Jó!
Kíváncsi leszem majd a teljesítményére és a valós árára is.
Egy olcsóbb 15.4"-es notiba egész jók lennének.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Bibby
(PH! addikt)
Kétmagos mobil celeron eddig is volt, igaz ritka mint a fehér holló. Ahogy látom ebben a két új darabban az FSB-t emelték meg.
"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...
Jók ezek a Core magos cerkák, simán megéri olcsó laptoban ilyen procival szereltet vásárolni.
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

juliabrilke
(PH! kedvence)
Ezekben lesz speedstep funkció?
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.
Igen, olvastam már, hogy vannak 2 magos mobilCeleronok, csak nagyon sehol nem találkozni sem notikban, sem tesztekben.
A régiekben még ha jól emlékszem tényleg csak 533-as fsb volt.
Intel szerint ( Mobile Intel® Celeron® Processors T1600 ) van benne:
* Dual Core
* Enhanced Intel Speedstep® Technology
* Intel® EM64T
* Execute Disable Bit

Devid_81
(PH! kedvence)
azon a 35Watton volna mit csökkenteni... 
.::www.megadanceradio.hu::.

Bibby
(PH! addikt)
Olyan nem mostanság lesz. A kisebb fogyasztást alsó szegmensben meghagyják az atomnak, feljebb meg az ULV processzoroknak. Teljesítmény, kis fogyasztás és alacsony ár kicsit sok kritérium.
De speedstep-pel együtt azért nem rossz ez, úgysincs mindig terhelve egy gép.
[ Szerkesztve ]
"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

klambi
(őstag)
olcsó és jó!
nem melegszik nem eszik
http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! | "Mond szépen angolul: Gyors róka!"
Jogos. Én pl. azt hittem hogy kb ennyit eszik egy Core2 proci
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)
Ha a PH-n mérik akkor tutifix. 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

craine12
(fanatikus tag)
Higyjétek el, nem olyan sok az a 35W! E8600 E0 stepping Amennyire ez 65W, gondolom az is annyira 35.
No woman. No cry. No kidding.
Van némi különbség az asztali és a notebookokba szánt processzorok közt
Vagy szerinted a Pentium M előtti korszakban egy mobil proci megvett akár 90 Wattot is?
"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

craine12
(fanatikus tag)
Úgy értettem a "nem sok"-ot, hogy ha a 65W a valóságban jóval kevesebb, akkor a 35W is eléggé felsőbecslés. Amúgy megmérve az én T7500-asomat, mindenestől fogyasztott 43W-ot, és ha jól tudom, ez is 35W-os TDP-jű. Magyarán szólva az sem fogyaszt annyit, mint amilyen kategóriába sorolták, tehát nem elrugaszkodott feltételezés, ha a Celeron-ról is ugyanezt gondolom.
Amúgy meg sehol nem állítottam az ellenkezőjét, nem tudom mit nem lehet érteni rajta 
No woman. No cry. No kidding.