Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Quasi_modo

Quasi_modo
(PH! addikt)

Én inkább arra lennék kíváncsi, jön e hozzánk valamilyen változatban.

3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

(#2) Apika

Apika
(PH! addikt)

Jól mutat ez a készülék fehér színben...

(#3) woland_y2k válasza Quasi_modo (#1) üzenetére

woland_y2k
(PH! nagyúr)

szvsz az mwc-n ki fog derulni.

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

(#4) saiyajin válasza Quasi_modo (#1) üzenetére

saiyajin
(kvázi-tag)

+1

Dropbox 2GB ingyen: http://db.tt/9JQWQQ3

(#5) saiyajin válasza Quasi_modo (#1) üzenetére

saiyajin
(kvázi-tag)

Sorry dupla...

[ Szerkesztve ]

Dropbox 2GB ingyen: http://db.tt/9JQWQQ3

(#6) Hennet

Hennet
(tag)

Szépek ezek az "N9 klónok", fehérben pláne, de most már elég unalmas a harmadik(?) ugyanolyan kinézetű készülék... :(

"Ööü... Én meg már azt hittem, hogy mivan, pedig mégsem."

(#7) zool1

zool1
(fanatikus tag)

Lehet hogy az Evo 3d után, benevezek egy ilyen fehér Lumia 900-re! :C

[ Szerkesztve ]

(#8) kolosanyi

kolosanyi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez mekkora fail... :D Ezek után mondja valaki, hogy nem gáz ez a klón effektus.

A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.

(#9) B1T3

B1T3
(őstag)

Mondjuk képen tényleg viszonylag nehéz megkülönböztetni őket első blikkre, de élőben azért a méretek miatt más lenne a helyzet.

Blogom: http://adf.ly/6G3XH

(#10) Sonja

Sonja
(PH! addikt)

Hófehér? :F Ez még mindig fekete és fehér, nem pedig hófehér szvsz.

[ Szerkesztve ]

Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

(#11) woland_y2k válasza kolosanyi (#8) üzenetére

woland_y2k
(PH! nagyúr)

[link]

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

(#12) Vikthor válasza Hennet (#6) üzenetére

Vikthor
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ehelyet jöhetne igazán az N8 igazi utódja...

~ Arcana ~

(#13) Ricardo válasza woland_y2k (#11) üzenetére

Ricardo
(PH! nagyúr)

Azért akad kivétel: van azért más színű telefon is.

pink, Ez elöl is fehér zöld, de ugye N8 is sok fajta színben van.....stb

(#14) kolosanyi válasza woland_y2k (#11) üzenetére

kolosanyi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen, ezt már láttam 9gagen... :D De ez nem a tipikus "milyen lehet még egy érintőkikelzős tepsi" kategória, azt azért meg kell hagyni.

A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.

(#15) (V) ó k u s

(V) ó k u s
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

iPhone kezdte a fehéredést, majd jött a Samsungnál, meg még lehetne sorolni...
Mi értelme van ennek úgy mégis?
Azon kívül persze, hogy újabb bőrt húznak le a telefonról és egy kis lóvét a vevőtől! :)

"Nem kérlek légy enyém örökké, mégis hozzád szól dalom, úgysem élhetünk örökké, egy percig lennék oltalom."

(#16) syl5 válasza Sonja (#10) üzenetére

syl5
(őstag)

Épp ezt akartam én is írni.

Bíztam a Nokia-ban, hogy tényleg fehér lesz, de sajnos követik ők is a "trendet".

Go Hard or Go Home!

(#17) domerator válasza Sonja (#10) üzenetére

domerator
(őstag)
LOGOUT blog

Így igaz... fehér az, amelyiknek a kijelzője körül is fehér... :R

(annyira nehéz fehér színű keretet gyártani a kijelző köré?) :F

[ Szerkesztve ]

DefySOC@Nyári rom: domiuiDSJ-1.11.25reloaded!!! /// Caro Emerald - Deleted Scenes From The Cutting Room Floor..... isteni zene

(#18) woland_y2k válasza Ricardo (#13) üzenetére

woland_y2k
(PH! nagyúr)

persze, de pont ez a lenyeg. van egy megszokott forma aztan attol max szinben ternek el a gyartok.

(#14) kolosanyi: jogos, de ez a legegyszerubb megoldas, ha "uj" modellt kell piacra dobni. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#19) SentryGun válasza woland_y2k (#18) üzenetére

SentryGun
(tag)

De egy olyan telefontípusnál, ahol a kijelző uralja az előlapot - ezáltal meghatározva a fő formát, ott mégis mi másban lehet eltérni, mint max. a példaként hozott színekben?
Még esetleg a gombok formájával, ha egyáltalán vannak (gondolok itt az érintős kialakításra)...

(#20) m@xsys

m@xsys
(senior tag)

Ne add fel Nokia, van még pár szín ;]
Benetton feeling

(#21) BoC1ka válasza Hennet (#6) üzenetére

BoC1ka
(tag)

szerencsere nem kotelezo megvenni:)

Ez jonne a mostani lumia araval tuti lecsapok egyre...:)

JOHN CENA -Rise Above Hate- pólók eladók:) -Me against the world-

(#22) (V) ó k u s válasza m@xsys (#20) üzenetére

(V) ó k u s
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Steiner Kristóf edition! :DDD

"Nem kérlek légy enyém örökké, mégis hozzád szól dalom, úgysem élhetünk örökké, egy percig lennék oltalom."

(#23) woland_y2k válasza SentryGun (#19) üzenetére

woland_y2k
(PH! nagyúr)

en pl ezt hianyolom (elmeletileg ebbol lett a 710-es), vagy itt van ez is. ezek tok jo concept art-ok es szerintem nem n9 klonok.

(gomboknal itt nem lehet elterni, ms megkotes)

[ Szerkesztve ]

(#24) opeter87

opeter87
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A Lumia 800 is nagyon szépre sikerült fehérbe (is) és ez is nagyon szép :C

pdtdi

(#25) m@xsys válasza (V) ó k u s (#22) üzenetére

m@xsys
(senior tag)

Nem rossz ;] de a legszebb amit láttam, az a fehér alma pink tokba szedett szemöldökű "fiúnál" WTF :Y

(#26) SentryGun válasza woland_y2k (#23) üzenetére

SentryGun
(tag)

Ez az enyhe lekerekítés tetszik nekem is. Úgy néz ki, hogy mobilgyártóéknál is úgy van, mint autóséknál: ami jó koncepció, azt úgyis lehúzzák a klotyón. Kész csoda, hogy az N9 át tudott vergődni a tervezőasztalról a valóságba...

(#27) (V) ó k u s válasza m@xsys (#25) üzenetére

(V) ó k u s
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

(#28) nicu71

nicu71
(senior tag)

nemigen szoktak tetszeni a fehér kütyük,de ez nagyon ott van!Kívánós! :B
sokkal szebb mint a tegnap mutogatott Nexus fehér változata,na az tényleg randa.

"-Mondja Holmes,ébredt már úgy,hogy egy bilincs volt a kezén? -Igen....és meztelen voltam...

(#29) m@xsys válasza (V) ó k u s (#27) üzenetére

m@xsys
(senior tag)

Anno amikor a T-mobil átvedlett Magenta színűre a Mamutba, éppen elöttem várakozott 2 ladyboy és hiányolták, h miért nincs minden telefon rózsaszínbe is, mert könnyebb lenne vállasztani? :F De rühellem mikor rájátszanak még a másságukra és szinte még dicsekednek.

(#30) (V) ó k u s válasza m@xsys (#29) üzenetére

(V) ó k u s
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szerencsére csak a Pannon bemutatótermébe dolgoztam, de ott mindig "élveztem" amikor azzal találtak be, hogy adjak egyéni igénylőlapot amibe a vevő leírhatja, hogy milyen színű mobilt szeretne!
Na, most, mivel ilyen nincs így természetesen nem tudtam adni. Erre kérték panaszkönyvet! :DDD
Szóval vannak furcsa emberek, akik azt hiszik, hogy attól, mert egy mobil kasznija színes, akkor az már attól több, jobb, stb. lesz. Pedig nem! :)

(#31) m@xsys válasza (V) ó k u s (#30) üzenetére

m@xsys
(senior tag)

Aki ügyfelezett valaha is, az napokig tud mesélni hasonlókat. A kedvencem a "cunci" szó, amit telefonra mondtak, meg tudna adni a telefonra egy "kabátkát"

(#32) (V) ó k u s válasza m@xsys (#31) üzenetére

(V) ó k u s
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ismerős szitu! :DDD

(#33) Ricardo válasza m@xsys (#31) üzenetére

Ricardo
(PH! nagyúr)

Elkísértem az egyik ismerős hölgyet (még régen amikor a hagyományos telefonoké volt a főszerep, nem a tepsiké), mert megkért hogy segítsek mobilt választani. Ott állunk a mobil bolt közepén. amikor a következő párbeszéd zajlott le közöttünk.

Én: Mik a fő szempontok?
Ő : Mindegy, az a fontos hogy csússzon fel és rezegjen.
Én: Talán akkor fáradjunk át az Intim Shopba :DDD
Körülöttünk halk kuncogás. Próbáltak az amberek nem felröhögni.
Tisztáztunk pár dolgot, hogy mit is akar lényegében,és végül vett egy
D500-t, amit nagyon szeretett.

[ Szerkesztve ]

(#34) (V) ó k u s válasza Ricardo (#33) üzenetére

(V) ó k u s
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Azok voltak a szép és jó idők, mikor a D500-as még menő telefonnak számított! :)

Szerény véleményem szerint sokkal színesebb volt az akkori kínálata a piacnak a szürke és fekete színű mobilokkal, mint most ezzel a relatíve széles palettával!
Akkoriban a processzormagok száma, stb. sem volt téma, és nem az volt a vevő(nek látszó lénye)k legnagyobb problémája, hogy a cukkancs mobcsitelcsi trendi legyen. :)

(#35) biczotibi

biczotibi
(újonc)

Nyilván "teljesen véletlen" volt a képcsere:) bár így a 900as reklámkampánypénze kicsit kevesebb lesz.

Nem kell félni,nem fog fájni... http://twitter.com/biczotibi

(#36) =Mentor=

=Mentor=
(senior tag)

Szépnek szép, de egy férfi ne vegyen fehér telefont...

http://mynokiablog.com/ ------ Nokia 808 PureView, a mobil multimédia koronázatlan királya.

(#37) (V) ó k u s válasza =Mentor= (#36) üzenetére

(V) ó k u s
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szerintem a fehérrel nincs akkora probléma. Persze kényes, meg ilyenek.
Viszont még mindig jobb, mint amikor öltöny nyakkendős shemale edition a magenta telóval! :)

(#38) blex válasza Hennet (#6) üzenetére

blex
(fanatikus tag)

engem nem zavar. nem mintha telefonvásárlási helyzetben lennék, de amikor megjelent a 800, zavart, hogy milyen pici szegény. itt az orvosság :)

(V) ó k u s (#15): mi az, hogy mi értelme? ha valaki nem fekete egyentelefont szeretne, akkor mi a tökért ne kaphatna másmilyen színűt?
(az már egy másik kérdés, hogy általában egyszerre csak egy színben árusítják őket..)

"-State your name, rank, and intention. -The Doctor, doctor, ...fun."

(#39) (V) ó k u s válasza blex (#38) üzenetére

(V) ó k u s
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Kaphat! Egy szóval nem mondtam, hogy ne!
Viszont mi értelme van a nagy színességnek? Semmi!
Ettől mag a készülék nem lesz gyorsabb, okosabb, stb.!

Anno, amikor a szürke és/vagy fekete Nokia valamint Ericsson, vagy épp Samsung telefonok voltak a piacon, nem igazán volt ez akkora téma.
Idővel jöttek a cserélhető elő- és hátlapok azoknak, akik a körmüket rágták, mert épp nem színes a telefonjuk külseje.

De ugye anno két pattintással cserélte az ember a házat. Most ez nem így megy!

Látok jó pár embert, aki megvette a fehér telefonját, és most kitalálja, hogy neki mégis fekete kellene...

Totál felesleges csicsa a népnek!

(#40) fffeco válasza Hennet (#6) üzenetére

fffeco
(kvázi-tag)

én még nem unom.. nézzük csak a samsung készülékeit.. na azok unalmasak
egyedi design ez a polikarbonát és veszett jól néz ki még jó, hogy tovább viszik. ez a 900-as még szebb mint elődje, kíváncsi vagyok hova tudják még fokozni :)

A felhasználói felületnek gyorsnak és válaszképesnek kell lennie, de ugyanakkor pehelykönnyed működést és érzést kell biztosítania. A bonyolult felületek, a nehézkes megjelenés a komplexitáshoz és a zsúfoltság érzéséhez járulhatnak hozzá.

(#41) nicu71 válasza fffeco (#40) üzenetére

nicu71
(senior tag)

hát pont ez az.A Samu telefonok baromi unalmasak ami a külsőt illeti,nem eleég hogy nem szépek,hanem szó szerint ugyanaz a lekerekitett tepsi.Kivéve a wp7 meg a bada vonal,na azok egyedibbek.
A szifon is megél ugyanabból a formából,nem értem hogy a mindgyiknél szebb Nokia-polikarbonát sorozat miért szúr szemet ennyire... :U

"-Mondja Holmes,ébredt már úgy,hogy egy bilincs volt a kezén? -Igen....és meztelen voltam...

(#42) B1T3 válasza nicu71 (#41) üzenetére

B1T3
(őstag)

Mert új és még nincs megszokva. :)

(#43) AMD Power válasza nicu71 (#41) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Pedig nagyon egyben van a N9 és a Lumina 800 is.

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#44) BoC1ka válasza (V) ó k u s (#39) üzenetére

BoC1ka
(tag)

Latom te se vagy sem marketinges sem kozgazdasz...ember nagyobb valasztek, ergo bovul a piaci szegmens...ennyi az ertemle CSAK...aztan nagyon sok penzbe faj ez a gyartoknak hogy kiadjak ugyanazt 8 szinben...ott a rozsaszin, egybol bovult a piaca a nok meg a homik fele...nem mindenki fekete telefont akar venni...

(#45) (V) ó k u s válasza BoC1ka (#44) üzenetére

(V) ó k u s
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Saját véleményt mondtam (írtam). A piacpolitika megint más! Ezzel tisztában vagyok.

(#46) joey20

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hát ez szép. Bővebben: K*rva szép. :R

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

(#47) BoC1ka válasza (V) ó k u s (#45) üzenetére

BoC1ka
(tag)

Persze érthető, én csak egyetlen szavadba nem találtam rációt, az pedig a SEMMI:)

(#48) domerator

domerator
(őstag)
LOGOUT blog

... egyszer tényleg kíváncsi lennék valami hozzáértő magyarázatára azt illetően, hogy a kijelző körüli keretet valóban nehéz technológiailag legyártani, vagy egyszerűen a vaksi telefongyártóknak azzal már fehér a telefon, ha a hátulja az... :F

[ Szerkesztve ]

DefySOC@Nyári rom: domiuiDSJ-1.11.25reloaded!!! /// Caro Emerald - Deleted Scenes From The Cutting Room Floor..... isteni zene

(#49) (V) ó k u s válasza domerator (#48) üzenetére

(V) ó k u s
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Költői kérdés!

Mivel házakat készítenek külön illetve kijelzővel, így nem hinném, hogy olyan hatalmas plusz munka lenne a fehérítés.

(#50) B1T3 válasza (V) ó k u s (#49) üzenetére

B1T3
(őstag)

Szerintem pont így néz ki jól. :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.