Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) .mf

.mf
(PH! addikt)

Aha, szóval a tegnapi hírben szereplő Gateway tablet végül mégiscsak eljuthat ide, méghozzá a Gateway anyacége / tulajdonosa, az Acer révén.

A Lenovo mintázata nekem kifejezetten tetszik, de az egymagos ULV proci, és a vele, 6 cellás akku ellenére is csak 7 órás üzemidő, valamint a ránézésre ormótlan (bár oldalra a teret nem kitöltő) billentyűzet már annyira nem.

(#2) nLali

nLali
(fanatikus tag)

800 dollár egy ilyen ( egyébként tetszetős, valószínüleg praktikus ) zsebszarért? :Y

Meggyújtás előtt kell a cigarettát eltaposni. Sokkal hatékonyabb.

(#3) Saint_

Saint_
(PH! nagyúr)

lenovo nagyon nyomul a szegmensben, aminek örülök.

HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

(#4) rebugra

rebugra
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Kipróbálnák egy ilyen tablet gépet, hogy ugyan mennyi ki-be csukogatást bír, mert ahogy néztem képeken, elég kicsi zsanér tartja a TFT-t :F

════════════════════════════════════════════════════ --==[ http://websterhp.eu ]==-- -=[ "PC-Notebook szervíz/tanácsadás" ]=-

(#5) Reac^

Reac^
(PH! addikt)
LOGOUT blog

húbazz nemrég gétwéy most meg éször. de a 3g-t megint kihaggyák mint a 1810t-ből akkor ez is kuka bazzeg :W

1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál (7-24) | PH! megbízhatóság: 50+

(#6) szuper-t válasza rebugra (#4) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

nekem egy q9000 es htc-m volt egy kis biszbasz tartotta de full fém forgáspontú + merevítés :) láttam már működés közben hasonlót elég jól megcsinálják.. de inkább a kábelek miadt aggódnék a helyeben:)

(#7) Diego :[ válasza .mf (#1) üzenetére

Diego :[
(újonc)

A lenovóban dupla magos a proci.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.