Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Eddie141

Eddie141
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem rossz elgondolás a hordozható eszközöket napelemmel megtámogatni :) Még sok esetben hasznosnak lehetne mondani. Nem is értem sokszor, hogy miért nem terjed jobban el :)

(csak egy ötlet pl.: Túlélő zseblámpa :) Nem fokozom. Mindenki gondolja át)

[ Szerkesztve ]

Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23

(#2) szuper-t válasza Eddie141 (#1) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

Én épp ilyeneket fejlesztek itthon:)
az a baj h mivel nem szükségeltetik hozzá energia hordozó cella így feleslegessé válhat az elem... gondolj csak bele mennyi ember kerülne munka nélkül utcára...
+ ez így eléggé nonprofitos is lenne 1x megvenni és használni
így 1 gyártónak sem térdeke ilyenekkel foglalkozni.. a többi a logikátokra bízom

(#3) Probber

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon szép ez a Teac SR-LUXi.
De az ébresztés funkcióját biztos, hogy nem használnám ki, főleg nem hétvégén! Biztos, hogy túl drága ahhoz, hogy egy reggeli erőteljes mozdulattal leverjem az éjjeliszekrényről, mert elfelejtettem kikapcsolni hétvégére a riasztást. :DDD

[ Szerkesztve ]

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#4) harry válasza Probber (#3) üzenetére

harry
(PH! kedvence)

Egyszerű a megoldás, és a hatékonyságot is nagy mértékben növeli: a szoba másik végébe kell tenni. Így biztos nem csapod le egy gyors, félig átgondolt kézmozdulattal, és fel is kell kelned ahhoz, hogy lekapcsold. Nyilván így hétvégén kétszer olyan rossz :D

the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain

(#5) Ren Hoek

Ren Hoek
(őstag)

Pont most csináltam ilyet. Épp az előbb fejeztem be.

Technika 2.1-es mélynyomós hangrendszer (2000 Ft volt használtan) a trafót nem bírtam belőle kicsavarozni, szóval bennemaradt, de a kábeleket szépen rákötöttem egy elemtartóra és 4 ceruzaakksira... és már kész is a hordozható Tour Sound Cube :D

Bass letépi a fejet kb :) Viccen kívül tényleg jó a basszusa...Akkuról ugyan úgy megy mint konnektorról.

Először 12 V-os kismotor akksit akartam.. de tök felesleges. Sima AA akkuval bőven megy. Sőt állítható adapterrel kipróbáltam, még 3 volttal is megy :)

2000 Ft + Akksi ár... ennyi

[ Szerkesztve ]

Nem írom alá!

(#6) -secret-

-secret-
(tag)
LOGOUT blog

Jól néz ki a 2. :))

Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy a templomban mindenki énekel, és csak Te fekszel a hátadon.

(#7) Morden24

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A napelemes konkrétan hulladéknak néz ki (nem szarkasztikusan, hanem szó szerint: mint amit egy szeméttelepről kukáztak össze), a Teac meg erős koppintása a JBL-nek, de legalább kinéz valahogy :U

Sectumsempra - For Enemies

(#8) Probber válasza harry (#4) üzenetére

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Mondasz valamit, mert végül is a telefont is a reggeli-támadózónámtól pár méterre szoktam elhelyezni. :DDD

[ Szerkesztve ]

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#9) gandrus válasza Probber (#8) üzenetére

gandrus
(tag)

Szerintem neked ilyenre van szükséged. :) (Úgy tudom a bátyám jó hasznát veszi.)

Itt egy videó is róla. Ezt kapcsold ki, ha tudod! ;)

[ Szerkesztve ]

(#10) Eddie141 válasza szuper-t (#2) üzenetére

Eddie141
(senior tag)
LOGOUT blog

Igaz :)
Ugyanez van az autóiparban is :) Már évek óta lehetne olyan kocsit készíteni, ami max1 lityit fogyasztana. Nomeg az alternatív üzemanyagok is rég teret hóríthattak volna :)
Dögöljön az összes politikus, és multicéges, aki úgy gondolja, most miért ne szennyezze a földet, hisz ő ígyis boldogan él, aztán elpatkol, már nem az ő gondja többé :W

Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23

(#11) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A Teaccucc nagyon szép lett :R
Ebbe csak iPhone-t lehet beletenni, vagy bármilyen iPod-ot is (pl. iPod Nano 1.gen)?

[ Szerkesztve ]

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.