Jó lenne ilyenkor egy link a hír forrásra, mert igen csak hiányos technikai adatokat tüntetett fel a cikk ferdítője és egy fotó scannernél a vevő számára a technikai adatok nagyon fontosak, pl hogy hány OD-ig képes scannelni (pl a korábbi 4490-es modell a 3.6-os OD értéke nem elegendő a velvia diákról a sötétebb tónusok scannelésére hiába írják hogy dia scannelésre is jó a masina), vagy hogy esetleg a 36mm-es filmkockákon felül képes-e 6x6-os vagy ennél nagyobb síkfilmet is fogadni.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Az Epson Perfection V200 Photo 3.2 OD értékkel rendelkezik, az Epson Perfection V500 Photo pedig 3.4-el.
Nagyobb síkfilmet szerintem nem tud kezelni, legalábbis én nem találtam hirtelen erre vonatkozó adatot.
Szerk: A V500 tud fogadni 6 x 12 cmes filmet.
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods.
Nem tudod, vajon szkennerekben - nyilván csak profi típusokban - használnak-e a Fuji SuperCCD SR-hez hasonló megoldásokat? Ez a Fuji szerint kb. 0.6-del (két fényérték) növeli a dinamikaátfogást. Mert hát hiába a 48 bites színmélység, vagyis a 16 bites A/D konverter (elméletileg 4.8-as OD), ha a CCD-nek messze nincs ekkora dinamikaátfogása.
(#2) Thrawn:
Én is megköszönöm a linket.
"az Epson Perfection V500 Photo pedig 3.4-el."
Nem kötekedésképp, de inkább 3.4-gyel.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

Süti1975
(újonc)
én azt nem értem, hogy a V500 miért most hír, amikor már tavaly decemberben is lehetett itthon kapni? nekem január óta van és nagyon meg vagyok vele elégedve.

Gondwana
(senior tag)
Azért hír, mert nem fogy...
Nekem az etalon most a Fuji SP-3000 (igaz, hogy egy kicsit zajosabb a régebbi SP-2000-től, de van benne digital ICE)
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please)

ivett74
(újonc)
üdvözlet mindenkinek!
Rendkívüli ajánlat!
Fotóüzletünket megszüntettük,a megmaradt árukészletet nagyon kedvező áron eladjuk!Érd.:06306763533 tel számon,nálam lehet! (keretek,albumok,műtermi vakuk..stb,epson photo scenner,néhány hónapig voltak használva),(laborgép,E-station,számítógép...)
Várom az érdeklődőket!!