Ez a szövetes cucc baromi ronda, amúgy nem lennének rossz kis notebookok.
Árban is kellemes szerintem, bár mire ideérnek, ha ideérnek, jól meg fognak drágulni...
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Ez a szövetes cucc baromi ronda, amúgy nem lennének rossz kis notebookok.
Árban is kellemes szerintem, bár mire ideérnek, ha ideérnek, jól meg fognak drágulni...

11,6"-es anyagminőségére, billentyűzetére, tényleges akku-kapacitására és persze itthoni árára majd kíváncsi leszek. Újabb lehetséges utód-jelölt 
A Celeron ULV 7435 nem egy elírt 743? 

Nekem is ez az anyag nem tetszik benne... Meg az itthoni ára nem fog. 
I created Vaapad to answer my weakness: it channels my own darkness into a weapon of the light.
Pedig ennyiért tényleg jó vétel lenne, csak ez az idióta 'dizájn'... 

A végén marad a Timeline, nem lesz mit tenni. Ha már végre rászánom magam, hogy vegyek egy notebookot, ne nézzen ki úgy, mintha a mezőhegyesi Matyófesztiválról hozták volna.
I created Vaapad to answer my weakness: it channels my own darkness into a weapon of the light.

Ez a fényes, tükröződő felület az nem az a könnyen karcolódó, ujjlenyomat meglátszós borítás?
Mert azt sokat nem keresik, mert nem szeretik, mint ahogy én sem ...

Press any key to continue ...

Jönnek az ultravékony notik,ez most nagy divat lett,mint a motorola penge.
(#8) Pisztillus

Eddig mindenki netbookot csinált, most átálltak a CULV notikra... Ettől még tetszik, csak majd az ára nem fog tetszeni...
Old PH!oisonMixer - a PH!atikus

Ááá biztosan nem az... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

Azért azt a 11 órás várható üzemidőt nagyon szerényen dugta el a sorok között a cikk írója...
Pedig ez biztató nagyon ... az ára is, ha 100 alatt marad...