Yuppi. Az ár se annyira vészes. Ezért szeressük a BenQ-t 
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| Bízzál Istenben, és mentsél rendszeresen! |Omnia => Omnia II => Omnia 7 with Mango:)
Yuppi. Az ár se annyira vészes. Ezért szeressük a BenQ-t 
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| Bízzál Istenben, és mentsél rendszeresen! |Omnia => Omnia II => Omnia 7 with Mango:)

Hiába LED-es (ez pozitív), nálam viszont a TN+film sajna kizáró tényező 
Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

Pedig hidd el, hogy ez a TN panelek csúcsa. Sokkal szebbek a színek, nincs a betük körül vöröses pixel, stb. Én most vettem egy Samsung XL2370 és nem bántam meg.
"Soha ne tartsd vissza a szellentést, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek."
minek, látsz rajta hangszórót?
"Játékra notebookot venni olyan, mint országúti kerékpárversenyre BMX-et!"

Én is LED-es tn panelest vettem de kifejezettem szép képet ad.
CSS (Hun)Bloodkiller

mért kéne ahhoz hangszóró? videó kártyából menne a hang is?
A kisebbség is számíít, teszkó.

Végre, ezt vártam, az a fehér LED-es monitoruk nem tetszett a fehér mac utánzat miatt 
Viszont ez állat! Kicsit nekem még drágának tűnik, mert a 24 colos fehér LED-eset 68-ért láttam már. Asusnak is van egy szép LED-ese 85 körül.
Mellesleg aki nem akar TNFilm-ezni annak ott van a 24 colos Green S-IPS paneles cucca 75 rugóért, Hexaa boltjában lehet is kapni itt hardverpro-n. Egyszerűen nem tudom eldönteni hogy LED-es 16:9-es Benq, vagy a Green S-IPS-es cucca legyen,( ami 16:10-es és mondjuk filmeknél fekete sávol.)
Nagyon kíváncsi lennék egy összehasonlításra egy LED Tn Film vs S-IPS-es monitor között.
Nem írom alá!

Igen 
Samsung Galaxy S 2.3.4 JVQ (Darky's V10.2.2) / DarkCore 2.9.3
~75 ezerért nagyon jó vételnek tűnik a 23"os 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

Sajnos az a 16:10 nem az igazi. Szerintem. Jobb választás lehet ez a LED-es TN.
Samsung Galaxy S 2.3.4 JVQ (Darky's V10.2.2) / DarkCore 2.9.3

HDMI vajon mi? ![;]](/dl/s/v1.gif)
X-Rite i1Display2 monitor kalibráló eladó: http://hardverapro.hu/apro/x-rite_i1display2_kolorimeter_elado/friss.html
Először azt hittem OLED 
De az még odébb van.
[ Szerkesztve ]
"There’s a bit of hidden magic in every mistake. The magic is called learning." - Robert Kiyosaki

Az kizárt
Ez hiába LED-es háttér világítású de mégis csak TN, míg a Green H-IPS paneles az fény évekkel jobb.
Ráadásul pont a 16:10-es képaránya miatt is jó vétel, még sajna manapság jobban erőltetik a 16:9-est.
Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD
Szerintem ebbe az árba csak a TN panel fér bele. Nekem tetszenek, másfél hónapja rendeltem egy G2420HD-t. 
[ Szerkesztve ]
2500K @ 4.2GHz többet tud VP8 számításban, mint egy 990X... Hopp.

Ez a Benq G2420HD 280 euro, ma 276 forint egy euro kerekítve. Ami átszámolva 77000 forint.
No akkor a Green GL-TG241W 75000 Hexaa-nál. Na szóval döntse el mindenki melyik éri meg neki jobban. LED TN vs. H-IPS ![;]](/dl/s/v1.gif)
Jól van, még nincs itt, vehetek akár olyat is.
Beszerzési áron lenne amúgy a másik. ![;]](/dl/s/v1.gif)
2500K @ 4.2GHz többet tud VP8 számításban, mint egy 990X... Hopp.

Az a H-IPS szerintem ez esetben is jobban megéri. Sokkal nagyobb színtér lényegesen jobb betekintési szögek stb..

Mennyire fájna egy 120Hz-re képes elektronika?
Azzal még talán el lehetne adni... 
Szerk.: de hogy ne csak fikázzak elmondom milyen monitor lenne ideális munkára, játékra, és filmekhez:
- 24-26" (full hd)
- valamilyen IPS panel
- 4-6ms
- csatornánként legalább 8bit LUT (tényleg ezt TN-el miért nem lehet?)
- 120Hz (de lehet több is - hiszen még egyes laptopok is mennek 150-160Hz-et extra elektronika nélkül!)
- led háttérvilágítás lehet egy plusz de nem muszáj
Annyira elrugaszkodott igények?
[ Szerkesztve ]
shield(gun) only...

Kiléphenének végre a Tn+film árnyékából.
A korszerü Led világítás egy rakás sza.....panellal.
Notebook javítás,Notebook alaplapjavítás smd szinten akár chipkészlet cserével.Vga kártya javítás csere VGA chip csere,Kijelzö csere javítás.Akku beszerzés eredeti és utángyártott is,tartozékok,alkatrészek beszerzése.

Te már csak tudod, biztos sok ilyen monitort láttál már.
"Soha ne tartsd vissza a szellentést, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek."

A panel az panel, függetlenül attól, mivel világítják meg. Vagy a Lidl-ös olcsó sör is finomabb a ledes lámpák mellett, mint a neonzöld műfényben? 

jelzem a kisebbik 47k a 24"-es 53k itthon brutto. szerintem kellemes árért kellemes monitor.
viszont tuti mind2 kontrasztja 5millio:1? mert a kicsire ezt irják a boltban, de a nagyra 40.000:1.
üdv

Ez nekem is szemet szúrt, hogy a nagyobbra csak 40 000:1-es kontrasztot írnak a gyártó oldalán. Remélem csak elírás, mert én is egy ilyen monitorral szemezek.
Valaki esetleg tud bővebbet?
üdv: Szabolcs
Ez a TN vs. normális panel történet is a szokásos forgatókönyv szerint alakult: az átlagembert nem érdekli a minőség csak az ár, így a gyártók az olcsót kezdték el nyomni.
Most már nem is nagyon lesz változás ebben a trendben szerintem. Remélem az oled minél hamarabb használható lesz, és akkor elefelejthetjük az egyszemélyes monitorokat.
The recipe for perpetual ignorance is: Be satisfied with your opinions and content with your knowledge.

Ha nem érdekelné a minőség, nem gyártanának plazmát... (és igazából normális tévében sincs TN panel)

Egy részletes teszt szerintem mindenkinek megoldaná a problémáját.
Én a 24essel szemezek, de így látatlanba elég necces lenne belevágni, nem?

Nekem még a héten kellene vennem valami monitort és a G2420HDBL és Samsung P2370HD között tipródok. A BenQ-t csak egyetlen helyen láttam ahol rendelni lehet, de lehet az is fals, az ár is meg a rendelés ideje is. Teszt még nincs full tanácstalan vagyok, ötlet? 

Ezzel csak egy baj van, hogy csak egy boltot dob ki a kereső ahol egyáltalán lehet ilyen monitort rendelni. S az is necces, mivel az egy webshop, s nagyon kevés bejegyzett vevő van.
Most hogy merj bevállalni egy noname cégtől egy monitort?
Szóval úgy néz ki nekem is marad a a Samsung. 

Hello
Benq G2420HD 48900.- a Maglódi Auchanben v. 49900.- a Corában.
Ez jó ár érte nem és volt mindenhol,ma láttam.
Igaz ez nem a Bl változat,így gondolom nem LEDes,de az sokkal jobb??
[ Szerkesztve ]

Sziasztok ! csak egy kicsit off..bocsi !
Az LG W2286LP Ledes monitoráról volna valami véleményetek ? Eléggé szemezgetek vele,de nem tudom.... nem is értek hozzá. köszi.

Sziasztok!
A cikkben szereplő másik monitorról nem sok szó esett. A G2222GDL típus és a kb 10.000Ftal olcsóbb G2220HD közt vívódom, azon tűnődve hogy megéri e a LED háttérviágítás a plusz kiadást. Másik nagy problémám hogy a benq.com-on csak 1366x768-as felbontást írnak de mindenhol máshol fullHD-t, így nem tudom melyik az igaz.
Szerintetek? Van ilyen monitora valakinek? Ja és olvastam hogy a G2220HD-csomagolásában nincs DVI kábel, akkor ebben sincs?
Köszi: Sanyi
sasa
(#34) Zellerfagyi válasza Zellerfagyi (#31) üzenetére

......Ja,megvettem ! szép is, jó is, okos is !
Kösz,hogy sz*rtatok válaszolni.....

Én is megvettem végülis a G2222HDL lett
nagyon jó nagyon szép csak egy DVI kábel kellett a tökéletes képhez

sasa

most akkor tulképpen milyen is a max felbontása a BenQ G2222HDL-nek?
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült...XD

Üdv!
1920x1080.
Tegnap vettem nagyon jó. 

Sziasztok!
Van valakinek Benq G2222HDL monitorja?
A szín módosítás érdekelne?
Köszi

Sziasztok!
Monitor vásárláson töröm a fejem.
Eleinte LED-es TN-ekben gondolkodtam, de többen is a
Green H-IPS -es monitorát is feldobták alternatívaként.
Én még egy békebeli Samsung 997MB-CRT-n ülök mert az LCD-k
nek sem a kontraszt arányával sem a színeivel nem voltam megbékélve.
Mi a helyzet ezeknél a monitoroknál a kontraszt-al, át lehet ülni ma egy
CRT elől egy LCD elé csalódás nélkül ? Járnak e már a mai monitorok
a fekete szín terén a CRT-k közelében?
Samsung LED-est vagy Green H-IPS lenne a megoldás, vagy egyik sem ?
Esetleg más gyártó H-IPS -es modellje ?
Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]

Hi!
Én is G2222HDL -t vettem...DVI kábellel sokkal szebb lenne? Hogyan érdemes beállítani a fényerősséget és a kontrasztot, vagy a dinamikus célszerű (és azt hányasra)? Ez a Senseye Demo ez mit takar pontosan?

Egy jó színbeállítás engem is érdekelne, én sajna túl vak vagyok hozzá...

Szia!
Tegnapelőtt vettem én is egy ilyet, de hiába kötöm rá a DVI csatlakozóra, semmit sem javít a képen. Neked hogy sikerült? Mit kell állítani, hogy a várt tökéletes digitális képet adja?
Jelenleg úgy próbáltam, hogy a videokari (9600gt) egyik DVI kimenetén -átalakítóval- az analóg bemenetre kötöttem, a másikat DVI kábellel a DVI bemenetre és osztott képernyőn néztem, de semmi (látható) különbség a két kép között.
Üdv, cvn69
"Tévedni emberi dolog! Na de, hogy velem is megeshet... ?!?"

Szia!
Én ezt a beállítást használom DVI-vel.
Képmód: Normál
Fényerő : 25
Kontraszt: 60
Élesség: 3
Vörös: 80
Zöld: 75
Kék: 100
Nekem így teljesen jó, de hozzáteszem, használom a Win színkalibrálást is.

Hi!
A Benq LED élettartama 15000óra. Nekem olyan 2,5 év alatt el fog szállni. Érdekes a LED cserét a javítócégek sehol nem említik, de pl. a 3nap pixelhibagaranciája a Benqnak nem rossz, a legolcsóbb helyen is adnak rá.
A CRT után mindenképpen csalódás. De a fekete közele az keményen megvan. Pici utánhúzást nem említve a pörgős játékoknál a 2ms kategóriánál is. De pl. traviánra kiváló 
A 21" iIyama CRT tűélessége mindent üt
Egy használt plazma tv az ár/teljesítmény bajnok. A felbontása még nem ver oda, egyébként jó.
Ha van még pár éved akkor várj OLED-re, az nagyon tud.
Egy monitorra kell legalább 3 év garancia, a leírásához is, utána lehet újat venni, és elég idő van kiszállni belőle.
DELL 15R 5470-1GB XP Professional SP3

Hellosztók!
Én is LED-es monitor vásárlását tervezem, átfogó topic úgy látom (még?) nincs róluk, ezért gondoltam írok ide, egyik ami legfőbbképpen érdekel ugyanis a BenQ G2222HDL lenne, jókat írnak róla neten is, és az ára is kedvező. A másik pedig a Samsung XL2370, ez 2x annyiba kerül, van ennyivel jobb? (sőt jobb, bármiben?), megéri azt venni?...
Külföldi fórumokon nagyon jókat írnak mindkettőről, még olyan emberek is akik IPS/PVA után váltottak (persze a belátási szögek egy dolog, de én csak szemből nézem, nem tv-nek kell), de így összehasonlítást nem igazán találtam, hogy melyik lenne jobb, vagy esetleg van-e más LED-es monitor, ami minőség/érték arányban mégjobban megérné?
Megrendeltem én is a BenQ G2222HDL-t 28.900 Ft-ért.
Ennyi pénzért nem várok nagy csodát, de remélem használható lesz.
Akik ilyen monitort használnak, írnának pár szót róla?
Megérte az árát? Megbánták, hogy megvették? Teljesen elégedettek vele?
''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche

sziasztok ! Nem teljesen ide vág, de hátha !
Tévében melyik a jobb egy FULL HD vagy egy LED , fogyasztás stb. nem számít inkább a kép minőségére helyezném a hangsúlyt ?
" Te nyomod a bulit, én meg rajtad vagyok . "

Biztos jó monitort rendeltél, mert én a legolcsóbb helyen 39k-ért láttam G2222HDL-t 
Hirdetéseim--http://href.hu/x/d4ev

"fogyasztás stb. nem számít inkább a kép minőségére helyezném a hangsúlyt"
akkor mindenképpen IPS vagy valamilyen xVA panelest keress! 
„A csíki fenyőfák nem mozdulnak a viharban, inkább szálig kettétörnek”