Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ideje volt címkéznie valamit a Zalmannak, rég jelent meg új táppal.

Ezek az egymástól független ágak viszont könnyen arra a következtetésre juttathatják az embert, hogy akkor a 12-es ágak teljesítménye összeadható, pedig nem. Csak az ágak nem egymást limitálják, hanem az egésznek szab gátat a max 12 volton leadható teljesítmény.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#2) Kriza

Kriza
(őstag)

"...áttervezte a nyomtatott áramköri lapot, hogy a lehető legkevesebb alkatrészt kelljen felhasználni... elég félreérthető megfogalmazás, hiszen a Vargáné tápokban is elég kevés alkatrész van (áttervezte a Vargáné :DDD ), de azoknak nem vált előnyére. Meg ahogy elnézem a belsejét, van ott anyag bőven. Mondjuk ha olyan marha jó a hatásfoka, akkor nem fog nagyon kelleni a hőcső úgysem.
Vajon ki lehet a gyártója a belének?

[ Szerkesztve ]

Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

(#3) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

már a tápok belseje is desingnos :DD

borda az réz színű alu? :)

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#4) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hát, ezeket is szerintem kilóra adják... :) párezres kilós áron :S komolyan egy normális táp majdnem többet nyom, mint mondjuk egy kódgány ház táppal együtt...
tápokra is igaz, hogy: "a súly a megbízhatóság jele..." /penge borisz/

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#5) Muton

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

én nem látom csak a szilárd elektrolites kondikat?
amúgy a belseje meg full sűrű, nem vágom, h mitől szellős :U de lehet, h csak az én készülékemben van hiba

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#6) VaniliásRönk válasza Kriza (#2) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Pláne ilyen sűrű lamellákkal, hogy köztük véletlenül se mozogjon a levegő...

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#7) Stiky

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

"...hogy a lehető legkevesebb alkatrészt kelljen felhasználni, ezzel is segítve a levegő áramlását."
Ez a marketing megfelelője annak, hogy olcsóbb lesz előállítani, de ennek ellenére drágáér' adjuk... ;]

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#8) NoLF

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nekem mindenesetre tetszik, és az eddigi zalmanos tapasztalatom alapján szerintem megfelelő ár esetén be is ruháznék egy ilyenre, ha bika konfigom lenne egyszer talán.

de mivel nem lesz, veszek egy normális, kis teljesítményű halk tápot, mint a jó öreg 400asom volt, kussban ment évekig és azóta is hajtja az erőművet bátyámnál, mióta notim van.

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#9) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Eleg draga tapok.

(#10) einstein válasza twollah (#9) üzenetére

einstein
(senior tag)

Én is már kezdtem örülni, hogy milyen kis remek tápok jönnek, mire elolvastam, hogy 200 dollár. :Y

Ez az üzenet kizárólag újrahasznosított elektronokból készült!

(#11) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Jönnek mennek itt már a hőcsövek :U

szerk: einstein : miért sok?! Átlag felhasználóknak tökéletes, most mi az a 50-60 ezer egy tápra :DDD
Tudom a 200$ nem 50-60k....de mire hozzánk eljut :U

[ Szerkesztve ]

.::www.megadanceradio.hu::.

(#12) NoLF válasza Devid_81 (#11) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

viszonteladói áron ez nem több 150nél, úgyhogy itthon is 40 körül lesz szvsz

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#13) EarL 007

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szép ellentmondás, nem mondom. Áttervezi a NYÁK-ot, hogy szellős legyen, erre betesz több sűrű bordát... A hátul lévő sűrű bordától szerintem fütyülni fog a táp. :( (Régi PH! tesztben is azt írták a hőcsöves Zalmi tápokra, hogy sivítanak.)

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#14) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Háát... :U

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#15) freeapro

freeapro
(fanatikus tag)

nem rossz a zalman fele "attervezes"
nekem 460-as van ami "attervezett" 450-es fsp es tenyleg semmi hangja

(#16) twollah válasza freeapro (#15) üzenetére

twollah
(PH! nagyúr)

Nekem Corsair VX450esem van es hihetetlen halk.
Amikor eloszor bekapcsoltam azt hittem, hogy nem is mukodik a ventilator benne olyan halk volt.

(#17) ImI87 válasza mephi666 (#4) üzenetére

ImI87
(őstag)
LOGOUT blog

Idézet: NEM BORISZ, BÁRISZ !!! :DDD :DDD :DDD

(#18) Egzee válasza NoLF (#12) üzenetére

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

Kedves NoLF: szvsz így is drága lesz egyeseknek :) Nekem is drága, bár nagyon tetszik ez a hőcsöves dolog. Szerintem jó dolog ha ilyesféle normális bordák vannak a tápokban is, mert szerintem azok az alu lapok bevágva jobbra-balra széthúzva biztos nem adják le ilyen jól a hőt. (ezáltal gondolok én a csendes üzemre, hisz nem pörög fel annyira a ventilátor)

(#19) Nyugdíjas válasza Egzee (#18) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Attól még az a "normális borda" olyan sűrű, hogy a Jóisten ventilátorja át nem mozgatja rajta a levegőt...:U

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#20) didyman

didyman
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Kuka, itt vagy? Írok neked privát, ha nem olvasod :DDD
Nem tudom, hogy a közölt belső kép az valami gyári rajz (de ez túl nagy baki lenne), vagy valami marketingszakértő legyezte meg tudását, de ott egy darab "polielkó" sem látszik. Ettől még elképzelhető, hogy ponta PWM tápkondija került ki ilyenből, vagy esetleg a készenléti köré, csak ennek így semmi értelme, másrészt meg pont nagyáramú helyeken szokás alkalmazni őket, helyigény miatt (a tartósságot most ne ecseteljük, divat ezeket a márkás polielkókat a kínai gagyikhoz hasonlítani, meg a számokkal érvelni, pedig a helyzet közel sem olyan rossz). A másik ellentmondás ez a kevés alkatrész dolog. Nincs itt kevés alkatrész, csak a nagyja SMD formájában a panelek alját díszíti és ugye van egy plusz panel is, az se pici. A szekunder oldal, a szűrőkkel és kondikkal nemhogy nem ritka, de ijesztően sűrű. A kondik, ha jól látom, Yageo-k, ilyen helyre azért jobb is létezik.

"Az Antióchiai Szent Kézigránát. Mínár atya az őrizője e kegyes ereklyének"

(#21) Khaal

Khaal
(őstag)

Seasonic S12-ben nincs semmi csilivili hőcső meg rézborda, csak a gagyi alubordák, mégsincs semmi hangja.

[ Szerkesztve ]

Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178

(#22) twollah válasza Khaal (#21) üzenetére

twollah
(PH! nagyúr)

Pont az az otlet ugrott be tegnap, hogy az aluminium bordakat ki lehetne cserelni rezre a jobb holeadas vegett.

(#23) mephi666 válasza ImI87 (#17) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"ha nem működik, lehet vele ütni..." :)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#24) didyman válasza twollah (#22) üzenetére

didyman
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A réznek inkább a hővezetése jobb. Más profillal kéne gondolkozni, sok, vékony lamellával, mert réz esetén ezek is hatékonyan tudnak hőt elvonni, amit aztán összességében nagyobb felületen lehet szellőztetni. Ha a réz ugyanilyen profil marad, azzal sokkal előrébb nem lennénk ekkorka darabokon, csak többe kerülne

(#25) didyman

didyman
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Thrawn felvilágosított, hogy vannak benne polielkók, mégpedig a moduláris panelen (!). Ez egyrészt jó, mert ott nem melegszik semmi, amíg a kontaktusok jók (tehát eleve felesleges is oda tűrőképesebb alkatrész), másrészt így az alappanelen kevesebb alkatrész lesz (ez nem tűnik fel annyira, mint "szeretnénk"). Igen, csakhogy két bökkenő van. Az alappanelen, ahol a tekercsek és diódák rendben melegítenek, hagyományos elkók vannak továbbra is, amik ugyanúgy tudnak száradni. Ez nem lenne akkora gond, ha a moduláris panelen megfelelő kapacitás áll rendelkezésre. Két méretet tudtam leolvasni, ezek 33 és 47uF-ok rendre. Aki alaplapokon nézte már ezeket a kondikat, láthatta, hogy sokkal kisebb kapacitás elegendő belőlük ugyanakkora áramerősségre, rendszerint 330-560uF-os értékeket találni a hagyományos, 1500-3300uF-os kondik helyett. Ebből kiindulva sejthető, hogy ezek a kondik a tápban ott jószerivel csak mutatónak vannak :-( . Érnek valamit, de nem annyit, amennyit szeretnénk.

Félreértés ne essék, ettől még lehet jó és tartós ez a táp, csak már megint valami olyan dolog, aminek nagyon örültünk volna, de ezek szerint erősen marketingoldalú a jelentősége :( .

(#26) Egzee válasza Nyugdíjas (#19) üzenetére

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

Azért a Zalman biztos nem csinál sz@rt... Biztos át megy rajta a levegő, különben hol máshol távozhatna?!

(#27) Kriza válasza Egzee (#26) üzenetére

Kriza
(őstag)

Kikerüli és elmegy mellette. :DDD ;]

[ Szerkesztve ]

Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

(#28) zsolt1129 válasza Kriza (#27) üzenetére

zsolt1129
(PH! addikt)

:C

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.