18W-al kezd alakulni a fogyasztásuk. Asztaliban is jöhetnének
True Success is Blonde
18W-al kezd alakulni a fogyasztásuk. Asztaliban is jöhetnének
True Success is Blonde
Hú, de nagyon frankók. Jöhettek volna előbb is, sőt jobban örülnék ilyennek mint az atomnak. 
<-ƘƘ-> Rendszerment

azt nem értem,miért raknak sb710et déli hídnak.
talán elő lehet csalni 4 magot? 

Ennél azért több kell. 
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

![;]](/dl/s/v1.gif)
"sokat kívántok, holott édeskevés fér belétek"
azt gyártják, valszeg olcsóbb mint az sb600 is
És Trinity-vel mi lesz? 
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

lehet benne valami,bár sb700 se annyira kifutó még.
Hát miez a vadállat? 
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

Azért jó lenne, ha már nem 65nm-en készülnének ezek a chipek... 
"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
Kíváncsi lennék hogy mikor lesz elérhető ez a processzor ITX alaplapon.
"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn

-Attól tartok ez felborítaná Neo fogyasztási egyensúlyát. 
HD3850 X3 
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

Tudja valaki hogy miért 65nm-en gyártják ezeket? 
Jók ezek, embedded rendszerekbe pont megfelel és még sok másra is használható. Nincs itt semmi baj, csak valóban lemehetnének már 45 nm-re.
PH semleges

Ezt én is szeretném tudni. Most már tényleg igazán gyárthatták volna őket 45nm-el
.

DXVA támogatott VGA kell bele és ennyi 

Kíváncsi lennék hogy mikor lesz elérhető ez a processzor ITX alaplapon.
Ez meg 690-es chipsetes, de tamogat Turion X2-ot.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Azért, mert az AMD-nek nem áll rendelkezésére akkora 45nm-es gyártókapacitás, hogy ezeket is 45nm-en gyártsa, és ha rendelkezésre is állna, át is kellene tervezni a CPU-kat, csak úgy nem megy a 65->45nm, erre megint csak nincs erőforrás, max. a 45nm-es Regorokat adhatnák el Neo-nak, de azokból nem áll rendelkezésre elég, ill. azok elsősorban notikba készülnek, jelenleg pedig leválogatják az alacsonyabb fogyasztású, jobban sikerült darabokat, hogy legyen elég a későbbi starthoz.
Nem mellesleg könnyen elképzelhető, hogy jelentős raktárkészletek halmozódtak fel G2-es Brisbane-ekből, ezek tulajdonképpen azok, és most ilyen módon is próbálnak szabadulni tőlük.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

Nagyon olcsón. Vagy még ólcsóbban jöhetnek a birsalmák kamion számra. Hidd el lenne kereslet 5050e-re vagy 5400 be-re 8k-ért. 
[ Szerkesztve ]
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)
Hát igen. Sajnos ma már "új" processzort 65nm-en.. amikor az Intel már lassan 32nm-eseket hoz ki. Ennek ellenére, ezek azért használható chipek, van, ahova bőven jó, és sztem lényegesen jobb vétel, mint egy kétmagos Atom, főleg a régi chipsetes, mert akkor még a fogyasztása is azonos lehet.
Én egyébként optimista vagyok, sztem fél éven belül teljesen 45nm-en lesz az AMD, ezek az utolsó fecskék, és pont annak a jelei, hogy 65nm-rel már alig foglalkoznak.

5 év garancia?! Az nem is rossz! 
Mindíg azt kell tenni, amit éppen akkor kell! - AMD forever!!!- - Vannak eladó cuccaim!
beágyazott rendszerről beszélünk, nem elsődlegesen otthonira tervezték
True Success is Blonde

ja! 
[ Szerkesztve ]
Mindíg azt kell tenni, amit éppen akkor kell! - AMD forever!!!- - Vannak eladó cuccaim!

már csak egy asb1 - socket1 átalakító kell és jó is 

Azért mert biztosan drágábban tudják eladni
![;]](/dl/s/v1.gif)
Kár hogy az IGP nem gyorsít H.264 -et ahogyan látom. Illetve én most még az integrált DC tápra vagyok rákattanva.
Idővel lesz ez is gondolom.
"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn

Így igaz. 
Nem is tudom,lehet más,más cikkeket olvasgat
.
Feel me, Lick me, Love me....

Egyet fizet kettőt kap akcióban a jelenlegi ár is ugyanolyan jó lenne. 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

Köszi a tömör választ
Igy már kapizsgálom 
Atom gyilkos!
A fogyasztás meg remélem a következő modelleknél lejjebb megy, de ez is nagyon jó! 
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest