Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) jasohn

jasohn
(tag)
LOGOUT blog

Jó!
Kíváncsi leszem majd a teljesítményére és a valós árára is.
Egy olcsóbb 15.4"-es notiba egész jók lennének.

(#2) Bibby válasza jasohn (#1) üzenetére

Bibby
(PH! addikt)

Kétmagos mobil celeron eddig is volt, igaz ritka mint a fehér holló. Ahogy látom ebben a két új darabban az FSB-t emelték meg.

"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

(#3) ollie

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Jók ezek a Core magos cerkák, simán megéri olcsó laptoban ilyen procival szereltet vásárolni.

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#4) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Ezekben lesz speedstep funkció?

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#5) jasohn válasza Bibby (#2) üzenetére

jasohn
(tag)
LOGOUT blog

Igen, olvastam már, hogy vannak 2 magos mobilCeleronok, csak nagyon sehol nem találkozni sem notikban, sem tesztekben.
A régiekben még ha jól emlékszem tényleg csak 533-as fsb volt.

(#6) akosf válasza juliabrilke (#4) üzenetére

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Intel szerint ( Mobile Intel® Celeron® Processors T1600 ) van benne:
* Dual Core
* Enhanced Intel Speedstep® Technology
* Intel® EM64T
* Execute Disable Bit

(#7) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

azon a 35Watton volna mit csökkenteni... :U

.::www.megadanceradio.hu::.

(#8) Bibby válasza Devid_81 (#7) üzenetére

Bibby
(PH! addikt)

Olyan nem mostanság lesz. A kisebb fogyasztást alsó szegmensben meghagyják az atomnak, feljebb meg az ULV processzoroknak. Teljesítmény, kis fogyasztás és alacsony ár kicsit sok kritérium. :) De speedstep-pel együtt azért nem rossz ez, úgysincs mindig terhelve egy gép.

[ Szerkesztve ]

"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

(#9) klambi

klambi
(őstag)

olcsó és jó!
nem melegszik nem eszik:DDD

http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! | "Mond szépen angolul: Gyors róka!"

(#10) simonzé válasza Devid_81 (#7) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jogos. Én pl. azt hittem hogy kb ennyit eszik egy Core2 proci

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#11) VaniliásRönk válasza simonzé (#10) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Ha a PH-n mérik akkor tutifix. :DDD

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#12) craine12

craine12
(fanatikus tag)

Higyjétek el, nem olyan sok az a 35W! E8600 E0 stepping Amennyire ez 65W, gondolom az is annyira 35.

No woman. No cry. No kidding.

(#13) Metalfan válasza craine12 (#12) üzenetére

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

Van némi különbség az asztali és a notebookokba szánt processzorok közt :U Vagy szerinted a Pentium M előtti korszakban egy mobil proci megvett akár 90 Wattot is?

"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

(#14) craine12 válasza Metalfan (#13) üzenetére

craine12
(fanatikus tag)

Úgy értettem a "nem sok"-ot, hogy ha a 65W a valóságban jóval kevesebb, akkor a 35W is eléggé felsőbecslés. Amúgy megmérve az én T7500-asomat, mindenestől fogyasztott 43W-ot, és ha jól tudom, ez is 35W-os TDP-jű. Magyarán szólva az sem fogyaszt annyit, mint amilyen kategóriába sorolták, tehát nem elrugaszkodott feltételezés, ha a Celeron-ról is ugyanezt gondolom.

Amúgy meg sehol nem állítottam az ellenkezőjét, nem tudom mit nem lehet érteni rajta :F

No woman. No cry. No kidding.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.