Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) t72killer

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hm, a beruházó helyében inkább vennék külön egy 5GHz-es és egy 2,4GHz-es routert, úgy elhelyezve, hogy ne zavarják 1mást (nem voltam annyira penge elektronikából, nem tomm, hogy alapban lehet-e interferencia/jelgyengülés, ha két ilyen távoli frekijű adót egy légtérben tartunk... :U )

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#2) Muton válasza t72killer (#1) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

az emlékeim szerint (amik e témában már elég hiányosak :DDD) túl nagy gondot nem okoz a 2 frekvencia, mert azok ha jól tévedek tartományok, ami meg már lehetőséget biztosít a mozgásra
ja, meg rakhattak volna rá még egy USB-t, ami nyomit kezel :U
de a viszonylag értelmes külső sokat dob az összhatáson

sőt, ha 2-2 lan 2 gigabites teambe lehetne fogni, akkor lenne az igazi, de ez már rég a kéz a bilibe kategória :)

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#3) Kopi31415 válasza t72killer (#1) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Elvileg nem kellene, hogy legyen interferencie, egyik sem felhamonikusa a másiknak.
A távol levő frekvenciák jobbak, mint a közelebbiek, kevésbé tudnak zavarni. Sima rádiónál i az egymáshoz közeli csatornák okoznak gondot, nem a távoliak.

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#4) Integra

Integra
(Jómunkásember)

ez úgy néz már ki mint egy csillagromboló....
tetszik:DDD

(#5) craine12 válasza Integra (#4) üzenetére

craine12
(fanatikus tag)

Én is azt akartam kérdezni, hogy ezt még ezután fogják fellőni a Marsra, vagy már vissza is tért onnan? :DDD

No woman. No cry. No kidding.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.