Jóféle alaplapok, főleg az első, amiből remek játékos konfigot lehet kihozni annak, aki sokat jár LANra és nem akar nehéz gépet cipelni 
[ Szerkesztve ]
Diablo III BattleTag / xEon1337#2985
(#1) xeon.Szabi

Jóféle alaplapok, főleg az első, amiből remek játékos konfigot lehet kihozni annak, aki sokat jár LANra és nem akar nehéz gépet cipelni 
[ Szerkesztve ]
Diablo III BattleTag / xEon1337#2985

+1 
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"
az nvidiás kiadás elég meleg, bár szerintem ez már annyira kicsi, hogy egy jó izmos procival egy házikóba bezsúfolva, akár levesfőzésre is alkalmas 
BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!
arra kíváncsi lennék hogy egyes komponensek élettartalmára hogy hat a zsúfoltság

Kérdés, hogy nálunk lesz-e rá fizetőképes kereslet...
Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))
Kicsit zúzós áron lesz ez ahogy látom... pfff... várunk még az ócóságokra. A dual-lan dícséretes, meg a 2+2 SATA is. 
Photoshop tutorialok, segédanyagok kezdőknek: http://tinyurl.com/PSalapok „Nem variál! Arial!” – a lusta tördelőszerkesztők mottója by hircsarda.hu

Vagy annak, aki otthon sem akar egy boszme nagy tornyot kerulgetni. (Peldaul en
)
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

Ezek akkor életképesek ha tisztességes szellőzést ad neki az ember, tehát halkan biztosan nem fog sokáig menni.
Inkább az az érdekes hogy a tulaj menyire gondolja komolyan a tuningot, mert a tápja(a méretből fakadóan) elég gyér. Az elsőnek piros pont jár a + bordáért.
A cikkhez:
az első nekem nagyon tetszik: 2xGbLan, két antennás Wifi... Remélem lehet benne alul-feszelni a cpu-t 
NAS(Raid kártyával a "vga" szlotban) + valószínűsítem hogy a mostani szerverem funkcióit képes lehet ellátni, sokkal kisebb fogyasztás mellett
A második "integrált" VGA-val, nem tudom hogy mennyire lehet így megbízható??? Részemről inkább egy picivel nagyobb ház, meg egy diszkrét vga 
Valószínű az itthoni árak is a "különlegességet" fogják tükrözni 
[ Szerkesztve ]
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)
Ígéretes kis alaplapok, de számomra az lenne a legjobb összeállítás, ha lenne bennük integrált TV Tuner, vagy kettő mini PCIe sin a PCIe-16x mellett, hogy ne csak külső USB-s Tunert lehessen használni a WiFi kártya és videokártya mellett. Egyáltalán létezik ilyen ITX-es alaplap?
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

az itx lapon max 1db hagyományos kifele bővíthető port van a szabvány szerint.
ha neked szlot-os kell akkor -->>mATX
Van olyan ismerősöm, aki ugyan ilyen okból vált meg az itx-es lapjától. 
[ Szerkesztve ]
Mini PCIe sin ezen is van a PCIe-16x mellett, de csak egy. Azért kérdezem, hogy létezik-e olyan lap amin kettő van, vagy rendelkezik integrált Tunerrel. 
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

Enyhe utalás volt hogy a kettő is ritkaság számba megy 
Az integrált tuner nem lesz "komolyabb" mint egy USB-s vacak. legalábbis nincs hely rá... kis kézügyességgel valamelyik belső usb-portra is ráalkothatod.
..vagy rendelkezik integrált Tunerrel.
Nincs, illetve nincs értelme.
Csak nálunk legalább 3 DVB szabvány van elterjedve. DVB-C, DVB-T és DVB-S. Ezeknek már van második generációja.
Egy mindenevő DVB tuner integrálása alaposan megemelné az alaplap árát. Ha csak egyet szabványt támogat a tuner, sokan nyúlnak mellé vásárláskor.
Az NVIDIA GeForce GT430-as GPU-nak nem látom értelmét, mert az LGA 1155-ös CPU-kban levő integrált VGA jóval erősebb, mint a GT430-as.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung
Há fűtés. Mit nem érteni ezen? 
X6-osom nekem is van. Csak nem a Bmw-től, hanem a Microsoft-tól.
Hát ez nem talált, egyenlőre még pont fordítva van a helyzet. Ráadásul a 2x erősebb h3000-el szemben, a hd 2000ről nem is beszéltünk.
Ettől függetlenül nekem kéne egy i5-2500k és egy 5970, 6950 társaságában tökéletes lenne, physx-re elegendő szerintem.
Ó baz, azon nem x16 van. 
[ Szerkesztve ]
Az élet nem habostorta. / Hírdetéseim : http://href.hu/x/hn43
És tényleg.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

"a dupla DVI kimenet, ami mellett a két HDMI és egy DisplayPort továbbra is fellelhető "
minek ennyi monitorkimenet?
külön van az intel és a gef kivezetése vagy mi?
5 port elég soknak tünik 1 ekkora lapra (és ilyen videó teljesítményhez), meg sztem 5monitoros rendszert nem is fog nagyon támogatni
5400*1920-ba megnézném mit tol vmi komolyabb játék alatt
nem mondom hogy fölösleges, inkább csak érdekes.. de hogy sok helyet elvesz az io panelről az biztos
szerk.:
ahogy utánanéztem neten ezen csak 1 hdmi van nem 2
japán volt gugli lefordította és ezt írják:
"The I / O lines of the other 2 DVI, HDMI and DisplayPort are provided for each one, it can be output using these four screens."
akkor csak 4 monitort visz el... áhh már nem is kell
[ Szerkesztve ]
Amit nem tudsz nem fájl, ilyen a szájber tér. | "Jó lenne még a homokozóba ríni a dömperé"