Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Gave

Gave
(senior tag)

Csak nyers lehet vagy modositott kep (gimp, photoshop) is ?

(#2) Lenry

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

jó hogy egyértelműen van kiírva a pályázat
A feltöltött kép mérete a hosszabbik oldalon nem haladhatja meg az 1024 képpontot, de nem lehet 800 képpontnál kisebb,

egy oldallal később

Pályázni 1920 képpont széles és 1200 képpont magas, 96dpi felbontású, JPG fomrmátumú, színes vagy fekete-fehér képpel lehet.

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#3) Gave válasza Lenry (#2) üzenetére

Gave
(senior tag)

Olvasd el a kriteriumokat, van par durvan nevetseges :). (a jo pelda-rossz pelda dologra gondolok)

[ Szerkesztve ]

(#4) Sir Riccio

Sir Riccio
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Egy próbát megérhet beküldeni 1-2 fotót, mondjuk ez jó példa, rossz példa dolog. Hajrá mindenkinek!

Deutsch Richárd Blog & Photography | Esküvői és egyéb fotószolgáltatások - www.riccio.hu

(#5) Lenry válasza Gave (#3) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

épp most olvastam...

nevetségesnek tűnhetnek, de sok azért ilyen, hogy biztos ne támadja senki semmiért (gondolok itt a zászlós vagy a vallásos feltételre)
plusz az is jó feltétel szerintem, hogy ne legyen a kép szürke, unalmas, vagy épp túlzsófolt, mert ott tényleg elvesznek az ikonok

de a gyárkéményes: negatív, és vitát indító....
szerintem jó kép lenne egyébként

de azon jót nevettem, hogy "ne hasonlítson az XP-s lankára" :D

[ Szerkesztve ]

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#6) Sir Riccio válasza Lenry (#5) üzenetére

Sir Riccio
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azon mosolyogtam volna nagyon, ha azt mondják h a Vistára ne emlékeztessen mert arra nem akarnak emlékezni Ők sem. :DD

Deutsch Richárd Blog & Photography | Esküvői és egyéb fotószolgáltatások - www.riccio.hu

(#7) CsíkosMókus

CsíkosMókus
(fanatikus tag)

"A téma kellemes, a megvilágítás és a színek megfelelőek, de halszem optikával van torzítva, ami nem illik a tiszta és természetes megjelenéshez, amit Windows képvisel."

Tiszta és természetes megjelenés? A milliónyi vizuális csicsa mellett?
A klasszikus windows skin, na az tiszta és természetes. :)
Egyébként fantasztikus érzés lehet, ha valakinek beválasztják a képét a hivatalos hátterek közé. :)

(#8) eclipse006

eclipse006
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv mindenkinek!!!

Most küldtem be pár képet,csak azon töprengek hogy az nem-e baj vajon hogy az e-mail cimemhez a G-mailest adtam meg nem a Liveos címem :)

Tényleg elég vicces hogy egyik helyen 1024 meg 800 a másikon meg konkrétan 1920x1200,én maradtam az utóbinál, maximum nem értékelik :) !egy próbát megér!

https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#

(#9) gyga

gyga
(senior tag)

jó nekünk a microsoft helyett dolgozni? :)

A kisebbség is számíít, teszkó.

(#10) evone válasza gyga (#9) üzenetére

evone
(őstag)

Olvasd el a palyazatot. Ha nyersz akkor jó. ...

ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)

(#11) sztyui2

sztyui2
(őstag)

Szeritetek ez vagy ez a képem befér?
Csak mert lehet, hogy megszegi azt, hogy "ne legyen túl sötét és nyomasztó". :F

Blog:http://sztyui.wordpress.com ------------------- portfolio:http://sztyui.500px.com flickr:http://www.flickr.com/sztyui

(#12) Dr. Romano válasza sztyui2 (#11) üzenetére

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha a Win7-be nem is kerülnek bele, az én Vista háttereim közé biztosan, köszi ;)

(#13) Cerebellum válasza sztyui2 (#11) üzenetére

Cerebellum
(őstag)
LOGOUT blog

Az első mindenképp túl sötét, és nem igazán izgalmas, de a második, bár szintén kicsit sötét, zseniális színvilággal bír!

Eligor Rendszerház Kft. - Rendszerben gondolkodunk - www.eligor.hu

(#14) CsíkosMókus válasza sztyui2 (#11) üzenetére

CsíkosMókus
(fanatikus tag)

Az első sötét, a másodikon túl sok a minta és nem látszanának az ikonok feliratai. A kritériumok alapján..
Mint kép nekem nagyon tetszenek.

(#15) Khan13 válasza sztyui2 (#11) üzenetére

Khan13
(fanatikus tag)

Nekem mindkettő nagyon tetszik! Remélem nem baj hogy lementettem.

Sok sikert a Prohardveres pályázóknak!

Neumann -->Petrik TISZK --> Neumann (ÓE) :D

(#16) eclipse006

eclipse006
(őstag)
LOGOUT blog

én ezeket töltöttem fel:

http://cid-83ade1d8a3273419.skydrive.live.com/self.aspx/Windows%207%20oper%c3%a1ci%c3%b3s%20rendszer%20p%c3%a1ly%c3%a1zat

(#17) viszta99

viszta99
(fanatikus tag)

Ez tök jó dolog !! :)

Telefon : 70-403-8474

(#18) Allien válasza sztyui2 (#11) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Mind sötétnek fogják értékelni! :K Korábban kellett volna a másodikat elkapni, amikor még a "kék" óra elején vagy. :DDD Bár, ha a közepét vágod be, ahol minden világos, még talán, de ott meg "unalmasnak" fogják mondani, szerintem! ;) :R

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#19) Killing

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

cizoe már összefoglalta a véleményét:[link] :DD

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#20) JoeYi válasza sztyui2 (#11) üzenetére

JoeYi
(őstag)
LOGOUT blog

mindkettő nagyon szép, de szerintem mindkettőt elutasítják, mert van egy olyan kikötés, hogy nem lehet túl sötét

idézet:

"A látkép nyugodt, de ez a kép túl sötét."

[ Szerkesztve ]

Genesis Montana - újra kétkeréken

(#21) wwenigma válasza Killing (#19) üzenetére

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

[link] :) Bár ezmég a közelébe sincs.

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

(#22) Cerebellum

Cerebellum
(őstag)
LOGOUT blog

Azér' így magunk között szólva: mekkora biznisz ez... nem kell grafikusokat dolgoztatni drága pénzért, "pályázatot" hirdetünk, és az emberek tolonganak, hogy megcsinálják a munkát ingyen, a saját szabad idejük rovására. Fizetség: a te képed nyert, benne lesz a Windows 7-ben, büszkék vagyunk rád!

Eligor Rendszerház Kft. - Rendszerben gondolkodunk - www.eligor.hu

(#23) Sir Riccio válasza Cerebellum (#22) üzenetére

Sir Riccio
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Meg kapsz egy notit, eredeti win7-et meg ilyen apróságokat. Mondjuk tény, hogy a többiek nem nagyon kapnak semmit a munkájukért de hát ez ilyen.

Én a tudomány jelenlegi állása szerint ezekkel pályázom:
1
2
3
Ha addig véletlen alkotnék valami olyat ami sokkal jobb, értelemszerűen cserélem de nem hinném.

(#24) sghc_toma

sghc_toma
(senior tag)
LOGOUT blog

idezet a palyazatkiirasbol: "A job oldali képen mutatja a külső (piros) téglalap, hogy a nyers forrásképet megkorára kell levágni ..."
no comment...

in asm we trust

(#25) S. Szabi válasza Sir Riccio (#23) üzenetére

S. Szabi
(fanatikus tag)

Hú az utolsó nagyon tetszik!!! :C

(#26) 30z.Samu válasza Sir Riccio (#23) üzenetére

30z.Samu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mind 3 kép nagyon jó! De a 3. viszi a pálmát! :C :R

Ha van egy kis időd, böngészd hirdetéseim, hátha megtetszik valami. :) Privátra hamarabb válaszolok!

(#27) Timyyy válasza sztyui2 (#11) üzenetére

Timyyy
(senior tag)
LOGOUT blog

A második mindenképpen :K de a te sok jó képeddel, amiket eddig láttam, én bizony bajba lennék, mert nem tudnék csak 3-at kiválasztani :))

http://www.youtube.com/user/Timyyy21/videos

(#28) Protezis válasza Sir Riccio (#23) üzenetére

Protezis
(őstag)
LOGOUT blog

Jé, ez Szeged.

The box said "Requires Windows 95 or better." So I installed LINUX

(#29) gyga

gyga
(senior tag)

[link] vélemények?

(#30) LamerGyuri válasza gyga (#29) üzenetére

LamerGyuri
(fanatikus tag)

A kép jó,nekem tetszik :K
Csak kár,hogy digitális géppel lőtted :O
Felnyomtam 1600*1200-be a 21" monitorra,és ott már csúnyán látszik az esős részen,hogy zajos.Kár... :(

"Egy Gyűrű mind fölött,Egy Gyűrű kegyetlen,Egy a sötétbe zár,bilincs az Egyetlen."

(#31) madgie

madgie
(VIP)

Én ezt küldeném el, hamár homár. De egyrészt a pályázati kiírás miatt túl setét, másrészt a Mac OSX-ben szoktak hasonló hátterek lenni ,az meg nem járja, hogy egy Windows-ban olyan legyen :DDD

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#32) gyga válasza LamerGyuri (#30) üzenetére

gyga
(senior tag)

hát sajna ez volt de talán a zajon tudok korrigálni.

(#33) gyga

gyga
(senior tag)

[link] na talán most

[ Szerkesztve ]

(#34) Lenry válasza Sir Riccio (#23) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

hmmm... az Anna-kúti pókháló (érthetetlen okból merev felfüggesztésű trolivezetékkel, de szerencsére a képen ez nem ront :) )
utólagos engedelmeddel saját használatra elloptam a képet

[ Szerkesztve ]

(#35) Dtomi válasza Cerebellum (#22) üzenetére

Dtomi
(őstag)

Igen ez nagyon jó üzletpolitika :D És persze nem lesz ám kiírva a készítő neve sehova!!! Szóval szépen hozzájárulnak az emberek a több 10-100 ezer dolláros jogdíjak ki nem fizetéséhez. Csak 1$ kérnék eladott winfosonként a képemért amit felhasználnak! Egye fene legyen 50 cent. Nehogy már miattam száradjon ki a kocsmába billgecc torka :D

"Megvan a saját véleményem - kemény vélemény -, de nem mindig értek vele egyet."

(#36) eclipse006

eclipse006
(őstag)
LOGOUT blog

megnéznétek az enyémeimet is??[link]

köszi!!!

(#37) S. Szabi válasza eclipse006 (#36) üzenetére

S. Szabi
(fanatikus tag)

Nekem a második nagyon tetszik!

(#38) Sir Riccio válasza eclipse006 (#36) üzenetére

Sir Riccio
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az első és a második szerintem befér de a harmadikat én nem küldeném be. :)

(#39) eclipse006 válasza Sir Riccio (#38) üzenetére

eclipse006
(őstag)
LOGOUT blog

pedig pont azt gondoltam,hogy az olyan windowsos,mondjuk azt leszámítva hogy a virág maga nem tökéletes :) ,de már annak is örülnék ha egy bejutna!esetleg lehet még változatni ezen??csak sajna,nincs valami fasza fényképezőm :) ,de kreálnék valamit ahelyett! néztem a tieidet,nagyon jók,nekem is mint másoknak a 3 kép a legfaszább!! :K
köszi az észrevételeket!!!

S.Szabi :R

[ Szerkesztve ]

(#40) nesa

nesa
(PH! kedvence)

Valaki rajott mar hogy milyen meretben kell felrakni a kepeket??
Mert ez szerint 1920x1200 a masik szerint megy 1024x800 :F

Keresek Nikon 18-55-os kitobit, olyan is érdekel ami kicsit szorul.

(#41) eclipse006 válasza nesa (#40) üzenetére

eclipse006
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem 1920x1200, 1024x800-as háttér kicsi a megjelenítők egy részéhez,meg a többi háttér is 1920as felbontású a windowsban!én annyiba küldtem el!!

(#42) S. Szabi válasza nesa (#40) üzenetére

S. Szabi
(fanatikus tag)

Megkérdeztem őket e-mail-ben a minap:

Én üzenetem: "Üdvözletem!

Azt szeretném kérdezni, hogy akkor amit fel kell tölteni képet a SkyDrive- ra, az 1024 képpont széles legyen, és majd utána kérik el a 1920x1200-as felbontású képet?

A választ előre is köszönöm."

Ezt írták rá: "Kedves Szabolcs,

Igen, tökéletesen értette a kiírást J

Köszönjük

További kellemes napot

Win7fotó team"

Tehát 1024 képpont széles képeket kell feltölteni a SkyDrive-ra ;)

[ Szerkesztve ]

(#43) eclipse006 válasza S. Szabi (#42) üzenetére

eclipse006
(őstag)
LOGOUT blog

:) basszus :) akkor kezdhetem átalakítani a dolgokat

de am jó nagy szívás mert nem is tudom csak úgy lekicsinyíteni,le is kell vágnom a képből :((( !!!

[ Szerkesztve ]

(#44) fekeandras

fekeandras
(őstag)

Nem felel meg ugyan a megadott kritériumoknak de bacsis valami különdíjat megérdemelne ezért a képért! :D

(#45) eclipse006 válasza fekeandras (#44) üzenetére

eclipse006
(őstag)
LOGOUT blog

szerintem tökéletes :) . minimális konfig leírásához elég lenne ez a kép!!!

(#46) nesa válasza eclipse006 (#43) üzenetére

nesa
(PH! kedvence)

Szerintem kapasbol 1024x640 re csinald mert az ugyanaz az arany mint az 1920x1200 :K
En ezt 3 kepet gondoltam :K

(#47) finest válasza nesa (#46) üzenetére

finest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jók lettek a képeid!

Vajon ez beleférne, vagy túl szürke? [link] Nézegettem a TheVista.ru háttérképeit, szépek, de ezek a nagyon élénk színek nekem nem jönnek be, nagyon virítanak, világítanak. A vízfelületen visszatükröződő hegyek nagyon kedvelt motívum lett, kicsit már unalmas is.

[ Szerkesztve ]

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#48) nesa válasza finest (#47) üzenetére

nesa
(PH! kedvence)

Koszi:)

Ti kaptatok valami visszajelzest miutan palyaztatok(linket elkuldtetek)?

(#49) S. Szabi

S. Szabi
(fanatikus tag)

Én eddig ezt az egyet töltöttem fel, majd a köv. pár napban kell még csinálnom 2-őt

(#50) finest válasza S. Szabi (#49) üzenetére

finest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Engem zavar az életlensége, bár az ötlet nagyon jó. Nagyon el tudnám ezt képzelni, mondjuk egy elmosódott női alakkal, ahogy ejnye-bejnyét int a vizes tusoló fala mögül a kukkoló néző felé. Ha érted, h mire gondolok. Ezt a sejtetés dolgot, amit az elmosódottság ad, meg lehetne spékelni valami olyannal, beindítja kicsit a fantáziát! Félre ne érts, hatalmas ötlet! A színhatása is bejövős.

Nesa: Köszi a képemmel végzett játékot! Valóban sokat jelentenek a teltebb színek, egész más lett. Nem tudom, h lesz-e elég motivációm játszadozni vele. Mivel a téma te témáidhoz hasonló, szívesen átadom neked a képet, ha kedved van felhasználni! Én még nem jelentkeztem vele a versenyre.

[ Szerkesztve ]

“Don’t shoot, I’m Globish.”

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.