Ez pofás darab.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

Ez pofás darab.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.
Mostanában elég sok új CM hűtő van, ugye érik már egy újabb PH!-s hűtő teszt?
Kíváncsi lennék, melyik mit tud, ott vannak még a V8, V10, összevetni a régebbiekkel, Z600, 212, TX2.
Eladó hardverek: http://bit.ly/JHxY4z :: Eladó könyvek: http://bit.ly/LT3LPN :: 2012-es futamokat tartalmazó versenynaptáraim: 1.: kategória szerint: http://bit.ly/wRjRqN :: 2.: időrend szerint ömlesztve: http://bit.ly/A2bqE3

Ugye nem egymás fele fújnak azok a ventik.... 
.::www.megadanceradio.hu::.
Annak nem sok értelme lenne 
Amúgy elég nagy otromba hűtők... tesztre kíváncsi lennénk 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
az a baj ezekkel, hogy nem hütik a proci melletti alkatrészeket.
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

Szvsz ez ki van zárva 
Nekem tetszenek, kíváncsi leszek a tesztekre. 
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!
egyetértek
kevés a lefele (lapra merőlegesen) fújó mostanában
True Success is Blonde

Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

Igen részemről is kizárt, csak az, hogy nincs teljesen egymással szemben a két venti....jáááj, nem is merek belegondolni ha a gyártó egy ilyen kis csínnyel akarja az egymással szembe fújó ventiket megoldani....
De maradjunk annál a verziónál, hogy egyik fúj a másik meg szív 
.::www.megadanceradio.hu::.

Az első képen látszik, hogy a hátsó ventilátor pereméből ugyanabban az irányba van állítva mint az első ventilátor...
Ezt megaszontam, de a lényeg, hogy egy irányba fúj mindkettő.
Egyébként én is azokra a hűtőkre voksolok, amik az alaplapot is hűtik, ezért is használok még mindig Tt BlueOrb-ot... 
Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom. Mára mindez teljesült.

"Az alaplapra háromtűs csatlakozóval kapcsolódnak, fordulatszámuk 1800 rpm, ezen a sebességen 19 dBA zajt csapnak."
Ezt valahogy nem akarom elhinni. mostani hűtőm egy Hyper 6+, de a gyári 100mm-esnek minimum fordulaton is iszonyatos motorhangja volt, le kellett cseréljem egy 120-asra és azt valahogy ráerőszakolni. Azóta nem hiszek a CM halk ventijeiben, de a hűtőit továbbra is preferálom.
Sight. Sound. Speed.
Hááát ezeket már lehet látni a CM oldalán egy ideje
De egyébként kíváncsi lennék a teljesítményükre.Szerintem a kisebb a TX2-t fogja váltani,a nagyobb meg a 212-t...+egy-egy ventivel 
(#14) ez_meg_emaz válasza a_n_d_r_e_w (#12) üzenetére

Jelentem Hyper TX-em van és a ventikkel semmi gond. Lehet a gumis rögzítés miatt is, de szinte semmi hangja. A csapággyal meg abszolut nincs gond. Golyos az term más tészta.
Quantic Dream is back!!! http://href.hu/x/hd0g
847 gramm????
nem sok az egy kicsit?
'Ami nem öl meg az kissebbé tesz' - Super Mario :D:D

Kíváncsi leszek lesz-e olyan jó az N620 mint a Z600
az esély megvan rá.
Kickass:
Z600am 1 kiló felett van, miért lenne gond? lap megtartja minden gond nélkül.
[ Szerkesztve ]
Jáájjj

Elég robosztus, nemlehet rossz..
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
Brutális 
KENWOOD DPX313Y fejegység eladó, dupla din, mp3, 2 pár rca stb..
Az N520-on lévő venti van a régi Hyper48-on is, az van nekem és nem valami halk... Csak 1500-on megy (alap rpm), és kissé mély hangja van.
Ettől még ezek az új CM hűtők biztosan nagyon komolyak. 
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

Remélem jobb lesz a ventije mint a Hyper TX 2-n... Fél év után kettérepedt. Most egy Chieftec ventit raktam rá de az meg hangos.
Egyelőre pénzkidobásnak tűnik a tx2, a CM nagyot esett a szememben. Quad-ra meg kevés is, mint kiderült. :/

Lehet a lamellák belső kialakítása miatt tolták el a két ventit
Egyszer cska kiderül 
Cheesy: Nekem több, mint 1,5 éve van Hyper TX 2 és nincsen semmi baja. Zaj szinten sem 
[ Szerkesztve ]

morci
kíváncsi vagyok, h mi a különleges a lamellák kialakításában
nekem tetszik, h egymáshoz képest el vannak tolva a ventik, tuti hatékonyabb. valszínű én vagyok a hülye, (sőt..) meg hát áramlástanhoz semmi közöm, csak sosem értettem, h miért jó két venti egymásmögött, ha ugye az egyik x köbmétert tolbe, másik attól nem tud 2xet kinyomni
valahogy úgy tudom elképzelni, h nem h segítene, hanem épp hogy az áramló levegő útjában áll, hisz jobban meghajtani azt nem tudja, vagy valahogy egymást ölik, de mondom, h én vagyok hülye
szkeptikus vagyok ilyen szempontból h egy több mint egy kilós vmi ami merőlegesen fesziti a lapot a gravitációnak köszönhetően, nincs semmilyen hatással a deszkára, de lehet tényleg csak túl aggódó típus vagyok
'Ami nem öl meg az kissebbé tesz' - Super Mario :D:D

valahol láttam, hogy vagy a házhoz, vagy a hűtőhöz adnak valamiféle zsinórt, amivel ki lehet kötni a hűtőt a házhoz tehermentesítve a deszkát 
de szerintem gumipókkal is el lehet érni ugyanazt 

Hello! Lenne egy problémám. Vettem egy gépet összeszereltem, ment minden rendesen. Feltelepitettem stb és akkor a ház oldalát amikor ráraktam és csatlakoztattam a ventit(ház oldalán van és bekapcsoltam akkor elindult, de se kép se hang majd egy pillanatra leáll, majd újra elindul, mi lehet a probléma ? Ha elávolítom ventit akkro se kapcsol be. Plz Help

Nem kell aggódni, a lap hátulján is van egy backplate, ami megintcsak segít, de anélkül sem törne csak hajlana, de hála a hátlapi tartónak nem is hajlik 
Amugy, ha megnézed a gyári intel 775ös hűtőket, azok marhára elhajlítják a lapot.
A nyákot meg nem könnyű eltörni, próbáld meg(persze csak saját felelősségre
).
Jáájjj

Az egyik 0.688 kg a másik pedig 0.847 kg. Tehát egyik sem több 1 kilogrammnál. Másrészt már rég nem árulnának ilyen tömegű hűtőket, ha bármilyen veszélyt is jelentenének a lapokra, mert nem venné meg senki. A felfogatásuk megvan oldva rendesen, ne aggódj!
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
Garancia?
Az enyém még bírja, kopp, kopp.... de akárhányszor olvasok róla ez az egyetlen negtívum, gyanítom valami föccsöntési hiba.
Sztem még mindíg jó vétel, a légterelője meg ötletes.

Így van egy kis rész a hűtőn, ahonnan nem szívja és fújja semmi az átvezetett hőt

• De hova temetik a túlélőket? •

Most nézem csak milyen okosan van ez kitalálva, éppen hogy minden részén szellőzik a borda, mivel a két venti egymáshoz képest el van tolva, így a motor nagyságából eredő holt tér, ahol nem mozog a levegő, teljesen ki van küszöbölve. És ennek nyilván lesz gyakorlati haszna is 
Anno a Glacialtech csinált olyan hűtőket, amin el volt tolva a venti, így pont a borda legmelegebb részét is érte a szellő, mivel nem a motor holt terében volt a mag feletti legforróbb terület.
[ Szerkesztve ]
Jáájjj

Tesztet Követelek!! 
Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

nekem is megtetszett a cucc, ímé egy rövidke review: http://www.xcpus.com/GetDoc.aspx?doc=110&page=1
69$ kezdő ár... hogy lesz ebből "CM's new budget cooler"?
[ Szerkesztve ]
Not a style, not the music, not attitude but a way of life.