Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) atti_2010

atti_2010
(PH! kedvence)

Ez pofás darab.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#2) proof88

proof88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mostanában elég sok új CM hűtő van, ugye érik már egy újabb PH!-s hűtő teszt? :) Kíváncsi lennék, melyik mit tud, ott vannak még a V8, V10, összevetni a régebbiekkel, Z600, 212, TX2.

Eladó hardverek: http://bit.ly/JHxY4z :: Eladó könyvek: http://bit.ly/LT3LPN :: 2012-es futamokat tartalmazó versenynaptáraim: 1.: kategória szerint: http://bit.ly/wRjRqN :: 2.: időrend szerint ömlesztve: http://bit.ly/A2bqE3

(#3) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Ugye nem egymás fele fújnak azok a ventik.... :F

.::www.megadanceradio.hu::.

(#4) luw2win válasza Devid_81 (#3) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Annak nem sok értelme lenne :F

Amúgy elég nagy otromba hűtők... tesztre kíváncsi lennénk :U

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#5) Dare2Live

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

az a baj ezekkel, hogy nem hütik a proci melletti alkatrészeket.

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#6) P00By válasza Devid_81 (#3) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Szvsz ez ki van zárva :K

(#7) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem tetszenek, kíváncsi leszek a tesztekre. ;)

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#8) Ste válasza Dare2Live (#5) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

egyetértek
kevés a lefele (lapra merőlegesen) fújó mostanában

True Success is Blonde

(#9) ]Phobos[

]Phobos[
(senior tag)

:Y

Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

(#10) Devid_81 válasza P00By (#6) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Igen részemről is kizárt, csak az, hogy nincs teljesen egymással szemben a két venti....jáááj, nem is merek belegondolni ha a gyártó egy ilyen kis csínnyel akarja az egymással szembe fújó ventiket megoldani....
De maradjunk annál a verziónál, hogy egyik fúj a másik meg szív :)

.::www.megadanceradio.hu::.

(#11) hunmyke

hunmyke
(fanatikus tag)

Az első képen látszik, hogy a hátsó ventilátor pereméből ugyanabban az irányba van állítva mint az első ventilátor...
Ezt megaszontam, de a lényeg, hogy egy irányba fúj mindkettő.
Egyébként én is azokra a hűtőkre voksolok, amik az alaplapot is hűtik, ezért is használok még mindig Tt BlueOrb-ot... :)

Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom. Mára mindez teljesült.

(#12) a_n_d_r_e_w

a_n_d_r_e_w
(senior tag)

"Az alaplapra háromtűs csatlakozóval kapcsolódnak, fordulatszámuk 1800 rpm, ezen a sebességen 19 dBA zajt csapnak."

Ezt valahogy nem akarom elhinni. mostani hűtőm egy Hyper 6+, de a gyári 100mm-esnek minimum fordulaton is iszonyatos motorhangja volt, le kellett cseréljem egy 120-asra és azt valahogy ráerőszakolni. Azóta nem hiszek a CM halk ventijeiben, de a hűtőit továbbra is preferálom.

Sight. Sound. Speed.

(#13) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hááát ezeket már lehet látni a CM oldalán egy ideje :) De egyébként kíváncsi lennék a teljesítményükre.Szerintem a kisebb a TX2-t fogja váltani,a nagyobb meg a 212-t...+egy-egy ventivel :D

(#14) ez_meg_emaz válasza a_n_d_r_e_w (#12) üzenetére

ez_meg_emaz
(őstag)

Jelentem Hyper TX-em van és a ventikkel semmi gond. Lehet a gumis rögzítés miatt is, de szinte semmi hangja. A csapággyal meg abszolut nincs gond. Golyos az term más tészta.

Quantic Dream is back!!! http://href.hu/x/hd0g

(#15) Kickass

Kickass
(senior tag)
LOGOUT blog

847 gramm???? :Y nem sok az egy kicsit?

'Ami nem öl meg az kissebbé tesz' - Super Mario :D:D

(#16) Coyot

Coyot
(őstag)

Kíváncsi leszek lesz-e olyan jó az N620 mint a Z600 :) az esély megvan rá.

Kickass:
Z600am 1 kiló felett van, miért lenne gond? lap megtartja minden gond nélkül.

[ Szerkesztve ]

Jáájjj

(#17) sNORh

sNORh
(PH! addikt)

Elég robosztus, nemlehet rossz..

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#18) Ragadozó

Ragadozó
(őstag)
LOGOUT blog

Brutális :Y

KENWOOD DPX313Y fejegység eladó, dupla din, mp3, 2 pár rca stb..

(#19) EarL 007

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az N520-on lévő venti van a régi Hyper48-on is, az van nekem és nem valami halk... Csak 1500-on megy (alap rpm), és kissé mély hangja van. :( Ettől még ezek az új CM hűtők biztosan nagyon komolyak. :)

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#20) Cheesy

Cheesy
(fanatikus tag)

Remélem jobb lesz a ventije mint a Hyper TX 2-n... Fél év után kettérepedt. Most egy Chieftec ventit raktam rá de az meg hangos. :W Egyelőre pénzkidobásnak tűnik a tx2, a CM nagyot esett a szememben. Quad-ra meg kevés is, mint kiderült. :/

(#21) P00By válasza Devid_81 (#10) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Lehet a lamellák belső kialakítása miatt tolták el a két ventit :) Egyszer cska kiderül :D

Cheesy: Nekem több, mint 1,5 éve van Hyper TX 2 és nincsen semmi baja. Zaj szinten sem :)

[ Szerkesztve ]

(#22) girátor

girátor
(lelkes újonc)

morci:D
kíváncsi vagyok, h mi a különleges a lamellák kialakításában:)
nekem tetszik, h egymáshoz képest el vannak tolva a ventik, tuti hatékonyabb. valszínű én vagyok a hülye, (sőt..) meg hát áramlástanhoz semmi közöm, csak sosem értettem, h miért jó két venti egymásmögött, ha ugye az egyik x köbmétert tolbe, másik attól nem tud 2xet kinyomni:D valahogy úgy tudom elképzelni, h nem h segítene, hanem épp hogy az áramló levegő útjában áll, hisz jobban meghajtani azt nem tudja, vagy valahogy egymást ölik, de mondom, h én vagyok hülye:)

(#23) Kickass válasza Coyot (#16) üzenetére

Kickass
(senior tag)
LOGOUT blog

szkeptikus vagyok ilyen szempontból h egy több mint egy kilós vmi ami merőlegesen fesziti a lapot a gravitációnak köszönhetően, nincs semmilyen hatással a deszkára, de lehet tényleg csak túl aggódó típus vagyok

'Ami nem öl meg az kissebbé tesz' - Super Mario :D:D

(#24) girátor válasza Kickass (#23) üzenetére

girátor
(lelkes újonc)

valahol láttam, hogy vagy a házhoz, vagy a hűtőhöz adnak valamiféle zsinórt, amivel ki lehet kötni a hűtőt a házhoz tehermentesítve a deszkát :)
de szerintem gumipókkal is el lehet érni ugyanazt :DD

(#25) constructor

constructor
(újonc)

Hello! Lenne egy problémám. Vettem egy gépet összeszereltem, ment minden rendesen. Feltelepitettem stb és akkor a ház oldalát amikor ráraktam és csatlakoztattam a ventit(ház oldalán van és bekapcsoltam akkor elindult, de se kép se hang majd egy pillanatra leáll, majd újra elindul, mi lehet a probléma ? Ha elávolítom ventit akkro se kapcsol be. Plz Help

(#26) Coyot válasza Kickass (#23) üzenetére

Coyot
(őstag)

Nem kell aggódni, a lap hátulján is van egy backplate, ami megintcsak segít, de anélkül sem törne csak hajlana, de hála a hátlapi tartónak nem is hajlik :)
Amugy, ha megnézed a gyári intel 775ös hűtőket, azok marhára elhajlítják a lapot.
A nyákot meg nem könnyű eltörni, próbáld meg(persze csak saját felelősségre :) ).

Jáájjj

(#27) Thulcandra válasza Kickass (#23) üzenetére

Thulcandra
(őstag)

Az egyik 0.688 kg a másik pedig 0.847 kg. Tehát egyik sem több 1 kilogrammnál. Másrészt már rég nem árulnának ilyen tömegű hűtőket, ha bármilyen veszélyt is jelentenének a lapokra, mert nem venné meg senki. A felfogatásuk megvan oldva rendesen, ne aggódj!

" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "

(#28) tomi_mod válasza Cheesy (#20) üzenetére

tomi_mod
(senior tag)
LOGOUT blog

Garancia?
Az enyém még bírja, kopp, kopp.... de akárhányszor olvasok róla ez az egyetlen negtívum, gyanítom valami föccsöntési hiba.
Sztem még mindíg jó vétel, a légterelője meg ötletes.

(#29) syC

syC
(PH! addikt)

Így van egy kis rész a hűtőn, ahonnan nem szívja és fújja semmi az átvezetett hőt :U :F

• De hova temetik a túlélőket? •

(#30) Coyot válasza syC (#29) üzenetére

Coyot
(őstag)

Most nézem csak milyen okosan van ez kitalálva, éppen hogy minden részén szellőzik a borda, mivel a két venti egymáshoz képest el van tolva, így a motor nagyságából eredő holt tér, ahol nem mozog a levegő, teljesen ki van küszöbölve. És ennek nyilván lesz gyakorlati haszna is :K

Anno a Glacialtech csinált olyan hűtőket, amin el volt tolva a venti, így pont a borda legmelegebb részét is érte a szellő, mivel nem a motor holt terében volt a mag feletti legforróbb terület.

[ Szerkesztve ]

Jáájjj

(#31) kariad

kariad
(senior tag)

Tesztet Követelek!! :D

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

(#32) marcipunk válasza kariad (#31) üzenetére

marcipunk
(kvázi-tag)

nekem is megtetszett a cucc, ímé egy rövidke review: http://www.xcpus.com/GetDoc.aspx?doc=110&page=1

69$ kezdő ár... hogy lesz ebből "CM's new budget cooler"?

[ Szerkesztve ]

Not a style, not the music, not attitude but a way of life.

(#33) kariad válasza marcipunk (#32) üzenetére

kariad
(senior tag)

Köszi! :C :R

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.