Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) VaniliásRönk

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Miért nem 1792MB DDR2? :DDD

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#2) P00By válasza VaniliásRönk (#1) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Semmi extra, pedig már kezdtem örülni :( :D

(#3) mephi666 válasza P00By (#2) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

sparkle hallatán kicsit összeszorult a gyomrom, hogy mivel csúfítják el ezt a nem túl rossz kártyát? aztán semmi ddr2... lehet, hogy kirabolták a raktárukat? :))

viszont 20-30dolcsi hogy megéri már ezért az irgalmatlanul nagy gyári tuningért? ;] :R "mert hülye azért nem vagyok!" :DD

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#4) old gray

old gray
(PH! addikt)

Egy mondhatni szokásos hír, az OC verzióban megint nem csalódtam. :DDD

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#5) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Semmi Sparkle extra nincs a kártyában? Így már nem is jó. :C

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#6) Male válasza mephi666 (#3) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Bizony, hogy meg! Több mint 2%-os tuning! :DDD

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#7) FRENK1988 válasza mephi666 (#3) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:DD Össze-vissza röhögtem a postodom magam :D Hát sajna a Sparkle erről hires (9800GT)

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

(#8) m1sk4r válasza Male (#6) üzenetére

m1sk4r
(fanatikus tag)

Az OC-ért van pofájuk 20-30 $-al többet kérni. :(( Gratulálok nekik. :C :W

[ Szerkesztve ]

(#9) sNORh válasza m1sk4r (#8) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

azért veszek egy zsír blokkot, oszt vízzel szíthúzom az agyát.. :DDD ;]

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#10) m1sk4r válasza sNORh (#9) üzenetére

m1sk4r
(fanatikus tag)

Annyi tuningot szerintem az alapváltozat is bír.
Az OC mondjuk mókusvakításnak jó.

[ Szerkesztve ]

(#11) mephi666 válasza sNORh (#9) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

vagy 2üveg finlandiát és vizesblokk nélkül, gyári hűtővel is lesz merszed bevállalni egy 30-40%-os oc-t :DD isten tudja mennyit bír ki a kártya, de ez a 2% vicc... szerintem a kártyák 99%-a simán 5-10%ot is elviselne alapból...

vagy az van, amit már mondtam: az oc kártyáknál is a pszichológiai árengedmény trükkjét használják: downclockolt kártyákat árulnak sima név alatt... aztán a normál órajelűket adják oc-ként kicsit drágábban... és láss csodát: mindegyik bírja :))

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#12) Mr.Csizmás válasza mephi666 (#11) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:DDD

mi az a hippijelvény (napocska?) ott a hátsó részén a burkolatnak? ;]

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#13) mephi666 válasza Mr.Csizmás (#12) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

az valami rontástól védő indián szimbólum, hogy a kártya elviselje a megterhelő 2%-os oc-t :DD

(#14) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vérpisti edísön: 30 dolcsi felár = 2% tuning ;]

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#15) Kevinmaster válasza Mr.Csizmás (#12) üzenetére

Kevinmaster
(tag)

Természetesen GURANGA :D Hogy mi az, azt ne kérdezd, de valami kirsnás egyszer a kezembe nyomott egy matricát, azon volt ilyen napocska, meg a felirat: guranga. Szóval ehhez tartsátok magatokat! :DDD

Ha egy cápa eszik a tenyeredből, hamarosan a lábadból is fog...

(#16) tome.jr

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezeknek az OC változatoknak semmi értelme. Egy ref órajeles nvidia kártya 20-30% tuningot simán tud. :K

Ahhoz képest, hogy kb 2 hete már megjelent a 275 GTX itthon szinte sehol sem kapható.

(#17) rootkiller válasza VaniliásRönk (#1) üzenetére

rootkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Méért nem 3584?:DDD

(#18) rootkiller válasza tome.jr (#16) üzenetére

rootkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez így van. :DDD

(#19) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nincs ddr2? Mivanmán? Elfogyott a rengeteg grín edisönre? De megint nem csalódtam, Sparkle OC...
Sparkle: 10 vérpistikéből, 9 ajánlja.

Milyennapvan?

(#20) Psych0

Psych0
(senior tag)
LOGOUT blog

De unalmas már ez a sparkle & DDR2 poén. Először jó, másodszor is, de könyörgöm, legalább századjára hallom... :W

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

(#21) VaniliásRönk válasza Psych0 (#20) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Ez bevésődött, mint az FX vagy a cerka (cerkóf :DDD), sokáig fogják még ezt ragozni. :D

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#22) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:DDD (katt a képen)

[ Szerkesztve ]

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#23) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hát megnéztem: kedvenc gyártómtól a kártyám órajelei: 650/900/1800, extreme: 713/950/1900... itt sincs azért hűdenagy ugrás, de alapból nem szoktam az ilyen gyári oc-s kártyákkal foglalkozni... pv-re jó mind... de azért a gpu-nál itt nem tizenpár mhz-et húztak legalább...

a kép jó, csak a jobb alsó sarkot kellett volna még frappánsan átírni :))

(#24) Mr.Csizmás válasza mephi666 (#23) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

mspaint-ben nem tudok ferde szöveget :DDD

#25 :DDD :DDD ;]

[ Szerkesztve ]

(#25) tome.jr válasza Mr.Csizmás (#22) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:D :D :D :C

Szegény mamát jól @tkúrták a ddr2-es VGA-val ;] Hogy fogja így végigtolni a Crysis-t Delta fokozatban 16AA mellett?

[ Szerkesztve ]

(#26) ^Clown válasza Mr.Csizmás (#22) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:DD Szegény Sparkle, kap hideget-meleget (tegyük hozzá, hogy jogosan).

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#27) D1Rect válasza ^Clown (#26) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Talán nem csak a marketinggel kéne foglalkozni, és jó is lehetne.... :U
Mod:rosszul fogalmaztam, nem arra kéne menni hogy marketinggel átb@sszuk az embereket és használhatatlan cuccot adjunk jó drágán.

[ Szerkesztve ]

Milyennapvan?

(#28) spln válasza tome.jr (#16) üzenetére

spln
(fanatikus tag)

Hát igen valami ilyesmit jelent a paperlaunch ;]

"Danger! Avoid death!"

(#29) Tomate válasza Mr.Csizmás (#22) üzenetére

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:C :R

(#30) zed1983

zed1983
(őstag)

Sparkle név hallatán már azt hittem, hogy valami brutális hűtővel szerelt kártya lesz, de nem... :(((

(#31) D1Rect válasza zed1983 (#30) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Te kis optimista, nekem a Sparkle-ről a rengeteg ram jut eszembe ;)

Milyennapvan?

(#32) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Nah, legalább nekik is van ilyenjük :)

.::www.megadanceradio.hu::.

(#33) PH-User válasza tome.jr (#25) üzenetére

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát ezen a mondaton majdnem besz@rtam. :Y :DD :)) [Senior :U ]

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.