Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Végre egy értelmes Geforce, értelmes (és normális) mennyiségű RAM-al.. :K

szerk.: adjunk hálát az úrnak, a gonosz még nem jött el itt a DDR2-vel ;]

[ Szerkesztve ]

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#2) mephi666 válasza Mr.Csizmás (#1) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

épp ezt akartam mondani... 512mb untig elég... a doboz is egyszerű, nem kell vele vacakolni, mert ami benne van, az számít inkább :) a tegnapi überbrutál sparkle klónból meg ha összetákolnánk egy 3way sli-t, akkor ez a kártya 1/9 annyi vrammal alapfrekiken is köröket verne rája :D

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#3) PowerBuldog

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"képes akár 30 fokkal alacsonyabb hőmérsékleten tartani"
Ez biztos? nekem a sima 8800GT is csak 50C kölür van terhelve, és ez nem 55nm. Akkor ez a hűtő elvileg akár szobahőmérsékleten tudja tartani terhelve? Vagy mivan? :DDD

(#4) Thrawn válasza PowerBuldog (#3) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

a gyártó állítása szerint...

Ezt általában el kell osztani legalább kettővel :D

Different songs for different moods.

(#5) Mr.Csizmás válasza PowerBuldog (#3) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Gondolom a legforróbbakhoz képest. ;] Amúgy ez a termointelligencs hűtő nagyon hasonlít egy karika-hőcsöves-ventis hűtőre, mint ami a zalmannak (?) van :(( :DDD

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#6) Zin válasza PowerBuldog (#3) üzenetére

Zin
(senior tag)

Ezt melohelyi vagy otthoni netezos,nem very-high beallitasos jatekos gepbe raknam.Ez is 1680-ba már halott lenne gondolom élsimitással,de a sima egyszeru felhasznalasra tokeletes valasztas!Grat Nv vegre valami jo 55nm-es kozepkateg "alja" kari ;)

Powered by:S2

(#7) hackeeeee válasza Mr.Csizmás (#5) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Meg arra a hűtőre, amit az ASUS, és a PowerColor pakol az egyes kártyáira, csak nem jut eszembe a neve :DDD

Szerk.: Megvan, ZeroTherm :D

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9

(#8) lsc

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Azért az erősebb ~ 43000 Ft-os ára nem kevés, a másik új kártyának jobban örülnék .

Az élet kegyetlen .

(#9) Bluegene válasza Zin (#6) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

1280-as monitorra bőven jó, sőt azon a cfelbontáson a GTX 280-aqs se lép meg tőle

Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

(#10) Omega81 válasza Bluegene (#9) üzenetére

Omega81
(senior tag)
LOGOUT blog

Több szűrőt lehet azért rápakolni a 280-ra...

(#11) X@b3e

X@b3e
(PH! addikt)

Úgy látom még mindig sok chip van raktáron, árat meg nem akarnak csökkenteni, így jönnek a további OC és hűtési variációk

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#12) Bluegene válasza Omega81 (#10) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mindenesetre ha 1280/1440es monitorod van én nem vennék egy 280ast max 4850es/9800GTxet

Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

(#13) rup1u5

rup1u5
(PH! kedvence)

1120 shader !!!!

az nv titokban így vezeti be az új csúcsGPUját? :DDD

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#14) szumoo

szumoo
(senior tag)

Nagyon tetszik ez a fekete nyák. :K

A nyúlon túl? - Eladó: http://href.hu/x/hqjj (Chieftec Uni BA02)

(#15) Thrawn válasza rup1u5 (#13) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Kicsit megszalad a kezem, javítottam :)

Different songs for different moods.

(#16) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

a wrm hűtéséről nincs kép? :) mintha nem is lenne rajta :DDD

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#17) simonzé

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Micsoda újítás... Azért agyalniuk kellett rendesen hogy a Zalman hűtőt milyen színű pasztával használják. Nagyon eredeti.

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#18) juliabrilke válasza PowerBuldog (#3) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

+/- 15°C :DDD

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#19) moha bácsi

moha bácsi
(senior tag)

Na, itt sem lesznek idióta hsz-ek, meg vérpistikézések :N
Ritka manapság az ilyen normális hír.

-=BÉRELHETŐ REKLÁMFELÜLET=-

(#20) mephi666 válasza moha bácsi (#19) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ritka manapság a normális kártya is... :)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#21) Ricco_hun válasza Zin (#6) üzenetére

Ricco_hun
(senior tag)

"Grat Nv vegre valami jo 55nm-es kozepkateg "alja" kari"

És szerinted az ára is középkategória alja azzal a 43k HUF-nak megfelelő fonttal?
Amikor ennyiért már HD4850 Toxic-ot (csak hogy a hűtésre se legyen panasz) kapsz. És azért szerintem a 9800gt még tuningolva sem ér a 4850 nyomába.

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

(#22) divrapier válasza Zin (#6) üzenetére

divrapier
(tag)
LOGOUT blog

nekem 88gt 1920x1200-ban a legtobb jatekot szepen elviszi... very high beallitasokkal. gta4-et persze nem lehet maxra huzni ugy, hogy normalisan fusson, de azt massal sem (1.5GB+ vram kell neki, olyan meg csak a sparkle-nak van, de ott a gpu verezne el :D). crysis is ment veryhighon csak joval kisebb felbontason. a tobbi jatek teljesen jo.
pl: pop, l4d, cod4/5, ra3, fo3, dead space,grid, fc2, bia:hh,spore:D meg AA-t is lehet ovatosan allitgatni.
szerk.: az igaz, hogy kozep alja kari, de a netezos gep az kicsit eros volt. akkor 260gtx-en mar akar szoveget is lehet szerkeszteni. +en is 4850-et vennek ennyi penzert.

[ Szerkesztve ]

GeForce 7800 GS 256 mb (overcloced to 512 mb)AGP

(#23) Omega81 válasza Bluegene (#12) üzenetére

Omega81
(senior tag)
LOGOUT blog

Ugyan már, még 2 éve amikor a 8800GTX-emet vettem, akkor is lehurrogtak, hogy ha van pénzem 160k-s videokártyára, akkor mi az hogy 19"-os TFT-n 1280x1024-ezek... Aztán ebben a felbontásban is meg lehetett fogni a kártyát szűrősékkel, ld. FEAR vagy Test Drive Unlimited, a Crysis-ről nem is beszélve, de még sorolhatnám. Szal' egy idő után a 280 is mint mindegyik kevés lesz majd az új gamekhez 1280-ban is.

[ Szerkesztve ]

(#24) Bluegene válasza Omega81 (#23) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ilyen felfogással bukod a legtöbb pénzt ;)

(#25) Dark Archon

Dark Archon
(őstag)
LOGOUT blog

Hát nekem a teljes kártyát beborító hűtés jobban tetszik, ez olyan semmilyen. Persze azért, ha hozzámvágnák, elfogadnám :DD

Dark Archon | i5-2500K - GTX 560 Ti - 8Gb - Vista x64 | BC2: DarkArchonHUN

(#26) joshua7 válasza Bluegene (#12) üzenetére

joshua7
(PH! kedvence)

Én 1280-ban is meg tudtam fektetni egy hd4870-et, de gtx285-nél is láttam arcpirító fps-t...
Minden AA kérdése. :)

Semper Fi

(#27) Omega81 válasza Bluegene (#24) üzenetére

Omega81
(senior tag)
LOGOUT blog

Tudom, már rájöttem. :K 8800GT-m volt, véletlen (jó biznisz) sikerült egy 8800GTS-re váltanom, de nem akarom cserélni jóideig, inkább maradok 1280-ban és majd a szűrést visszaveszem ha kell. :)

(#28) Omega81 válasza joshua7 (#26) üzenetére

Omega81
(senior tag)
LOGOUT blog

:K

(#29) hackeeeee válasza Bluegene (#24) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Az a baj, hogy hiába magyarázod be magadnak, hogy "á ez sokáig elég", egyszer úgyis kevés lesz a hardware, és kénytelen vagy cserélni..(Úgymond rákényszerítenek a váltásra) Vehet az ember sok 100ezer Ft-os VGA-t, pár év múlva úgyis cserélni kell, mert jönnek az újítások és az újításokhoz az új hardware-ek. Ha ez nem így lenne, "bestagnálna" a piac :)

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9

(#30) Bluegene válasza hackeeeee (#29) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

azért a 4850-esem fél éves, nos még legalább 1 évig jónak illene lennie, 1280ba

(#31) Omega81 válasza Bluegene (#30) üzenetére

Omega81
(senior tag)
LOGOUT blog

Jó is lesz, legfejjebb az AA-t kell visszavenni. :R

(#32) BalaNce87

BalaNce87
(PH! addikt)

ezek az oc-k... semmi értelme:D Simán járatja az ember a 8800GT-ket is ilyen órajelen. Sőt...
Mondjuk itt a hűtésen van a hangsúly gondolom. Amúgy jól néz ki eza pogácsa hűtő. Szerény véleményem szerint egy Gainward GS nél nincs jobb :DD Persze az ára is borsos :B

(#33) shadeofme

shadeofme
(tag)

Bejon, de nem vennek. Ennyiert jobb alternativak is vannak.
Egyik legolcsobb angliai (altalam ismert) boltban meg lehet sassolni, mit kostal egy 9800gt, illetve mit lehet kapni ennyi penzert (pl. 9800gtx, 4850,...)
De itt le lehet csekkolni a cikkben emlitett egyik tipust is.

Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.

(#34) Bluegene válasza BalaNce87 (#32) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a gainward GS hangos

(#35) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Értem én, h muszáj vmit csinálni... :U

(#36) Enton válasza Bluegene (#34) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem tudom te hol hallotad a Gainward GS-t, de az enyém az még így másfél év után sem hangosabb mint a procin lévő 12CM AC meg a vinyó is hangosabb.
Havernak meg 4850 GS-t tettünk gépébe és az se hangos ott is inkább a vinyó és dvd olvasó a hangos. Mindig mondja hogy ugy kell fülelnie hogy mikor indul vagy áll le a gép. ;]

Family Guy Online - Closed Beta

(#37) Bluegene válasza Enton (#36) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nekem 8600Gt GS-em volt, az h halk vagy hangosnak hallod nagyban függ h más el nem nyomja-e a hangját

(#38) Enton válasza Bluegene (#37) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát azért rögtön egy kártya után általánosítani, hogy mindegyik GS ugyanolyan hangos. :(
Ez szomoru. :(
Márcsak azért is mert ha jól tudom akkor a tied ilyen volt:
[link]

Amikoről meg én beszéltem azok ezek:
[link]
[link]

Szerintem nem egy kategóriák hütés szempontjából, plusz telejsítményben sem.

[ Szerkesztve ]

Family Guy Online - Closed Beta

(#39) Bluegene válasza Enton (#38) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jó most látom más méretű a venti, azt hittem ugyanazt rakájk mindegyikre

(#40) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Szép, már amennyire szép lehet egy VGA kártya :)

.::www.megadanceradio.hu::.

(#41) DeFranco

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Most lehet, hogy butaságot kérdezek, de nem lenne jobb a hűtés egy ilyennél akkor, ha a venti fölé tennének egy fedlapot? Csak azért gondolkoztam rajta, mert akkor erőteljesebben áramlana a levegő oldalra-körbe a bordák felé.

Ha hülyeséget kérdeztem, üssetek. :))

[ Szerkesztve ]

(#42) littlelion21

littlelion21
(VIP)

Mi az a 24/7 tech support...?
Van a jenkiknek egy szám, amit bármikor hívhatnak, vagy mi?

(#43) shadeofme válasza littlelion21 (#42) üzenetére

shadeofme
(tag)

24 oraban a 7 minden napjan rendelkezesedre allnak, ha barmi kerdesed / bajod van a kartyaval, amit toluk vettel... Elvileg... Legalabbis marketing szempontbol jol hangzik. :D
Akarcsak az orokelet garancia. :)
Ezek nekem nem ernek annyit, h masfelszer annyit adjak erte, 3-5 ev gart meg a tobbi gyarto is ad altalaban.

Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.

(#44) WonderCSabo

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

De hülyén néz ki az a venti, nem túl rövidek a lapátjai?

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#45) EarL 007 válasza WonderCSabo (#44) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez egy ZeroTherm GX815-ös hűtés, szándékosan ilyen a ventik lapátjai, hogy jobban terelje oldalirányban a levegőt. Ilyen hűtés van néhány PowerColor PCS kártyán is.

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#46) BalaNce87 válasza WonderCSabo (#44) üzenetére

BalaNce87
(PH! addikt)

inkább az a fura, h nincsenek megdöntve szerintem... Ebből is látszik, hogy oldalra tereli inkább a levegőt.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.