Miután jobb szeretek egyszerre csak egy közösségi portálon jelen lenni, ezért én már az iWiW-es acc-omat már 1 (vagy talán 2) éve töröltem. (Tudom, lényegtelen információ.
)
Szerintem, mint közösségi portál, már nem nagyon fog sokáig életben maradni, a Facebook ahhoz túl globális, hogy az iWiW-nek esélyei legyenek vele szemben. Kitartani is csak azért tud ennyire, mert mostanság a sajtó egyöntetűen ostorozta a FB-t és úgy állította be, mintha az iWiW jobb lenne.
Viszont olyan formában el tudnám képzelni, hogy mondjuk összevonják a freemail-el, meg az összes többi origo tulajdonolt online szolgáltatással. (Mondjuk pl: az origóra regisztrálni is iWiW-en keresztül lehetne.)
Bár nem tudom, hogy a freemail (biztonsági hibák, megkopott márkanév), origo (borzasztóan agresszív moderálási stílus) és iWiW (saját arculat nélküli, darabos közösségi portál) trió mennyire tudná egymást húzni komoly megújulás nélkül.
Nem akarom szívni a vérüket, én egy oldalt se tudnék elkormányozni úgy, hogy ekkora sikert érjen el, viszont egyszerűen (volt)felhasználóként azt látom, hogy a jelenlegi helyzet abból keletkezett, hogy a felhasználók igényeit nem nagyon vették figyelembe és most sem konkrétan az volt a cél.
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]