Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) shtml

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Lassacskán már minden napra jut egy "hír" egy újabb nagyméretű TN-paneles monitorról. Persze az igazi hír az lenne, ha valami normálisabb panellel készülnének, mert TN-panellel ezek épp csak arra nem jók, amire az ember használni szeretné őket.

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#2) tisvol válasza shtml (#1) üzenetére

tisvol
(kvázi-tag)

Dell 2007FP, überalles :-)

Üdv:T.

(#3) bsh válasza shtml (#1) üzenetére

bsh
(senior tag)

vagy lassan már az is HÍR lenne, ha kijönne egy nem "zongoralakk" fekete monitor :D
miért nincs pl. fényes rózsaszín, a peremén körbe villogó lila ledsorral? :D

(#4) sNORh válasza bsh (#3) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

Vagy Krómtükör házzal. kicsit odabaxna. LG Shine 22" :D

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#5) zlin

zlin
(kvázi-tag)

Ez a cseppes kép jó lenne háttérnek ;]

"Nancy baba, kapok egy kis sört ?"

(#6) Xmodule

Xmodule
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem tetszik. 230€ meg nem is sok érte szerintem.

No, as long as I'm here, they are the prey, and I am the hunter. battletag: Xmodule#1945

(#7) zolomon17

zolomon17
(fanatikus tag)

Remélem, hogy a Benq kialakít a 22'' mellé vmi normális pixelhibára vonatkoza csererendszert... vagy tesz érte vmit, hogy ne a fekete pixelhalmok jussanak az eszembe kapásból a cégről... az összes irodai TFT-n már ott sötétlik, kéklik, piroslik, stb. egy folt... :(

korosfeltunesiviszketegseg.blog.hu

(#8) Xmodule válasza zolomon17 (#7) üzenetére

Xmodule
(senior tag)
LOGOUT blog

No ezt jó tudni. És a samsungokrol mit tudsz? Azok is ilyen pixel érzékenyek. Augusztus vége felé tervezem egy 22 es tft vételét olyan 60 körül. Informálodom.

No, as long as I'm here, they are the prey, and I am the hunter. battletag: Xmodule#1945

(#9) sNORh válasza Xmodule (#8) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

Haveromnak 1éve van Samsungja 19" 2ms-es verzsön, nekisevolt vele sosem baja, Nekem meg egy 22" 225MW van és nekemis hibátlan pixelhibamentes. Samu powa

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#10) szab.tam válasza shtml (#1) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:K pont ez volt a gondolatom.....

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#11) Xmodule válasza sNORh (#9) üzenetére

Xmodule
(senior tag)
LOGOUT blog

Köszi. Amugy kinéztem egy pár samsungot köztük egy 225BW -t is.

[ Szerkesztve ]

(#12) sNORh válasza Xmodule (#11) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

olyat is adtunk már el 2db-ot de nemjött még vissza garba 1-sem :)

(#13) zolomon17 válasza Xmodule (#8) üzenetére

zolomon17
(fanatikus tag)

Samsung RULEZ - szerintem :) Persze egy DELL tuti jobb, csak az árfekvés is más.
3 Samsungom volt, a 730BF-et behoztam a céghez, mert már több éve megvan, össz-vissz lett rajta kb. 2 éve 1 hiba. Most van egy 930BF, az tökéletes, illetve egy 226BW az is hibátlan.

(#14) smc

smc
(tag)

225bw powah, ez legalább nem ugyanolyan, mint a többi. :)
Annak idején gondolkodtam a 226bw-n, de már akkor sem tetszett az a tükröződő fekete..

(PC(G620-4GB-EAH4830)+(225BW).(D610(P1.6M-2GB-X300).(i9000)

(#15) Ste válasza zolomon17 (#13) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

bátyád monitora hogy kerül a felsorolásba? :D

ezeknél a monitoroknál miért pont 21.6"? miért nem 22?

True Success is Blonde

(#16) WD40 válasza bsh (#3) üzenetére

WD40
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Való igaz, lehet hogy már zongorafekete egéralátét is van...
Csaknem lesz "direkt-megsárgított" műanyag dizájn..

[ Szerkesztve ]

Ez nem vatera. Nem kéne "fixárazni" meg licitálgatni, már vannak aukciós oldalak. Ott tessék aukciózni, ha nem megy a normál apróhirdetés feladása!!! És könyörgöm, JELÖLD MÁR BE, HOL TALÁLHATÓ A TERMÉK!

(#17) zolomon17 válasza Ste (#15) üzenetére

zolomon17
(fanatikus tag)

Mert az is én szereztem és egy háztartásban van velem :D Egyébként példa gyanánt hoztam fel :)

(#18) 1010

1010
(őstag)
LOGOUT blog

benq csak benq marad akárhogy nézzük

(#19) zolomon17 válasza 1010 (#18) üzenetére

zolomon17
(fanatikus tag)

Egyébként az újabb monitoraik - és a régiek is, ha ésszel használja az ember - akkor jól bírják. Persze nem egy Samsung, de az ára is jóval alatta van.

(#20) 1010 válasza zolomon17 (#19) üzenetére

1010
(őstag)
LOGOUT blog

nekem négy éve van smasung tft
szine csodásak valaszideje jó
pedig 2004 es akkor volt 90ezer

(#21) ádikácska

ádikácska
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

szerintem szépre sikerült ez a monitor... :U nem dobnám vissza ha hozzám vágnának egyet :DDD ;]

"Én egy időben kézilabdáztam és mellette órákat CoD-oztam, ezek szerint én Dobókocka voltam?" by szab0729 // "És milyen egy ilyen PH!-találkozó? Valaki bemond egy konfigot, a többiek meg AAAHH, UUHHH?''- by unknown

(#22) gigoloZdS

gigoloZdS
(újonc)

Hali!

Érdekelne hogy mi a véleményetek a BenQ E2200HDA 22" Wide LCD monitorrol...
Pókerezéshez kéne, nem filmet nézni, vagy játszani vagy ilyesmi...
az ára 45 000 HUF, szerintetek megéri ? előre is kösz.

(#23) pronyó válasza gigoloZdS (#22) üzenetére

pronyó
(fanatikus tag)

Szia!

Nem csak pókerezéshez, mindenhez kitűnően használható nekem is van egy ilyenem bár én anno 38k-ért vettem.
Alapjába véve kategóriájában mindenkit agyonver, az 50-60k-s monitorokkal simán felveszi a versenyt.

Én csak ajánlani tudom. :R

“Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja.”

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.