Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát nem értem,ebben mi a szenzáció,természetes dolog-öreg megy,az új jön.. :U

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#2) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"a cég új videokártyái már támogatják a DirectX 10.1-es grafikus API-t" haladunk, haladunk. :D

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#3) Dare2Live

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ABU a fogalmad sincs a raktárkészletek nagyságáról, kereslet mértékéről akkor ilyesmit leírni dőreség....

Persze majd elfogynak.... novemberben, decemberben, vagy februárban? Te már tudod?

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#4) 00roli00 válasza Dare2Live (#3) üzenetére

00roli00
(senior tag)

(#5) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

igaz,ezt a hirt már több hasonló oldalon olvastam...az eredete valahol Taiwan-on keresendö :DDD

(#6) rocket

rocket
(PH! kedvence)

"novemberben egy harmadik GT215 kódnevű versenyzővel is kiegészül. Utóbbi majd a GeForce 9600 GT-t fogja váltani."

Az elozetes speckok alapjan a 9800GT-t fogja valtani :)

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#7) bacsis válasza 00roli00 (#4) üzenetére

bacsis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

amit megadtál linket, a cikknél a jobb felső sarokban egy AGP-s Nvidia 6800GT látható :C

egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu

(#8) tzsolesz

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Öregedő 4800-as széria, én meg nem is rég tettem rá szert. :O

Lecserélni nem fogom egy darabig, mert nekem ez is bivaly erős. :K

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#9) Abu85 válasza rocket (#6) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

96 SP-vel és 32 TMU-val csak közelíteni fogja a teljesítményét (azt is az új játékokban), de árban inkább a 9600 GT ellen/helyére nevez. Mondjuk az igaz, hogy a 9800 GT eleve túlárazott, tehát most kerül helyre a rend. :)

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#10) zsirfecske válasza tzsolesz (#8) üzenetére

zsirfecske
(őstag)
LOGOUT blog

én a 4000-es szériát ki is hagytam akkor, 3870 -> 5770 bőven jó csere lesz.

(#11) LackoMester válasza zsirfecske (#10) üzenetére

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ja,érezni-látni fogod változásokat :DDD

(#12) hejesírásó

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

van egy olyan érzésem, h bőven van még készlet, csak nem akarnak zuhanó árakat karácsonra:

menjél vegyél még most 55-ös szériás termékeket. Szaladj! hogy faja hiány legyen majd karácsonykor.

(#13) kelzsoca válasza Móci (#2) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ez ám a fejlődés ;]

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#14) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

"Ez annak köszönhető, hogy az 55 nm-es TSMC gyártósorokon az AMD többnyire az RV730 kódnevű lapkát termeli."

Meg a 700as chipseteket.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#15) Dare2Live válasza 00roli00 (#4) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha ez a cikk az alap akkor ehez ABU jelentősen hozzáköltött.

amúgy a cikk sokkal reálisabb, már a kezdés "Zu wenig 55-nm-GPUs im ersten Quartal 2010?" se tűnik búlvárszagunak mint az itteni....

[ Szerkesztve ]

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#16) Abu85 válasza Dare2Live (#15) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem ez a cikk az alap. Kapok saját anyagot mailben és fel szoktam keresni a gyártókat. ;)
Az AMD tök világosan megmondta már régebben, hogy nem gyártja tovább az RV770-790 lapkákat, egyszerűen lesz olcsóbb chip, ami jobb is. Így tényleg nincs értelme egy cuccot gyártani (pontosan a készletek kiszórására jött be a Radeon HD 4860 és a HD 4730). Az HD 4700 alatti cuccok maradnak meg. De azok is csak 2010 H1-ig. Nyilván azok is elfogynak egyszer.
Az NV meg világos, miért nem akarja a GT200-at nagy mennyiségben gyártani. egyszerűen nem versenyképes, és még nagyon drága is.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#17) Geönczy válasza zsirfecske (#10) üzenetére

Geönczy
(fanatikus tag)

Én kicsit nagyobbat hagytam ki ati oldalon x1800xt - 5870(lesz pár hét múlva) :U

CSS (Hun)Bloodkiller

(#18) D.Orion válasza Abu85 (#16) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Egyébként nem tudom mit vannak fennakadva ezen egyesek. Már 1-2 hónapja lehet tudni, hogy ez lesz, nem véletlenül lett elárasztva a piac 22-30K között 4830-al és 4850-el... Világos egy ideje, hogy az AMD/ATi nagy raktársöprésbe kezdett.

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#19) Cayman

Cayman
(PH! addikt)

"Erre egyébként amúgy is lehetett számítani"

Egyébként én örülni fogok az 5700 sorozatnak, lesz a 4830-amnak egy erősebb, kevesebbet fogyasztó utódja.

"A tehén nem más, mint egy olyan gép, ami ihatóvá teszi a füvet." :) http://www.flickr.com/photos/caymood • http://www.panoramio.com/user/cayman

(#20) Dare2Live válasza Abu85 (#16) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez tök tiszta, nincs már gyártásban. De fogalmunk sincs mennyi chip/kártya áll raktáron. Amíg ezek nem fogynak el és ha már kész jobb eladni $100ért mint kidobni nem lesz hiány.

AMD addig max a jelenlegi szvsz drága áron adja a 40nmes gpukat, vagy lehet majd 4890et $150ért kapni.

(#21) Abu85 válasza Dare2Live (#20) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Amik raktáron maradtak chipek, azok HD 4860-nak, vagy HD 4730-nak mennek. A többi kártyából annyi van amennyi maradt (az adatok szerint nem sok ... ha továbbra is ilyen lesz a kereslet, akkor már decemberre semmi nem marad, ha a HD 5700 lesz a kedveltebb, akkor nyilván több HD 4800 marad meg). Ezért írta a Commercial Times, hogy a kereskedők áremelkedéssel is számolnak a többi HD 4800-ra.

Az AMD kicsit szenyó politikát nyom most. Azért adja drágán a 40 nm-es cumót, hogy menjen el a régi. Azután a játékok támogatásával (láthatóan rondább lesz a DX10 mód a DX11-hez viszonyítva - láttam már képeken a Dirt 2-őt és az AVP-t), ráveszi a vásárlókat a váltásra. :)

Cayman: thx ... javítottuk. :R

[ Szerkesztve ]

(#22) TheChos3nOne

TheChos3nOne
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez a TSMC mindenből keveset gyárt.....

Jó lesz a karácsony... 40nm még nincs , 55nm már nincs :W

"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"

(#23) Abu85 válasza TheChos3nOne (#22) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem a TSMC-n múlik, hogy ki mit rendel az adott negyedévre. Ők gyártanak, ha a partnerek rendelnek. :)

(#24) JanR

JanR
(őstag)

VAAOO!

bocs, ehhez tobbet nem tudok hozzafuzni!

www.oaziscomputer.hu

(#25) PH-User válasza LackoMester (#11) üzenetére

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

3870 -> 4830 között is igencsak érezni a különbséget...

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#26) zuchy válasza TheChos3nOne (#22) üzenetére

zuchy
(őstag)
LOGOUT blog

Lesz 45 nm. ;]

PC-STYLE.hu

(#27) BloodyEddie

BloodyEddie
(őstag)
LOGOUT blog

Majd hegesztek valami 6870et itthonra... falura jó lesz ;]

(#28) jambiyya válasza PH-User (#25) üzenetére

jambiyya
(fanatikus tag)

Hm, terveztem ilyen cserét, de a tesztek alapján nem tűnt sokkal jobbnak a 4830.
Amint lesz full passzív kártya az 5-ös szériából, váltok én is. :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.