Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) ViiiiktorOC

ViiiiktorOC
(fanatikus tag)

Hophop :))
Forró lesz ez.:D

Egy sebet be lehet kötözni, egy törött csontot sínbe lehet rakni, de ha nem törődnek az emberrel, azt nem lehet utólag helyre hozni. Laurell Kaye Hamilton

(#2) tiborandras

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

"az Intel változtatott a dizájnon (többek között így került kéken világító ventilátor a radiátorra, valamint a szintén kék fényben "úszó" Intel embléma is a blokk tetejére)"

ha az intel emblema szolidan, mondhatnam noiesen vilagit, meg rendben van. de ha a vakito verzio lesz, akkor szamomra kiabrandito. hogy nezne ki az 500 dodos deszkaban csucsulo 1000 dodos cpu-n egy 500 forintos sufnituning hatasat kelto megoldas?! :DDD

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#3) Milka 78

Milka 78
(őstag)

"egyetlen ventilátort használva is jobb hűtési teljesítményt kapjanak, mint amire a H70 képes dupla légkavaróval."
Erre vonatkozó tesztet láthatunk,vagy ez a gyári áláspont?

--Jótündér! A kívánság az kívánság! Na hajolj csak szépen előre!--

(#4) TESCO-Zsömle válasza Milka 78 (#3) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Sűrűbb lamellák és/vagy erősebb venti.

Nem nagy ördöngösség...

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#5) Angel1981 válasza tiborandras (#2) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Ez valóban kicsit komolytalan hatást kelt.... :U

(#6) Speed(R) válasza Milka 78 (#3) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egyszerű..tettek rá egy brutál fordulatszámra képes ventit..a borda változatlan.
Nem gondolom, hogy külön megéri majd ilyet venni..egyben meg a proci drága.
Csipetnyi extra a tehetősebbeknek, de igazából a haszna megkérdőjelezhető..

★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

(#7) BotaN

BotaN
(senior tag)

Rendben van ez a kompakt vizes megoldás, mert valljuk be őszintén a hozzájuk adott léghűtés ablakon kidobott pénz.

(#8) yakuza.tora

yakuza.tora
(PH! addikt)

Viccesen van beszerelve. Befelé tolja a radiról a meleget... :U
A cucc egyszerűen gyatra.

Alléz Olympique de Marseille!

(#9) blackrulz válasza yakuza.tora (#8) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

mert a fetek maguktól melegednek majd meg ha felsőtápos a gép akkor az is szívja a hűvöset magába mi? :DDD üzemi hőfokot el kell érni no :K

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#10) FireKeeper

FireKeeper
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem igazán látom létjogosultságát, mert ha a sima sandy-hez hasonló a fogyasztása, akkor egy erősebb léghűtő is bőven elég lenne, aki meg vízben gondolkozik, az az ilyen hűtőkön csak röhögni tud. szvsz ez a mezőgazdasági munkás szeme-világa ellen intézett súlyos támadás.
Daywalker: kellően magas fogyasztású konfig és alsótápos ház esetén kérdéses, hogy milyen hűvös az a levegő, még jó hatásfokú táp esetén is.

[ Szerkesztve ]

-Where is the god of tits and wine?- (Tyrion Lannister)

(#11) Daywalker válasza yakuza.tora (#8) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Igen, mivel kintről szívja a hűvös levegőt. Pár Corsair H tesztet érdemes átolvasni, ott is írják, hogy így jobban működik, csak a többi, házban lévő ventilátort is ehhez kell igazítani (hogy máshol szívja ki a meleget), tehát alsótápos és felsőventis házak előnyben.
Valamire kijelenteni, hogy gyatra, amikor még nem is láttad, nincs róla teszt, se semmi más...kissé elhamarkodott, úgy gondolom.

[ Szerkesztve ]

(#12) Tigerclaw

Tigerclaw
(őstag)
LOGOUT blog

Ez kell hozzá vagy csak egy extra a tuningolók miatt?

(#13) fugu válasza yakuza.tora (#8) üzenetére

fugu
(újonc)

Az lehetetlen hogy a radin keresztül szív, nem fúj... :U

(#14) TESCO-Zsömle válasza fugu (#13) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Lehetetlen, mivel a felső képen látszik, hogy a szűkülő része felől szív, és alul az van a ház fele.

Nem hiszem, hogy a ventinek csak úgy meg lehetne változtatni a fújásirányát...

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#15) BMW001

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez elég gyengus szerkezet lesz. Egy combosabb léghűtő keresztben megeszi ezt a megoldást. ;]

[ Szerkesztve ]

MPower // BVB Borussia Dortmund ist Deutscher Meister 2012!!!

(#16) TESCO-Zsömle válasza BMW001 (#15) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Különben mi értelme lenne a combosabb léghűtőknek...

(#17) BMW001 válasza TESCO-Zsömle (#16) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

100-125 dolcsiért ennek nincs sok értelme. Ugyan úgy hangos, mint egy léghűtés. Csak dupla annyiba kerül. És valszeg gyengébb is. Néha az Intel -t sem értem, nagy ökör lehetett az, aki ezt kitalálta.

[ Szerkesztve ]

(#18) fugu válasza TESCO-Zsömle (#14) üzenetére

fugu
(újonc)

valóban... elnéztem

(#19) radi8tor1 válasza BMW001 (#15) üzenetére

radi8tor1
(PH! nagyúr)

Igen, de nem tudsz felrakni combosabb léghűtőt X79-re a közeli RAM-ok miatt. Ezért találták ezt ki.

TRON addict

(#20) DeathAdder

DeathAdder
(senior tag)

Hihetetlen ez a sok ellenérv.
Bezzek ha AMD lenne, akkor most ez lenne az istenkirály mi? :(((
Mint a tegnapi 8429 MHz, azt az őrületet te jó ég, látni kellett volna..

The Power of Dreams • You'll Never Walk Alone

(#21) waterman_ válasza fugu (#18) üzenetére

waterman_
(fanatikus tag)

én is először azt hittem úgy szívja a levegőt a radiátoron át. már csak azért is szerencsésebb a szívó megoldás, mert úgy kisebb a szélzaj..

..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe.. "A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja." Karinthy Frigyes

(#22) .mf válasza yakuza.tora (#8) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

A cső-csatlakozásokon és a ventiken látszik, hogy a nem-beszerelt képeken úgy van összerakva, hogy kifelé fújjon, a beszereltnél pedig úgy, hogy befelé.

Ez a termék kifejezetten a jól eleresztett, de hűtéshez nem értő Steve Blood Jr.-oknak készült: aki ért hozzá, már van rendes vízhűtése vagy ennél jobb teljesítményű léghűtése; a cégek pedig úgyis kompletten workstationben veszik, ahova tray-ből jön a gyártónál. Ezt mutatja a kékledes venti is (egy diszkrét kék logo-világítás még beleférne, no de egy venti... komolytalan, nem workstationbe való)

(#23) havasa válasza BMW001 (#15) üzenetére

havasa
(senior tag)

+1
Ettől függetlenül, a hozzá adott ventit lecserélve egy normálisra még jó is lehet, de csak a kompaktsága miatt.

25# Locotus: A "20-25e ft-os noctua csillagrombolója" ezeknél többet tud és halkabb is nem kicsit. Akinek kompakt kell, annak viszont ez a megfelelő, persze ha valamennyire igényes is és csak nem p.vakítás miatt veszi meg, akkor egyből kukázza a hozzá adott ventit.

[ Szerkesztve ]

(#24) FireKeeper válasza DeathAdder (#20) üzenetére

FireKeeper
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ha amd-re jönne ki ilyen értelmetlen gyári hűtő, ugyanúgy értelmetlennek nevezném.
az amd féle világcsúcs pedig igenis megsüvegelendő, főleg hogy nem ES procival csinálták.
kifejezetten nem szeretném ha ez a hsz flame wart kezdene, pusztán a véleményemet írtam le.

Locutus: inkább arról van szó, hogy aki komolyan vízhűtésben gondolkozik, az ezt az első kukába fogja kivágni, annak a usernek akinek meg nincs szüksége extra teljesítményre, egy légűtő is megfelelne. biztos vagyok benne hogy találtak volna gyártót aki megcsinál nekik egy használható léghűtőt ami mellett elférnek a ramok.

[ Szerkesztve ]

(#25) Locutus válasza DeathAdder (#20) üzenetére

Locutus
(senior tag)

Itt divat ezeknek kompakt vízhűtőknek a fikázása :)
Bármilyen jót hozzanak ki, valami okostojás úgyis jön, hogy a szintén 20-25e ft-os noctua csillagrombolója ezt léggel is tudja :)

www.korszellem.hu - - - Samsung U70-et vennék: http://href.hu/x/g23a

(#26) BMW001 válasza Locutus (#25) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem kell ide a D14. A Corsair H70-et egy sima 12k-s True is megeszi reggelire. ;) És fele annyiba kerül... Már le lett tesztelve, pont azért, hogy az ilyen okostojások, akik ast se tudják mi fán terem, ne írják a hülyeségeket.

[ Szerkesztve ]

(#27) Duracellm... válasza tiborandras (#2) üzenetére

Duracellm...
(őstag)

ha összehasonlítod piros 7-szegmenses kijelzővel(a memóriák mellett) akkor szerintem nem lehet gáz ebből a szempontból.

Minden esetre, had döntse el a tulaj hogy fel akar-e vágni a gyári megoldással vagy nem.->egy kapcsoló :K

Szerintem ez a lépés - mármint hogy adnak hozzá vízhűtést - annak a jele hogy túl nagy a hőellenállás a mag és a tok fémkupakja között. Amit láttam screenshot-ot azon 1,4xxx volt tartozott 3,4Ghz-hez(+turbo) ami szerintem több mint gáz hűtés méretezés szempontjából, mármint nem a 130W a "sok" amit el kell vezetni, hanem a tok hőellenállása

[ Szerkesztve ]

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

(#28) yakuza.tora válasza Daywalker (#11) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

"Igen, mivel kintről szívja a hűvös levegőt." - Azt vágom, de szerintem pont ez lenne a lényeg, hogy a meleg levegőt ne a házon belül kelljen keringetni! :B

"Valamire kijelenteni, hogy gyatra, amikor még nem is láttad, nincs róla teszt, se semmi más...kissé elhamarkodott, úgy gondolom." - Viszont láttam korrekt vízhűtéseket, és még építettem is. Ez a cucc bőven nem az. Ennyi pénzt nem ér. Sőt. Olcsóbban jobb léghűtőt lehet venni, ami ráadásul a házon kívülre továbbítja a meleg levegőt.

Alléz Olympique de Marseille!

(#29) Locutus válasza BMW001 (#26) üzenetére

Locutus
(senior tag)

Tényleg? :U

(#30) Karesz85 válasza Locutus (#29) üzenetére

Karesz85
(tag)

Lehet, de egy kicsit hangos [link]

A pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve.

(#31) blackrulz válasza Karesz85 (#30) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

kicsit? ;]

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#32) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Kíváncsi leszek az első tesztekre, hogy mit is tud ez valójában.

.::www.megadanceradio.hu::.

(#33) Black Dragon

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hmm, ez egy nagyon jó lépés.:K

Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm

(#34) Milka 78 válasza TESCO-Zsömle (#4) üzenetére

Milka 78
(őstag)

Azt vágom,hogy mivel lehet jobb hatásfokot elérni,de én a tesztere lennék kíváncsi,mert már hallottam ilyet,hogy ez mennyivel jobb mint az és nagy kam volt az egész.Majd a hivatalos teszteknél elhiszem,mert amit állít a cikk az annyit jelent,hogy egyenrangú hűtő a h80-assal is(mert ugye veri a h70-et 1 ventivel akkor 2 ventivell már h80-as szintről beszélünk ami azért már nem gyenge).

[ Szerkesztve ]

(#35) rovtiv

rovtiv
(tag)

Na, abban azért megállapodhatunk, hogy a Prohardver olvasóinak jó része, egy új és erős processzor megvásárlása után a gyári hűtőt kukázza. Nem lesz ez másképp ezzel sem. Mert ugyanúgy komolytalan, (és ugyanúgy komoly) mint az összes többi. Csak víz. De igazából nincs semmi különbség.

...már bocsánat...

(#36) Locutus válasza rovtiv (#35) üzenetére

Locutus
(senior tag)

Kicsi aprót se hasonlítható össze az eddigi OEM hűtőkkel...

(#37) leonejoci2

leonejoci2
(kvázi-tag)

Nah erre kíváncsi vagyok!Tudom, hogy változott sok minden már 2004 óta,de nekem azóta fenntartásaim vannak az Intel gyári hűtéseivel szemben ,mert akkor sikerült vennem egy akkor bejövő s478-as Pentium 4 HT 3-00GHz Prescott procit és a gyári hűtés miatt majdnem meggyilkolta magát 100%-on hajtva.Nem volt képes 65 fok alá hűteni a procit idle sem.Pedig az már a Prescottokra tervezett rézmagos kütyü volt.
Remélem (és gondolom hogy így is van) fejlődött valamit az Intel a hűtések terén!
Várom kíváncsian a teszteket!

Ne verj át, mert én sem teszem!Előreutalás ill. előre postázás csak annak akivel már bizniszeltem!

(#38) FireKeeper válasza leonejoci2 (#37) üzenetére

FireKeeper
(PH! addikt)
LOGOUT blog

elolvastad egyáltalán a cikket?

(#39) Milka 78 válasza leonejoci2 (#37) üzenetére

Milka 78
(őstag)

Azért ez egy kicsit más tészta ;)

(#40) leonejoci2 válasza Milka 78 (#39) üzenetére

leonejoci2
(kvázi-tag)

Persze,hogy elolvastam!Tudom, hogy más tészta.Csak annyit szerettem volna szemléltetni a hozzászólásommal, hogy az Intel nem feltétlenül a hűtéseiről híres.
De,ha figyelmesen elolvastátok volna a hozzászólásom és értelmeztétek is volna,talán nem kötözködnétek.Mind1

Ne verj át, mert én sem teszem!Előreutalás ill. előre postázás csak annak akivel már bizniszeltem!

(#41) FireKeeper válasza leonejoci2 (#40) üzenetére

FireKeeper
(PH! addikt)
LOGOUT blog

akkor úgy látszik nem olvastál elég figyelmesen, mert akkor láthattad volna, hogy a gyártó valójában az asetek.
egyébként csak az elmúlt öt percben te vagy a második újonc, aki őstagokkal kötekszik, úgy látszik ez a mai már csak egy ilyen nap...

[ Szerkesztve ]

(#42) leonejoci2

leonejoci2
(kvázi-tag)

Dehogy is kötekszek!Csak szarul esik,hogy hozzászól valamihez az ember és egyből le van oltva.

(#43) Milka 78 válasza leonejoci2 (#40) üzenetére

Milka 78
(őstag)

Én nem kötözködtem,sőt figyelmesen elolvastam a hsz-edet amiben nem is találtam semmi kivetnivalót,pusztán utaltam rá,hogy ez a vízhűtés más ligába játszik,de ha van valami kivetni való a h.sz-embe amiben egy szóval sem tettem bántó,agresszív,vagy esetleg kötözködő megjegyzést(amit érzésem szerint nem tettem),szólj egy modinak és ő majd eldönti ;)

[ Szerkesztve ]

(#44) leonejoci2

leonejoci2
(kvázi-tag)

Nem vagyok óvodás,hogy "árulkodjak"!És tudom, hogy "nem egy ligában játszik".Nem is játszhatna,elvégre is eltelt már 7 év is azóta.
További szép napot!

(#45) fondorlatos

fondorlatos
(tag)

Még jól is néz ki, csak azt nem értem miben jobb ez egy középkategóriás léghűtésnél?
Mert árban nem, halkságban is kétlem, ugyanakkor a 'kék' procik sem fogyasztanak átlag 200 wattot.

(#46) BMW001 válasza Locutus (#29) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen. A True majdnem annyit tud, mint a D14. Volt itt nálam mindegyik, a D14 kb. 3C-vel veri a True -t. Sajnos a True lefogatója elég gagyi, még a rev. c is, nem tudják rendesen felrakni. Kicsit ki kell merevíteni, és rendben van. És a teszt is sántít, nézd meg Henk tesztjét, ez pártatlanul készült, főleg hogy előtte neki Prolija volt, és a H50-et akarta helyette. Itt a True és a H50 között nagyobb a különbség. És a H70 23k, D14 19k, True 14k.

A Corsair H100 már jó lehet, az már hozza a D14 szintet. Na de egy igazi vízhűtéstől messze van. Még ha csak a procit is hűtöd, egy jobbféle Ek blokk+Laing D5+tripla radival semmi nem veheti fel a versenyt. És az sem foglal sokkal több helyet, és az is egyszeri kiadás. Többet biztosan nem kell cserélned. Vízhűtésben ezek alá nem adnám.

[ Szerkesztve ]

(#47) Locutus válasza BMW001 (#46) üzenetére

Locutus
(senior tag)

Jah, minden teszt a neten hamis, csak a Henké lehet a jó, mert ott az győz akit te szeretnél :)
Vettük a lapot.

(#48) HERR Z

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

csak egy kérdés....
AMD-s leszorító nem-é lesz e hozzá? ;]

(#49) BMW001 válasza Locutus (#47) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem, de többet adok egy ilyen tesztre. És mint mondtam, volt nálam D14, és tudom mennyi a különbség a között, és a True között. 3C, 4.5Ghz-n mérve, egy 980X fölött, és LinX, nem Prime. De az általad linkelt netes teszten is egálban vannak, ennyi a lényeg. ;) Na meg a -10k....

Az a bajod, hogy nem láttál még igazi vízhűtést... Ajánlom egyszer lessél meg egyet. Nem ez az ovi kategória.

(Henk pártatlan volt, ő azt hitte a H50 visz mindent)

[ Szerkesztve ]

(#50) tiborandras válasza HERR Z (#48) üzenetére

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

milyen jol mutatna a kek intel logo alatta valami bullal! :C

4 sale http://tiny.cc/aprok

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.