A kihajtható LCD tényleg nagyon jó dolog, főleg ha alulról kell fölfelé fényképezni és nem akarunk bújócskázni. Szerintem bejön a Sonynak...
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

A kihajtható LCD tényleg nagyon jó dolog, főleg ha alulról kell fölfelé fényképezni és nem akarunk bújócskázni. Szerintem bejön a Sonynak...
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

Ígéretes gépek, végre van tényleges újítás is nem csak ráncfelvarrás.
Könnyu dolog bölcsnek lenni. Csak gondolj valami butaságra, aztán ne mondd ki!
(#3) killerjohn

engem ez az AutoHDR érdekel... vajon mennyire használható/parasztvakítás ? 
SC2: KillerJohn#634, D3: KillerJohn#2359
A550-et használok, abban is van. számomra ott bukó a dolog, hogy érthető okokból csak jpeg-ben működik. de azért párszr kipróbáltam, számomra eléggé műanyag ízű lett az elkészült kép színvilága. akár egyetlen raw-ból is sokkal szebb hdr-t lehet csinálni.
a hírhez (és elnézést, ha köteketésnek hat): ezek nem belépő szintű gépek, azok ugyebár aktuálisan az A290/390. inkább olyan emelt belépőszint, á la Nikon D5000, Oly E-620 és talán majdnem Canon 550D.
remélem, írtok az A33/55-ről is, azok sokkal izalamsabb, innovatívabb gépnek tűnnek.
(#5) eclipse006
Nem tűnnek rossznak, külön tetszik a kihajtható lcd,nagyon praktikus. Én egy Alpha 230-ast használok,szerintem az a legalapabb dslr,de ettől függetlenül,nagyon jó és minőségi.
https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#

Pofás kis gépek és tényleg nagyon praktikus lett a kijelző.
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.
érdekes hogy mindenki rácsodálkozik a kijelzőre, 2,5 éve kínál a Sony ilyen gépeket.
Hirtelen nem jutottt más az eszembe,ami tetszene, tudom hogy már az Alpha A3xx szériába is benne volt,sőtt...
https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#

Dobog a szívem értük,de nekem ezek túl drágák ráadásul nem tudnám kihasználni öket.Marad a hétköznapi bridge gép

azok még nem full-VGA fölbontásúak voltak, vagy igen?
(mármint kihajthatóban)