Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) xeon.Szabi

xeon.Szabi
(fanatikus tag)

Jóféle alaplapok, főleg az első, amiből remek játékos konfigot lehet kihozni annak, aki sokat jár LANra és nem akar nehéz gépet cipelni :)

[ Szerkesztve ]

Diablo III BattleTag / xEon1337#2985

(#2) kerelo válasza xeon.Szabi (#1) üzenetére

kerelo
(senior tag)

+1 :K

Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

(#3) vinibali

vinibali
(senior tag)
LOGOUT blog

az nvidiás kiadás elég meleg, bár szerintem ez már annyira kicsi, hogy egy jó izmos procival egy házikóba bezsúfolva, akár levesfőzésre is alkalmas :D

BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

(#4) fricz19

fricz19
(senior tag)
LOGOUT blog

arra kíváncsi lennék hogy egyes komponensek élettartalmára hogy hat a zsúfoltság

(#5) Mercutio_

Mercutio_
(PH! addikt)

Kérdés, hogy nálunk lesz-e rá fizetőképes kereslet...

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#6) ViZion

ViZion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kicsit zúzós áron lesz ez ahogy látom... pfff... várunk még az ócóságokra. A dual-lan dícséretes, meg a 2+2 SATA is. :R

Photoshop tutorialok, segédanyagok kezdőknek: http://tinyurl.com/PSalapok „Nem variál! Arial!” – a lusta tördelőszerkesztők mottója by hircsarda.hu

(#7) nbg válasza xeon.Szabi (#1) üzenetére

nbg
(fanatikus tag)

Vagy annak, aki otthon sem akar egy boszme nagy tornyot kerulgetni. (Peldaul en :) )

I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

(#8) Duracellm... válasza fricz19 (#4) üzenetére

Duracellm...
(őstag)

Ezek akkor életképesek ha tisztességes szellőzést ad neki az ember, tehát halkan biztosan nem fog sokáig menni.

Inkább az az érdekes hogy a tulaj menyire gondolja komolyan a tuningot, mert a tápja(a méretből fakadóan) elég gyér. Az elsőnek piros pont jár a + bordáért.

A cikkhez:
az első nekem nagyon tetszik: 2xGbLan, két antennás Wifi... Remélem lehet benne alul-feszelni a cpu-t :F
NAS(Raid kártyával a "vga" szlotban) + valószínűsítem hogy a mostani szerverem funkcióit képes lehet ellátni, sokkal kisebb fogyasztás mellett

A második "integrált" VGA-val, nem tudom hogy mennyire lehet így megbízható??? Részemről inkább egy picivel nagyobb ház, meg egy diszkrét vga :F

Valószínű az itthoni árak is a "különlegességet" fogják tükrözni :(((

[ Szerkesztve ]

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

(#9) Probber

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Ígéretes kis alaplapok, de számomra az lenne a legjobb összeállítás, ha lenne bennük integrált TV Tuner, vagy kettő mini PCIe sin a PCIe-16x mellett, hogy ne csak külső USB-s Tunert lehessen használni a WiFi kártya és videokártya mellett. Egyáltalán létezik ilyen ITX-es alaplap?

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#10) Duracellm... válasza Probber (#9) üzenetére

Duracellm...
(őstag)

az itx lapon max 1db hagyományos kifele bővíthető port van a szabvány szerint.

ha neked szlot-os kell akkor -->>mATX

Van olyan ismerősöm, aki ugyan ilyen okból vált meg az itx-es lapjától. ;)

[ Szerkesztve ]

(#11) Probber válasza Duracellm... (#10) üzenetére

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Mini PCIe sin ezen is van a PCIe-16x mellett, de csak egy. Azért kérdezem, hogy létezik-e olyan lap amin kettő van, vagy rendelkezik integrált Tunerrel. :)

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#12) Duracellm... válasza Probber (#11) üzenetére

Duracellm...
(őstag)

Enyhe utalás volt hogy a kettő is ritkaság számba megy ;)

Az integrált tuner nem lesz "komolyabb" mint egy USB-s vacak. legalábbis nincs hely rá... kis kézügyességgel valamelyik belső usb-portra is ráalkothatod.

(#13) Raucher válasza Probber (#11) üzenetére

Raucher
(tag)
LOGOUT blog

..vagy rendelkezik integrált Tunerrel.
Nincs, illetve nincs értelme.
Csak nálunk legalább 3 DVB szabvány van elterjedve. DVB-C, DVB-T és DVB-S. Ezeknek már van második generációja.
Egy mindenevő DVB tuner integrálása alaposan megemelné az alaplap árát. Ha csak egyet szabványt támogat a tuner, sokan nyúlnak mellé vásárláskor.

(#14) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Az NVIDIA GeForce GT430-as GPU-nak nem látom értelmét, mert az LGA 1155-ös CPU-kban levő integrált VGA jóval erősebb, mint a GT430-as.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#15) WolfheartGR válasza banhammer (#14) üzenetére

WolfheartGR
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Há fűtés. Mit nem érteni ezen? :DDD

X6-osom nekem is van. Csak nem a Bmw-től, hanem a Microsoft-tól.

(#16) toldy válasza banhammer (#14) üzenetére

toldy
(őstag)
LOGOUT blog

Hát ez nem talált, egyenlőre még pont fordítva van a helyzet. Ráadásul a 2x erősebb h3000-el szemben, a hd 2000ről nem is beszéltünk.

Ettől függetlenül nekem kéne egy i5-2500k és egy 5970, 6950 társaságában tökéletes lenne, physx-re elegendő szerintem.
Ó baz, azon nem x16 van. :W

[ Szerkesztve ]

Az élet nem habostorta. / Hírdetéseim : http://href.hu/x/hn43

(#17) banhammer válasza toldy (#16) üzenetére

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

És tényleg.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#18) Hokoyumi

Hokoyumi
(kvázi-tag)

"a dupla DVI kimenet, ami mellett a két HDMI és egy DisplayPort továbbra is fellelhető "

minek ennyi monitorkimenet?
külön van az intel és a gef kivezetése vagy mi?
5 port elég soknak tünik 1 ekkora lapra (és ilyen videó teljesítményhez), meg sztem 5monitoros rendszert nem is fog nagyon támogatni:D
5400*1920-ba megnézném mit tol vmi komolyabb játék alatt:D

nem mondom hogy fölösleges, inkább csak érdekes.. de hogy sok helyet elvesz az io panelről az biztos:D

szerk.:

ahogy utánanéztem neten ezen csak 1 hdmi van nem 2

japán volt gugli lefordította és ezt írják:
"The I / O lines of the other 2 DVI, HDMI and DisplayPort are provided for each one, it can be output using these four screens."
akkor csak 4 monitort visz el... áhh már nem is kell:D

[ Szerkesztve ]

Amit nem tudsz nem fájl, ilyen a szájber tér. | "Jó lenne még a homokozóba ríni a dömperé"

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.