Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

méretéhez képest azért drága :)

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#2) scuynat

scuynat
(lelkes újonc)

ennyiből kijön egy eeepc 701-es.

(#3) Probber válasza shteer (#1) üzenetére

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Hát nem kicsit. Ennyiért mér veszek egy jóval nagyobb tv-tuneres monitort is.

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#4) szp1

szp1
(őstag)

A japán kockák minden vackot beszopnak. Ezt is venni fogják.

Olyan még nem volt, hogy ne legyen valahogy.

(#5) Srodney

Srodney
(senior tag)

Nem hiszem el hogy már megint egy újabb KÜTYÜ!!! :W :W és biztos divatos lesz,és biztos megveszik,és biztos rákattannak...
Ha egy táskában elfér és hordozható lenne akkor elavulna a sokol rádió... :D :((( :(((

(#6) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Asszem ilyenem se lesz :B

[ Szerkesztve ]

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#7) elefant válasza szp1 (#4) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

azért annyira nem béna dolog szerintem. csak éppen a méretéhez és a tudásához képest drága. ha fele ennyibe kerülne, lehet idővel beszereznék egyet a fürdőbe vagy a konyhába.

(#8) hack69 válasza elefant (#7) üzenetére

hack69
(fanatikus tag)

Lehet hogy ahol ezt meg lehet venni, ott duplája, vagy nagyobb az emberek fizetőképessége a magyarokéhoz képest. Onnantól kezdve egy átlagos árú kütyü.

(#9) elefant válasza hack69 (#8) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

igen persze az is benne van, de ez akkor is drága. egy ekkora kijelzőért ennyi zsetont elkérni.... szerintem ez rablás.

(#10) hack69 válasza elefant (#9) üzenetére

hack69
(fanatikus tag)

Pedig ez még az ócóbbik kategória. Láttam már Panasonicot több mint ennek a duplájáért. Ezek után ez az árkategória inkább az alja, mint a csúcs és mivel van benne földi vételhez tuner, így nem is rossz ajánlat. Bár a minőséget és a tudást is meg kell fizetni a Panasonicnál, ha ez megéri és elérhető valakinek.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.