Miért nem 1792MB DDR2? 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

Miért nem 1792MB DDR2? 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

Semmi extra, pedig már kezdtem örülni

sparkle hallatán kicsit összeszorult a gyomrom, hogy mivel csúfítják el ezt a nem túl rossz kártyát? aztán semmi ddr2... lehet, hogy kirabolták a raktárukat? 
viszont 20-30dolcsi hogy megéri már ezért az irgalmatlanul nagy gyári tuningért?
"mert hülye azért nem vagyok!" 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Egy mondhatni szokásos hír, az OC verzióban megint nem csalódtam. 
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

Semmi Sparkle extra nincs a kártyában? Így már nem is jó. 
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.
Bizony, hogy meg! Több mint 2%-os tuning! 
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Össze-vissza röhögtem a postodom magam
Hát sajna a Sparkle erről hires (9800GT)
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

Az OC-ért van pofájuk 20-30 $-al többet kérni.
Gratulálok nekik.

[ Szerkesztve ]

azért veszek egy zsír blokkot, oszt vízzel szíthúzom az agyát..
![;]](/dl/s/v1.gif)
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

Annyi tuningot szerintem az alapváltozat is bír.
Az OC mondjuk mókusvakításnak jó.
[ Szerkesztve ]
vagy 2üveg finlandiát és vizesblokk nélkül, gyári hűtővel is lesz merszed bevállalni egy 30-40%-os oc-t
isten tudja mennyit bír ki a kártya, de ez a 2% vicc... szerintem a kártyák 99%-a simán 5-10%ot is elviselne alapból...
vagy az van, amit már mondtam: az oc kártyáknál is a pszichológiai árengedmény trükkjét használják: downclockolt kártyákat árulnak sima név alatt... aztán a normál órajelűket adják oc-ként kicsit drágábban... és láss csodát: mindegyik bírja 
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

mi az a hippijelvény (napocska?) ott a hátsó részén a burkolatnak? ![;]](/dl/s/v1.gif)
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957
az valami rontástól védő indián szimbólum, hogy a kártya elviselje a megterhelő 2%-os oc-t 
Vérpisti edísön: 30 dolcsi felár = 2% tuning ![;]](/dl/s/v1.gif)
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
(#15) Kevinmaster válasza Mr.Csizmás (#12) üzenetére

Természetesen GURANGA
Hogy mi az, azt ne kérdezd, de valami kirsnás egyszer a kezembe nyomott egy matricát, azon volt ilyen napocska, meg a felirat: guranga. Szóval ehhez tartsátok magatokat! 
Ha egy cápa eszik a tenyeredből, hamarosan a lábadból is fog...
Ezeknek az OC változatoknak semmi értelme. Egy ref órajeles nvidia kártya 20-30% tuningot simán tud. 
Ahhoz képest, hogy kb 2 hete már megjelent a 275 GTX itthon szinte sehol sem kapható.
(#17) rootkiller válasza VaniliásRönk (#1) üzenetére
Méért nem 3584?
Ez így van. 
Nincs ddr2? Mivanmán? Elfogyott a rengeteg grín edisönre? De megint nem csalódtam, Sparkle OC...
Sparkle: 10 vérpistikéből, 9 ajánlja.
Milyennapvan?
De unalmas már ez a sparkle & DDR2 poén. Először jó, másodszor is, de könyörgöm, legalább századjára hallom... 
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

Ez bevésődött, mint az FX vagy a cerka (cerkóf
), sokáig fogják még ezt ragozni. 
hát megnéztem: kedvenc gyártómtól a kártyám órajelei: 650/900/1800, extreme: 713/950/1900... itt sincs azért hűdenagy ugrás, de alapból nem szoktam az ilyen gyári oc-s kártyákkal foglalkozni... pv-re jó mind... de azért a gpu-nál itt nem tizenpár mhz-et húztak legalább...
a kép jó, csak a jobb alsó sarkot kellett volna még frappánsan átírni 
mspaint-ben nem tudok ferde szöveget 
![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

Szegény mamát jól @tkúrták a ddr2-es VGA-val
Hogy fogja így végigtolni a Crysis-t Delta fokozatban 16AA mellett?
[ Szerkesztve ]
Szegény Sparkle, kap hideget-meleget (tegyük hozzá, hogy jogosan).
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
Talán nem csak a marketinggel kéne foglalkozni, és jó is lehetne.... 
Mod:rosszul fogalmaztam, nem arra kéne menni hogy marketinggel átb@sszuk az embereket és használhatatlan cuccot adjunk jó drágán.
[ Szerkesztve ]
Milyennapvan?

Hát igen valami ilyesmit jelent a paperlaunch ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Danger! Avoid death!"

Sparkle név hallatán már azt hittem, hogy valami brutális hűtővel szerelt kártya lesz, de nem... 
Te kis optimista, nekem a Sparkle-ről a rengeteg ram jut eszembe 
Milyennapvan?

Nah, legalább nekik is van ilyenjük 
.::www.megadanceradio.hu::.
Hát ezen a mondaton majdnem besz@rtam.
[Senior
]
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!