Egész szép lett. Bár én lefújtam volna a csavarokat is zöldre. 
Egy képet én még hiányolok: hogy mutat most a kocsin?
Végén egy elírás: "mit kéne még beleérni"
[ Szerkesztve ]
Egész szép lett. Bár én lefújtam volna a csavarokat is zöldre. 
Egy képet én még hiányolok: hogy mutat most a kocsin?
Végén egy elírás: "mit kéne még beleérni"
[ Szerkesztve ]
Olyan lila színű valami, meg zöld felni. Érdekes ízlés, de valakinek biztos bejön. Vagy egy kisebb közösségnek.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

peremre jo kis rikito narancssárga. undoritonak hallatszik de élöbe nagyon ütös
szép munka
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
Lula szinu valami? Nem teljesen ertem,kifejtened bovebben?
Azt majs csak tavasszal. Most egy futott helyen vannak tarolva,nincsenek felgumizva meg.
Azert nem kerult fel meg proba erejeig sem,mert a barna autohoz nem jo,termeszetesen azt is atfenyezem,de egyenlore titok,hogy milyenre.
Hát kocsi milyen színű? Lila? Vagy magenta vagy milyen?
Sosem jöttem volna rá. Érdekes ízlés a barna meg a zöld szín kombinációja.
Nem fikázás, csak nekem furcsa. Biztos be jön neked, meg egy célközönségnek.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.
Gyöngyház barna 
*bocs a hibákért telóról voltam ezelött 
[ Szerkesztve ]
Akkor ha majd úgy alakul, dobj fel pár képet a frissítésről.
Meglesz 
(#10) tiborandras válasza ::Trunks:: (#7) üzenetére
helyesen csáklit barna ![;]](/dl/s/v1.gif)
lattam cs-on a kepeidet, szepen csinositgatod a paripat! 
4 sale http://tiny.cc/aprok
(#11) ::Trunks:: válasza tiborandras (#10) üzenetére
Jaja, chocolate brown
Köszi,igyekszik az ember 
No problem.

Azok a fehér csavarok elég furán mutatnak, de élőben lehet f@sza.
Ellenben felesleges volt beletekerni őket, mert így rózsa/kék/sárga/fekete(vagy bármilyen csak ne fehér paszta) nélkül elég "sovány" a polír.
Azt meg pláne nem tudtam, hogy itt is regelve vagy
(sporcelet voltam a CS-ről) ![;]](/dl/s/v1.gif)
www.polirfelni.hu

Az még lemaradt, hogy a rózsapaszta előtt csiszold majd vissza 2000-el a peremeket, mert poroló után fos lesz azzal is. 
www.polirfelni.hu
Oke faszi! Ertettem,akkor visszacsiszolom 
A csavarok egesz jok,csak eleg nehez lefotozni. Menni fog a kocsi szinehez! 
[ Szerkesztve ]
NEM marad barna,at lesz fenyezve tavasszal.
A szint ugy valasztottam,hogy menjen majd a szinhez.

Én most kezdem úgy majd a szezont 6 éve először, hogy nem kell felnit cserélnem, mert nem találok jobbat/szebbet a mostaninál. (tavaly nyáron 3 garnitúra váltotta egymást
)
Előbb-utóbb meglesz a végső neked is, addig meg próbálkozni kell
(de ide a bökőt, hogy egy RS vagy RM garnitúránál fogsz kikötni
)
www.polirfelni.hu
Egy srác árult 100.000ért egy porsche gullit,módosítóval. Azt mondjuk bevállaltam volna, így egy szezonra.
Fogalmam sincs mi lesz a vége. 

Többrészes lesz a vége 
ZW1, ZW3, Futura, Mito, RM, RS, LM, Artec S1 stb...
Ha a porsche vonal tetszik, akkor RH/Artec vonalon nézelődj 
Egyrészes felnikért sosem adnék 50-60K-nál többet. 
Elég mókás az, amikor egy keskin/borbet/ROD/akármi madeingermany "sorozatban fröccsöntött" szintű 17-es felniért 100 felett kérnek, közbe meg olcsóbban van sok többrészes minőségi felni 
Ha marad a kocsid színe a mostani, akkor viszont egy garnitúra 16-os BBS RS kell, és sehova tovább.
(mondjuk ez csak magánvélemény)
www.polirfelni.hu

Gratulálok a munkádhoz, és a cikkhez!
Elég érdekes lett így zöld színnel. Az autóra felszerelve én szívesen néznék képeket...
Köszi. Kép,majd tavasszal 
Azért döntöttem jelenleg az egyrészes mellett,mert egy perem csere sérülés esetén sokba fájna. Azért sírva is fakadnék ha 60k ért menne el a KT1
Lesz az több is ,ha majd egyszer eladó sorba kerül,de most még jóó ez! 

Nem sérülékenyebb a kovácsolt perem, ráadásul könnyebb javítani(nem törik).
Én is fáztam tőle anno eleinte, de eddig egyet sem csaptam szét, és nem ez az első ilyen felnim. Ahol egy ilyen megsérül, ott ugyan úgy sérül a többi felni is. Lehet vékonyabb az anyaga a kovácsoltnak, mint az öntvénynek, de ez nem jelenti azt, hogy gyengébb.
Az autó lemérve(nélkülem) 1260kg, a rugóút meg 3-3cm elől és hátul, a 80mm ültetés után
Ha így bírja a kecskeméti utakat 205/40ZR17-el, akkor olyan nagy baj nem lehet. 
Amúgy én a mostani ZW1-et 70-ért vettem ...
(előtte volt egy másik zw1 is, azt 55-ért vettem, de az 5X112-es osztó volt a mostani meg 4X100) Szóval ezért mosolygok, amikor egy borbet T után ölik az emberek egymást, ha 100 alatt van, holott egy ritka hitvány anyagú kerék - egy gödör egy görgőzés.
www.polirfelni.hu
ZW1 tetszik a ZW3nem. Ha majd valtok,teged kereslek
![;]](/dl/s/v1.gif)

Érdemes figyelgetni az eldugottabb hirdetési oldalakat is, mert ott vannak jó áron olyan felnik, amikről az eladó nem tudja mi az, csak útban van neki 
Haver nemrég vett egy garnitúra BBS RM-et 25.000ft-ért egy 60 éves papától
neki már nem kellett a régi fazonú felni, így lecserélte valami HRS/hijon dizájnos szarra ... 
www.polirfelni.hu

hasznaltauto.hu-n a felni hirdetések alatt multkor volt egy O.Z Futuro(a) 20k/dbért
![;]](/dl/s/v1.gif)
Amúgy ami nagyon tetszene ,az az új giuletta felni (ha már az olaszoknál maradok) vagy MiTo,vagy 147/156 GTA felgen. Csak 17" szerintem már ronda punto alá, meg 5x98ra módosítás sem igen jó... 

Az 5X98-tól ne fázzál, mert pici pénz, és tartós/jó megoldás.
Nekem is fent van az autón a 4X98 és az 5X98 is. 
2000ft volt tengelyenként a móka(féktárcsa+kerékagy megmunkálás), magyarul 8000ft-ból lett egy új osztókör a meglévő mellett. Keresd GSrobit ez ügyben 
A 17coll meg akkor tud "ronda" lenni, ha olyan felni formája, ami nagyítja optikailag.(ez ismét a többrészes felnik mellett szól, mert ezeknél eleve sokkal rövidebbek a küllők, így a 17-es nem tűnik 17-esenek)
www.polirfelni.hu
De hogyan is mondjam... 1 lyuk ugyan oda esik 5x98nál,mint a 4x98nál nem? Bár lehet rosszul tudom.
Hát optikailag most jóval kisebb lett a KT1,mint amikor fehér volt.
Egy 20mm-es pogiért,mennyit lehet elkérni? 

Szép felni, nézegettem énis, ha találok jó állapotút 15x7-ben akkor nekem is felkerül tavasszal, de középrész nélkül nekem jobban adja, sokkal dúrvább hatást kelt 
Polír perem+fehér közép+lila csavarok tökéletes lenne

Nem esnek egybe a lukak a két osztónál 
20-as szélesítő meg attól függ mire való, és miből van, de olyan 5/db körül.
www.polirfelni.hu
Az enyémen volt. Alumínium,tehermentesítővel. mreninek kéne a 145-re. Arra pont jó. Énis 10k körül gondoltam a párra 
15"-ban van KT1? Szerintem nincs 
Ez is ritka volt,hogy körbe 7,5" . Általában 7,5 , 9" osak 
Nyári gumival télen.
Bátor egy ember vagy.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

Van 15-ben is, de az elég sovány lenne punto alá 
www.polirfelni.hu

Maga meg miről tetszik beszélni? 
Azért mert építi az autót, felnit alakít alá, még nem jelenti azt, hogy ezzel jár télen is. 
(egyéb megjegyzés?)
www.polirfelni.hu

A mai fiatalok ilyen autóval nem azzal foglalkoznak, hogy a nyári gumit kicseréljék télen téli gumira, hanem a kis ribiknak ezzel imponáljanak, hogy milyen autót fingtak össze maguknak. Ja meg hogy hangja legyen, menni meg nem megy semmit a verda. ![;]](/dl/s/v1.gif)

Én is voltam 18, akkor jó mulatság volt kocsizni, meg festeni. Később azért komolyabbb lesz majd az ember. Most jó ez 
De egyébként erről az egészről egy kedves bmw-s ismerősöm mondása jut eszembe.... illetve két mondása:
"optics is nothing without power"
"fiat trutymó, rönő getymó, meg az össze műanyagmotoros gurigatakony"
Tenyleg? Orulok,hogy ennyire ismersz.
Nekem az autom nem sporolas targya.
Kulon teli gumim van,lancia alu(!!!)felnin 
7e kilometerenkent cserelek olajat,legszurot. Fek Brembo,Ferodo paros (fo a biztonsag).
55os rozsdamebtes ures kipufogo rendszer van alatta,aminek semmi hangja nincs.
Valtozo geometrias turbo van alatta 1.9-es pdtdi passzatrol , emelt nyomassal,huzott adagoloval. Szerintem azert nem megy szarul.
De te olyan okos vagy,hogy latatlanba be kellett ide bofognod 
Mellesleg 2,5esves kapcsolatom van,mikor osszejottem a baratnommel,megy szakadt biciglim sem volt.
Es tudod mit? Mindent egyedul,a sajat erombol csinaltam.
Na csokullak 
[ Szerkesztve ]
(#41) ::Trunks:: válasza ::Trunks:: (#40) üzenetére
Mellesleg nem dohanyzom,minimalis alkoholt iszom,nem drogozok,mint sajnos mar a legtobb fiatal. Dolgozom telen,nyaron. A 2. Szakmamat csinalom. Szerintem lustanak sem vagyok mondhato,de azert koszi az eszrevetelt. 

Úgy látom pár embernek felb@szta az agyát, hogy valaki komolyabban hozzányúl az autójához.
Mondjuk nekik elég is a tescos téligumi, meg a homashita-s tuningmatrica, és már lehet is veretni a 316i-vel

www.polirfelni.hu

Az megint egy más kategória! Az is csak a propeller miatt vette, meg hogy ne fogyasszon sokat. Ők is nevetségesek, talán még jobban, mint a kis puntósok, pözső 206-osok.
Nem az a gond, hogy hozzányúl a kocsihoz, úgy nyúljon hozzá, hogy annak értelme is legyen. Gyors legyen a kocsi b*sszon oda ha kell. Ez a lényeg.
Milyen motor van benne, hogy az 1.9-es túró passzol rá?
1,7 turbo dizel.
Miert is kene kurva gyorsnak lennie? Minek? Fontosabb,hogy 5,5l-t eszik...

Miért nevetséges egy punto, vagy egy 206-os?
jaa megvan... mert nem BMW 
www.polirfelni.hu
316os nekem se ellenfel,az nevetseges. De meg egy 320 ellen is mennek...
Nevetsegesek persze. Rongyaszarra veri oket egy Punto GT,vagy egy szar 206GTi , akkor meg kuss van 
[ Szerkesztve ]
(#47) ::Trunks:: válasza ::Trunks:: (#46) üzenetére
Mentem haverom GTje ellen,kb 1 autot kaptam tole. Ja es az 133le. Elnezestbocsanat.

és van nyomaték ez a lényeg!
Egy dízelest egy benzinessel összehasonlítani merő hülyeség.
Azonkívül a 316i az nem bmw. Csak annak látszik.
Egyébként milyen 316i volt? e30-e36-e46?
Persze dizel vs benzin mindig vita targya.
Van noveremnek egy 166osa , V6Turbo... 205 le,vihetnem barmikor ,de 11l-t tankoljon akinek van ra penze.