Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) X@b3e

X@b3e
(PH! addikt)

A GD70 már kinézetre is brutál, érdemes esztétikai alapon is azt választani. Az Abit AW9D Max jut róla az eszembe, ami szintén penge lap volt. Végre egyben van az egész, és nem fukarkodtak MSI-ék a dizájnnal sem. :C

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#2) Athlon64+

Athlon64+
(senior tag)
LOGOUT blog

MSI 790FX-G70-en csak 1 db PCI-Express x1 slot van.

MCTS: .NET Framework 4, Web applications | <?php die('hard'); ?>

(#3) Oliverda válasza Athlon64+ (#2) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

És ez miért probléma amikor van még mellette pár x16 is amibe lehet rakni kisebb kártyákat is. :U

Mi az az OC Drive nevű potméter a G70 bal alsó sarkában?

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#4) v.tom

v.tom
(őstag)

Ez a lap (MSI 790FX-G70), igen tetszik, már így a specifikáció alapján is. Várom hogy megjelenjen. Lehet, hogy mégis lesz értelme ddr3-ra váltani? :D

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

(#5) v.tom válasza Oliverda (#3) üzenetére

v.tom
(őstag)

Ezt tényleg jó lenne tudni.

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

(#6) kts88

kts88
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ez a 790fx-es deszka nagyon ott van.
A PCIE kiosztása pedig nagyon jól van elrendezve. Így első ránézésre jobban felszereltnek tűnik mint egy M3A79/M4A79-es ASUS.

(#7) Athlon64+ válasza Oliverda (#3) üzenetére

Athlon64+
(senior tag)
LOGOUT blog

Azért szóltam, mert el van írva. :U

MCTS: .NET Framework 4, Web applications | <?php die('hard'); ?>

(#8) Oliverda válasza Athlon64+ (#7) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Bocs, én nem vettem észre.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#9) Ayg0

Ayg0
(senior tag)

(számomra) Értelmesebb megoldásnak tűnik, ahogy az FX-nél egy borda alá rakták a FETeket az északí híddal, mint a GX-nél, hogy NB kap egy külön lótúró semmi coolert, SB-hez pedig nem jut el a heatpipe, ergo lőttek a jobb hőelosztásnak.

*mod: a barna nyákot már nem is említem. ;]

[ Szerkesztve ]

"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

(#10) kts88 válasza Ayg0 (#9) üzenetére

kts88
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Egy dfi dk 790FXB-n sincs komolyabb hűtés.
A barna nyákot pedig úgysem látod ha berakod a gépbe.

(#11) Bon3ss válasza Ayg0 (#9) üzenetére

Bon3ss
(MODERÁTOR)

Valóban nem valami nagy hűtés került az NB-re, kíváncsi leszek, mennyire melegszik tuning alatt.

A barna NYÁK nem zavaró, élőben nem is tűnik fel ennyire.

[ Szerkesztve ]

"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

(#12) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

miért van az, hogy az összes jau alaplapon a kotsog heatpipevel kell elrontani...hogy teszek így vizet az NB-re :O :(( :((( :(

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#13) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Nem ertem miert eroltetik a gyartok a Hybrid CrossFiret amikor a Windows 7 nem fogja tamogatni.

(#14) schwanz

schwanz
(kvázi-tag)

Ez a kakibarna nyák nekem se tetszik. ;]

Szvázi tag

(#15) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Már csak a DFI és a Foxconn adós az AM3-as lapjaival. Legalábbis a közismertebb gyártók közül.

(#16) Male válasza twollah (#13) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem csak a külső VGA lekapcsolást nem fogja támogatni?

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#17) Gyuri27 válasza Oliverda (#15) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Meg a tudjuk ki. :K Valami szép fehérrel.

Egész jónak tünnek ezek a lapok. Már-már az msi régi önmagát idézi. Remélem nem arany áron lesznek.

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#18) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

According to our info, both motherboards should be available on 9th of February, but the price remains a mystery.

[link]

(#19) TomBoy1986 válasza Ayg0 (#9) üzenetére

TomBoy1986
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez számítana is, ha melegedne az északi híd, de még az én virágommal is frozen... ;]

AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300

(#20) Khan13 válasza Male (#16) üzenetére

Khan13
(fanatikus tag)

Ha jól tudom, akkor semmi hibrid megoldást nem szeretne támogatni a MS, mert szerintük instabillá teheti a rendszert... Én személy szerint remélem hogy megoldják driverből a gyártók:S vagy valahogy...

Neumann -->Petrik TISZK --> Neumann (ÓE) :D

(#21) Male válasza Khan13 (#20) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem ezt driverből simán megoldják...

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#22) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ha gazdag és perverz lennék, akkor építenék a felső lapba egy 3way sli-t gtx285ökből és tennék egy 4. kártyát is bele fizikázni... jó magas tdp-vel bíró procit még bele... rammal is megpakolnám rendesen... persze minimum 1.65v-ot evő jóidőzítésűekből... a raid is minimum lenne akkor már... aztán jövő januárban nem kellene attól félnem, hogy túlfizetem a villanyszámlát és nullás számlát küld a démász :D

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#23) Oliverda válasza mephi666 (#22) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ebbe nehezen hoznál össze 3way SLI-t...

(#24) Thulcandra

Thulcandra
(őstag)

790FX-GD70 nagyon állatul néz ki, de az sajnos még nem minden, kíváncsian várom a teszteket vele!

" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "

(#25) Ayg0 válasza TomBoy1986 (#19) üzenetére

Ayg0
(senior tag)

jó, a tiéden két hp osztja el a termelődött hőt, nálam viszont egy nyomott kis passzív borda alatt forrong a 780G, ami olykor több, mint kézmeleg. nagyon hasonló méretű a cikkben szereplő MiSI megoldásához, de ezen nincs FET hűtés, ergo se azzal se az SB bordával nincs hőcsöves kapcsolat, ami a postod alapján sokat nyomna a latba.

kts88, Bon3ss: plexis oldallapnál? még a szép bili kék és bugyi rózsaszín memfoglalatok is jól mutatnának. :D

"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

(#26) ufocsalad

ufocsalad
(tag)

Sziasztok!
Jól mutatnak ezek a hőcsövek de mire elér a doboz hozzánk valahogy eltűnnek.
Mint az asuslapról annakidején a logós borda.
Különben is mi van elvezetve a hőcsővel ? Szerintem minden alkatrész egymást melegítik nem?

(#27) Male válasza ufocsalad (#26) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Elosztja a termelődött hőt kb egyenletesen... ezért nem túl jó többnyire ha a FET bordát összekötik az északi híd bordájával... ahelyett, hogy hűtené a chipet, még melegíti is.

(#28) Aryan

Aryan
(fanatikus tag)

MSI 790FX-G70 nagyon jól néz ki,Abitosak a színek.

(#29) waterman_ válasza Ayg0 (#9) üzenetére

waterman_
(fanatikus tag)

már csak azért is jó ötlet az egy borda alá pakolás, mert így könnyebb lenne vízzel hűteni..

..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe.. "A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja." Karinthy Frigyes

(#30) r1E3S3E7T

r1E3S3E7T
(őstag)

Tényleg pöpecül néz ki a lap, kíváncsi vagyok hogy vajon hány fázisú a cpu tápáramköre, hogy jól ráraktak 4et mint annó az K9N2 Diamond-ra :U , modjuk arra nem, de erre lecsrélném a DQ6om, na majd meglátjuk ki mit domborít AM3ban :K

/,,/ ...:-:... METALLICA ...:-:... /,,/ :-: Rise Up! Rise Up! RESURRECTION! :-:

(#31) atti_2010 válasza mephi666 (#22) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Látod a pénz nem minden, AMD 790 FX-es lapba SLI nagyon pöpec. :DD

[ Szerkesztve ]

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#32) LonGleY

LonGleY
(senior tag)

Nekem is szimpatikus a felső lap, kevesebb PCI-E 16x-ossal és USB 3.0-val ez lehetne az über. Remélem befut majd olyan verzió is, egyszercsak, 1-2 éven belül.

[ Szerkesztve ]

A Dropbox tárhely kimaxolása 16 GB-ra >> http://tinyurl.com/dropbox16

(#33) mephi666 válasza Oliverda (#23) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ezt rendesen benéztem... akkor 3db 4870x2-ből cfx-et és mellé egy gtx285öt pusztán a fizika... és az áramzabálás kedvéért :)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#34) Tomaaasz

Tomaaasz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Mi ez a sz.r színű nyák? :)

(#35) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nagyon tetszik mindkét lap. :DDD

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#36) Integra

Integra
(Jómunkásember)

a második lap vajon mit fog kóstálni?
képes automatikusan átkapcsolni játék esetén a pcie-be dugott vga-ra és ha nem játék akkor lekapcsolni?
ez a lap házimozizásra is jó kell így legyen

[ Szerkesztve ]

(#37) jones965 válasza mephi666 (#33) üzenetére

jones965
(MODDER)
LOGOUT blog

Ez a verzió sem álja meg a helyét. A cfx az négy kártyás támogatást nyújt csak, amit Te leírtál pedig már 6. ( 3db 4870x2-ből cfx-et )

Szeretni nem kell, arra van más! Tisztelni a másikat, az az erény igazán!

(#38) atti_2010 válasza Integra (#36) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Persze a PowerPlay működik több kártyával is.

[ Szerkesztve ]

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#39) atti_2010 válasza mephi666 (#33) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Ezt is benézted mert 3 darab x2 nem működik de ha szimpla 4870-est használsz akkor is rútul jársz mert a PCI-E elosztódik és 4-es lesz ami alaposan "lebutítja a kártyát. :)

(#40) mephi666 válasza jones965 (#37) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

sajnos nem állok úgy anyagilag, hogy ilyenben gondolkodjak... :) magyarul 4gpu-t kezel a cfx? tehát pl 4db 4870 vagy 2db 4870x2? elég érdekes...

(#41) Henkei válasza atti_2010 (#39) üzenetére

Henkei
(tag)

Ezt te nezted be mert nem 4x lesz hanem 8x. :)

Hogy lehet hogy amikor emberen hajtják végre abortusznak nevezik amikor csirkén akkor rántottának??

(#42) mephi666 válasza Henkei (#41) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nagyon hétvége van... mindenki benéz mindent :) nem lehet becsukni ezt a témát, mielőtt többek között én is szólok még pár "értelmeset"? :D

(#43) Integra válasza atti_2010 (#38) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

kérdés, hogy érdemes e egy ilyen lapot venni, vagy elég az, hogy ugyanezt a csipszetet még régi lapban veszem, ami csak ddr2 rammal megy, abban is gyanítom ugyanúgy teljesít egy 4850/4870-es vga, nem?

(#44) gyiku válasza Integra (#43) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

de, es ugyanugy rakhatsz bele am3-as procit.

(#45) Bon3ss válasza Ayg0 (#25) üzenetére

Bon3ss
(MODERÁTOR)

Nincs plexis házam, semmi haszon belőle. A DRAM foglalatok valóban rondák, nagyon is, ezért kell telepakolni őket. Érdekes, ha emlékeim nem csalnak, Abit-nak is volt nem egy barna NYÁK-os alaplapja.

(#46) atti_2010 válasza Henkei (#41) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

4 darab 4870-es 8x sebesegen?

(#47) gyiku válasza Bon3ss (#45) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

ha az abitnak is volt, az mentseg? :DDD

(#48) daa-raa válasza atti_2010 (#38) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

A PowerPlay nem ez. Integra a kártya teljes lekapcsolására gondolt szerintem, az meg AMD chipsetek esetén csak a mobil vonalon működik.

Bon3ss: Barna Abit? Én csak narancssárgára és vörösre emlékszem.

Si vis pacem, para bellum.

(#49) Gorneck23 válasza daa-raa (#48) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

IC7?! Bár az ennyire randa nem volt...

[ Szerkesztve ]

(#50) Bon3ss válasza gyiku (#47) üzenetére

Bon3ss
(MODERÁTOR)

Nem mentség, de abba nem kötött bele senki.

daa-raa: ott a pont, tényleg narancssárga, vörös volt az Abit paletta. :R

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.