Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) lujó55

lujó55
(őstag)

A kihajtható LCD tényleg nagyon jó dolog, főleg ha alulról kell fölfelé fényképezni és nem akarunk bújócskázni. Szerintem bejön a Sonynak...

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#2) priusz

priusz
(fanatikus tag)

Ígéretes gépek, végre van tényleges újítás is nem csak ráncfelvarrás.

Könnyu dolog bölcsnek lenni. Csak gondolj valami butaságra, aztán ne mondd ki!

(#3) killerjohn

killerjohn
(őstag)

engem ez az AutoHDR érdekel... vajon mennyire használható/parasztvakítás ? :F

SC2: KillerJohn#634, D3: KillerJohn#2359

(#4) rumos14 válasza killerjohn (#3) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A550-et használok, abban is van. számomra ott bukó a dolog, hogy érthető okokból csak jpeg-ben működik. de azért párszr kipróbáltam, számomra eléggé műanyag ízű lett az elkészült kép színvilága. akár egyetlen raw-ból is sokkal szebb hdr-t lehet csinálni.

a hírhez (és elnézést, ha köteketésnek hat): ezek nem belépő szintű gépek, azok ugyebár aktuálisan az A290/390. inkább olyan emelt belépőszint, á la Nikon D5000, Oly E-620 és talán majdnem Canon 550D.

remélem, írtok az A33/55-ről is, azok sokkal izalamsabb, innovatívabb gépnek tűnnek.

(#5) eclipse006

eclipse006
(őstag)
LOGOUT blog

Nem tűnnek rossznak, külön tetszik a kihajtható lcd,nagyon praktikus. Én egy Alpha 230-ast használok,szerintem az a legalapabb dslr,de ettől függetlenül,nagyon jó és minőségi.

https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#

(#6) menalcas

menalcas
(őstag)

Pofás kis gépek és tényleg nagyon praktikus lett a kijelző.

Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

(#7) rumos14

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

érdekes hogy mindenki rácsodálkozik a kijelzőre, 2,5 éve kínál a Sony ilyen gépeket.

(#8) eclipse006 válasza rumos14 (#7) üzenetére

eclipse006
(őstag)
LOGOUT blog

Hirtelen nem jutottt más az eszembe,ami tetszene, tudom hogy már az Alpha A3xx szériába is benne volt,sőtt...

https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#

(#9) Duree

Duree
(PH! addikt)

Dobog a szívem értük,de nekem ezek túl drágák ráadásul nem tudnám kihasználni öket.Marad a hétköznapi bridge gép

(#10) Degeczi válasza rumos14 (#7) üzenetére

Degeczi
(PH! addikt)

azok még nem full-VGA fölbontásúak voltak, vagy igen?
(mármint kihajthatóban)

(#11) rumos14 válasza Degeczi (#10) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

a tavaly ilyenkor bejelentett A550 már igen.
(ha az ember használ vga kijelzős gépet, nagyon nem akaródzik visszaszokni másra.)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.