Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) KevinMulder

KevinMulder
(kvázi-tag)

Biztos ebbe is került a Sandy Bridge-ből :)

(#2) blackrulz

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

én eddig nem sokat hallgattam meg, de nem voltam tőlük nagyon hasra esve... valahogy az én minimális elvárásaimnak se nagyon feleltek meg, főleg az alsóbb frekvenciákon :(

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#3) Srodney válasza blackrulz (#2) üzenetére

Srodney
(senior tag)

én aszittem hangprojektort csak az amerikai hadsereg használ és azt is csak tesztelésre... :F

(#4) blackrulz válasza Srodney (#3) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

hát ez nem hiszem hogy katonai célra szolgálna, hacsak nem szempont hogy ipodról is lehessen tömeget oszlatni, ami mondjuk a mai pop zene jelentős részével megoldható lenne:D

[ Szerkesztve ]

(#5) blackrulz válasza Srodney (#3) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

Én a havernál mondjuk a HT-SB1G-s samut hallottam. mélynyomó nélkül marha gyenge. vannak változatok amikhez van, de árban persze az megdobja jelentősen, és most se olcsóak éppen :(

(#6) Srodney válasza blackrulz (#5) üzenetére

Srodney
(senior tag)

a hangsugárzónak aza lényege hogy a hangot egyenes vonalban sugározza ezért akik szemben vannak vele azok hallják akik már kicsit szögben vagy merőlegesen ülnek már nem is hallják a hangokat(ezért használja a hadsereg mert hatalmas frekvenciát tudnak egy pontba sugározni ugy hogy saját maguk nem süketülnek meg)

a sima kerek vagy ovális hangszórók azok szétszórják a hanghullámokat így a szobába vagy teremben mindenki halja azokat,a sugárzott hangott viszont nem...

(#7) jerry311

jerry311
(PH! kedvence)

Ezek a gyártó szerint gyönyörűen szólnak. Persze ennek talán némiképp ellentmond, hogy a belépő szintűnek szánt TH-BC1 kimenő teljesítménye mindössze hatvan watt.

WTF? Kis teljesítményű hangkeltők is szólhatnak szépen és nagy teljesítményűek is őgy, hogy menekül az ember. A hangzás és teljesítmény nincs összenőve. :W

Ezt nem arra tervezték, hogy túlharsogja vele az ember a szomszéd házibuliját.

My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

(#8) Archer válasza jerry311 (#7) üzenetére

Archer
(őstag)

Szerintem annyi bőven elég egy normál méretű szobában feltéve ha tényleg 60 az a 60. Nem ezzel kell házibulit rendezni az tény.

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

(#9) Góliát

Góliát
(senior tag)

Szívesen kipróbálnék egy ilyet. Van valakinek tapasztalata, hangprojektorokkal kapcsolatban?

Becsület-Tisztesség-Szeretet

(#10) szilagyiv

szilagyiv
(tag)

A teljesítmény és a hangminőség semmilyen kapcsolatban nincs egymással.
Attól még szólhat szépen, hogy relatíve kicsi a teljesítmény. Azért relatív, mert pl. a régi 2x20W-os Unitra Diora erősítőmmel a 80/120W-os Orion hangszórók akkorát szóltak, hogy lazán lehetett házibulizni velük.

A hang irányát és erősségét jól pozícionált hanszórókkal és precíz késleltetéssel lehet vezérelni. Ezért találták ki a hangprojektorokat.

"A vadnyúl olyan nyúl, mint a szelíd. Csak vad." - by KTTZ

(#11) Duree

Duree
(PH! addikt)

Nekem ezek nemigazán jönnek be.halottam szólni néhány hangprojektort,de egyik sem nyügözött le.Nem szólnak igazán szépen,azért jobb egy hagyományos rendszer

(#12) rauschie

rauschie
(őstag)

Azt jól értem, hogy ez a hangprojektor-hype most alapvetően arról szól, hogy kis helyre beférjen az 5.1?

"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."

(#13) szilagyiv válasza rauschie (#12) üzenetére

szilagyiv
(tag)

Meg az hogy nem kell kábelezni, meg bárhová leteszed, ugyanúgy szól (rossz hangszóróelrendezés nem rontja a hanzásképet)

"A vadnyúl olyan nyúl, mint a szelíd. Csak vad." - by KTTZ

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.