsetbe integráltat, ha nem játszik, az melyiket pipálja ki? Szerintem érdemes lenne megkülönböztetni a Hybrid Crossfire-t a standard Crossfire-től.

(#10) divrapier válasza LordX (#9) üzenetére

divrapier
(tag)
LOGOUT blog

szerintem az pipalhatja a nem-et :D . ugy gondolom az 1 + 0.1 kartya inkabb az ilyen hydrid crossfire, ha jatekrol van szo. ettol fuggetlenul nagyon hasznos.

(#11) tome.jr

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó ötlet a szavazás. Bár ahogy elnézem elég kevesen használnak multi GPU-t. Ennek vagy anyagi okai vannak, vagy sokan még mindig fenntartással kezelik ezt a megoldást. A cikkben említett megoldások nem biztos hogy nagyon megérik a pénzüket. Pl a 9800 GT SLI áráért már GTX 260-at lehet kapni és az azért teljesítményben többet hoz.

LG Optimus 2X - v20l Hell_97 (BGB) - 725 RIL/BB

(#12) CocooN-z

CocooN-z
(senior tag)

Teccetős az az "MP5" lejátszó csak idegesít az elnevezése.

Ha jól érzed magad, ne aggódj. El fog múlni.

(#13) ígyvanferi válasza -zolee- (#6) üzenetére

ígyvanferi
(senior tag)

Király, köszi! El is olvasom őket mindjárt. :R
Viszont a képek alapján mindkét oldallapot szivaccsal borították.

(#14) Champipi

Champipi
(fanatikus tag)

A WayteQ MP5 lejátszók hogyan játszák le az Xvid 700 MB-os videókat? Az nagyon gáz, hogy MP5-nek hívják, kínai gagyira utal, de ha jól lejátsza, akkor ezen át tudnám magam tenni. Ha akadásmentesen szép színekkel lejtássza a szokásos DVDrip-eket, akkor azt mondom 20 000 Ft-ot megér, hogy vonaton, metrón, repülőn filmet nézhessek. :K

(#15) Mr.Csizmás válasza divrapier (#7) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ja, es megyek is filccel athuzom a videokartya dobozan a feliratot, es rairom: 9800gt

Amúgy meg MP5 ....

[ Szerkesztve ]

Ich bin fritzkandur. eladó cuccok: http://mcaf.ee/64957 | alaptörvény: 1.§ a trollkodás demokratikus jog. 2.§ az 1.§ elolvasával magadra vonatkozóan elismered ezt.

(#16) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

mi miatt MP5 lejátszó? :U mi az a nagy fejlődés ami miatt "új generáció született"?

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#17) ígyvanferi válasza luw2win (#16) üzenetére

ígyvanferi
(senior tag)

"Most a WayteQ valamilyen okból még eggyel megnövelte ezt a számot,..." Vagyis semmi, de jobban hangzik. Bár gyanítom, hogy inkább költői volt a kérdésed. :)

(#18) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A korábbi 800 helyett „csak” 640 aktív számolóegységes

Hmm? :F 4830-ban mindig is 640 volt aktív. Érteném én a mondatot, hogy ha a 4850-ről lenne szó előtte 2 sorral, de nincs. :U

Telefonon vagy mail-ben elérsz. Keresek Irodába olcsó mATX LGA775 DDR2-s integrált vga-s lapot!...who likes to go his own way, stay far away from the world..

(#19) NagyVillany

NagyVillany
(kvázi-tag)

Notbukszépségverseny?

ez ni

ehune

[ Szerkesztve ]

"-Jövőre jönnek az új modellek székletmintás személyazonosítással, ahol majd rá kell sz*rni a laptopra. -Komolyan?" pfff

(#20) divrapier válasza Mr.Csizmás (#15) üzenetére

divrapier
(tag)
LOGOUT blog

csakazertis
upgrade elott:

es utana:

Elkuldjem nVhez a cv-met?

(#21) Mr.Csizmás válasza divrapier (#20) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:DDD :DDD :DDD :DDD :DDD

Nap poénja :C :R

[ Szerkesztve ]

(#22) marcias válasza divrapier (#20) üzenetére

marcias
(őstag)
LOGOUT blog

ááá jó vagy! :D

(#23) oPalRx7

oPalRx7
(tag)
LOGOUT blog

én azé' 2gpuzok, noha az én 2 gpu-m kb annyi mint egy 4830 :D

(#24) littlelion21

littlelion21
(VIP)

Tetszenek ezek az MP5(?) lejátszók, de elbírnának egy 5"-os kijelzőt.

(#25) simonzé

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Milyen vastag bőr kell annak a pofájára aki egy 200-300-400'000 Ft-ba kerülő géphez képes 2009-ben FreeDos-t adni. Appám... Na ezért nem veszek MSI terméket, mert még egy Linuxot is sajnálnak tőlem. Helyezzék fel maguknak a FreeDos telepítő floppiját, és szüljenek sünt!

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#26) simonzé

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A nótbukszépségverseny eredményére reagálva: Csak azért nyerhetett a MacBook, mert a MacBook Air nem játszott a szavazáson. Pedig a kettő messze nem egyforma, és az Air mindent visz. Mondom ezt úgy, hogy én a HP-ra szavaztam a felhozatalból.

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#27) lezso6 válasza divrapier (#20) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Huh, ez már komoly hardmod. :C

Más:
Vajon az MP6 lejátszókba tesznek már pdf-támogatást is (640x480+ kijelzővel)?
Annak talán még haszna is lenne... :U

[ Szerkesztve ]

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#28) ]Phobos[ válasza Tomate (#3) üzenetére

]Phobos[
(senior tag)

Ja, én is ezt akartam idézni :DDD Megy az oltás rendesen :))
Abu után szabadon ;]

Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

(#29) [CS]Blade2 válasza divrapier (#20) üzenetére

[CS]Blade2
(őstag)

+ a kártyát is ki kellett cserélni a dobozba, mivel 9800GT már ismeri a Hybrid Power technológiát, és 55 nm-en készül.

(#30) divrapier válasza [CS]Blade2 (#29) üzenetére

divrapier
(tag)
LOGOUT blog

nem, mert a gepemben nincs integralt videokartya, ezert ilyen szempontbol nem erzodik a kulonbseg. De valoban, ezert a forradalmi ujitasert erdemes volt a generaciovaltast es a nev sem maradhatott

(#31) Raymond válasza simonzé (#25) üzenetére

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezzel egyet kell hogy ertsek. Nem igaz hogy egy elterjedtebb disztron alapulo sajat verziot (lehet csak par meghajtot kene beallitani vagy pluszba telepiteni) nem kepesek csinalni.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#32) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

A szavazásnál miért nincs olyan, hogy :
Csóró vagyok de szeretnék több GPU-s kártyát illetve SLI@Cross Fire-t használni? :DDD

.::www.megadanceradio.hu::.

(#33) [CS]Blade2 válasza divrapier (#30) üzenetére

[CS]Blade2
(őstag)

A dobozon át kellett írni a 8-ast 9-re, meg rávágni egy Hybrid Power és egy 55nm matricát, így már a kártyát is ki kellett cserélni, mivel van akinek van IGP-je, és nem örülne neki, ha 88GT-t találna a dobozban.
szerencsésebb lett volna szerintem is mondjuk egy 8850GT vagy 8800GT+ jelölés, de névváltozás nem számít annyit, mivel aki ért hozzá, tudja mi a helyzet, aki meg hozzánemértő az sem lesz átvágva, mivel mind2 31.000Ft-ért megy a boltokba. A nagyobb számút fogja választani, és ha a Hybrid Powert nem is, az 55nm előnyeit mindenképp ki tudja használni.

(#34) Shrike7973 válasza Devid_81 (#32) üzenetére

Shrike7973
(fanatikus tag)

Igen ezzel én is így vagyok... :O :D

(#35) ez_meg_emaz válasza Devid_81 (#32) üzenetére

ez_meg_emaz
(őstag)

Szerintem fölös a több gpu, ha lenne rá akkor se vennék 2-t semmiből. Bár már egyre nagyobb a támogatottsága és egyre jobb, de még mindig vicces hogy van jopár game ami nem támogatja vagy csak szimplán szarul megy vele.
Ingyen se kéne 2 kari. Max azért hogy eladjam a másikat, vagy hogy tartalék legyen hátha tönkremegy amelyik a gépben van. :DDD
Öszintén emberek mire nem elég egy jo erős egy gpu-s kari manapság? Plána ha 1gb-osról beszélünk.

Valaki nemtudja hogy azok az audiochipek milyenek az "mp5" lejátszókban? Érdekelne hogy normálisan szólnak e. Bnőm most akar uj lejátszót és ipod megszállott. :U Ha ez van olyan jo akkor simán beajánlanám neki. Bár még soha nem hallottam a WayteQ márkáról, vajon mennyire megbízható?

(#36) Dr. Akula válasza divrapier (#7) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Azért lett 1. a mek, mert csak a teszkós kategória versenyzett, ami nem épp igényességéről híres.

---

Az Asus hazai képviseletétől azt az információt kaptuk, hogy a gép durván 130 000 forintos árral indul majd, de egyelőre ennél drágábban, 145 000 forintért kínálják.
Ennyiért már notebookot is kapni. Ez is olyan mint a 100 dodós noti, mire a polcra kerül 3 kiló.

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X201s (1440x900/12.1") + X200 Ultrabase - Core i7 965 EE, 12 GB DDR3, Gigabyte X58A-OC, Sapphire 6970 CrossFire, OCZ Vertex 3 120 GB, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#37) adnoctum18 válasza ez_meg_emaz (#35) üzenetére

adnoctum18
(senior tag)

Rossz support, rossz anyagminőség, átlagos vagy az alatti hangminőség, emellett olcsó ár és csábító feature lista... :U
Lejátszók terén megbízható az Iaudio, Iriver, Meizu, Sandisk újabb típusai, Sony és a Creative.
Ezeket a kínai csodákat fenntartásokkal kell kezelni!

Az mp5 mint elnevezés baromira erőltetett szerintem is... Nekem már az "empénégy" is az volt...

---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---

(#38) marcias válasza lezso6 (#27) üzenetére

marcias
(őstag)
LOGOUT blog

Mi már az MP4-nél szórakoztunk MP64 lejátszóval :DDD MP720 meg már HD-t is lejátszik majd. :D

(#39) Killing

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én inkább veszek egy új kártyát,mivel Gigabyte GA-M56-S3 lapom van és az nem SLI-os.
Mr.Csizmás: :DDD

[ Szerkesztve ]

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#40) hahakocka

hahakocka
(kvázi-tag)

HD 4890 bejelentve.
Arra leszek kíváncsi hogy 40nm-en megy e már akkor vagy maradnak még az 55-n.

Na ennyit a GTX 285 ről, és akár Crossfire esetén a GTX 295 ről. Árban pedig ezerrel veri biztosan a Geforceokat majd.

[link]

(#41) lezso6 válasza hahakocka (#40) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szerintem nem kéne készpénznek venni azt amit az ipon ír... :U

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#42) marcias válasza hahakocka (#40) üzenetére

marcias
(őstag)
LOGOUT blog

szinte biztos, hogy a 4870 X2 le lesz váltva... papírforma szerint a 4870-nél 20%-kal lesz erősebb. Valószínűleg akkor a 4870 X2 is kb. 20%-kal lesz erősebb, jelenleg 5%-kal gyengébb a 295GTX-hez képest... lehet számolgatni. :)

(#43) Solten válasza Mr.Csizmás (#2) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Ez de kúl cucc :)

alba gu brath • http://www.techpowerup.com/img/12-01-20/black%20march.jpg

(#44) Franklin

Franklin
(senior tag)

PH stáb: nem kéne a szavazásokat a főoldalon elhelyezni? Nem biztos, hogy mindenki elolvassa a heti hardverajánlót, pláne nem másfél hét múlva az ehetit.

Egyébként jó ötlet ez a szavazásos dolog, szerintem mindenképp folytassátok.

Érdemes lenne olyan kérdéseket is feltenni, hogy pl. "mi alapján veszel cpu-t/alaplapot/vga-t/monitort/stb.?" Szerintem születne pár érdekes eredmény :-)

(#45) rudi válasza Franklin (#44) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azt tervezem, hogy minden 2. héten lesz szavazás, ami 2 hétig tart. Eközben kétszer megjelenik a hazai pályában. Egyelőre tesztelem, hogy mennyien szavaznak, a notebookos majdnem 5000 voksa szerintem egészen jó.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#46) Laslow válasza ígyvanferi (#5) üzenetére

Laslow
(fanatikus tag)

Azért ne legyél annyira oda a Sileo 500-ért, sajnos nem valami pozitívak a felhasználói tapasztalatok.

"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu

(#47) rudi válasza simonzé (#25) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Bizony, ez maximálisan buta húzás. Pláne egy olyan drága, exkluzív gépnél mint a PX600. Az OEM Vista/XP az ár 5-10%-a lenne... Vagy ha legalább egy tisztességes Linuxot raknának fel...

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#48) Gergő_ válasza luw2win (#16) üzenetére

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

Valahol azt olvastam erről az mpx mániáról hogy
az mp4 az a videolejátszó de konvertálni kell hozzá az anyagot
mp5-ös lejátszóknál viszont nem szükséges,és ebbe a kategóriába sorolják...

(#49) .volkovy.

.volkovy.
(tag)

Ameddig a játékok egy része a drága pluszbefektetést (2. videokártya+a tápellátása) hibákkal, lelassulással és fagyással honorálja, addig köszi, maradok egynél.
A 3dmarkban gyönyörűt megy a CF, de ennyi.

(#50) dani3l

dani3l
(fanatikus tag)

mp4 lejátszó még érthető, mivel ugye a film kódolását mpeg-4 kodekkel végzik, de mpeg-5 kodeket még nem láttam :D

amúgy az utcsó 2 lejátszó teljesen jól néz ki, tiszta apple-feeling, kinézetre legalábbis.. bár érthetetlen, hogy míg az első 2 verzióban van memória bővíthetőség, addíg a legdrágább és ugye elvileg a legtöbbet tudó modellből kihagyják..
komolyan nemértem a mérnököket, de mindenhol ezt csinálják, pl telefonoknál is, olyan alapvető bakikat elkövetnek.. és ehhez tanulni kell :((( :DDD

Ha valami fontosat akarsz, akkor privátot írj, mert arról kapok e-mail értesítőt! || PSN: dani3l_botos

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.