Én inkább arra lennék kíváncsi, jön e hozzánk valamilyen változatban.
3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD
(#1) Quasi_modo

Én inkább arra lennék kíváncsi, jön e hozzánk valamilyen változatban.
3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

Jól mutat ez a készülék fehér színben...
(#3) woland_y2k válasza Quasi_modo (#1) üzenetére

szvsz az mwc-n ki fog derulni.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

+1
Dropbox 2GB ingyen: http://db.tt/9JQWQQ3

Sorry dupla...
[ Szerkesztve ]
Dropbox 2GB ingyen: http://db.tt/9JQWQQ3

Szépek ezek az "N9 klónok", fehérben pláne, de most már elég unalmas a harmadik(?) ugyanolyan kinézetű készülék... 
"Ööü... Én meg már azt hittem, hogy mivan, pedig mégsem."

Lehet hogy az Evo 3d után, benevezek egy ilyen fehér Lumia 900-re! 
[ Szerkesztve ]
Ez mekkora fail...
Ezek után mondja valaki, hogy nem gáz ez a klón effektus.
A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.

Mondjuk képen tényleg viszonylag nehéz megkülönböztetni őket első blikkre, de élőben azért a méretek miatt más lenne a helyzet.
Blogom: http://adf.ly/6G3XH

Hófehér?
Ez még mindig fekete és fehér, nem pedig hófehér szvsz.
[ Szerkesztve ]
Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l
ehelyet jöhetne igazán az N8 igazi utódja...
~ Arcana ~

Azért akad kivétel: van azért más színű telefon is.
pink, Ez elöl is fehér zöld, de ugye N8 is sok fajta színben van.....stb
Igen, ezt már láttam 9gagen...
De ez nem a tipikus "milyen lehet még egy érintőkikelzős tepsi" kategória, azt azért meg kell hagyni.
A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.
iPhone kezdte a fehéredést, majd jött a Samsungnál, meg még lehetne sorolni...
Mi értelme van ennek úgy mégis?
Azon kívül persze, hogy újabb bőrt húznak le a telefonról és egy kis lóvét a vevőtől! 
"Nem kérlek légy enyém örökké, mégis hozzád szól dalom, úgysem élhetünk örökké, egy percig lennék oltalom."

Épp ezt akartam én is írni.
Bíztam a Nokia-ban, hogy tényleg fehér lesz, de sajnos követik ők is a "trendet".
Go Hard or Go Home!
Így igaz... fehér az, amelyiknek a kijelzője körül is fehér... 
(annyira nehéz fehér színű keretet gyártani a kijelző köré?) 
[ Szerkesztve ]
DefySOC@Nyári rom: domiuiDSJ-1.11.25reloaded!!! /// Caro Emerald - Deleted Scenes From The Cutting Room Floor..... isteni zene

persze, de pont ez a lenyeg. van egy megszokott forma aztan attol max szinben ternek el a gyartok.
(#14) kolosanyi: jogos, de ez a legegyszerubb megoldas, ha "uj" modellt kell piacra dobni. 
[ Szerkesztve ]

De egy olyan telefontípusnál, ahol a kijelző uralja az előlapot - ezáltal meghatározva a fő formát, ott mégis mi másban lehet eltérni, mint max. a példaként hozott színekben?
Még esetleg a gombok formájával, ha egyáltalán vannak (gondolok itt az érintős kialakításra)...

Ne add fel Nokia, van még pár szín ![;]](/dl/s/v1.gif)
Benetton feeling

szerencsere nem kotelezo megvenni
Ez jonne a mostani lumia araval tuti lecsapok egyre...
JOHN CENA -Rise Above Hate- pólók eladók:) -Me against the world-
Steiner Kristóf edition! 

"Nem kérlek légy enyém örökké, mégis hozzád szól dalom, úgysem élhetünk örökké, egy percig lennék oltalom."

en pl ezt hianyolom (elmeletileg ebbol lett a 710-es), vagy itt van ez is. ezek tok jo concept art-ok es szerintem nem n9 klonok.
(gomboknal itt nem lehet elterni, ms megkotes)
[ Szerkesztve ]
A Lumia 800 is nagyon szépre sikerült fehérbe (is) és ez is nagyon szép 
pdtdi

Nem rossz
de a legszebb amit láttam, az a fehér alma pink tokba szedett szemöldökű "fiúnál" WTF 

Ez az enyhe lekerekítés tetszik nekem is. Úgy néz ki, hogy mobilgyártóéknál is úgy van, mint autóséknál: ami jó koncepció, azt úgyis lehúzzák a klotyón. Kész csoda, hogy az N9 át tudott vergődni a tervezőasztalról a valóságba...

nemigen szoktak tetszeni a fehér kütyük,de ez nagyon ott van!Kívánós! 
sokkal szebb mint a tegnap mutogatott Nexus fehér változata,na az tényleg randa.
"-Mondja Holmes,ébredt már úgy,hogy egy bilincs volt a kezén? -Igen....és meztelen voltam...

Anno amikor a T-mobil átvedlett Magenta színűre a Mamutba, éppen elöttem várakozott 2 ladyboy és hiányolták, h miért nincs minden telefon rózsaszínbe is, mert könnyebb lenne vállasztani?
De rühellem mikor rájátszanak még a másságukra és szinte még dicsekednek.

Szerencsére csak a Pannon bemutatótermébe dolgoztam, de ott mindig "élveztem" amikor azzal találtak be, hogy adjak egyéni igénylőlapot amibe a vevő leírhatja, hogy milyen színű mobilt szeretne!
Na, most, mivel ilyen nincs így természetesen nem tudtam adni. Erre kérték panaszkönyvet! 
Szóval vannak furcsa emberek, akik azt hiszik, hogy attól, mert egy mobil kasznija színes, akkor az már attól több, jobb, stb. lesz. Pedig nem! 

Aki ügyfelezett valaha is, az napokig tud mesélni hasonlókat. A kedvencem a "cunci" szó, amit telefonra mondtak, meg tudna adni a telefonra egy "kabátkát"
Ismerős szitu! 

Elkísértem az egyik ismerős hölgyet (még régen amikor a hagyományos telefonoké volt a főszerep, nem a tepsiké), mert megkért hogy segítsek mobilt választani. Ott állunk a mobil bolt közepén. amikor a következő párbeszéd zajlott le közöttünk.
Én: Mik a fő szempontok?
Ő : Mindegy, az a fontos hogy csússzon fel és rezegjen.
Én: Talán akkor fáradjunk át az Intim Shopba 
Körülöttünk halk kuncogás. Próbáltak az amberek nem felröhögni.
Tisztáztunk pár dolgot, hogy mit is akar lényegében,és végül vett egy
D500-t, amit nagyon szeretett.
[ Szerkesztve ]
Azok voltak a szép és jó idők, mikor a D500-as még menő telefonnak számított! 
Szerény véleményem szerint sokkal színesebb volt az akkori kínálata a piacnak a szürke és fekete színű mobilokkal, mint most ezzel a relatíve széles palettával!
Akkoriban a processzormagok száma, stb. sem volt téma, és nem az volt a vevő(nek látszó lénye)k legnagyobb problémája, hogy a cukkancs mobcsitelcsi trendi legyen. 

Nyilván "teljesen véletlen" volt a képcsere
bár így a 900as reklámkampánypénze kicsit kevesebb lesz.
Nem kell félni,nem fog fájni... http://twitter.com/biczotibi

Szépnek szép, de egy férfi ne vegyen fehér telefont...
http://mynokiablog.com/ ------ Nokia 808 PureView, a mobil multimédia koronázatlan királya.
Szerintem a fehérrel nincs akkora probléma. Persze kényes, meg ilyenek.
Viszont még mindig jobb, mint amikor öltöny nyakkendős shemale edition a magenta telóval! 

engem nem zavar. nem mintha telefonvásárlási helyzetben lennék, de amikor megjelent a 800, zavart, hogy milyen pici szegény. itt az orvosság 
(V) ó k u s (#15): mi az, hogy mi értelme? ha valaki nem fekete egyentelefont szeretne, akkor mi a tökért ne kaphatna másmilyen színűt?
(az már egy másik kérdés, hogy általában egyszerre csak egy színben árusítják őket..)
"-State your name, rank, and intention. -The Doctor, doctor, ...fun."
Kaphat! Egy szóval nem mondtam, hogy ne!
Viszont mi értelme van a nagy színességnek? Semmi!
Ettől mag a készülék nem lesz gyorsabb, okosabb, stb.!
Anno, amikor a szürke és/vagy fekete Nokia valamint Ericsson, vagy épp Samsung telefonok voltak a piacon, nem igazán volt ez akkora téma.
Idővel jöttek a cserélhető elő- és hátlapok azoknak, akik a körmüket rágták, mert épp nem színes a telefonjuk külseje.
De ugye anno két pattintással cserélte az ember a házat. Most ez nem így megy!
Látok jó pár embert, aki megvette a fehér telefonját, és most kitalálja, hogy neki mégis fekete kellene...
Totál felesleges csicsa a népnek!

én még nem unom.. nézzük csak a samsung készülékeit.. na azok unalmasak
egyedi design ez a polikarbonát és veszett jól néz ki még jó, hogy tovább viszik. ez a 900-as még szebb mint elődje, kíváncsi vagyok hova tudják még fokozni 
A felhasználói felületnek gyorsnak és válaszképesnek kell lennie, de ugyanakkor pehelykönnyed működést és érzést kell biztosítania. A bonyolult felületek, a nehézkes megjelenés a komplexitáshoz és a zsúfoltság érzéséhez járulhatnak hozzá.

hát pont ez az.A Samu telefonok baromi unalmasak ami a külsőt illeti,nem eleég hogy nem szépek,hanem szó szerint ugyanaz a lekerekitett tepsi.Kivéve a wp7 meg a bada vonal,na azok egyedibbek.
A szifon is megél ugyanabból a formából,nem értem hogy a mindgyiknél szebb Nokia-polikarbonát sorozat miért szúr szemet ennyire... 
"-Mondja Holmes,ébredt már úgy,hogy egy bilincs volt a kezén? -Igen....és meztelen voltam...

Mert új és még nincs megszokva. 
Blogom: http://adf.ly/6G3XH

Pedig nagyon egyben van a N9 és a Lumina 800 is.
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

Latom te se vagy sem marketinges sem kozgazdasz...ember nagyobb valasztek, ergo bovul a piaci szegmens...ennyi az ertemle CSAK...aztan nagyon sok penzbe faj ez a gyartoknak hogy kiadjak ugyanazt 8 szinben...ott a rozsaszin, egybol bovult a piaca a nok meg a homik fele...nem mindenki fekete telefont akar venni...
Saját véleményt mondtam (írtam). A piacpolitika megint más! Ezzel tisztában vagyok.
Hát ez szép. Bővebben: K*rva szép. 
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

Persze érthető, én csak egyetlen szavadba nem találtam rációt, az pedig a SEMMI
... egyszer tényleg kíváncsi lennék valami hozzáértő magyarázatára azt illetően, hogy a kijelző körüli keretet valóban nehéz technológiailag legyártani, vagy egyszerűen a vaksi telefongyártóknak azzal már fehér a telefon, ha a hátulja az... 
[ Szerkesztve ]
DefySOC@Nyári rom: domiuiDSJ-1.11.25reloaded!!! /// Caro Emerald - Deleted Scenes From The Cutting Room Floor..... isteni zene
Költői kérdés!
Mivel házakat készítenek külön illetve kijelzővel, így nem hinném, hogy olyan hatalmas plusz munka lenne a fehérítés.