Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) littlelion21

littlelion21
(VIP)

4,1kg? Wow!
Tuner lesz-e benne? Egyébként szépek. Kár hogy Asus...

(#2) Solten válasza littlelion21 (#1) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

"Kár hogy Asus..."

?

alba gu brath

(#3) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

"Az F50Z teljes mértékben AMD alapokra épült, a processzorok közül a kétmagos, Turion 64 modellek kínálatából lehet választani, memóriából szintén maximum 4 GB építhető be, 800 MHz-es DDR2 modulokból. A chipset is az AMD műhelyéből került ki, az M780G is rendelkezik a nagyfelbontású videók hardveres gyorsításának képességével."

Tehát akkor HD3200 IGP. Lesz mellé valami frankó Ati-s megjelenítő? Akkor jöhet! :)

alba gu brath

(#4) luw2win válasza Solten (#2) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Ezt én sem értem :N

Amúgy nagyon tetszetős darabok, szép az a zongoralakk bevonat

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#5) Scalpel válasza luw2win (#4) üzenetére

Scalpel
(senior tag)

Az ASUS notijainak egy része ipari hulladék. Ennyi. A maradék viszont nekem is tetszik. :)

Ez a 4,1 kg arra jó, hogy az ember háta, válla, jól megedződjön. Nem kell kondibérlet. Szerintem frankó ötlet :).
Nem értem miért nevezik a 16+ kategóriát is notebooknak. Azt már inkább lexikonnak kéne nevezni...

(#6) EarL 007 válasza Scalpel (#5) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én sem értem, miért is hívják őket notebooknak, ezek már rég DTR gépek. :F

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#7) sanzi89 válasza Solten (#2) üzenetére

sanzi89
(senior tag)
LOGOUT blog

Mostanában ez a divat, ez van. Ha megkérdezném a két "szakavatott" hozzászólót biztos az SE is szar, mert most ez a divat. De ASUS notihoz még nem volt szerencséjük. Trendi korszakot élünk, csak kár, hogy lassan már az informatikában is.

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

(#8) aszkeeta

aszkeeta
(kvázi-tag)

tyűű non szépek lettek a notik de nalam még mindíg a macbook a nyerő hihi

ASUS A636N PDA Eladó Érd. Priviben<>Gamertag : Szkubi<>Tdunick: RohamDroid

(#9) Borgi válasza aszkeeta (#8) üzenetére

Borgi
(fanatikus tag)

hi

Pedig azok aztán ritka rondák :) a billentyüzetüktől megilyedek :) az árukról nem is beszélve :)

nekem személy szerint az Alianware notijai jönnek be a legjobban :) csak nem szálítanak ide hozzánk :(

üdv,
Borgi

[ Szerkesztve ]

Resistance is Futile!!

(#10) littlelion21 válasza sanzi89 (#7) üzenetére

littlelion21
(VIP)

Hidd el, volt hozzá szerencsém.
"Az ASUS notijainak egy része ipari hulladék. Ennyi." - ott a pont.
És én nem 250k+ kiadás után szeretnék rájönni, hogy melyik részből választottam....

Ja, és SE-m van. :)

(#11) sanzi89 válasza littlelion21 (#10) üzenetére

sanzi89
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem mindannapi nyüstölésre van egy M51VA notim, semmi gond vele. Bátyámnak egy régebbi X51-ese, igaz az kicsit gyengébb hardverileg, de azzal sincs gond. Barátnőmnek egy M50-ese, azzal szintén semmi gond. Most vagy az van, hogy mindig jól választottunk, vagy tényleg nem gyárt annyira rossz notikat az ASUS.
Ezzel ellentétben lakótársam 250e HP Notijában már tönkrement az alaplap és a töltő is. A töltőt még most is várja, lassan másfél hónapja. A gép még nincs egy éves.
A csoporttársam Acer szinten 250e notijában is csődöt mondott az alaplap, állítólag mert a 8600GT annyira befűfi. Van benne valami, a műanyag burkolat már kicsit meg is olvadt. Szóval ezekhez képest nagyon is rendben van az ASUS, szerintem.

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

(#12) bartucc válasza sanzi89 (#11) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát alaplapban nagyon jó, hűtésben is. Laptopban is, de mondjuk a 8600-os dolgon nem csodálkozok, megnézném hol nem ég be szinte(kiváncsi lennék hogy a 8800GTX-m/3850M tulajok mit csinálhatnak hogy ne égjen oda :)

Külsőre jók, árukra kiváncsi lennék. Egyébként kérdés: mire jó egy 9300-as Nvidia vga(8 shaderrel játszani ;] )? Mert hogy egy integrált többet tud és tudtommal kevesebbet fogyaszt.

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#13) littlelion21 válasza sanzi89 (#11) üzenetére

littlelion21
(VIP)

Ne vonjunk már le egyéni esetekből általános konzekvenciákat....mindegy.

(#14) sanzi89 válasza littlelion21 (#13) üzenetére

sanzi89
(senior tag)
LOGOUT blog

Mert akkor miből kellene? Hogy Te mit írsz? :(

Mindegy, a lényeg nekem bevált, aki nem szereti nem kell venni...

[ Szerkesztve ]

(#15) Bibby

Bibby
(PH! addikt)

Az mikor jön el végre hogy a kisméretű, normálisan használható laptopokból lesz ilyen dömping? :F Nem a netbookokra gondolok.

"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

(#16) Csabee. válasza Bibby (#15) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

2éven belül eljön az az időszak is! :) de nekem akkor sem lesz hanálható, hiszen nagy a kezem, a bilentyűzet meg kicsi :D

Üdv: Csabee.

(#17) littlelion21 válasza sanzi89 (#14) üzenetére

littlelion21
(VIP)

Jaj...kérdezz meg egy kereskedőt hogy arányaiban milyen márkából mennyit visznek vissza, aztán megtudod...de tényleg mindegy, ne fárasszuk egymást.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.