14 col méret, HD-ready kijelző, 4 giga memória, 2GHz-es prockó...
Ezért az árért nem is olyan rossz, de azért fogjuk rá: lehetne picit olcsóbb ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
14 col méret, HD-ready kijelző, 4 giga memória, 2GHz-es prockó...
Ezért az árért nem is olyan rossz, de azért fogjuk rá: lehetne picit olcsóbb ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
(#2) (Darkwood)

Gateway az jó választás!

Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
(#4) venember83
Ha a készülékház megfelelő minőségű és a billentyűzet is okés, akkor jó vétel is lehet. Olcsó business class kategóriába akar bemászni ezzel az Acer?
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
ahh, Egyszerűen nem tudok dönteni, kb így néz ki nálam:
Asus EEE (9 col)
MSI Wind (10 col)
Gigabyte M912 (10col)
HP Pavilion dv2 (12 col, gyönyörűűű)
HP Pavilion TX2500 (12 col, multitouch kijelző, wáá)
most meg ez... (14 col)
mindig mást látok meg, de 700 dolcsis ár a limit kb... Remélem nyárig sikerül vmi mellett döntenem 10es kicsi, 12 pont jo, 14es? hmm nem is tudom..
szerk.: jah, a sorrend az az időt jelöli, ahogy mindig mást láttam meg 
[ Szerkesztve ]
LEMONS. Perfect for orangejuice.

Lenyügöző!
Csak úgy dobálják ki a jobbnál jobbakat! 
Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/
(#7) ígyvanferi

"Az adattárolásért egy 360 GB-os merevlemez felel" - gondolom 320-as akart lenni.
Ugye nem ironizálnak, akik jónak ítélik meg a Gateway laptopokat? Ez nekem nagyon szimpatikusnak tűnik.
nem tartunk még ott, hogy megérje. mármint nekünk. ezért ők még nem alkalmazzák
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda
HP dv2-t hol találtál és mennyiért? 
Nekem eddig két Gatewayem is volt, mindkettő nagyon praktikus kütyü, egyetlen hibájuk a tükröződő kijelző volt, ami még most is nagy divat - hogy esne le a keze annak aki ezt kitalálta...
Ez a két kütyü szinte tökéletes, már csak egy normális VGA kellett volna beléjük azonos áron, és mindent vivő gépek lennének (minden értelemben)
Egyszóval: KELL!!!
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

Ja, csak mint a jó cuccok általában, ez sem kapható itthon 
Amikor 1-1.5 éve árulták a 8800M-GTS-ekkel szerelt notijaikat $1250-ért, annak se ért még a szele (értsd: árcsökkenés) sem el ide... 
De aki télleg akarja, az úgyis beszerzi...
A 9800M-GTSeseket is 
Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha
Jajj, ezt más is kérdezte
Még sehol sajna, várom a megjelenést
Csak a TX2500as jobban megtetszett, azt is kérdezték privátban, h. hol néztem, azt ebayeb, kb 650-700 között van, mo-ra a szállítás meg max 80dollár. (csak az a fránya forint kicsit erősödne, máris jobb lenne, amúgy meg az aprók között van 270ért egy...
De inkább kintről)

"ebayeb, kb 650-700 között van, mo-ra a szállítás meg max 80dollár"
+ vám + vám-illeték + áfa: ezeket mintha kifelejtetted volna... 

Igen ismerős, hisz pont egy 8800M GTS-sel szerelt P szériásat adtam el nem rég!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
vagy szerencse 
Unión belül nincs vám+illeték+ÁFA... A Gatewayt ausztriától UK-n keresztül mindenütt forgalmazzák. Ha onnan veszed még a szállítás is olcsóbb.
Fura hogy még a mostani szar EUR váltási árfolyam mellett is olcsóbb külföldi webshopban venni laptopot házhoz szállítással, mint itthon...
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

Hol lehet ezeket megvenni?

Már errefelé (környező országokban) is kapható?
Gateway elsősorban (és régebben szinte kizárólag) Amerikában tevékenykedett. Amióta az Acer felvásárolta, azóta sem látszott úgy, hogy ezt a brandet ide is át akarják hozni...