Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) bolvar

bolvar
(fanatikus tag)

73e forint :Y .
még mire ideér hozzánk ki az az őrült aki megveszi :W .megis érdemli saját magát...

A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)

(#2) Skizz válasza bolvar (#1) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:DDD

És még ronda is.

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#3) littlelion21

littlelion21
(VIP)

Az exkluzív Nvidia partnerek mostanában rendesen szívják a f***t...

(#4) PH-User válasza Skizz (#2) üzenetére

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem meg gyönyörű.:) Legalábbis nekem bejön a színösszeállítás. Az sem tántorít vissza, hogy Inno, sőt! Sokaktól hallottam hogy Inno sz@r... meg hogy megfő... meg hogy gyenge... Én ennek pont az ellenkezőjét tapasztaltam saját bőrömön, volt kb. 6 Inno kártyám, egyikkel sem volt gond. És az álláspontom nem is fog változni. :R Bárcsak elérhető értelmes áron lehetne kapni ezt a kártyát! :B

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#5) Skizz válasza PH-User (#4) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

6-7000 szériánál voltak ilyen óriási különbségek kártya és kártya között. Akkor tényleg volt olyan, hogy az inno 66GT pár nap alatt megsült, mem hibás volt egy csomó, hangos volt, mittudomén, az asus meg 2x annyiért tök jó volt. Ma már referencia kártyák között néha van csak különbség, szóval ez az inno fikázás már idejét múlta...

(#6) PH-User válasza Skizz (#5) üzenetére

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Vágom. ;)

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#7) subaruwrc válasza Skizz (#2) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ronda de drága. :DDD

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#8) Crytek

Crytek
(őstag)
LOGOUT blog

Ez jó csak lehetne mondjuk 50 ezer alatt :D

AsusP5K,E6750,4GB DDR 2,GTX 460 1GB HAWK, 3760 GB HDD

(#9) tzsolesz válasza Crytek (#8) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

50K-ót el kell felejteni. Ha külföldön 73K, akkor nálunk ez kb 85K lesz. Akkor inkább egy 192SP-és verzió olcsóbban. :U

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#10) Skizz válasza tzsolesz (#9) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Vagy két 4830 még olcsóbban. ;]

(#11) tzsolesz válasza Skizz (#10) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nagyon ütősre sikerült ez a GTX260 216SP-és változata, kíváncsi vagyok mennyire lesz tuningos 55nm-en. Ha tuningosabb, mint a 65nm-es (ugye nem is melegszik úgy gondolom) akkor ennek tükrében a GTX280 nem vetélytársa ár/érték-ben. :N
Érdekes dolgokat művel mostanában az NV is házon belül.

Azt azért hozzá kell tenni, hogy ennyiért már van esélyünk egy 4870X2 beszerzésére is használtan. És mint tudjuk az második legerősebb 2GPU-s megoldás ma, a GTX295 tükrében. :U

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#12) Enton válasza Skizz (#10) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor inkább alaplapi 780G-s 3xxxx valami plusz hozzá egy ócsó crossfireX-et tudó olcsóság! :K

ON:
Csökkentett csíkszélesség, de elemelt órajel, ezzel valahogy nem ott vannak mintha semmit se csináltak volna? Habár még lehet így is kevesebbet fogyaszt. :F
Jöhetnének már, inkább az ujjabb NV chiek amik már tudnak minden földi jót, azokról nincs hír???

[ Szerkesztve ]

Family Guy Online - Closed Beta

(#13) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

A "konkurens NVIDIA partnerek" biztosan nagyon boldog lesznek a régi GTX 260 készleteikkel. ;]

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#14) cizoe

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

Ez a nulla minőségű matrica aranyozott izé engem leginkább a bolhapiacos hamisított atarik meg ps2nek kinéző gofrisütők dobozára emlékeztet... Lerí a képről, hogy valóságban ocsmány az összhatás. A venti körüli részen még fel is van puklisodva.

Amúgy nem lenne rossz kari, gyors, ref.4870et üti, de elavult, csúnya, és ahhoz képest iszonyat drága, szóval lassan már nem is egy kategória árban az rv770xt-vel. (nem mintha 19"-23"os monitorokhoz 4870 ne lenne elég bármire...)

[ Szerkesztve ]

(#15) Myers válasza cizoe (#14) üzenetére

Myers
(senior tag)

Tipikus kötekedős beszólás. Ha már nincs mibe belekötni, akkor is kell rajta találnom valami kifogásolni valót.

Te nézegeted a kártyát vagy használod? :W

Ki a szart érdekel, hogy milyen rajta a matrica.

http://www.muszaj.hu/

(#16) body007 válasza Myers (#15) üzenetére

body007
(őstag)
LOGOUT blog

Lehet elárul valamit a minőségéről... :P

I ♥ Tech House * Dekorációs/grafikai munkákat vállalok

(#17) Myers válasza body007 (#16) üzenetére

Myers
(senior tag)

Valszeg ugyanolyan refkártya mint a többi. 10-el többért meg lehet venni ugyanezt BFG-ben, minőségi matricával. :D

http://www.muszaj.hu/

(#18) luw2win válasza subaruwrc (#7) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

javítanám az elméletedet: ronda és drága :D

[ Szerkesztve ]

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#19) cizoe válasza Myers (#15) üzenetére

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

Hát nem tudom te hogy vagy vele, de nekem számít, milyen odafigyeléssel van összeszerelve a kártya. Azért ez kiütközik a külsőn is. Jó tudom, attól mert 7 éves kínai kislányok szerelik össze egy dohos pincében és nyalják rá a matricát még ugyanolyan "jó" kártya is lehet, de én szívesen kötök bele ebbe is.

Egy szóval nem mondtam, hogy az egész egy hulladék. Ja és attól mert refkártya (ez pl nem teljesen az) ,még nem jelent semmi várható minőséget.

Az innoval amúgy nincs rossz tapasztalatom, volt egy 7300gt agp ddr2-esem, a vártnál még jobban is teljesített, csak hát sípolt és melegedett. De crysis low-medium 800x600ban repült rajta 2500+ as barcival. :)

Gyuri27: Inno3d = Force3d nem?

[ Szerkesztve ]

(#20) PH-User válasza luw2win (#18) üzenetére

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

...

(#21) Gyuri27 válasza Myers (#17) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Azért ahhoz kamokazénak kell lenni, hogy 73+10k-ért 260-t vegyen az ember. :DDD
Az innot sem értem. Ők nem kizárolagos nv partnerek, tehát nekik ezzel nem kéne foglalkozniuk. Adnának ki akkor nv-re épülö kyrit mikor van is értelme, Azt ati vga meg hozná addig is a lét. :K

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#22) daa-raa válasza Gyuri27 (#21) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Lehet hatott rájuk az nV, mert a nagyok egyelőre nem akartak az 55nm-es GPU-kkal foglalkozni. Csak azért valahogy el kell adni az új terméket, ha már költöttek a fejlesztésére.

[ Szerkesztve ]

Si vis pacem, para bellum.

(#23) Béka86

Béka86
(újonc)

Tényleg elég igénytelen... ha ezt a kezembe adnák, azt hinném hogy átverés. Ha ~80K-t ráköltenék elvárnám hogy ne így nézzen ki.

(#24) Gyuri27 válasza daa-raa (#22) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Nem tudom az nv mennyire fog hatni az asus-ra pl. Ők ahogy tudom nem tervezik eme remekmű 55-nm-s kiadását. Hiszen nagyobb mennyiség 65-s rohad a raktáron.
Amúgy az innó se tette bele szivét lelkét ichill szériát nem láttunk belöle.
Arra leszek még kiváncsi mikor kezdik el kidobálni a raktárakból a régi vga-t.

[ Szerkesztve ]

(#25) subaruwrc válasza luw2win (#18) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

my apologise :D

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#26) daa-raa válasza Gyuri27 (#24) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Az Asus nem jó péda, ők is több lábon állnak. Ráadásul elég stabilak pénzügyileg. Az inno nem feltétlenül, szóval Ők jó pénzért bármit szerintem.

A nagyok alatt egyébként az exkluzívokat értettem. Nekik nem érdekük, hogy rájukrohadjon a sok 65nm-es GPU.

Si vis pacem, para bellum.

(#27) Depression válasza Gyuri27 (#21) üzenetére

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mivel ők az elsők, így aki újat akar, az tőlük fogja venni. Ebből nyereségesen is ki lehet jönni.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#28) samfishR

samfishR
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

GTX260++

(#29) Gyuri27 válasza daa-raa (#26) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Az asus arra volt jó példa, hogy őket nem lehet kényszeriteni és több tonna régi 260-k van raktáron.
Az innó helyzete sem olyan rossz hiszen gyártanak ati vga-t is.

Depression: ha a nagy egészet vesszük régi és új egyben. Akkor itt a 0 szaldó már jó lenne nekik. Hiszen a bukó a régi 260-s nem kicsi szvsz.

[ Szerkesztve ]

(#30) Televan

Televan
(senior tag)

Huh , az ára egy kicsit elriasztott.
Inkább várok még egy kicsit és megnézem az ATI jövő évi középkategóriáját.

"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"

(#31) PH-User válasza Béka86 (#23) üzenetére

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Senkinek nem tetszik, én vagyok a kivétel. :B Nekem pedig bejön, csak az ára az igen borsos... És valóban nem ér ennyit. :U

(#32) spirit007

spirit007
(senior tag)
LOGOUT blog

Atyaég , ez hogy néz ki ! Azt hittem rajta hagyták a csomagolást .
Ettől függetlenül , nyugodtan bárki , bármikor hozzám vágat egy ilyet ...és ha nem "akkor ízekre pofoztatom magam ...és ezt nyugodtan vehetik fenyegetésnek ! " :D

(#33) Depression válasza spirit007 (#32) üzenetére

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Most, hogy mondod, tényleg mint ha kartonból lenne.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#34) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

De ronda ez az inno design.. :) amolyan "józsefvárosi piacos"... :DDD

[ Szerkesztve ]

alba gu brath

(#35) spirit007 válasza Solten (#34) üzenetére

spirit007
(senior tag)
LOGOUT blog

... és legalább 40 centet spóroltak vele egy normális hűtőhöz képest !
Nem hiába az Inno mindig is tudta mitől döglik a légy ... nameg a GPU ;]

(#36) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Kissé izzadságszagú már ez az egész GTX 2xx sorozat...

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#37) sNORh válasza Oliverda (#36) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

annyira hogy én már nemis értem mitöl új 260? jó értem, de minden héten kijön egy új, de mérnem adnak annaka a szerencsétlennek más nevet? :F

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#38) gbors válasza spirit007 (#32) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

viccelsz? egy ilyen hozzádvág valaki, ott halsz meg helyben :D

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

(#39) Skizz válasza sNORh (#37) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az már nagyon gáz lenne. ;]

(#40) Bici

Bici
(PH! kedvence)

Az nV vagy az AMD következő generációs cumójáról vannak már hírek?
Gugli mondott párat, de nem tudom, hogy mit kell elhinni, és mit nem. :DDD

(#41) X@b3e

X@b3e
(PH! addikt)

Az Inno leszaaz nV húzó márkája? :C :DD :DDD

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#42) subaruwrc válasza sNORh (#37) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

sokszor referencia órajel semmi extra. mondhatnák hogy csak a dizájn új de akkor senki nem olvasná el a hírt ;]

(#43) Füge007

Füge007
(senior tag)

Inno na ez az a márka amit messzire kerülök el :D

Füge

(#44) Franklin

Franklin
(senior tag)

"... a partnerek többsége folyamatosan tárgyal az NVIDIA-val a lehetséges megoldásokról."

Ajánlom az egyet-fizet-kettőt-vihet akciót, akkor talán sikerül megszabadulni a felesleges GTX260-októl... :-)

(#45) subaruwrc válasza Franklin (#44) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:DDD :DDD

(#46) Đ@n!

Đ@n!
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Aki most itt fikázza a GTX260-at többnyire nem is használta... :((( Igaz ez tényleg borzasztó randa :(

skillZ#Oc Team

(#47) rebugra

rebugra
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Pedig ez----Gyönyörűű.....(na mondjuk az már más kérdés, hogy nekem speciel nem kellene :DDD )

[ Szerkesztve ]

════════════════════════════════════════════════════ --==[ http://websterhp.eu ]==-- -=[ "PC-Notebook szervíz/tanácsadás" ]=-

(#48) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

inno... hm... szerintem annyira nem rossz márka 1-2 rossz szériát leszámítva... pl anno a gef2mx400-aik nagyon jók voltak... teljesítményben verték a márkás konkurenseiket... árban pedig nagyon jók voltak mindig is... rengeteg volt belőle ismerős körben és mindenki meg volt vele elégedve... amúgy én 2hónapja egy inno7300gt-t cseréltem le és azzal sem volt gondom... nagyon jó kis kártya volt... szintén konkurensekhez mérve jóval olcsóbban... egy inno9600gt-t akartam venni helyette, csak amelyik boltban vásároltam, ott megszüntették a forgalmazását, mert sok volt a hibás belőlük és folyamatosan küldözgették garis cserére... :S 23ezer lett volna... így 25ért lett helyette egy leadtek... én azon a véleményen vagyok, hogy nem olyan rossz márka az... felesleges szidni... más nagy márkáknál is előfordulhat rossz széria... amibe bele lehet kötni az max csak a bóvli kinézete, de csukott házban lefelé fordulva 2szeresen sem láthatja senki, tehát tökmindegy :)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#49) kecsetif válasza gbors (#38) üzenetére

kecsetif
(tag)

Legalább nem fog fájni. Mielőtt bezúzná a koponyádat, úgyis elveszted az eszméleted a látványtól...
Igazi vízuális terrorizmus... :DDD

(#50) X@b3e válasza mephi666 (#48) üzenetére

X@b3e
(PH! addikt)

De hidd el, az sajnos... Mindig azon spóroltak, amin nem lett volna szabad (pl nyákrétegek). Így hiába voltak olcsóbbak a kártyáik, a selejtarány is náluk volt a legmagasabb. Igaz, ezen manapság már igyekszenek változtatni, de nincs már bizalmam hozzájuk, sem a régi motorosoknak...

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.