"FW-t tudnod kell dos alól, többnyire lemezről is flashelni"
Miert kene... ha nem felnenek hogy barmi elrontana a flashalest, es durva hiba lenne belole, akkor mehetne az siman windows alol is... akar ugy is hogy mellette 50 alkalmazast elinditottal... csak hat ugye a paranoia..
es pont ezt magyaraztam...
Amugy 99.999%-ra merem mondani hogy a firmwarek is elegge redundansak.. meg az image-ben is csak programok szerepelnek, csak epp mas hardverre... talan nem annyira elcseszett pelda hogy mi is amikor kulon europai, meg ameriaki buildet adunk a nintendonak [japant serencsere nem
], akkor kulon 32Megas rom file-okat adunk nekik, mert ez a kovetelmeny, de az osszes verzio buildelesehez [-forditas] szukseges anyag is elferne kb 32 megaban.
Persze kicsit elcsesett pelda ez mert a dvd-irok hardverileg kulonboznek, de biztos vagyok benne hogy ok is ugyanugy hasznalnak altalanos megoldasokat az elektronikan,.. a pio csak megveszi hozza az alkatreszeket... nem lennek meglepodve ha pl 5 kulonbozo generacio elektronikajanak szivet ugyanolyan ARM csipp[/ek] alkotnak... [a nintendo ds lelke is egy 9-es meg egy 7-es arm proci...]
Amugy a videokartya driverek igenis jo pelda volt!!! pont azt magyarazom hogy az kozelsem olyan veszelyes dolog, ezert merik egybepakolni.
"ezt is mondja, ez volt a probléma kiinduló pontja..."
ooo... kicsit itt mintha elakadtunk volna.. azt mondtak itt sokan hogy a seagate bena hogy nem tudja egybepakolni, erre elmondtam hogy szerintem nem benasag.. es elmondtam szerintem miert is rakja kulon.. azt megbeszeltuk a pio-nal is igy van.. es ha nekik elfogadod hogy igy van, akkor nekik is el kene fogadnod.. aztan most ezt valaszoltad... akkor most min is vitazunk?! 
"de az hülyeség - már megbocsáss - hogy ami nem indult el előtte, az meg el fog..."
Pedig tok logikus.. [persze kicsi az eselye] na akkor pelda:
progi megkerdi winyotol: utolso kerdes, mi a xy szamod? winyo 32 bites valasza a memoriaba: 2FB47C01.. azt a proci kiolvassa a memoriabol, es neadjisten 2FB47C00 -et kapna [pont most teveszt a memo es mondjuk csak 1 byte-ot felejt el, vagy keson ir be] aztan mondana a proci hogy meg szerencse hogy nem az egyel ujabb verzio, akkor ezt lehet flashelni
))
"Szóval akkor ezt a részt máris kizárhatjuk"
persze en itt elek magyarorszagon, itt annyira nem gaz a helyzet szerencsere, de ha a tengeren tul elnek lehet meg ez sem nyugtatna meg... amugy a winyogyarto nem felel az adatokert ez igaz, de itt most nem a winyo hibajarol, hanem egy software hibajarol van szo... ha pl a microsoft egyik [szervernek tervezett] operacios rendszere egy nagyobb servert csak ugy leformazna [es a hiba egyertelmu lenne] akkor meg a "nem vallalunk felelosseget" duma sem vedene meg oket... max egy tucat jo ugyved..