Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) szupi

szupi
(kvázi-tag)

1.!
kivancsi vok egyeb hutesu darabok mikor jonnek.

[ Szerkesztve ]

(#2) H.O.D.

H.O.D.
(senior tag)

Lassan elérjük, hogy ezekre is 20+4-es tápcsatit kell dugni :(

Lehet, hogy nem én öregszem, hanem a világ megfiatalodik körülöttem.

(#3) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Két GTX? Ejnye...

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#4) Hebry

Hebry
(senior tag)

Hát elég böszme egy jószág, de legalább sokat eszik.
Kiváncsi leszek mit tud majd nyújtani... És hogy mennyi is lesz itthon. :U

(#5) Tomcat

Tomcat
(őstag)

Az a fogyasztás azért elég durva. SLI-ben meg pláne.

Tomcat

(#6) Vikthor

Vikthor
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Engem jobban érdekelne a gyári hűtése dB-ben megadva... ezeket az infókat miért nem lehet közzétenni? Én kellemesen csalódtam a 8800 GTX hűtésében, annál hangosabbat nem szeretnék.

Üdv,
Vik

~ Arcana ~

(#7) Gonosz15

Gonosz15
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Lassan értelmet nyernek a kw -os tápok :(((

"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."

(#8) kennystyle

kennystyle
(tag)

elég komoly kihívás ebből elkészíteni a passzív hűtéses verziót :)

Vegyen fel a gyárba igazgató úr! Meglátja milyen kevés munkával beérem...

(#9) joshua7 válasza Vikthor (#6) üzenetére

joshua7
(PH! kedvence)

Bár ez az egész rendszerre vonatkozik, csak használható valamire.

Semper Fi

(#10) H.O.D.

H.O.D.
(senior tag)

The INQUIRER

Lehet, hogy nem én öregszem, hanem a világ megfiatalodik körülöttem.

(#11) No-kia válasza szupi (#1) üzenetére

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

sztem ezekre senkisem mer nem ref hűtőt rakni :P várom a teszteket

C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i

(#12) DuplaZso

DuplaZso
(fanatikus tag)

Megérkeznek tehát lassan az újabb áramzabáló monstrumok. Kíváncsi vagyok, ezeken végre normálisan fog-e futni a krájzisz ? :U
Várom a tesztet ! :)

"Eladás oka:..." Kutyát nem érdekli ! És miért kell kamuzni, ha még kérdés sem hangzott el ?

(#13) Male

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Van egy pár lába a chipnek... valaki tudja mennyi?

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#14) Archer válasza kennystyle (#8) üzenetére

Archer
(őstag)

A Gigabyte megoldja ezt is ;]

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

(#15) zsiga667 válasza Male (#13) üzenetére

zsiga667
(PH! kedvence)

Egy sörért megszámolom. :D

(#16) bagi69

bagi69
(újonc)

Mielött bekapcsolod szólj az elműnek, h ne ijedjenek meg, csak az uj videokarit teszteled... :))

(#17) Kopi31415 válasza zsiga667 (#15) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mire vegzel kiszaradsz. :D

Egyebkent meg bruhuhu.. Hova fog a 3W sli melle beferni a dedikalt hangkartya, meg a tv-tuner, s a hardveres raid vezerlo? :)

[ Szerkesztve ]

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#18) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ennyien hisznek az nV fogyasztási adatának? Szomorú, nagyon.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#19) Versus

Versus
(senior tag)

Idle-ben bőven megspórolja azt amit load-ban fogyaszt a 8800GTX-hez képest.

Premium Vintage

(#20) TomBoy1986 válasza venember83 (#18) üzenetére

TomBoy1986
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Itt összegzem 1 hsz.-be másikban leírtat.
[link]

GTX280 idle fogyasztása nem 25W, hanem 50W
Terhelve viszont mindössze 200W-ot eszik :D

Ja, és még egy frankó dolog... nem teszteltek GTX280 SLI-t, mert megfektette az 1000W-os OCZ teszttápot :D

"OCZ ProXStream 1000W (did not work with GTX 280 SLI)"

AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300

(#21) Kopi31415 válasza TomBoy1986 (#20) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor az a 210,6W minek az erteke? :U

Egyebkent ha jol remlik a nagycikkben a 25W csak a GPU erteke, nem a karie.
Es ha ezert a fogyasztasert modnjuk hozza a 3870X2 tudast, akkor nem is olyan veszes a fogyasztasa.

[ Szerkesztve ]

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#22) venember83 válasza TomBoy1986 (#20) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az 1 kwattos tápot, ami áganként (12V) 20A leadására képes. Nem az összerővel volt ott baj, csak az elosztással. Single rail tápot neki s nem lesz baj.

(#23) TomBoy1986 válasza Kopi31415 (#21) üzenetére

TomBoy1986
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

210.6W a GTX280 SLI
159.1W meg a sima GTX280

Innentől egyszerű kivonás...

Az meg nagyon gáz, ha a GPU fogyasztását adják meg.. a teljes kártyáét szokás :K

Ja, hozza az X2 tudását és mindezt 140K-t áron... lenyűgöző :D
Igazából az X2-nél azért erősebb, de ha végigfutod a tesztet, akkor a 8800GT SLI sok helyen leveri, ami meg csak 60K. :C

venember83:
Az lehet...
De akkor is szánalmas :K

[ Szerkesztve ]

AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300

(#24) venember83 válasza TomBoy1986 (#20) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Megjegyzem ez a rendszer teljes fogyasztása és nem táp felől, hanem elektromos csatlakozóaljzat felől. Ennek kb 0,85-ad részét kell leadja a táp a konfignak, a többi hőként eldisszipálódik a tápban. Így már jóval kisebb értékek lesznek, 313 watt is csak 266 watt, amit mindennek neveznék, csak nem soknak. Arról nem is beszélve, hogy ezt nem a VGA, hanem a teljes rendszer fogyasztja, tehát az nVidia teljesítménnyel kapcsolatos állítása (GTX 280 236 wattot fogyaszt) vicc.

(#25) Raymond válasza Male (#13) üzenetére

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"The package for the chip has 2485 pins on the underside as you can see (compared to 2140 on the already massive R600), connecting the processor to the NVIO chip which handles all I/O signalling, power, and the connected DRAMs. A significant portion of the pins are for the power plane, more than the chip needs for I/O and memory connectivity combined."

[link]

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#26) Kopi31415 válasza TomBoy1986 (#23) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

En erre reagaltam:
"Ja, és még egy frankó dolog... nem teszteltek GTX280 SLI-t, mert megfektette az 1000W-os OCZ teszttápot
"OCZ ProXStream 1000W (did not work with GTX 280 SLI)"
"
Bar mar latom, idle a meres, s gondolom a teljes terheles fogta meg.

Egyebkent most akkor a fogyasztasa miatt szidjuk, vagy az ara miatt? Mert azert meghajtva az AMD azonos tudasu cuccok sem fogyasztanak sokkal kevesebbet, sot.

(#27) sNORh

sNORh
(PH! addikt)

szépp.. :)

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#28) Male válasza Raymond (#25) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szép kis szám :DDD

Zsiga667: Vártam kicsit, hátha valaki rávágja, hogy 0... mert ugyebár nincs lába :U
(PH! nyereményjátékba kellett volna ezt kérdezni ;] )

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#29) tlac válasza venember83 (#24) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

Megjegyzem ez a rendszer teljes fogyasztása
...
313 watt is csak 266 watt, amit mindennek neveznék, csak nem soknak

szerintem meg nagyon sok load alatt is

[ Szerkesztve ]

(#30) zsiga667 válasza Male (#28) üzenetére

zsiga667
(PH! kedvence)

:W :DDD

(#31) gog

gog
(őstag)

236W-ot kajál egy darab vga? :Y

a pszihé és a test, vagy a test és a pszihé?

(#32) Keldor papa válasza gog (#31) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:K

(#33) gog

gog
(őstag)

ajándék fűlvédő is jár majd hozzá? ;]

a pszihé és a test, vagy a test és a pszihé?

(#34) Gonosz15 válasza gog (#33) üzenetére

Gonosz15
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Jó kérdés, de ha már ajándék akkor én inkább külön tápot kérnék mellé :))

[ Szerkesztve ]

"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."

(#35) raskolnikoff válasza Keldor papa (#32) üzenetére

raskolnikoff
(őstag)
LOGOUT blog

hát ez inkább :( de hát ennyi az annyi sajnos.

A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a “fényt az alagút végén”. A kellemetlenségért elnézést kérünk.

(#36) Archer válasza gog (#31) üzenetére

Archer
(őstag)

Ha mondjuk megoldanák, hogy gépbe beszerelve a GPU felül legyen és tennének rá valamilyen teflonnal bevont felületet akkor az igazán hardcore gamereknek még addig sem kéne felállni a géptől amíg kimennek a konyhába kajáért hanem mondjuk valami szoftver jelezné, hogy mikor ideális a hőmérséklet és csak rá kellene ütni pár tojást vagy rátenni egy szelet húst :)

[ Szerkesztve ]

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

(#37) TomBoy1986 válasza venember83 (#24) üzenetére

TomBoy1986
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

És melyiket fizeted ki? Azt amit a konnektorból felvesz, vagy azt amit a táptól felvesz? Mert én az elsőre tippelek...

Azaz teljesen hidegen hagy, hogy a mértnek csak a 85%-a

Kopi31415:
Szidható ez bármelyik miatt...

[ Szerkesztve ]

(#38) venember83 válasza TomBoy1986 (#37) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igen, akinek van 140 ropija évente csúcs-VGA-ra az tuti a fogyasztáson fog búslakodni. :K Környezetvédelem is kilőve, vagy játék vagy zöld blőd magatartás. Megjegyzem eddig az volt a baj, hogy xy táp nem bírja, most meg a számla. Igen, sokat zabál, de ezt a jobb, minőségi tápok bírják pl. 400-as, akinek meg SLI kell, az vegyen ehhez való tápot. Ennyit szerettem volna.

(#39) VBalu987 válasza TomBoy1986 (#20) üzenetére

VBalu987
(lelkes újonc)

Helló!
Azt látom, hogy az új kártya nem dx10.1-es és nincs rajta sm4.1.
Miért nem tudja az új kártya?
Mennyire várható tartósnak ez?
Nem baj, ha nincs rajta a dx10.1 és az sm4.1?
Üdv: VBalu987

(#40) Tomcat

Tomcat
(őstag)

Ahogy olvasom most már biztos hogy ebből 2db-ot SLI-be kötve nem vinne el a frissen beszerzett 750-es tápom. Szégyen. :D

Tomcat

(#41) TcGood válasza DuplaZso (#12) üzenetére

TcGood
(kvázi-tag)

Azért én 34 FPS-t várnék egy ilyen kártyától ;]
1280X1024-ben 50 FPS

Jobb egy pillanatig gyávának lenni, mint halottnak életünk végéig!

(#42) Kopi31415 válasza TcGood (#41) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ellenben olyanokat is olvastam, hogy nagyobb felbontásokon odabasz a jelenlegi kártyáknak. Helyenként simán duplázva a tlejesítményt.

(#43) Cs_Laci válasza DuplaZso (#12) üzenetére

Cs_Laci
(senior tag)

1600x1200-ban viszi a kérdezett krájziszt. 30FPS-el eldöcög... De ha feljebb rakod a felbontást, azonnal megfekszik ez is...

Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

(#44) TcGood válasza VBalu987 (#39) üzenetére

TcGood
(kvázi-tag)

Nem nagyon tudok dx10.1 játékról, ha jól emlékszem az Assasin Creed-hez volt egy dx10.1 patch, de azt visszavonták. Tehát nem nagy hátrány.

#42 Kopi31415:
Ahogy nézegettem a teszteket 8800 GT sli-ben általában elveri a GTX 280-at kivéve egy pár játékot. A Krájzisz meg egy speciális téma :DDD

(#45) JanR

JanR
(őstag)

hat hajra nvidia, varom :)

www.oaziscomputer.hu

(#46) No-kia válasza TcGood (#44) üzenetére

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem az assasin creed volt 10.1-es? és az nv nyomására egy patchel kiszadték belőle,m ert úg ygyorsabban ment atiknál? :U

C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i

(#47) TcGood válasza No-kia (#46) üzenetére

TcGood
(kvázi-tag)

Igazad van. Eredetileg is benne volt a 10.1 de egy patchel kiszedték. Ja valamennyivel gyorsabb volt az Ati-kon és mivel ezt a játékot is az nvidia pénzelte kiszedték. Rosszul emlékeztem. Bocs!

(#48) Cadal

Cadal
(őstag)

Ezeknél a kártyáknál a háromutas SLI verziónál nem sül meg a proci felőli két kártya??
Pont le van takarva a venti :F

(#49) No-kia válasza Cadal (#48) üzenetére

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

és azon csodálkozom hogy a táp nem sül le ;]

(#50) dezz

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"Az NVIDIA ma bejelentett GT200 kódjelű grafikus processzorával egy új VGA-széria alapjait rakta le."

Korábban azt nyilatkozták, hogy ez nem új generáció lesz, ezek csak új csúcs-GPU-k. Lényegében egy nagyobbra hízlalt G92, több shader egység, stb., de maradt DX10. Azt is mondták, hogy a kisebb kártyák egyelőre továbbra is a G9x-re alapulnak majd.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.